My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :) - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-19, 13:44   #1651
owieczkaa
Zakorzenienie

Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Mój ma 24 więc jeszcze nie mam się czego obawiać teoretycznie :P
No to jeszcze lata przed wami. Chociaż ma to swoją kiepską stronę - szczyt możliwości i chęci akurat na ciążę połogi i inne przyjemności. A nie martwisz się, że tż może być trochę za młody na dziecko? Mojego poznałam jak miał 25 i dzieciak był z niego okropny (w porównaniu z tym, co jest dzisiaj).
Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Rozumiem, dzięki za wytłumaczenie
Rzeczywiście fajna jest ta strona Mam zielone światło i pisze, że dzień płodny :P Zobaczymy Jak wrócę z pracy musimy to wykorzystać z TŻ
Na razie to ci "matematycznie" wyliczył, czyli może równie dobrze nie być płodny.
Stary 2014-08-19, 13:47   #1652
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
No to jeszcze lata przed wami. Chociaż ma to swoją kiepską stronę - szczyt możliwości i chęci akurat na ciążę połogi i inne przyjemności. A nie martwisz się, że tż może być trochę za młody na dziecko? Mojego poznałam jak miał 25 i dzieciak był z niego okropny (w porównaniu z tym, co jest dzisiaj).

Na razie to ci "matematycznie" wyliczył, czyli może równie dobrze nie być płodny.
Wiem, liczę się z tym niestety :P Ale co nam szkodzi spróbować
Stary 2014-08-19, 13:49   #1653
Talantea
Zakorzenienie

Moj TZ ma 35 lat w tym roku juz, wiec moze dlatego ma niskie libido. O.o''
Chociaz mi mówił ze nigdy nie miał tak wysokiego i raczej stosunki płciowe to miał rzadko, pierwszy raz miał jak skonczył 25 lat wiec dosc pózno na faceta ^^''

Na ovufriend mój nick to Natchan, chyba i tak nie bede płaciła za korzystanie z niego dłuzej chyba ze cos sie zmieni, zostalo mi 7 dni
kupilam test ciązowy, na wszelki wypadek ze jak cos sie bedzie działo to nie bede musiała biegać. kusic bedzie tylko zeby zrobic XD

Mam termometr ale jakos zle dziala, pokazuje mi 35. taki elektroniczny... na rtęciowy nie ma szans bym tutaj znalazła.

Mój TZ tez woli spontanicznosc, nawet mi powiedział, jak bedziemy sie starac to on nie chce zadnej presji, ja nie naciskam, a on sam sie stresuje, mówie mu ze nie musi, bo czasami takie starania trwają jakis czas
Teraz pijemy lampkę wina przed zeby zluzować , ( lekarz tez mu nakazał na cholesterol pić czerwone wino po jedzeniu).

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 13:53   #1654
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Chociaz mi mówił ze nigdy nie miał tak wysokiego i raczej stosunki płciowe to miał rzadko, pierwszy raz miał jak skonczył 25 lat wiec dosc pózno na faceta ^^''

Na ovufriend mój nick to Natchan, chyba i tak nie bede płaciła za korzystanie z niego dłuzej chyba ze cos sie zmieni, zostalo mi 7 dni
kupilam test ciązowy, na wszelki wypadek ze jak cos sie bedzie działo to nie bede musiała biegać. kusic bedzie tylko zeby zrobic XD

Mam termometr ale jakos zle dziala, pokazuje mi 35. taki elektroniczny... na rtęciowy nie ma szans bym tutaj znalazła.

Mój TZ tez woli spontanicznosc, nawet mi powiedział, jak bedziemy sie starac to on nie chce zadnej presji, ja nie naciskam, a on sam sie stresuje, mówie mu ze nie musi, bo czasami takie starania trwają jakis czas
Teraz pijemy lampkę wina przed zeby zluzować , ( lekarz tez mu nakazał na cholesterol pić czerwone wino po jedzeniu).
Wysłałam Ci zaproszenie

Powiem Ci że ja to by tego Twojego Tż prześwięciła trochę - co to znaczy że on się stresuje i nie chce presji?? A co z tym czego Ty chcesz? Starania o dziecko to zawsze jest trochę presja, i on w takim wieku już powinien to rozumieć - boi się że będzie mniej męski jak Wam się nie uda? Nie rozumiem zupełnie
Z Twojego opisu trochę to wygląda jak byś pisała o 13-letnim zakompleksionym nastolatku a nie 35-letnim facecie, bez urazy oczywiście, ale powinien się trochę zaangażować w starania weź pałę na niego!
Jeanne - działajcie działajcie, zwłaszcza po tym pozytywnym teście owu

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com

Edytowane przez pani_pierozkowa
Czas edycji: 2014-08-19 o 13:56
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 14:01   #1655
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Powiem Ci że ja to by tego Twojego Tż prześwięciła trochę - co to znaczy że on się stresuje i nie chce presji?? A co z tym czego Ty chcesz? Starania o dziecko to zawsze jest trochę presja, i on w takim wieku już powinien to rozumieć - boi się że będzie mniej męski jak Wam się nie uda? Nie rozumiem zupełnie
Z Twojego opisu trochę to wygląda jak byś pisała o 13-letnim zakompleksionym nastolatku a nie 35-letnim facecie, bez urazy oczywiście, ale powinien się trochę zaangażować w starania weź pałę na niego!
Powiem Ci, że to niegłupie co napisałaś. Bo tak jak faceci są emocjonalnie prości i nie przerabiają wszystkiego w głowie po 500 razy, tak w TEJ SPRAWIE są wyczuleni tak, jak my na wszystkie tematy razem wzięci. I obawy przed porażką są tak silne, że potrafią faceta na całe życie sparaliżować. Mój TŻ też niby nie ma 15 lat, ale jak kilka razy mu się zdarzyło nie stanąć na wysokości zadania, to odchorowywał to kilka dni. Na szczęście nie jest pamiętliwy, więc mu szybko z głowy wylatywało. A z tymi staraniami to faceci często się obawiają "że to już" "czy dam radę" bo w sumie od nich wiele zależy. Tak jak my się obawiamy przed porodem.
Stary 2014-08-19, 14:05   #1656
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że to niegłupie co napisałaś. Bo tak jak faceci są emocjonalnie prości i nie przerabiają wszystkiego w głowie po 500 razy, tak w TEJ SPRAWIE są wyczuleni tak, jak my na wszystkie tematy razem wzięci. I obawy przed porażką są tak silne, że potrafią faceta na całe życie sparaliżować. Mój TŻ też niby nie ma 15 lat, ale jak kilka razy mu się zdarzyło nie stanąć na wysokości zadania, to odchorowywał to kilka dni. Na szczęście nie jest pamiętliwy, więc mu szybko z głowy wylatywało. A z tymi staraniami to faceci często się obawiają "że to już" "czy dam radę" bo w sumie od nich wiele zależy. Tak jak my się obawiamy przed porodem.
No może faktycznie, mój Tż też jak się zdecydowaliśmy i zaczęliśmy starać to za pierwszym razem chyba ze stresu skończyć nie mógł No ale w sumie od tamtej pory już nic takiego mu się nie zdarzyło i rozumie, że chwilę to może zająć, nawet jak dostaję okresu i mi chwilę smutno to sam mi tłumaczy że niedawno odstawiłam tabsy, że jeszcze mogę mieć rozchwiany organizm, ale w sumie ja tak naprawdę nigdy nie wiem co on czuje w takich drażliwych tematach bo to introwertyk dla niego gadanie o uczuciach i emocjach jest "pedalskie"
Ja to się boję co będzie jak nam nie będzie wychodzić i przyjdzie do wysłania go na badania nasienia - chyba mi piekło zrobi w domu. Więc liczę że do pół roku nam się uda

pierogowamama.com
Stary 2014-08-19, 14:08   #1657
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
No może faktycznie, mój Tż też jak się zdecydowaliśmy i zaczęliśmy starać to za pierwszym razem chyba ze stresu skończyć nie mógł No ale w sumie od tamtej pory już nic takiego mu się nie zdarzyło i rozumie, że chwilę to może zająć, nawet jak dostaję okresu i mi chwilę smutno to sam mi tłumaczy że niedawno odstawiłam tabsy, że jeszcze mogę mieć rozchwiany organizm, ale w sumie ja tak naprawdę nigdy nie wiem co on czuje w takich drażliwych tematach bo to introwertyk dla niego gadanie o uczuciach i emocjach jest "pedalskie"
Ja to się boję co będzie jak nam nie będzie wychodzić i przyjdzie do wysłania go na badania nasienia - chyba mi piekło zrobi w domu. Więc liczę że do pół roku nam się uda
Jakbym mojego słyszała z tym "pedalskim" wkurza mnie takie podejście, ale co zrobić. Ważne że się wspieracie. A z badaniem nasienia to weź mi nic nie mów...
Stary 2014-08-19, 14:11   #1658
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się z pierożkową na temat Twojego TŻ Bądźmy szczerzy- 35 lat to nie starość, ale też nie 20 lat żeby miał nie wiadomo ile czasu jeszcze Powinniście się zmobilizować jeżeli oboje naprawdę chcecie dziecka

A mój non stop by gadał o emocjach, to taki słodki przytulas z niego Nie mylić z ciapą!
Na badanie nasienia sam się chce wysłać, ale ja uważam, że jeszcze mamy czas

Dobra kochane, ja uciekam do pracy Zajrzę tu pewnie jutro po południu bo jutro ranna zmiana Owocnych staranek

Edytowane przez Jeannee
Czas edycji: 2014-08-19 o 14:12
Jeannee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 14:16   #1659
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z pierożkową na temat Twojego TŻ Bądźmy szczerzy- 35 lat to nie starość, ale też nie 20 lat żeby miał nie wiadomo ile czasu jeszcze Powinniście się zmobilizować jeżeli oboje naprawdę chcecie dziecka

A mój non stop by gadał o emocjach, to taki słodki przytulas z niego Nie mylić z ciapą!
Na badanie nasienia sam się chce wysłać, ale ja uważam, że jeszcze mamy czas

Dobra kochane, ja uciekam do pracy Zajrzę tu pewnie jutro po południu bo jutro ranna zmiana Owocnych staranek
Papa kochana, miłej pracy

pierogowamama.com
Stary 2014-08-19, 14:24   #1660
201606011622
Konto usunięte

My już mamy za sobą wygłupy i bycie dziećmi. A wszystko przez to co przeszłam a on razem ze mną przeżywał. Teraz fakt, lubi sobie pożartować, czasami za bardzo az mnie wkurza, ale jeśli chodzi o poważne sprawy ma głowę na karku, jest rozwazny i naprawdę bardzo odpowiedzialny. Sam zechciał dziecka. Ja też chciałam po jakimś czasie ale myślałam że jak mu powiem to odmówi. I chyba wykrakałam bo potem zaczął o tym ze mną rozmawiać a później zapytał czy chce mieć z nim dziecko. Znam go na wylot, wiem, że to nie było z kaprysu. Ciągle mówi że ma być cora i będzie łamać serca frajerom, a porządnego faceta on jej wybierze po ostrej selekcji :P A jak mówi poważniej no to że nieważne co, ważne żebyśmy mieli
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 14:44   #1661
Talantea
Zakorzenienie

ola_la_7676

cudny ten Twój TZ :3 Ja czasami napominałam jakby było fajnie mieć dzieci, jakiegos czasu powiedziałam na żarty, że chyba juz czas bo stary sie robi, a on na to , ok to możemy sie starać. Okazało sie, że on nie żartował Póżniej pytał się mnie, czy już teraz, czy już mozemy, jakie ja mam zdanie itd.Uznaliśmy ze od urlopu zaczynamy pełną gębą starania ^^

Stary 2014-08-19, 14:48   #1662
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ola_la_7676

cudny ten Twój TZ :3 Ja czasami napominałam jakby było fajnie mieć dzieci, jakiegos czasu powiedziałam na żarty, że chyba juz czas bo stary sie robi, a on na to , ok to możemy sie starać. Okazało sie, że on nie żartował Póżniej pytał się mnie, czy już teraz, czy już mozemy, jakie ja mam zdanie itd.Uznaliśmy ze od urlopu zaczynamy pełną gębą starania ^^
To prawda, zgadzam się, że taki TŻ to skarb Mój do posiadania dzieci podchodzi znacznie bardziej "z rozsądku", mniej z odruchu serca. Bo chce mieć dzieci, ale chyba sobie je bardziej wyobraża jako nastolatki, maluchy to nie jego swiat, ale jestem przekonana, że się w obu rolach sprawdzi. Ale mówi, że to do mnie należy decyzja, bo jestem młodsza i to moje życie się bardziej do góry nogami wywróci.
Stary 2014-08-19, 14:53   #1663
Talantea
Zakorzenienie

