|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
A co tam masz, Asiu?
Szukam Crystal Noir, Szulca
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze PW
|
|
|
|
#3483 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
|
#3484 |
|
spin doctor
|
Chętnie oddam
:Christina Aguilera Unforgettable 47/50ml JP Gaultier MaDame edt 50ml Light Blue Dreaming in Portofino 100ml bez kilku psików Daisy ok 17/50ml za coś
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poszukuję odrobiny La Prairie: Silver Rain i Midnight Rain - na testy
![]() |
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję -kolejność nieprzypadkowa:
L'or de Torrente edp - do przetestowania Velvet Orchid, Sensuous Noir, Bottega Veneta Eau Legere, perfum z frangipani (w białej flaszce -nie znam nazwy, wiem tylko, że nie jest to Manguier Metisse),SzulcSale Perfume 01, Chanel Chance, Midnight Poison.
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Oddam Innocenta ok. 20/50ml
|
|
|
|
#3490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
O to za dużo
Myślałam ,że chcesz się zapoznać.
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3494 |
|
Rozeznanie
|
Podziele sie Zara Black Peony, ok 50ml
blizniak flowerbomb![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Lanvin Eclat D'arpege EDP 95/100 ml - najchetniej za Signorinę |
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
poszukuję Mitsouko edp próbki bądź odlewki, mogę zrobić odlewkę ze swoich flakonów:
Addict dior - stara wersja chanel 19 edp chanel poudre schalimar initial Ghost deep night
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
#3498 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam flachy Shalimar edp i Shalimar Ode a la Vanille sur la Route du Mexique
Do oddania mam 50ml Dune nowej zafoliowanej i to co w wątku. Edytowane przez lucciola Czas edycji: 2014-08-18 o 14:50 |
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było, a naszła mnie ochota na testy, więc zapraszam
![]() Wymienię próbki i odlewki (jeśli nie podana jest objętość tzn., że to standard czyli około 1ml ) :- gucci ph, - cashmere for men c.fissore - mb03 mark buxton - tok'yo mama smell bent - l'eau du gouverneur csp 3ml - potion for men dsquared2 - sushi demeter - carbone balmain 5ml - dzongkha l'artisan - chaman's party honore des pres 3ml - mandarynka YR - loewe 7 odlewka do 10ml - bois d'argent dior 2,5ml - drakkar noir - kabul aoud montale 2ml - sugi cdg 2ml - black cdg - airborn husein chalagan cdg - serpentine cdg - memoir man amouage 5ml - ferrari essence oud - oud malaki chopard - c for men clive christian - l'eau de hesperides diptyque 8ml - geste Humięcki&G - askew H&G - multiple rouge Humięcki&G - lumiere noire ph kurkdijan - chai robert piguet - :P nasengold - sancti liquide imaginaires - vol d'hidronelle LM - anyway JHAG - mad madame JHAG - id mendittorosa - jamais le dimanche ego facto - Attache-Moi ICONOfly - La Fin Du Monde Etat Libre d`Orange - 0 z czarnej serii blood concept - zapachy Juniper Ridge: Siskiyou, Caruthers Canyon, Yuba River, Big Sur z wuchsy 2ml: - aire profumi di pantelleria - berkana torre of tuscany olejki z Perfumers Apprentice: - timbersilk - cassis Poszukuję: - leonard homme - blamage nasomatto - musc L.T.Piver - gs02 - ombre indigo - vici Histoires de Parfums - irish leather memo - cannabis il profvmo - archives 69 etat libre - erotique Dita Von Teese - Honore`s Trip Honore des Pres w każdej ilości - mandarynka L'Artisana j.w. - syczuański pieprz mad et len j.w. - cendres phaedon j.w. i nisze, których nie znam
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2014-08-18 o 23:52 |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
oddam Etrę Etro, ok. 60/100 ml ;
szukam Dolce Vity, Addicta, Roberto Cavalli EDP i jego oudowych wariacji, ogólnie drzewno - przyprawowych zapachów na jesień - chętnie oddam więcej za mniej |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam Liberte Cacharel 30 ml-mam dwie takie butelki
Hanae Mori Butterfly ok.40/50 Cocon Neonatura YR 25/50 Gdyby ktos chciał prosze o info w moim wątku |
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
Clarins Eau des Jardins - 20/30 ml, z kartonikiem Korres Rosewood Blackcurrant Cyclamene - 100 ml z ubytkiem testowym, z kartonikiem Yves Rocher Werbena - ok. 100/125 ml, z kartonikiem Yves Rocher Vanille Noire - 50 ml, nowe, zafoliowane L'Occitane Vanille & Narcisse - miniatura, nowa Juliette Has a Gun Lady Vengeance - odlewka ok. 5 ml w szklanym atomizerze 10 ml Zara For Her EdT - 70/75 ml, kartonik jeszcze w folii Komu, komu...?
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oddam:
- Serge Lutens Bois de Violette ok 49/50ml - AmBrosius CB I Hate Perfume ok. 70/100ml - L’Artisan L’Ambre D’Ambiance Room Spray 125ml - ROCHAS ALCHIMIE 15 ml Parfum Perfume Extrait (czyste perfumy) - Laura Biagiotti Sotto Voce - ok 15/25ml - tylko za jakis inny skarb - Estée Lauder Amber Mystique 99/100ml tester - Courvoisier Cognac Courvoisier L’edition Imperiale 75ml - Ralph Lauren Safari tester ok 120/125ml - Boucheron Trouble eau Legere - ok 40/100ml - Jeanne en Provence Bois d'Olivier & Cade 100ml - Montana Suggestion Eau Cuivree - 100ml ubytek testowy - Vivienne Westwood Anglomania - 30ml ubytek testowy - Giorgio Armani Code - czyste perfumy ok 7/15ml - Shiseido Zen ok 85/100ml - unikat z 2000 roku - Guerlain Shalimar edt - 50ml ubytek testowy - Krizia Krizia - 98/100ml - Mark Buxton Around Midnight (mega unikat) - ok 20/100ml - Made in Italy Cortina 100ml z malym ubytkiem (tester) - L`Occitane Organic Certified Lavender - ok 95/100ml - Neotantric Manic Love for Him - ok 40/100ml - Odori Zafferano - ok 45/50ml - Il Profvmo Osmo Scents Gardenia Royal - ok 95/100ml - Il Profvmo Cafe Vert - 100ml Aktualnie najpilniej szukam: - Kenzo Amour Le Parfum - Fahrenheit-a - Thierry Mugler Angel edp 100ml flakonika - OI - BC .... ogolnie tego, co w watku wymiankowym
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest ta wersja: http://www.fragrantica.pl/perfumy/Gu...fum-24785.html ? Mogę oddać 6ml Bombki w zamian.Jeśli Ci to odpowiada (i jest to ta wersja, do której link podałam) zapraszam na pw |
|
|
|
|
#3507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DKNY - Red Delicious 42-45/50ml + kartonik chyba (chciałam sobie zostawić, ale w sumie rzadko używam) *CK Euphoria 30-32/ 100 ml (tylko za coś specjalnego) + kartonik (muszę poszukać) odlewka Dzongkha 10 ml
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam Princess Vera Wang ok 65/100ml i odlewki Rose Majestate 4-5ml A la nuit 4-5ml Ellie Saab Le Parfum ok 8 Opium edp ok 5 L'enfant Terrible Jovoy ok 3
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Może ktoś chętny
![]() ??DAMSKIE: YSL Baby Doll z 50 ml zostało 15 ml Lacoste z 30ml jakieś 14 ml La Perla Just Precious 97 ml Lolita Lempicka L z 80 zostało 30 ml Giorgio Beverly Hills Aire 50 ml z 90- opis niżej: http://www.fragrantica.pl/perfumy/Gi...Aire-1890.html MĘSKIE: Salvatore Ferragamo Incanto - około 93 ml Lanvin Sport około 47 ml ze 100 Lalique pour Homme - z 75 ml zostało odrobinę mniej niż połowa Możliwe odlewki |
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal chętnie oddam Viva la Juicy 35/50, Mgiełkę Burberry Body 80/85 ml i 212 Sexy 47/50 ml. Chętnie za Versense Versace ale nie tylko
Z odlewek 10 ml Gucci Envy i Lalique Satine 10 ml.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

-nie znam nazwy, wiem tylko, że nie jest to Manguier Metisse),

Pełnowartościowe, kartonik. Ubytek nie większy niż 10 psików. Wymienię najchętniej na Lancome LVEB, Dior Hypnotic Poison. Mile widziany kartonik.