Winna przestępstw na włosach? Czyli.... - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-20, 22:24   #241
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Winna przestępstw na włosach? Czyli....

Ladna dziewczyna na zdjeciach ale wcale nie stracilaby uroku gdyby je troche sciela ;p bo az sie z wujkiem cosiem kojarzy
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 00:47   #242
laisla
Zakorzenienie

Ostatnie zdjęcie, w czarnej sukience to masakryczne końcówki, pajęczynka jakaś cieniutka, a nie włosy..Z linków włosy to koszmarek

Mijanou dzięki za podpowiedź co do kosmetyków Ostatnio coraz częściej kusi mnie ostre cięcie, na krótko po prostu. Waham się gdy przypomnę sobie fazę odrastania
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 06:24   #243
chwast
Zakorzenienie

A ja zapuszczam zeby miec do pepka jak wyprostuje. Bo lubie sie w takich xd
Z tym,.ze ja mam normalne koncowki a nie cienkie niteczki, ostatnio widzialam laske na zdjeciu z jakiegos slubu, odwalona, wlosy od obojczyka to kreska.... ale wszyscy w komentarzach oh jakie dlugasne wtf

Wyslane przez tapatalk 2

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2014-08-21 o 06:25
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 07:10   #244
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

1 - podcięłabym trochę, bo wydaje mi się, ze końcówki są przesuszone ale ogólnie mi się podobają
2- zdecydowanie ścięłabym przynajmniej do miejsca gdzie kończy się bluzka, bo jakoś brzydko to wygląda
3- przyznaje, że włosy ładne ale te zdjęcie z rozpuszczonymi kojarzy mi się z kuzynem Coś . Przytłaczają dziewczynę
4- jak dla mnie najładniejsze. Mają jakiś kształt, ładny kolor i dla mnie wyglądają na zadbane
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 07:27   #245
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Dla mnie optymalna długość to okolice zapięcia do stanika. Można fajnie obciąć, dbanie o taką długość nie jest szczególnie upierdliwe i włosy są uzupełnieniem ogólnego wyglądu, a nie jedyną dominującą rzeczą.
Poza tym takie włosy jak na zdjęciach pasują mi do małych dziewczynek. Jak się ma już trochę lat to dobrze wygląda zadbana fryzura z długich włosów, a nie powiewające na wietrze strąki do kolan

mam dokładnie takie samo zdanie jak ty

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Szczerze powiem, że jest taka jedna dziewczyna na Wizażu, którą znam i która ma włosy do talii albo do połowy pupy (nie wiem dokładnie), jest wysoka i szczupła i wygląda z tymi włosami przepięknie, nie ma faceta, który by się za nią nie obejrzał

Kurcze coś w tym jest
Jak już wspomniałam włosy do pasa mi się nie podobają, aczkolwiek jak mijam jakąś dziewczynę z pięknymi, długimi włosami to mam ukłucie zazdrości

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 07:45   #246
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ostatnie zdjęcie, w czarnej sukience to masakryczne końcówki, pajęczynka jakaś cieniutka, a nie włosy..Z linków włosy to koszmarek
No tak, nie są najpiękniejsze, chodziło mi raczej o pokazanie efektu, że z długimi też może ktoś wyglądać ładnie.

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Kurcze coś w tym jest
Jak już wspomniałam włosy do pasa mi się nie podobają, aczkolwiek jak mijam jakąś dziewczynę z pięknymi, długimi włosami to mam ukłucie zazdrości
Bo to zależy nie tyle od włosów, co od tego kto je nosi Jak jest super laska i nie ma 150cm to włosy po pupę nie będą jej przytłaczać, a będą robiły wrażenie. Niektórym to na prawdę pasuje. Moim zdaniem to kwestia wzrostu, poziomu zadbania włosów i poziomu "zrobienia"
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 14:15   #247
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
jaka była najgorsza rzecz, którą same i z własnej, nieprzymuszonej woli sobie zafundowałyście w tym temacie?
W technikum pozwoliłam podciąć włosy mojej koleżance ("która podcięła X i wygląda spoko ). Nie wyglądałam spoko, następnego dnia pożyczałam kasę na fryzjera

Mijanou, chciałabym zobaczyć twoje włosy

I ogólnie zgadzam się z tym, że niektóre włosomaniaczki przesadzają, czasem grubo. I nie rozumiem zapuszczania włosów na siłę. Bo długie.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Mijanou, ceny polecanych przez ciebie kosmetyków mnie przerosły.

Ktoś wklejał tu link do TEGO bloga. Nie jestem wlosomaniaczką (choć używam czegoś więcej niż tylko szamponu), więc nie znam się, ale styl tej blogini skutecznie mnie zniechęcił do zapoznania się z treścią bloga.

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2014-08-21 o 13:53
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 14:22   #248
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
ale styl tej blogini skutecznie mnie zniechęcił do zapoznania się z treścią bloga
mnie także
Stary 2014-08-21, 14:44   #249
201605161428
Konto usunięte

A mnie na tym blogu do lez smiechu doprowadzil wpis o loczkach Shakiry. Ani to kolo jej afro nie lezalo, ani nawet nie wyglada na nawilzenie. Fale na poziomie 2/3, do idealu im lata swietlne. Pomijajac fakt, ze fruzure z grzywka i dziwnym uczesaniem nad czolem w tym wpisie, moge zawiesic na pamiatke jak mozna sie oszpecic i postarzyc.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 14:56   #250
Harriboo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
A mnie na tym blogu do lez smiechu doprowadzil wpis o loczkach Shakiry. Ani to kolo jej afro nie lezalo, ani nawet nie wyglada na nawilzenie. Fale na poziomie 2/3, do idealu im lata swietlne. Pomijajac fakt, ze fruzure z grzywka i dziwnym uczesaniem nad czolem w tym wpisie, moge zawiesic na pamiatke jak mozna sie oszpecic i postarzyc.

Jeśli możesz to wklej linka.

Harriboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 15:07   #251
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:

tez prosze o linka

w ogóle przeglądam jej blog i nie podobają mi się jej włosy...
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...sy-022014.html

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 15:15   #252
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
W technikum pozwoliłam podciąć włosy mojej koleżance ("która podcięła X i wygląda spoko ). Nie wyglądałam spoko, następnego dnia pożyczałam kasę na fryzjera

Mijanou, chciałabym zobaczyć twoje włosy

I ogólnie zgadzam się z tym, że niektóre włosomaniaczki przesadzają, czasem grubo. I nie rozumiem zapuszczania włosów na siłę. Bo długie.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Mijanou, ceny polecanych przez ciebie kosmetyków mnie przerosły.

Ktoś wklejał tu link do TEGO bloga. Nie jestem wlosomaniaczką (choć używam czegoś więcej niż tylko szamponu), więc nie znam się, ale styl tej blogini skutecznie mnie zniechęcił do zapoznania się z treścią bloga.
Może kiedyś wstawię. Boję się, że zostanę posądzono o włosomaniactwo

Co do ceny: zgadzam się. Jest bardzo wysoka, ale skoro 250 ml maski starcza na ok 3 miesiące (przy myciu 2 x w tygodniu) to 500 ml starcza na pół roku. I jak sobie człowiek przeliczy, ile drogeryjnych niedziałających lub oblepiających masek się za to kupi to cena nie jest aż tak straszna.

Tu się przyznam, że dzięki koleżance udaje mi się kupić te produkty nieco taniej. Maskę 500 ml kupiłam za 150 pln. Jeśli ktoś jest z Gdańska to mogę podpowiedzieć, ale już na PW, gdzie można kupić 250 ml za 110 zł.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!

Edytowane przez Mijanou
Czas edycji: 2014-08-21 o 15:18
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 15:24   #253
Harriboo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
tez prosze o linka

w ogóle przeglądam jej blog i nie podobają mi się jej włosy...
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...sy-022014.html
Mnie też nie. Taki chełm z włosów które nie wyglądają na specjalnie zadbane. Może się nie znam, ale przy takiej pielengnacji powinny wyglądać lepiej. Aczkolwiek zdjęcie końcówek pofalowanych mi się podoba.

Stary 2014-08-21, 15:27   #254
201605161428
Konto usunięte

http://blogblondbunny.blogspot.com/2...alnie.html?m=1 - tadam

201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 15:36   #255
201604181004
Konto usunięte

Blond bunny bede bronic jak niepodleglosci bo zadna wizazanka nie ma takiej wiedzy o farbowaniu blond wlosow i nie jest tak pomocna jak ona

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Moze ma styl jaki ma i nie widzi mi sie on ale jest bardzo mila i pomocna. I poza klepaniem postow bez sensu na wlosowym potrafi na pw wyjasnic co sie dzieje i co robic. Bo czesc pseudo ęą pierdą madrych wizazowych fryzjerek z pogarda komentuje "phi woda 6%" a jak nie rozumiesz rady to jestes idiota
Stary 2014-08-21, 15:46   #256
Harriboo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Blond bunny bede bronic jak niepodleglosci bo zadna wizazanka nie ma takiej wiedzy o farbowaniu blond wlosow i nie jest tak pomocna jak ona

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Moze ma styl jaki ma i nie widzi mi sie on ale jest bardzo mila i pomocna. I poza klepaniem postow bez sensu na wlosowym potrafi na pw wyjasnic co sie dzieje i co robic. Bo czesc pseudo ęą pierdą madrych wizazowych fryzjerek z pogarda komentuje "phi woda 6%" a jak nie rozumiesz rady to jestes idiota
Nie mówie, że nie ma wiedzy. Aczkolwiek jej włosy nie robią na mnie wrażenia, na pierwszym zdjęciu wyglądają jak włosy mojej matki farbowane byle czym a z pielengnacji tylko szampon.

Stary 2014-08-21, 16:46   #257
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Może kiedyś wstawię. Boję się, że zostanę posądzono o włosomaniactwo

Co do ceny: zgadzam się. Jest bardzo wysoka, ale skoro 250 ml maski starcza na ok 3 miesiące (przy myciu 2 x w tygodniu) to 500 ml starcza na pół roku. I jak sobie człowiek przeliczy, ile drogeryjnych niedziałających lub oblepiających masek się za to kupi to cena nie jest aż tak straszna.

Tu się przyznam, że dzięki koleżance udaje mi się kupić te produkty nieco taniej. Maskę 500 ml kupiłam za 150 pln. Jeśli ktoś jest z Gdańska to mogę podpowiedzieć, ale już na PW, gdzie można kupić 250 ml za 110 zł.
ja myję codziennie albo co drugi dzień, także tego...
Nie wyobrażam sobie myć włosów 2 razy w tygodniu.

Cytat:
O farbowaniu może ma, nie wiem. Ale o pielęgnacji nie bardzo tak szczerze mówiąc.

Cytat:
Napisane przez Harriboo Pokaż wiadomość
Nie mówie, że nie ma wiedzy. Aczkolwiek jej włosy nie robią na mnie wrażenia, na pierwszym zdjęciu wyglądają jak włosy mojej matki farbowane byle czym a z pielengnacji tylko szampon.
Włosy ma straszne. Zniszczone siano, rozdwojone końcówki, kolor nie pasujący do typu urody. No masakra.
Stary 2014-08-21, 17:11   #258
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Włosy ma straszne. Zniszczone siano, rozdwojone końcówki, kolor nie pasujący do typu urody. No masakra.
Mam wrażenie, że usuwa krytykujące jej włosy komentarze, bo widzę tam tylko same zachwyty nad jej siankiem. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszystkie dziewczyny uznają takie włosy za cudowne i ideał.
A jak jedna dziewczyna napisała, że wyglądają trochę sianowato, to została wyzwana od prostackich hejterów.

Nie wiem, ale ja uważam, że rozjaśnianie niszczy włosy bardzo. Sama miałam robione tylko delikatne blond pasemka na włosach pół roku temu, ale teraz widzę różnicę pomiędzy partiami rozjaśnianymi, a innymi, czy odrostami. Mam problem z tymi pierwszymi, bo zawsze bardziej się puszą.
Stary 2014-08-21, 17:29   #259
201605090940
Konto usunięte

mnie również patrzenie na włosy bunny lekko boli, ale przyznaję jej rację w kwestii tego, że niektóre dziewczyny całkiem powariowały. rozbawiło mnie kupowanie kilkunastu sztuk biedronkowego micela, BO WYCOFUJĄ (tak jakby nie było już na rynku pierdyliarda innych). poza tym napisała jakąś parodię dnia włosomaniaczki, nie było w tym nic obraźliwego, pomijając fakt, iż tekst był językowo przeciętny, ale od razu przyleciały obrończynie Anwen, które nie umiały potraktować tego z dystansem

już pomijając obsesję na punkcie maseczek, olei, miceli i innych takich, nie mogę pojąć, jak ludzie mogli dać wkręcić się w picie żelatyny... no wszystko zrozumiem, ale nie TO
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 17:31   #260
Harriboo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że usuwa krytykujące jej włosy komentarze, bo widzę tam tylko same zachwyty nad jej siankiem. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wszystkie dziewczyny uznają takie włosy za cudowne i ideał.
A jak jedna dziewczyna napisała, że wyglądają trochę sianowato, to została wyzwana od prostackich hejterów.

Nie wiem, ale ja uważam, że rozjaśnianie niszczy włosy bardzo. Sama miałam robione tylko delikatne blond pasemka na włosach pół roku temu, ale teraz widzę różnicę pomiędzy partiami rozjaśnianymi, a innymi, czy odrostami. Mam problem z tymi pierwszymi, bo zawsze bardziej się puszą.
Czyli nie tylko ja mam takie zdanie. Ta masa pozytywnych komentarzy mnie dziwi. Tylko na tym zdjęciu z bliska jakoś wyglądają i te fale są ładne. Mam wrażenie, że to chełm z przydługich i nieciekawych włosów. Po za tym jest ich naprawde sporo co jest nienaturalne aż.

A znacie jakieś przypadki przestępstw dziewczyn z otoczenia?

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez xandria_ Pokaż wiadomość
mnie również patrzenie na włosy bunny lekko boli, ale przyznaję jej rację w kwestii tego, że niektóre dziewczyny całkiem powariowały. rozbawiło mnie kupowanie kilkunastu sztuk biedronkowego micela, BO WYCOFUJĄ (tak jakby nie było już na rynku pierdyliarda innych). poza tym napisała jakąś parodię dnia włosomaniaczki, nie było w tym nic obraźliwego, pomijając fakt, iż tekst był językowo przeciętny, ale od razu przyleciały obrończynie Anwen, które nie umiały potraktować tego z dystansem

już pomijając obsesję na punkcie maseczek, olei, miceli i innych takich, nie mogę pojąć, jak ludzie mogli dać wkręcić się w picie żelatyny... no wszystko zrozumiem, ale nie TO
Wycofują?

Stary 2014-08-21, 17:42   #261
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
ja myję codziennie albo co drugi dzień, także tego...
Nie wyobrażam sobie myć włosów 2 razy w tygodniu.

O farbowaniu może ma, nie wiem. Ale o pielęgnacji nie bardzo tak szczerze mówiąc.

Ja sobie nie wyobrażam mycia i czekania aż wyschną codziennie^^ Dosychanie moich włosów to kilka godzin, staram się nie używać suszarki. Mi to wystarcza bo dopiero trzeciego dnia robią się lekko nieświeże a nie lubię tego uczucia.

Żeby nie było: w miarę potrzeby myję częściej, osobliwie latem, bo spinam włosy (rozpuszczone strasznie grzeją) a skóra głowy się też poci, wiadomo. Ech....zbieram na suszarkę z jonami.

Czy ma ktoś to cudo i czy rzeczywiście suszenie taką suszarką nie szkodzi wlosom? Czy to tylko chwyt reklamowy?

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:44   #262
Harriboo
Raczkowanie

Cytat:
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...alnie.html?m=1 - tadam

Jakoś mi umknął Twój post, ale popatrzyłam i stwierdzam, że włosy proste na pierwszym zdjęciu wyglądają lepiej. A co do loków, to mam odkręcające się włosy i chce fale, ale bawienie się w takie rzeczy mnie nudzą więc podziwiam wytrwałość, ale sama fryzura jest straszna, jak z młodości moich rodziców.

Edytowane przez Harriboo
Czas edycji: 2014-08-21 o 17:46
Stary 2014-08-21, 17:45   #263
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Nie wypowiem się - bo na pielęgnacji się nie znam i nie pytałam, ale wiedzy z zakresu farbowania nie mogę jej odmówić
Stary 2014-08-21, 17:50   #264
201605090940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Harriboo Pokaż wiadomość

Wycofują?

no była taka tragedia na całą blogosferę, że wycofują biedronkowy micel, świat się kończy i czas umierać. anwen kupiła wtedy 16 butelek ktoś jeszcze kupił 23 oczywiście micela nie wycofali, całkiem niedawno nawet go kupiłam, ale piekł mnie w oczy, nie wiem, czemu rozpętała się taka rozpacz i żałoba. nawet pisały postulaty do Tołpy czy tam Biedry, żeby nie wycofywali
201605090940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:52   #265
201604181004
Konto usunięte

ale jaki micel, o co chodzi
Stary 2014-08-21, 17:55   #266
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Zgadzam się
Mi się w ogóle falowane i kręcone włosy nie podobają, ale biorąc pod uwagę to jaki naturalny kolor ma bunny i co musi zrobić by dojść do swojego wymarzonego koloru to one są w bardzo dobrym stanie. Mało jest farbowanych blondynek, które mają piękne i zadbane włosy, a jeśli są takowe to wymaga to ogromnego nakładu czasu, pieniędzy i pracy.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-08-21 o 17:56
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-21, 17:57   #267
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xandria_ Pokaż wiadomość
ale jak to picie żelatyny? nie te zabiegi żelatynowe na włosy tylko PICIE? Tego syfu śmierdzącego jak zdechły pies? Serio?

Cytat:
ale jaki micel, o co chodzi
ja tez nie wiem
Stary 2014-08-21, 17:59   #268
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jak to picie żelatyny? nie te zabiegi żelatynowe na włosy tylko PICIE? Tego syfu śmierdzącego jak zdechły pies? Serio?

ja tez nie wiem
Picie drożdży, żelatyny, wcieranie maści końskiej. Ja rozumiem dbanie o siebie, ale niektóre serio przesadzają i nie mówię tu konkretnie o piciu magicznych trunków.
Stary 2014-08-21, 18:01   #269
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam mycia i czekania aż wyschną codziennie^^ Dosychanie moich włosów to kilka godzin, staram się nie używać suszarki. Mi to wystarcza bo dopiero trzeciego dnia robią się lekko nieświeże a nie lubię tego uczucia.

Żeby nie było: w miarę potrzeby myję częściej, osobliwie latem, bo spinam włosy (rozpuszczone strasznie grzeją) a skóra głowy się też poci, wiadomo. Ech....zbieram na suszarkę z jonami.

Czy ma ktoś to cudo i czy rzeczywiście suszenie taką suszarką nie szkodzi wlosom? Czy to tylko chwyt reklamowy?
Mam i używam już z 3-4 lata i dla mnie różnicy nie ma. Jak dbam o włosy to i suszarka im nie szkodzi, a jak nie robię nic to końce będą zniszczone, cudów nie ma. Suszę codziennie, z 3-4 razy w tygodniu modelując na szczotce. Na elektryzowanie też nie działa, zimą bez dobrej odżywki nie da rady.

Dla mnie włosy tej Bunny też szału nie robią, podciełabym je przede wszystkim i nie jestem też miłośniczką takich blondów, wolę bardziej naturalne odcienie.
Stary 2014-08-21, 18:02   #270
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Mam i używam już z 3-4 lata i dla mnie różnicy nie ma. Jak dbam o włosy to i suszarka im nie szkodzi, a jak nie robię nic to końce będą zniszczone, cudów nie ma. Suszę codziennie, z 3-4 razy w tygodniu modelując na szczotce. Na elektryzowanie też nie działa, zimą bez dobrej odżywki nie da rady.

Dla mnie włosy tej Bunny też szału nie robią, podciełabym je przede wszystkim i nie jestem też miłośniczką takich blondów, wolę bardziej naturalne odcienie.
Dla mnie włosy Bunny są zdecydowanie za długie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości