My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-17, 22:29   #2521
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!

Łoo matko.. ile nadrabiania

Cytat:
Napisane przez Felicja Pokaż wiadomość
Dzięki kochana
Zaraz będziecie się z Tżtem olejkami wymieniać. PS. Nie urosło mu tam więcej włosów na tym miejscu? Obczyiłaś, czym on to smaruje?
jemu noramlnie rosną szybko włosy, ale olejejuje bardzo rzadko także nie ma szału
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja Alterre z Granatem i aloes kocham
mi tu!
Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość

Robiłam kiedyś pure papriką ale u mnie kolor wychodził dziwny ciemniejszy dużo i nierównomiernie mi pokrywał odrosty . No i nie mówiąc o zniszczeniach - farby loreal na moich włosach robią pogrom , łącznie z szamponem Castingiem. Lubiłam też płomienna iskrę joanny ( po kilku myciach był fajny kolor) zdarzało mi się hennę rozjaśnić trochę tą farbą ( dość duża woda) Teraz już od czasu zieleni , postanowiłam że nie ruszam farb chemicznych w ogóle
mi pure paprika wychodziła idealnie, ale za szybko spływała i to główny powód dla którego zrezygnowałam z ognistego koloru
Cytat:
Napisane przez scrabble1 Pokaż wiadomość
Dobrze pamiętałam, olej z krokosza wykorzystywany jest do pozbywania się niechcianego owłosienia!
Podobno trzeba przez kilka tygodni wcierać go w skórę np. na nogach a w efekcie liczba nowych włosów jest bardzo ograniczona.
jednym słowem wiemy co jest dobre na porost i na łysienie
Cytat:
Napisane przez MassieDran Pokaż wiadomość
Zamówiłam olej kokosowy z KTC i jak tylko przyjdzie to zaczynam oil pulling, nawet na wakacjach, a co Oby tylko przyszedł do piątku

Przy okazji zamówiłam Kallosa Bananowego, bo moja SERI dobije zaraz dna, a tej odżywki z Dove i Gliss Kura chyba nie wykończę - koszmarne są A tak to wszystko zdenkowane (Nie licząc maski z Biovaxa, bo i tak stosuję ją regularnie raz w tygodniu i wolałabym żeby się nie kończyła )
nie ma mnie 3 dni a ta już szaleństwo, a akcja denko Kochana!?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-17, 22:32   #2522
_Angelina_
Wtajemniczenie

Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!

Cytat:
Napisane przez sylwka37 Pokaż wiadomość
Angelka witaj gdzieś Ty się podziewała
nadal blond - ale rudy i tak mój ukochany kolor prędzej czy później pewnie do niego wrócę

Felus to dawaj - golarka i jedziemy !!!!
działo sie troszkę w moim zyciu, oj działo się
mój rudy jakos wypłowial przez wakacje, nie wiem co ja mam teraz na głowie. Bliżej tu do blondu jak rudosci.
dzis sie nie udało ze zdjeciem, może jutro

czuje sie taka do tyłu z nowinkami włosowymi
nic ze swoimi nie robilam przez ten czas, nic - tylko myłam
ale juz wróciłam i zaczynam działac

Cytat:
Moee, zazdraszczam! I wiem, że to jest masa pracy.

Właśnie znalazłam w szafie bluzkę z metką Wyprasuję sobie na jutro, a co!

PS. Zauważyłyście, czy był w tym tygodniu jakiś weekend? Bo mi albo umknęło, albo nie było! Siedzę do tej pory nad planami, papierami, książkami... i jak by mi ktoś powiedział teraz, że nauczyciele mało pracują, to gołymi rękami udusiłabym.
był jakis długi weekend??
Stary 2014-08-17, 22:32   #2523
stokrotenka18
Zakorzenienie

Na wyjazd zabrałam ulubieńca Alterrę

Wypoczęci przyjechaliśmy do domku żeby odpocząć nie wysypiałam się, upiłam się, mam 'skopany tyłek' ale to raczej przez to że niewygodne łóżko mieliśmy teraz marzę o tostach z czosnkiem

do jutra!

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2014-08-18, 00:32   #2524
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Powiem tak: co gadasz, że nic na Ciebie nie działa, skoro revalid działa
A tak serio, to jak dla mnie bardzo ładne masz te włoski. Od góry widać, że rosną zdrowe, błyszczące, gładkie. Wymagają sporo cierpliwości, bo musisz się pozbyć zniszczeń po farbowaniu. I tu nie ma innej rady, jak nożyczki. Z końcówkami przy cieniowaniu jest ten problem, że wszystko się niszczy mechanicznie, bo każda warstwa jest na wierzchu, podczas gdy włosy są cięte na równo problem znika, bo wierzchnia warstwa chroni te warstwy w środku. Zrobiłabym tak ( i zrobię, bo też mam resztki cieniowania, ale znacznie krótsze włosy): dłuższą warstwę podcięłabym np. 2-3 cm, a krótszą 1cm. Gdyby po jakimś czasie krótsza warstwa się nie rozdwajała, to podcinałabym tylko tę dłuższą, aż do zrównania, a jeśli problem by nadal istniał, to kontynuowałabym jak wyżej. Chyba, że nie chce Ci się bawić i nie szkoda Ci długości, to sciąć raz a porządnie, np. do ramion.

Kwestia nr 2. Piszesz "jedwabie". Nie masz tam przypadkiem biosilka? On zawiera alkohol i podobno więcej szkodzi, niż pomaga. Zamiast unikać silikonów w szamponach (przy długich prostych włosach potrafią dużo zdziałać chroniąc włosy), przebadałabym składy pod kątem alkoholu.

Jeśli chodzi o olejowanie, może nie znalazłaś jeszcze właściwej dla siebie metody? Mówisz, że oleje plączą Ci włosy. Ja tak mam, jeśli nałożę olej na noc. Radzę sobie z tym tak, że rozczesuję włosy dopiero po umyciu, jak na włosach mam odżywkę i robię to najpierw palcami. Możesz też spróbować innych metod olejowania: na odżywkę (robiąc serum w proporcji 1:1:1, np łyżka oleju, łyżka wody, łyżka odżywki, wymieszać i siup na łebek), na wilgotne włosy, jako dodatek do maski pod czepkiem przed myciem...
Próbowałaś może olej migdałowy? U mnie nałożony na noc daje następnego dnia wyjątkowy Good Hair Day

Szampony: uważałabym na ziołowe, bo mogą wysuszać. To samo tyczy się wcierek ziołowych, płukanek (wyjątkiem jest nawilżająca płukanka z kwiatu lipy).

Próbowałaś nakładać na włosy glutek z siemienia lnianego?

Doustnie: drożdże, siemię lniane.

Tyle mi przychodzi do głowy. Jeśli będziesz już bardzo zrozpaczona, to może spróbuj napisać do Anwen albo Marty z Uroda i Włosy, albo Natalii z BlondHairCare (Natalia ma podobne włosy do Twoich, naturalki z końcówkami po rozjaśnianiu i bardzo ładnie jej idzie pozbywanie się tej części wyczesu). Znasz te blogi?
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź .
Niestety u mnie problem z końcówkami jest przez łamiące się włosy cieniowanie zostało tam, gdzie jest odrost, a powyżej niestety też jest ten problem.
Jedwak to Biosilk
Blogi znam, ale wpisy tylko wybiórcze, czyt. skończyło się coś to szukałam nowych polecanych kosmetyków w google, a na bieżącą nigdy nie czytałam). Tutaj też trafiłam, bo połowa kosmetyków się skończyła i wyszukiwarka tu skierowała Co do siemienia i drożdzy nigdy nie stosowałam.

Na początek zapoznam się bliżej z olejem migdałowym, olejowaniem na odżywkę i blogiem BlondHairCare

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Bardzo ładne, gęste końce trochę jak ombre
Niestety to efekt rozmazanego zdjęcia, ale dziękuję, bo po przeczytaniu pojawił się uśmiech na mojej twarzy.

Edytowane przez 3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Czas edycji: 2014-08-18 o 00:35
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 01:19   #2525
Skarfejs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość

był jakis długi weekend??
No właśnie też słyszałam o jakimś weekendzie sierpniowym, tylko jak? gdzie? kiedy?

Dziewczyny przyłączam się do akcji ssania oleju akurat wykorzystam resztkę sezamowego.
Intensywnie wcieram kozieradkę, bo włosy lecą i nie chcą przestać. Już się cieszyłam, że tyle nowych włosków mi wyrosło, że może się zagęszczą ale chyba nie dane jest mi mieć pięknej czupryny
Stary 2014-08-18, 02:25   #2526
spaghettii
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny, dolacze sie do was ponownie jesli mozna udzielalam sie tutaj, kilka watkow temu, ale pozniej bylam przez dluzszy czas nieobecna na wizazu. Zapuszczam wlosy od 2 lat, i z wlosow krotkich urosly mi juz do ramion (przy kilkuktotnym podcinaniu, gdzie ubylo mi po kilka ladnych cm )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 07:16   #2527
Felicja
Wtajemniczenie

Dzień dobry, nie spać!
Wychodzę za 5 minutek do pracy, sączę jeszcze kawcię i uprzejmie donoszę, że dziś nie wytrzymałam i nałożyłam po myciu maskę "treatment for hair that never grows past a certain lenght" (uwielbiam tę nazwę ). I powiem tak: naciaprałam jej od nasady aż po końce, nie za dużo i nie jakoś super starannie. Potrzymałam chwilę (umyłam się za ten czas i zrobiłam peeling ciała) i spłukałam. Na opakowaniu pisze, żeby nałożyć jeszcze balsam, ale sobie darowałam. Włosy musiałam trochę ostrożniej rozczesać, ale nie było większych problemów. A teraz są gładkie, lekkie, więc maska nie obciąża.
Uciekam. Miłego dnia i do wieczorka/popołudnia!

Denko 2016
suma: 0/157

Recrea 5%-28.09.
Felicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 07:29   #2528
stokrotenka18
Zakorzenienie

Talking Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!

Cytat:
Dzień dobry, nie spać!
Wychodzę za 5 minutek do pracy, sączę jeszcze kawcię i uprzejmie donoszę, że dziś nie wytrzymałam i nałożyłam po myciu maskę "treatment for hair that never grows past a certain lenght" (uwielbiam tę nazwę ). I powiem tak: naciaprałam jej od nasady aż po końce, nie za dużo i nie jakoś super starannie. Potrzymałam chwilę (umyłam się za ten czas i zrobiłam peeling ciała) i spłukałam. Na opakowaniu pisze, żeby nałożyć jeszcze balsam, ale sobie darowałam. Włosy musiałam trochę ostrożniej rozczesać, ale nie było większych problemów. A teraz są gładkie, lekkie, więc maska nie obciąża.
Uciekam. Miłego dnia i do wieczorka/popołudnia!
Pierwszy dzien urlopu a ja już po 7 wizaż jestem tak zmęczona po wczorajszych 5 godzinach w pociągu .. ale musiałam wstać, jak rano nie wstanę to nic nie zrobię także oto jestem, któraś tęskniła?
Zaraz umoczę swoje włosięta kokosie będę ciasteczkiem jak to powiedziała Massie

Paulo Coelho
Stary 2014-08-18, 08:38   #2529
_Angelina_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, dolacze sie do was ponownie jesli mozna udzielalam sie tutaj, kilka watkow temu, ale pozniej bylam przez dluzszy czas nieobecna na wizazu. Zapuszczam wlosy od 2 lat, i z wlosow krotkich urosly mi juz do ramion (przy kilkuktotnym podcinaniu, gdzie ubylo mi po kilka ladnych cm )

zapraszamy! zapraszamy!

ja muszę zainwestować w odzywke do włosów.
Kłaki na wakacjach dostały w kosc, zważając na kosmetyki jakie zabralam ze sobą. Odzywka long repair (nivea) nie jest odpowiednia dla mnie , o nie!

co konkretnego polecicie mi na co dzien ??
Stary 2014-08-18, 09:16   #2530
stokrotenka18
Zakorzenienie

Talking Dot.: My tu ciągle zapuszczamy, nawijamy i wcieramy - część X prostomaniaczek!!!!

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Pokaż wiadomość
zapraszamy! zapraszamy!

ja muszę zainwestować w odzywke do włosów.
Kłaki na wakacjach dostały w kosc, zważając na kosmetyki jakie zabralam ze sobą. Odzywka long repair (nivea) nie jest odpowiednia dla mnie , o nie!

co konkretnego polecicie mi na co dzien ??
Mrs Potters z aloesem - mój hit kiedy miałam włosy przeproteinowane
Isana z olejkiem - też chwalę
olejowanie koniecznie...

Paulo Coelho
Stary 2014-08-18, 09:24   #2531
_agg_
Zakorzenienie

coś się nie mogę do Was wbić

ale w akcji z rycyną uczestniczę, dzielnie olejuję
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 09:27   #2532
stokrotenka18
Zakorzenienie

aa i z mierzenia od czoła mam 88cm
a normalnie mierzone to 43cm

Paulo Coelho
Stary 2014-08-18, 09:35   #2533
aante_e
Miss Pudernica

Zxcvbnmasd odstaw ten Biosilk, bo może to przez niego nie widzisz żadnych efektów pielęgnacji. Długo go używasz? I kup coś dobrego z silikonem na końce. Od siebie polecam serum Dove na rozdwojone końce.
Kilka lat temu zapuściłam dość długie włosy, ale nie mogłam utrzymać ich w dobrej formie, bo wtedy unikałam całkiem silikonów, nie stosowałam nic na końce i po zimie miałam miotłę nadającą się tylko do ścięcia. Olejowałam, stosowałam maski, wcierki, a i tak nic to nie dawało.

Ja też od 7 na nogach
Stary 2014-08-18, 09:55   #2534
MassieDran
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
aa i z mierzenia od czoła mam 88cm
a normalnie mierzone to 43cm

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Zxcvbnmasd odstaw ten Biosilk, bo może to przez niego nie widzisz żadnych efektów pielęgnacji. Długo go używasz? I kup coś dobrego z silikonem na końce. Od siebie polecam serum Dove na rozdwojone końce.
Kilka lat temu zapuściłam dość długie włosy, ale nie mogłam utrzymać ich w dobrej formie, bo wtedy unikałam całkiem silikonów, nie stosowałam nic na końce i po zimie miałam miotłę nadającą się tylko do ścięcia. Olejowałam, stosowałam maski, wcierki, a i tak nic to nie dawało.

Ja też od 7 na nogach
Ja od 5:25

Fajne są też sera silikonowe z Mariona

MassieDran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 10:33   #2535
chudelatte
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Mnie nie przebijecie - wstałam przed 4 mężowi śniadanie zrobić, bo biedactwo o tak nieludzkiej porze do pracy wstaje i nie wyrabia

Najlepsze serum na końcówki miałam to chyba John Frieda takie fioletowe. Takie najgładsze i najmilsze miałam włoski bo po niektórych serach puszą mi się strasznie, mimo, że te specyfiki poleca się głównie właśnie przeciw puszeniu

chudelatte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 12:53   #2536
moee
Zakorzenienie

Ja dzisiaj na głowie pod folią - henna+ dwie łyżki cynamonu+ łyżeczka miodu+tyćka maski aloesowej . Co mi gorąco w skalp pod folią to moje
( miód ponoć wstrzymuje mocne rozwijanie barwnika - przez to kolor jaśniejszy wychodzi, o cynamonie mi przypomniały na wątku hennowym)
Swojego czasu dość często robiłam maseczki z cynamonu na włosy żeby przyśpieszyć porost i na twarz ( tu to chwila bo czerwona byłam po czasie jakbym się spaliła na słonku - ale super twarz oczyszczała.

ciekawe co mi za kolor wyjdzie

na szczęście cynamon mi nie straszny i nic się po nim mi nie dzieje

nakładam hennę na włosy , córa do mnie "mamcia nie farbuj już włosów" ja żeby podeszła i jej pokazuję przedziałek z odrostami , a tam same siwe popatrzyła i " o matko, ale ty osiwiałaś szybko!Ja tak nie chcę - dopiero swoje zapuszczam, farbuj , farbuj"
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."

Edytowane przez moee
Czas edycji: 2014-08-18 o 13:04
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 14:48   #2537
Cherry_Muffin
nibyżona

witam się dziś dziewczyny
potwornie się dziś czuję, nie mam pojęcia co jest. rozumiem @, ale znów coraz gorzej zasypiam, dziś położyłam się o 5, jest mi niedobrze, głowa ćmi i serce mi świruje

zaraz napiję się pokrzywy, może coś ciepłego ogarnie chociaż żołądek.
z tej rozpaczy i zaspamowania mi maila od Top Secret kupiłam sobie 3 bluzy i maxi spódnice korzystając z -20% i darmowej dostawy
i w ten oto sposób mam rzeczy na jesień
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 14:54   #2538
MassieDran
Zakorzenienie

Cytat:
potwornie się dziś czuję, nie mam pojęcia co jest. rozumiem @, ale znów coraz gorzej zasypiam, dziś położyłam się o 5, jest mi niedobrze, głowa ćmi i serce mi świruje

zaraz napiję się pokrzywy, może coś ciepłego ogarnie chociaż żołądek.
z tej rozpaczy i zaspamowania mi maila od Top Secret kupiłam sobie 3 bluzy i maxi spódnice korzystając z -20% i darmowej dostawy
i w ten oto sposób mam rzeczy na jesień
Może masz coś z ciśnieniem? Do lekarza

Stary 2014-08-18, 15:10   #2539
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Może masz coś z ciśnieniem? Do lekarza
właśnie sobie zmierzyłam i na pewno pójdę, zwłaszcza, że już miesiąc temu mi kołatało, ale teraz to już lekko przesadziło
16.10.2017r. T ♥

Stary 2014-08-18, 15:18   #2540
chudelatte
Zadomowienie

Cytat:
Ja się tak źle czułam wczoraj wieczorem i w nocy, a dzisiaj rano stwierdziłam u siebie nawrót zapalenia pęcherza i nadal nie czuję się lepiej, ale to mnie zmotywowało do zaparzenia w końcu tego skrzypu, więc może chociaż włosy skorzystają na moich cierpieniach

chudelatte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 15:22   #2541
Cherry_Muffin
nibyżona

Cytat:
Napisane przez chudelatte Pokaż wiadomość
Ja się tak źle czułam wczoraj wieczorem i w nocy, a dzisiaj rano stwierdziłam u siebie nawrót zapalenia pęcherza i nadal nie czuję się lepiej, ale to mnie zmotywowało do zaparzenia w końcu tego skrzypu, więc może chociaż włosy skorzystają na moich cierpieniach
u mnie to teraz ewidentnie ciśnienie
ale tak na pęcherz zdecydowanie pokrzywa lub skrzyp
16.10.2017r. T ♥

Stary 2014-08-18, 16:37   #2542
Skarfejs
Zakorzenienie

o Matyldo... tak czytam: ta wstała po 5, ta po 6, ta o 7, a ja nie mogę się zwlec o 14
Stary 2014-08-18, 17:25   #2543
Felicja
Wtajemniczenie

Cytat:
[COLOR="Silver"]

to tak jak ja.