Oh moj TZ tez sie pytał czy juz chcę bo jeszcze mogłabym jakąs kariere robić i miec cos wiecej z zycia, powiedziałam , ze posiadanie dzieci to nie koniec swiata, tylko ten swiat bedzie nieco inny jak dotychczas.

Stary 2014-08-19, 14:59   #1664
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, zgadzam się, że taki TŻ to skarb Mój do posiadania dzieci podchodzi znacznie bardziej "z rozsądku", mniej z odruchu serca. Bo chce mieć dzieci, ale chyba sobie je bardziej wyobraża jako nastolatki, maluchy to nie jego swiat, ale jestem przekonana, że się w obu rolach sprawdzi. Ale mówi, że to do mnie należy decyzja, bo jestem młodsza i to moje życie się bardziej do góry nogami wywróci.
Ja to się już nie mogę doczekać, jak nam się urodzi i Tż będzie trzymał to chyba będę non stop zdjęcia robić - jak widzę w wyobraźni ten widok jego z naszym dzieckiem w ramionach to aż się wzruszam

pierogowamama.com
Stary 2014-08-19, 15:00   #1665
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oh moj TZ tez sie pytał czy juz chcę bo jeszcze mogłabym jakąs kariere robić i miec cos wiecej z zycia, powiedziałam , ze posiadanie dzieci to nie koniec swiata, tylko ten swiat bedzie nieco inny jak dotychczas.
Ja się nie oszukuję, raczej o takim życiu jak teraz mam mogę zapomnieć, bo się wszystko zmieni. Ale jak mam wybór mieć rodzinę i nie mieć kariery, a być korporacyjnym wyjadaczem bez dzieci to wybór jest dla mnie oczywisty. Nie to, że nie lubię pracy, uwielbiam skopać wszystkim (facetom) tyłki w firmie, ale uśmiech mojego dziecka jest dla mnie znaaacznie ważniejszy.
Stary 2014-08-19, 15:03   #1666
Talantea
Zakorzenienie

U mnie nie zanosi sie na jakąkolwiek kariere, nie jestem tak umna, zeby gdzies zabłyszczeć, tak mam niską samoocene , ale wiem ze dopóki ja sie zbiore do czegos to moze byc za póżno na cokolwiek...

Stary 2014-08-19, 15:20   #1667
Niunia2011
Zakorzenienie

Wróciłam
"Dzięki za pamięc tym pamiętającym o mnie"
Nie mam za bardzo czasu Was nadrobić-wybaczcie Postaram sie to zrobić w najbliższym czasie. Na razie mam tyle roboty w pracy i w domu, że juz mi się nastepnego urlopu odechciewa

Co do of-to ja jakoś tak trochę sceptycznie do tego podchodzę... Bardziej go wykorzystuję pod tym wzgledem, że można sobie nawzajem wykresy pokomentować, podzielić sie opiniami itp. A tak to interesuje mnie tylko zaznaczanie tempki. To jego wyliczanie dni płodnych i owu to jakiś śmiech na sali- przynajmniej w moim przypadku Nie mam zamiaru jeszcze kasy wydawać na abonament premium

Co do podejścia facetów do dzieci to mój bardzo ich pragnie Oczywiście standardowo boi sie tego wszystkiego co nastąpi, większych wydatków, opieki, dawania przykładu dziecku ale chce tego Ostatnio tylko coś zaczyna jęczeć, że 1 dziecko wystarczy z czym się nie bardzo zgadzam Mój TŻ znowu bardziej woli maluchy bo jak juz dzieci stają się nastolatkami to wiadomo co a tym idzir...miłości, bunty itp Ale każdy musi przez to wszystko przechodzić
Stary 2014-08-19, 15:43   #1668
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie zanosi sie na jakąkolwiek kariere, nie jestem tak umna, zeby gdzies zabłyszczeć, tak mam niską samoocene , ale wiem ze dopóki ja sie zbiore do czegos to moze byc za póżno na cokolwiek...
Widziałam Twoje prace na deviantart i uważam że jesteś bardzo utalentowana

Ale to tak samo jak u mnie ze śpiewaniem, wszyscy mi wkoło mówią żebym poszła do jakiegoś X-factora albo coś bo mam kawał głosu a mi się wydaje że beznadziejna w tym jestem

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość

Wróciłam
"Dzięki za pamięc tym pamiętającym o mnie"
Nie mam za bardzo czasu Was nadrobić-wybaczcie Postaram sie to zrobić w najbliższym czasie. Na razie mam tyle roboty w pracy i w domu, że juz mi się nastepnego urlopu odechciewa

Co do of-to ja jakoś tak trochę sceptycznie do tego podchodzę... Bardziej go wykorzystuję pod tym wzgledem, że można sobie nawzajem wykresy pokomentować, podzielić sie opiniami itp. A tak to interesuje mnie tylko zaznaczanie tempki. To jego wyliczanie dni płodnych i owu to jakiś śmiech na sali- przynajmniej w moim przypadku Nie mam zamiaru jeszcze kasy wydawać na abonament premium

Co do podejścia facetów do dzieci to mój bardzo ich pragnie Oczywiście standardowo boi sie tego wszystkiego co nastąpi, większych wydatków, opieki, dawania przykładu dziecku ale chce tego Ostatnio tylko coś zaczyna jęczeć, że 1 dziecko wystarczy z czym się nie bardzo zgadzam Mój TŻ znowu bardziej woli maluchy bo jak juz dzieci stają się nastolatkami to wiadomo co a tym idzir...miłości, bunty itp Ale każdy musi przez to wszystko przechodzić

Hej

Już Ci na of napisałam to i tutaj napiszę BACIK za to że na tak długo sobie poszłaś

Ja już sama nie wiem co myśleć o tym OF - w zeszłym cyklu u mnie się sprawdził termin owulki który wyznaczył Zobaczę co będzie w tym miesiącu.

pierogowamama.com
Stary 2014-08-19, 15:47   #1669
Talantea
Zakorzenienie

pani_pierozkowa

mam takie same odczucia, niby cos tam umiem rysować, ale zeby na tym zarobic lub kariere miec to nie poradziłabym sobie, sa o tysiac razy lepsi ode mnie i mają wiele fanów... chcialabym byc grafikiem i robic okladki lub ilustracje...

Stary 2014-08-19, 15:51   #1670
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
pani_pierozkowa

mam takie same odczucia, niby cos tam umiem rysować, ale zeby na tym zarobic lub kariere miec to nie poradziłabym sobie, sa o tysiac razy lepsi ode mnie i mają wiele fanów... chcialabym byc grafikiem i robic okladki lub ilustracje...
A myślałaś o studiach w tym kierunku?

pierogowamama.com
Stary 2014-08-19, 16:00   #1671
201606011622
Konto usunięte

Ja trochę śpiewałam jak byłam w stowarzyszeniu, to dla chorych dzieci śpiewalismy. Ich radość bezcenna uwierzcie
Stary 2014-08-19, 16:00   #1672
Talantea
Zakorzenienie

Nie jestem na tyle odwazna by postawic wszystko na jedna karte, jesli wezme tzw grant na studia to nie chce zeby bylo na marne....
pozniej sie splaca jesli twoje zarobki beda powyzej pewnej sumy. Tylko ja tak nienawidze kombinować...

Stary 2014-08-19, 16:27   #1673
201606011622
Konto usunięte

Talantea, ja też szczerze mówiąc bym się bała
Stary 2014-08-19, 16:30   #1674
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem na tyle odwazna by postawic wszystko na jedna karte, jesli wezme tzw grant na studia to nie chce zeby bylo na marne....
pozniej sie splaca jesli twoje zarobki beda powyzej pewnej sumy. Tylko ja tak nienawidze kombinować...
Ja bym brała - grafik to jest bardzo dobry zawód, na pewno po studiach znalazłabyś pracę, a co Tż sądzi na ten temat?

pierogowamama.com
Stary 2014-08-19, 16:34   #1675
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
[/B]mam takie same odczucia, niby cos tam umiem rysować, ale zeby na tym zarobic lub kariere miec to nie poradziłabym sobie, sa o tysiac razy lepsi ode mnie i mają wiele fanów... chcialabym byc grafikiem i robic okladki lub ilustracje...
Jeśli lubisz to robić to bierz się za siebie i wyjdź na przeciw marzeniom
Same nie przyjdą niestety Trzeba trochę się nagimnastykować i zacząć działać, żeby resztę życia móc robić to co się lubi
Bierz się do roboty a myslę, że raczej nie będziesz żałowac wyboru Grafik to jest poszukiwany zawód w dzisiejszych czasach

Pierożkowa to ja Ci oddam A za co?! Za to, że dostałam od Ciebie
Stary 2014-08-19, 16:40   #1676
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Jeśli lubisz to robić to bierz się za siebie i wyjdź na przeciw marzeniom
Same nie przyjdą niestety Trzeba trochę się nagimnastykować i zacząć działać, żeby resztę życia móc robić to co się lubi
Bierz się do roboty a myslę, że raczej nie będziesz żałowac wyboru Grafik to jest poszukiwany zawód w dzisiejszych czasach

Pierożkowa to ja Ci oddam A za co?! Za to, że dostałam od Ciebie
Biją mnie to skandal jest!!!!!
Odchodzę z wątku!

Mysza - widzę że podglądasz, odezwij się

pierogowamama.com

Edytowane przez pani_pierozkowa
Czas edycji: 2014-08-19 o 16:51
Stary 2014-08-19, 16:51   #1677
Talantea
Zakorzenienie

Tz mowi rob co chcesz bys była szczęsliwa.... i tu jest problem, ja jestem szczesliwa z tym co mam, chociaz mogłoby byc cos więcej. XD
TZ chce bym była realistyczna, wedlug mnie moje marzenia sa mniej realistyczne, ale mozna je osiągnąć.
Bedę jeszcze rozmawiała z TZ na te tematy, dla mnie bardzo trudne bo moze róznie zareagować.
Czy mam tyle odwagi, czy stać mnie na takie poswięcenie....nie wiem.
Jako grafik mogłabym znależć dobrą pracę, wiem, ale czy bede na tyle dobra...nic teraz nie jest pewne.

Stary 2014-08-19, 17:03   #1678
agnes188
Zakorzenienie

Hejka

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 17:07   #1679
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
U nas też zawsze kłótnie o jakieś bezsensowne pierdoły, w życiowych problemach jesteśmy zgodni. Za to o coś totalnie nieistotnego potrafimy się pożreć do żywego, krzesła latają po mieszkaniu
O tak! My się przeważnie kłócimy o to że nie chce zjeść obiadu

Cytat:
My tam nawet szalejemy podczas @ Na szczęście mojego TŻ to nie obrzydza ani nic :P
My też

Cytat:
W ogóle czujecie już jesień w powietrzu? Bo ja tak, mój TŻ też. I nawet wczoraj spytałam o to moje dwie znajome i potwierdziły :P
Błagam jeszcze 11-12 dni o ciepło

Cytat:
Z tego co mi wiadomo to jak jest godzinna różnica w pomiarze to nic nie szkodzi
Mi ten osioł każda inną godzine ignoruje

Cytat:
Ja już sama nie wiem co myśleć o tym OF - w zeszłym cyklu u mnie się sprawdził termin owulki który wyznaczył Zobaczę co będzie w tym miesiącu.
Mi też się sprawdziło

Cytat:
Mysza - widzę że podglądasz, odezwij się
Cześć!

Nadrobiłam Was trochę

Mój Tż jest starszy ode mnie rocznikowo o 3 lata, a miesiącami prawie o 4
Ne chrapie
A libido ma uhuhuh ciągle mógłby bzykać W zimę nawet 3 razy dziennie potrafimy

A mi się skończył abonament Premium na ovu i nie pokazuje mi dni Płodnych

Teraz potrzebny jest mi do unikania dzieci
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 17:09   #1680
201606011622
Konto usunięte

Hej agnes jak samopoczucie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości