|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Co do snow to ja dzisiaj mialam jaks koszmar o przekletym autobusie, ktory wozil zmarlych. Obudzilam sie w nocy z taka panika i ze TZ na dyzurze to wzielam Jasia do lozka bo nie moglam usnac.
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja.
U mnie dosyć chłodno, ale wystarcza żakiet. Nie wiem czy to ja jestem jakaś słaba, czy zrobiłam się zbyt wrażliwa, ale od rana mam dosyć mojej pracy... |
|
|
|
#4503 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech Ci dobrze służą ![]() Cytat:
kurcze przepraszam jeśli pokazywałaś mi je ale jak gadałyśmy to byłam na tablecie i chyba mi umknęło (nie wszystko mi się tam otwiera) więc wiem tylko, że białe na wysoki połysk i z Ikei, ale spoko w końcu i tak zobaczę na żywo ![]() Cytat:
sezon na ubieranie na cebulkę uważam oficjalnie za otwarty ale Ty myśl o swoim nadchodzącym urlopie w ciepłym kraju- od razu będzie Ci lepiej ![]() no właśnie góry, góry, ja jeszcze w takich wysokich górach nie byłam hehe, szał od jakiegoś czasu na te słoiki wszechobecny, ale takie z wąsami widzę pierwszy raz ![]() dzień dobry ![]() idzie jesień, pora się z tym pogodzić a agg może się cieszyć ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
też nie cierpię takich snów |
||||
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
W moim śnie był jeszcze taki komentator w stylu amerykańskich zajawek filmów i komentował "czy zabije siebie czy ludzi na drodze ?"
|
|
|
|
#4505 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak. Jak słuchasz od ludzi pretensji przez 8 godzin dziennie, po czym pracę którą miałaś wykonać musisz zabierać do domu to człowiek wysiada. Trwa to już rok i nie wiem ile jeszcze pociągnę. 2 razy wylądowałam już na pogotowiu. Najgorsze jest to, że ludzie mają pretensje o coś na co nie mam wpływu, kompletnie. Zgłaszam reklamacje, które nie są wykonywane natychmiast. Chyba, że kogoś bym za włosy wytargała, wtedy ludzie byliby zadowoleni.
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesień jesień |
|
|
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
Molise no domyślam się, jeżdżę regularnie do wydziału komunikacji do starostwa i jak widzę jak ludzie się zachowują i jakich pretensji urzędnicy muszą wysłuchiwać to czasem mi słabo
ale Kochana nie możesz tak wszystkiego brać do siebie bo się wykończysz |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaprzyjaźniłam się z melisą, ale ileż tak można ? Pół roku temu chciałam bardzo mocno zmienić pracę. Ale teraz nie ma sensu. W październiku lecimy na urlop, a po nim zaczniemy się starać o dziecko. Bez skrupułów pójdę na L4, chociaż zawsze uważałam, że ciąża to nie choroba i dopóki jest dobrze to powinno się pracować. Wylałam swoje żale |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Ale miałam dziś szalony poranek. W drodze do pracy musiałam jechać do mamy po... służbową koszulę. Nosimy takie raz na ruski rok (jak jakaś szycha do firmy przyjeżdża) i po wyprowadzce u mamy została... nie ma to jak sobie o koszuli rano przypomnieć... Czy któraś z was jest teraz na jakiejś diecie? |
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będę się starała pracować póki będę się dobrze czuła
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś pracuje w sklepie czy na produkcji - nie widzę w ogole aby stał z brzuchem, L4 od razu. Jeśli w biurze - jak to praca mało stresująca to można pracować dość długo. Gorzej jak stresująca i np. dojazdy. Swego czasu dojeżdżałam codziennie 80 km do pracy i gdybym wtedy zaszła w ciąże to by mnie tam nie widzieli od pierwszego dnia kiedy dowiedziałabym się o ciąży. |
|
|
|
|
#4513 |
|
Konto usunięte
|
Molise no właśnie ta cholerna podświadomość
i tak np. byliśmy nad morzem- spałam jak dziecko, wróciliśmy znów mam natłok snów, zrywam się w nocy itd. ![]() co do ciąży i L4 to ja też uważam, że to zależy od rodzaju pracy, samopoczucia w ciąży i tego jak daleko trzeba dojeżdżać
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Molise, a nie szukasz innej pracy? Rok to bardzo długo na takie męczarnie..
EDIT: aaa doczytałam o ciąży. Cytat:
Ja |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w nocy śpię dobrze, chociaż tyle.
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Konto usunięte
|
no dobre choć to
ja się cieszę, że nie mam problemów z zasypianiem bo bezsenność to chyba w ogóle najgorsza opcja, ale ten pierdyliard snów jest męczący ![]() ale takie zajęcia właśnie relaksacyjne czy nawet wysiłek fizyczny dobrze robią na odreagowanie tych podświadomych stresów |
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj np. idę obciąć włosy
|
|
|
|
|
#4518 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
codziennie.Cytat:
plus ostre ćwiczenia daje świetne rezultaty, dziś jak sporzałam na swój brzuch... ![]() Cytat:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-08-21 o 10:36 |
|||
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę się w końcu za siebie wziąć. Wykanczanie mieszkania już praktycznie z głowy (drobne rzeczy zostały).
TŻ na diecie, bo problemy z żołądkiem, więc to dobry moment i za siebie się wziąć. Z jednej strony nie chcę żadnej konkretnej diety tylko jeść zdrowo, ale z drugiej chyba bez diety nie utrzymam dyscypliny. Przyszły tydzien mam zamiar każdy wieczór spędzić na rolkach. Chciałam już wczoraj je odkurzyć ale oczywiście "trzeba kupić to, to i tamto" i wróciliśmy do domu po 20... A dziś nie ma pogody, jutro koleżanka przychodzi a na weekend wyjezdzamy. Chyba namówię TŻa abyśmy wybrali się na spacer dookoła Waligóry. Szlak lekki, taki spacerowy w sumie, ale sposić się trochę można ![]() W październiku lub listopadzie kupię sobie długoterminowy karnet na siłownię. Kiedyś chodziłam często, w ogole przeprowadzka do Wałbrzycha zabiła wszystko. Teraz wróciłam i chcę to w koncu odnowić. |
|
|
|
#4520 |
|
Konto usunięte
|
Miss Saeki może spróbuj na początek odstawić śmieciowe mocno przetworzone jedzenie, fast foody, słodycze i kolorowe napoje, jedz 5 posiłków dziennie co 2-3h, w każdym posiłku jedz białko i warzywa, to takie podstawy ale myślę, że będziesz widziała efekty
|
|
|
|
#4521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok. 7:00 - śniadanie (nie pamiętam co jadłam na ściadania, chyba głównie jakieś owsianki) ok 10:00 - Lu go (teraz to chyba Belvita) ok 12:00 - obiad (zwykle coś lekkiego, ale powiedzmy normalnego, a to jeden większy gołąbek, generalnie bez smażonego, ziemniaków czy makaronów) ok 14:00 - owoc ok 16:30 - normalniejszy obiad w stylu: gotowana pierś z kurczaka + gotowane ważywa ok 18:00 - podwieczorek np. garść migdałów ok. 20 - kolacja - serek wiejski i waga fajnie spadała. Ale teraz coś ciężko mi się zabrać... Fastfoodów generalnie nie jadam. Raz w miesiącu może zjem pizzę/frytki/polędwiczki z KFC - więc raczej to nie jest problemem. Podobnie ze słodyczami, większość mnie nie kręci, jak zjem dwa princepolo w miesiącu to jest już i tak sporo. Gorzej z kolorowymi napojami ale... staram się
|
|
|
|
|
#4523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Molise -
trzymaj sie ![]() Wpadam dzis na szybko, bo oczy mi sie same zamykaja, robilam siostrze wypasione CV przez 3 h Padam z nog. Dzisiaj przez 8 h robilam zdjecia dzieciecym ubrankom Armaniego (do sklepu internetowego) Ceny na metkach powalaja... ze tez ktos to naprawde kupuje Jutro czeka mnie to samo, tylko ze zdjecia akcesoriow i obrobka. Moje plecy wysiadaja, chyba sie starzeje Zdecdowalismy sie skrocic pobyt w Polsce Niestety nie wyrobimy sie finansowo... bo bilety nam podrozaly na pozniejszy termin Dziekuje urzedzie imigracyjny za blyskawiczne przyznanie wizy
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Ale słodziutko, w pracy dzisiaj mamy dzień otwarty dla dzieci pracowników i po biurze kręcą się maluchy
Jeszcze dojdzie druga partia bo robią im jakieś pokazy
|
|
|
|
#4526 |
|
Konto usunięte
|
Lucy dobra siostra z Ciebie
![]() co do ciuszków dziecięcych to nawet nie markowe mają niezłe ceny w przeliczeniu na ilość materiału a takie markowe to wolę nie myśleć nawet ile kosztują mi się bardzo podobają markowe sportowe buciki dla dzieci, takie małe adidaski np. urocze są no ale zważywszy na cenę i na fakt jak takiemu dziecku szybko rośnie stopa to szkoda takiej kasy ![]() szkoda, że musieliście skrócić pobyt no ale trzeba mierzyć siły na zamiary a przecież nikt z nas nie ma maszynki do robienia pieniędzy
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy i od razu jest lepiej.
![]() Co do pobytu to faktycznie szkoda. Tym bardziej, że już mieliście plany, a droższe bilety je pokrzyżowały... Za godzinkę do fryzjera
|
|
|
|
#4528 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Także uszy do góry, cycki do przodu i życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy ! |
|
|
|
|
#4530 |
|
Konto usunięte
|
o kurcze Rise!
czyli to co się słyszy o zwolnieniach w korpo to nie bajki tylko szczera prawda współczuję nie samej straty pracy bo jak sama mówisz od dawna chciałaś ją zmienić ale tego w jaki sposób to zrobili, podłość ludzka nie zna granic trzymam kciuki za szybkie znalezienie fajnej pracy z dobrą atmosferą ![]() i witam się kawą z Wami i z piąteczkiem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

Jestem żonką 

niech Ci dobrze służą 

więc wiem tylko, że białe na wysoki połysk i z Ikei, ale spoko w końcu i tak zobaczę na żywo 
ale Ty myśl o swoim nadchodzącym urlopie w ciepłym kraju- od razu będzie Ci lepiej 

też nie cierpię takich snów
13.03.2008

ale Kochana nie możesz tak wszystkiego brać do siebie bo się wykończysz
codziennie.
trzymaj sie
Dziekuje urzedzie imigracyjny za blyskawiczne przyznanie wizy