|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Lucyohlucy - a moze eleganki kombinezon?
|
|
|
|
#4412 |
|
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim musze byc ubrana wygodnie, zeby miec swobode ruchow i nie potknac sie o swoje ubranie
Bo zniszczenie sprzetu by mnie rozlozylo na lopatki finansowo. Rodzinke mam fajna wiec na pewno zrozumieja. Napalilam sie na te kominezony - na modelkach wygladaja super elegancko... ciekawe czy robia takie dla bardziej 'cycatych' Tak mi sie przypomina, ze na studniowce jako jedyna mialam krotka sukienke A teraz? Dlugich chyba juz sie nie nosi?Kurcze, nie zazdroszcze przedslubnego stresu dziewczyny. Bo to niezla impreza jest do ogarniecia i tyle rzeczy trzeba dopilnowac. |
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dwa razy z winetkami. Idealnie!! Siedziałam obok osób w swoim wieku, rodzice też byli bardzo zadowoleni. Na ostatnim nie było winetek. Wylądowałam z kolegą koło totalnie obcych ludzi, a między nami była wielka kolumna Żenada. Pomalowałam paznokcie i zaraz trzeba iść spać Jak mi czas szybko ucieka
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
A ja bardzo nie lubię winetek
Jakoś wolę sama wybrać sobie miejsce, moja rodzinka tak samo.
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
![]() U mnie koleżanka w pracy też teraz w wirze przygotowań i narzeka bardzo że to stresujące i konfliktogenne. Ja tylko w duchu się cieszę że sama nie robiłam wesela u że na nie nie chodzę, wybaczcie dziewczyny, dla mnie spokojny weekend to dużo lepsza opcja Wczoraj wydarzyła się dziwna rzecz - Tz padl o godzinie 21 co mu się nie zdarza, a ja padam z nim razem. Pospaliśmy! Mam dziś spotkanie z przyjaciółmi ze starej pracy, cieszę się na nie bardzo. Nie mogę odżałować że tamtej firmy już nie ma... A później wpadły nam wejściówki do kina z przyjacielem za friko i trening przesuwam na jutro ![]() A jakie u was plany? Przeżyć wtorek? ![]() Lucy to może jakieś spotkanie wizażowe jak jesteś w pl?
|
|
|
|
#4417 |
|
Komplikatorka
|
Witam się zaspana, z podkrążonymi oczami, zapuchniętymi od płaczu czyli stan po kłótni z teściową.
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyć, po prostu. Nie lubię wtorków. 10 godzin w pracy, przed komputerem
Po pracy muszę poprasować trochę. |
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Wczoraj zrobiłam batoniki musli, więc mam drugie sniadanko do pracy. Teraz jem sobie owsiankę, popijam kawą z mlekiem. Trochę się przeziębiłam, więc po kawce jeszcze aspiryna i do pracy na 10 h :3 Miłego dnia kobietki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie mam nadzieje, że dużo klientow będzie, albo dużo towaru i mi dzień w pracy zleci szybko. Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, raaany, co się stalo?
Kup sobie płatki hialuronowe pod oczy Prestige - działają cuda, zwłaszcza jak nakładasz je prosto z lodówki. |
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja dzisiaj ograniam dokumenty bo mam w nich balagan..
Dagunia, co sie stalo? |
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia co jest?
![]() zrobiłam wczoraj karpatkę kiedyś już robiłam, ale tylko takąz torebki, to wiadomo, że to proste, a wczoraj robiłam tak wszystko sama od początku do końca i nie wyszła zbyt piękne, ale jest pyszna już pożarłam 1 kawałek w domu w ramach szybkiego śniadania |
|
|
|
#4424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rise - Chcialabym Ale jakby co bede chwile w W-wie, Karpaczu i Wroclawiu Ja dzis juz po pracy. Interes sie rozkreca, pracuje coraz wiecej godzin |
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziś muszę zadzwonić do faceta od sali i umówić nas na spotkanie. Chętnie pojechałabym w sobotnie południe zobaczyć jak wygląda przystrojone na wesele
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pracy z narzekającymi ludźmi - to może wykończyć. Wiem co mówię...
|
|
|
|
|
#4429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej Współczuję Ja na wesela zawsze zakładam długą do kostek. Moim zdaniem to bardziej elegancki strój, chociaż wiem że już się tak nie ubiera. Ale ja generalnie mało przejmuję się modą i nie szaleję z zakupami tylko dlatego, że coś jest akurat modne. Zresztą nie mam też tak, że na każde wesele muszę mieć inny strój. Wręcz przeciwnie. Raz zaszalałam - kupiłam sobie suknię za ponad 1000 zł (wtedy kosztowała ona więcej niż moja wypłata) i wyobraźcie sobie, że miałabym ją założyć tylko raz . Oczywiście też była długa do kostek .P.S. Ja tak na marginesie kombinezonom mówię stanowczo nie . Po prostu to nie moja bajka i źle bym się w czymś takim czuła. Wczoraj rozmroziłam ciasto na pierogi, które gwizdnęłam od mamy jak robiłyśmy pierogi na święta i postanowiłam zrobić nam ucztę. Wyszło pysznie, tylko za mało oczywiście . Pierwszy raz robiłam pierogi u mojego Tżta, a że nie było wałka do ciasta to co wykorzystałam? Butelkę z syropem do rozcieńczania. Dawała radę . Chowając dzisiaj do pudełka silikonową stolnicę (wczoraj wrónież była jej premiera) wyczytałam, że można wkładać ją do pieca i piec beztłuszczowo co jest w sumie oczywiste biorąc pod uwagę, że istnieją blaszki silikonowe, ale jakoś nie przyszło mi to wcześniej do głowy . Pytanie moje jest takie: czy któraś z Was piekła kiedyś frytki z surowych ziemniaków bez dodatku tłuszczu? Da się? Ja wiem, że kiedyś z mamą próbowałyśmy w kombiwarze tak zrobić, ale nic z tego nie wyszło.---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Podziel się przepisem .
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
zwlekam sie z lozka.Zazdroszcze slubow i wesel dziewczyny, ja jeszcze 2 lata ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4431 |
|
Komplikatorka
|
Napisałam w klubie
Idę wmusić w siebie jakieś śniadanie. Od wczoraj od 16 nic nie jadłam.
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Przetrwac wtorek ... Rozlozylo mnie w sierpniu. Ledwo sline przelykam. Tz to Samo tyle ze ja jak jestem chora to mi temp spada nawet do 33.8 C no srednio 34,5-35,9 mam a lekarze od malego powtarza ja ze to normalne u nie ktorych I przelezec I tyle. No to przeleze.
Daga wspolczuje. Glasiu Lucy super ze sie kreci interes Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczelam myc podloge na balkonie i padac zaczelo :/
|
|
|
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
Dagunia
Witam sie i ja, przy herbatce. Okres sie zbliza i brzuch boli okropniee ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- ireenka współczuję niskiej temperatury. ja umierałam prawie 2 tygodnie w czerwcu z temperatura 33-35, okropienstwo najgorsze.
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co to za interes, jeśli można spytać? Rozkręcanie własnych biznesów jest ciężkie. Wiem, coś o tym, ale jak się przebrnie przez ciężki początek i ma się ku temu predyspozycje, to potem jest całkiem nieźle ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- A przygarnięcie mnie do klubu? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Z dwojga złego lepiej tak, niż jakbyś właśnie skończyła myć podłogę .
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Terha - no tak,ale umyje potem hehe.
Teraz wcinam sniadanie
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Slaaave13 goraczke sie jeszcze zbije a tu trzeba wypoczac odlezec itd przechodzilam juz 40 I I 33 I niewiem co gorsze
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Agg, o matko,uwielbiam karpatkę
![]() Pożywne śniadanie to podstawa! Ja dziś zaspałam -budzik zadzwonił,a ja go wyłączyłam,wstałam o 8:15. Ale zdążyłam ze wszystkim. Na śniadanie jajecznica na papryce, z zieloną cebulką, do tego serek ziarnisty, pomidor i ciemny chlebek + kawa marcepanowa ![]() Irenka, na pocieszenie Ci powiem, że ja często choruję właśnie albo na wiosnę (przesilenie wiosenne) albo w lecie, za to w zimie baardzo rzadko. Właśnie pociągam nochalem, bo mam katar - spanie przy zamkniętym oknie to koszmar,a przy otwartym,to właśnie katar mnie łapie
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
U nas przy otwartym to za duży hałas i sie nie wysypialismy. Główna ulica w mieście za płotem.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Bo zniszczenie sprzetu by mnie rozlozylo na lopatki finansowo. Rodzinke mam fajna wiec na pewno zrozumieja. Napalilam sie na te kominezony - na modelkach wygladaja super elegancko... ciekawe czy robia takie dla bardziej 'cycatych'
A teraz? Dlugich chyba juz sie nie nosi?
Żenada.
Jak mi czas szybko ucieka

kiedyś już robiłam, ale tylko takąz torebki, to wiadomo, że to proste, a wczoraj robiłam tak wszystko sama od początku do końca i nie wyszła zbyt piękne, ale jest pyszna
Ale jakby co bede chwile w W-wie, Karpaczu i Wroclawiu
13.03.2008
Współczuję
.