|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
hejka
![]() jestem do tyłu ale nie mam kiedy nadrobic ![]() moze jutro przed wyjazdem mi sie uda troche poczytac. tyyyyle mialam dzis na glowie, ze dopiero teraz ide spac ![]() dobranoc dziewczyny, przespanych nocek zycze ![]()
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
My już od 3 nie śpimy, przez TŻta. Mały wstał na jedzenie a ten zaczął łazić, trzaskać, kichał ze sto razy no i teraz sobie smacznie śpi a ja walczę. W końcu kury domowe spać nie muszą
![]() |
#2403 |
Rozeznanie
|
Ewacia od kogo ta gromadka?
---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Adaś też ciągle ma jakieś siniaki. Teściowa mu liczy i dziwnie na mnie się patrzy. Nie będę go na rękach trzymać, by sobie krzywdy nie zrobił. Czasem z nim się bawię, ale to na podłodze. Też może przy mnie się uderzyć. Wczoraj bawiliśmy się na wyścigi i strasznie się śmiał. Zdziwiłam się, bo dla innych tak się nie śmieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zadomowienie
|
hej hej
u nas nocka bez szału, niby mały się nie budził wiele razy ale za to raz a porządnie ![]() mam pytanie ![]() przede wszystkim do mamuś Amelci i Hubiego wczorajszych solenizantów bo są z tego samego dnia co Piotruś ile macie ząbków?? u nas 2 - jedynki na dole i nic się nie zmienia w stanie uzębienia od 4 miesiąca życia więc zaczynam się martwić, a już jak czytam że niektóre dzieci mają 6-7-8 ząbków ![]() zaczynam panikować bo moja znajoma była niedawno z dzieckiem rok i 3 m-ce na prześwietleniu i okazało się ze mały nie ma zalążków na górne dwójki. panikuję z tymi zebami czy mamy jeszcze czas. no i mam problem z kluchem od paru dni , odmawia jedzenia obiadków i nie wiem co mogę zrobić mu innego, nowego niż zupka, moze chwilowo mu się przejadła, mm też ostatnio jakoś nie bardzo, także z dziecka jedzącego wszystko co dostanie zrobił mi się totalny niejadek ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- ewcia- o ja cie jaka brygada, mniej więcej w jednym wieku, fajnie!!! ![]() chłopaki majką kontakt z rówieśnikami, u nas brak takich maluchów w wieku kluska szkoda trochę, bo on nie będzie miał kolegów tak blizej domu no i ja na spacerki nie mam z kim bardzo chodzić, także u was super ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
jesssu lula, jak ty żyć dzisiaj będziesz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() jeden mój co widac po minie ![]() dwoje siostry i dwoje koleżanki z liceum/ jeden ma 4 latka -różnica z adim jakies 2 tyg a drugi ma 2,5 czyli taki jak oli mojej sis/. niestety nie mieszkają obok a jakieś 14 km dalej ale ze 3 razy do roku się spotkamy ![]() ![]() a ja z bojsami zarraz mykam na pół dnia do t ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
amelka- zdrówka kaśka-biustonosz mega ale cały ten komplecik fany misia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojej jaka smutna historia ![]() ![]() dzien dobry. nie mam sily. kazdego ranka jest to samo, leb mi peka i nie wiem czego ona za kazdym razem budzi sie z placzem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Anutka o dzizas ![]() ![]() Znowu mi tarczyca padla cos czuje... spalam 10h a rano sie czulam jakbym spala 2 ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2014-08-20 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Dziś swoje miesięcznice obchodzą:
Elenka, Ola, Wiki, Juluś i Miłoszek, którzy kończą 11 miesięcy ![]() ![]() Szymuś, który kończy 10 miesięcy ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów ![]() Cytat:
Kurczę Emilka też ma siniaczki na kolankach ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie znowu tylko jedna pobudka ![]() ![]()
![]() |
#2410 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no i w taki sposób mała przestała się bać, oj ja też ze swoim czasami jeżdżę ![]() Cytat:
![]() a syn mówi z fajnie mieć takich rodziców, żaden ojciec nie gania jak głupek za piłką z chłopakami z klasy albo nie urządza wyścigów samochodzikowych albo nie gra na playu z nimi Edytowane przez Isabell12 Czas edycji: 2014-08-20 o 07:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
karolson świetnie wyglądałąś na slubie:
![]()
#2413 |
Zakorzenienie
|
Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013...
Edit, nie ten watek, zupelnie nie wiem, jak mi sie to tu wpisalo,
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez doughnut_agg Czas edycji: 2014-08-20 o 07:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja zrobiłam już trochę tych tortów a masą cukrową to ozdabiałam, a i polecam ci do robienia ozdób czekoladę plastyczną, jest po prostu mega, można zabarwiać na różne kolory i naprawdę fajnie się z niej "lepi" ja też będę robiła sama tort na roczek i do dekoracji na pewno wykorzystam i masę cukrową i czekoladę plastyczną Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
wow! ilu solenizantów WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do jedzenia to właśnie może ząbki idą i przez to nie chce jeść ![]() Moje dziecię, za to przedwczoraj po zjedzeniu swojego obiadku podeszło do mojego talerza poczęstowała się ziemniakiem, a później ogórkiem małosolnym ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękujemy za wczorajsze życzenia ![]() I super, że Emilka ma spanie lepsze ![]()
![]() |
#2418 | |
Zadomowienie
|
anutka z ta opieką to
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- miłego dnia Wan zyczę ![]() , kładę małego , ogarniam chatę a potem na zakupy lece ![]() ![]() i dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez doughnut_agg Czas edycji: 2014-08-20 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
czeeść.
nie wiem kiedy nadrobię. ale Kaśka, zrób focie Mikiego w tym foteliku ![]() ![]() ![]()
#2421 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwona trzymam kciuki za nocki bez pobudek ![]() ![]() Ja wstawałam gdzieś z 10 razy. O 6.00 już wstał. Mąż zadzwonił po moją mame, przebrała go, dała śniadanie a my poleżeliśmy jeszcze do 8.00 ![]() A tak w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja dopiero teraz położyłam Korna, i jakaś dupiata jestem dzisiaj... tzn. nic mi się nie chce, głowa mnie ćmi. I w ogóle kicha. Wszystkiego naj dla solenizantów ![]() ![]()
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Kawa wypita, potem jeszcze latte sobie strzeliłam i jakoś funkcjonuje
![]()
#2427 |
Zakorzenienie
|
Elenka, Ola, Wiki, Juluś i Miłoszek, którzy kończą 11 miesięcy ![]() ![]() Szymuś, który kończy 10 miesięcy ![]() ![]() Ja-ika kochana Pamięci Zewnętrzna ![]() ![]() Ależ ten czas zapiernicza... normalnie nie wiadomo jak i kiedy ![]() ewacia, biedny Adi ![]() ja-ika, też mi folia przez głowę przemknęła ![]() ladan, brawo za ząbka ![]() isabell, zazdroszczę plotek ![]() misia, motylku ![]() W temacie siniaków Żuk jest w ciapki ![]() ![]() Wypuściłam Jaska z teściową na spacer i nie mogę się zebrać, do tego, co trzeba, czyli prania, prasowania i odkurzania mieszkania ![]() Za to robię to, czego nie trzeba, czyli kawkuję i wizażuję ![]() Pytań mam kilka: 1. Buciki - Młody zaczyna się wyrywać do łażenia też na dworze - póki byliśmy na wakacjach puszczałam go boso po trawie, ale w mieście już tego nie zrobię. Ma takie miękkie buciki z Tesco, ale na wilgotną powierzchnię, a taka powoli się robi już się nie nadają. Podpowiedzcie proszę co Księciuniowi kupić, żeby było mu wygodnie i zdrowo ![]() 2. Spanie - od kilku dni Żuk budzi mi się nagle i z płaczem - w nocy i podczas dziennych drzemek - chwilkę pokwili albo popłacze i zasypia - macie pomysł co się może dziać? Brzuszek nie, ząbki też nie - jakiś skok się tak objawia??? 3. Żłobek - to bardziej pytanie do mam, które już przeszły oddawanie Malucha - jak to zrobić, żeby najmniej histerii było? Mam cały wrzesień na przyzwyczajenie Jaśka do nowego miejsca, tylko jak się za to zabrać - oddawać na godzinę? Być tam z nim? Help ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Vea, zobacz w Deichmannie elefanteny
![]() ![]()
#2430 |
Zakorzenienie
|
różnie, nowa kolekcja to albo 119zł albo 129zł ale były za 99zł też, albo przecenione ze 100zł na 50 albo 70
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- no i też właśnie myślę czy by nie zakupić już tych butów ![]() ![]() Wy już kupujecie butki pełne na zimniejsze dni? jesien? no i argument za to dostępność rozmiarów, bo we wrześniu myślę że już wykupią hmmm i będzie problem tak jak i z sandałkami miałam że z neta trzeba by było ściągać
02.09.2013 ![]() Aleksandra Edytowane przez Larysa88 Czas edycji: 2014-08-20 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.