Cytat:
Napisane przez Skarfejs Pokaż wiadomość

o Matyldo... tak czytam: ta wstała po 5, ta po 6, ta o 7, a ja nie mogę się zwlec o 14
no wiesz, wstawanie o 5 każdego kiedyś dosięgnie Korzystaj póki możesz.

Coś tu się nam włączyło marudzenie od poniedziałku. A co tam dobrego?

Denko 2016

Recrea 5%-28.09.
Stary 2014-08-18, 17:45   #2544
Skarfejs
Zakorzenienie

Cytat:

no wiesz, wstawanie o 5 każdego kiedyś dosięgnie Korzystaj póki możesz.

Coś tu się nam włączyło marudzenie od poniedziałku. A co tam dobrego?
Wiem, wiem. Ale chciałabym funkcjonować jak "normalny" człowiek: wstawać rano, kłaść się spać późnym wieczorem, a nie przesypiać całe dnie i żyć nocami jak jakiś wampir

Żeby nie było marudnie to pochwalę się Wam dziewczyny, że dziś dowiedziałam się, iż wygrałam w konkursie zestaw kosmetyków La Roche- Posay Chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałam
Stary 2014-08-18, 17:49   #2545
MassieDran
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Skarfejs Pokaż wiadomość
Wiem, wiem. Ale chciałabym funkcjonować jak "normalny" człowiek: wstawać rano, kłaść się spać późnym wieczorem, a nie przesypiać całe dnie i żyć nocami jak jakiś wampir

Żeby nie było marudnie to pochwalę się Wam dziewczyny, że dziś dowiedziałam się, iż wygrałam w konkursie zestaw kosmetyków La Roche- Posay Chyba pierwszy raz w życiu coś wygrałam

Przyjdzie na to czas

Ooo super! Ja mam z LRP Effaclar Duo, fajny jest

Stary 2014-08-18, 17:52   #2546
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:

Ja też od 7 na nogach
Zużyłam jedno małe opakowanie, więc nie jest aż tak tragicznie.
Na końce miałam kiedyś kupić u fryzjerki Mythic Oil, ale głupio mi było potem przychodzić i nie korzystać z jej usług - moje cienkie włosy podcina prawie 1,5h a ja wtedy szału dostaje jak ona równa i równa, do tego na moje mega proste włosy chce używać prostownicy
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 17:56   #2547
MeredithGrey
Zadomowienie

o proszę! to bardzo dobre (i dosyć drogie) kosmetyki gratki
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 18:38   #2548
Felicja
Wtajemniczenie

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;47751615]Zużyłam jedno małe opakowanie, więc nie jest aż tak tragicznie.
Na końce miałam kiedyś kupić u fryzjerki Mythic Oil, ale głupio mi było potem przychodzić i nie korzystać z jej usług - moje cienkie włosy podcina prawie 1,5h a ja wtedy szału dostaje jak ona równa i równa, do tego na moje mega proste włosy chce używać prostownicy [/QUOTE]

Fryzjerzy mają tego typu kosmetyki drogo, lepiej zamówić na allegro.
Mnie też ten olejek kusi, dużo dobrego słyszałam.

Denko 2016

Recrea 5%-28.09.
Stary 2014-08-18, 18:46   #2549
aante_e
Miss Pudernica

Kupcie ten Mythic Oil to zdacie relację, bo też go planuję. Tylko muszę jedwab Joanny i Liss Ultime L'oreala wykończyć :p

Stary 2014-08-18, 18:55   #2550
Felicja
Wtajemniczenie

Tu chyba każda ma coś do zużycia
Dziś się chyba zarycynuję na noc

Denko 2016

Recrea 5%-28.09.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości