![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Winna przestępstw na włosach? Czyli....
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
widziałam linka do tej fryzury i powiem tak: ![]() nie wiem, gdzie podobieństwo do Shakiry- widocznie to kwestia interpretacji ![]() w ogóle do tego ta grzywka i ten zaczes do tyłu- jak pani ze sklepu Społem w latach 80 ![]() ![]() btw. ile ta laska ma lat? bo ja bym jej dała pod 40- ten blond strasznie postarza. Koniecznie powinna zmienić kolor....
![]() |
![]() |
#274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie nosiłabym się tak ;d I koncówki rzadkie. (o tych ostatnich mówie) ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Ja jak byłam blondynką to wchodziłam czasem na blog blondbunny i jak widziałam jej włosy to byłam w szoku, bo laska się zna itd, ale ten kolor... i włosy są jakieś suche, zniszczone, po prostu wg mnie brzydkie... no ale, co kto lubi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a co do micela, chodzi o płyn BeBeauty z Biedronki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
ale co ten płyn robił
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
no jak to co robił, był tani, łatwo dostępny, najlepszy ze wszystkich i tak jedyny w swoim rodzaju, że miliard innych płynów nie byłby w stanie go zastąpić, albowiem służył także do mycia włosów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=632245 tutaj o żelatynce. wprawdzie wątek mało uczęszczany, ale i tak przeraża mnie sam fakt, iż powstał. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- akcja z żelatyną rozpoczęta oczywiście przez wielce włosowe guru http://www.anwen.pl/2012/07/akacja-w...-zelatyne.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to nie przepadam za tak jasnymi blondami. Rzadko komu pasują.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
O RLY?
|
Ja "piję" żelatynę (tzn. 2 rozrobione łyżki dolewam do zupy), ale nie ze wzg na włosy tylko słabe kości.
Różnicy na włosach nie zauważyłam szczerze powiedziawszy. I owszem żelatyna śmierdzi niemiłosiernie jak stary knur, ale w zupie się zatraca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
A teraz się przyznam, raz spróbowałam tej akcji z żelatyną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
To są dla mnie włosy idealne i takie bym chciala mieć <3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
vision, a jakie masz teraz włosy?
![]() ja przede wszystkim uważam, że blogerki włosowe powinny brać większą odpowiedzialność za to, co wypisują. dziewczyny zaglądające na te blogi szukają porad, często są zdesperowane z powodu zniszczonych włosów, wypadania czy zwykłej chęci ich zapuszczenia. to powoduje, że ślepo podążają za każdą radą, co nie kończy się dobrze. ![]() przyznam, że też kilka razy nałożyłam tę żelatynę na włosy. były sypkie, ale i tak nie podobał mi się efekt "po". również wiem, że pomaga ona na słabe kości, ale spożywanie tego dla samych włosów jest wg mnie co najmniej dziwne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Pokazywałam swoje włosy w tym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Konto usunięte
|
ja nie wiem, dziwię się że niektóre blogerki zachowują się i piszą jakby całym ich życiem były włosy xd
może jestem dziwna ale wiele ludzi których znam, w normalnym świecie nie ma czasu na takie pielęgnacje xd |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kiedyś zawierzyłam jakiejś poradzie, że siemie lniane jest dobre na włosy. Napewno nie moje. Nie dało się do końca wypłukać a włosy były sianowate a końcówki straszne. Tak samo bublem jest dla mnie mąka ziemniaczana jako suchy szampon. Taka moja mała masakra to była. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem jak dziewczyny radzą sobie ze swoim włosomaniactwem. Dbam o siebie, poświecam na pielęgnacje swój wolny czas, ale mam wrażenie, że niektóre skupiają się jedynie na włosach. W oleje już dawno się nie bawie bo oleje dla farbowanej blondynki to nie jest najlepszy pomysł, a zreszta szkoda mi na to czasu. Może zimą do tego wrócę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że moje dbanie o włosy nie zajmuje dużo czasu. a co tam robią inne włosomaniaczki to nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Konto usunięte
|
Zgodze sie, ze nie wymaga to duzo czasu. Ja np. oleje i maski daje przed treningiem i spinam wlosy. Spoce sie cwiczac, wiec wyglada jakby byly po prostu mokre. W ten sposob zalatwiam dwie rzeczy naraz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4780561 6]Dal mnie zabiegi na włosach wcale nie sa czasochłonne. Nakładam olej na włosy , upinam w warkocz albo kucyk. Czasem mam je pod czepkiem a czasami nie. W tym czasie robie mnóstwo domowych czynności, zdarza mi się wyjśc do sklepu z naolejowanymi włosami. Maski nakładam na max 10- 15 minut. Od czasu do czasu sama zrobię jaką odzywkę z lnu czy mgiełkę z aloesu. Casem dodam jakiegos półproduktu do drogeryjnej odzywki maski trwa to chwilkę.
Myślę, że moje dbanie o włosy nie zajmuje dużo czasu. a co tam robią inne włosomaniaczki to nie wiem ![]() A co ile nakładasz olej? O ile maske raz na tydzień jestem w stanie zrozumieć to codzienne olejowanie i ogólnie stylizacje poranne mnie dobijają. Jakbym miała codziennie nakładac to bym oszalała. A aplikowanie 5 kosmetyków dziennie jest dla mnie zbyt obciążające psychicznie, czasowo i finansowo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4780561 6]Dal mnie zabiegi na włosach wcale nie sa czasochłonne. Nakładam olej na włosy , upinam w warkocz albo kucyk. Czasem mam je pod czepkiem a czasami nie. W tym czasie robie mnóstwo domowych czynności, zdarza mi się wyjśc do sklepu z naolejowanymi włosami. Maski nakładam na max 10- 15 minut. Od czasu do czasu sama zrobię jaką odzywkę z lnu czy mgiełkę z aloesu. Casem dodam jakiegos półproduktu do drogeryjnej odzywki maski trwa to chwilkę.
Myślę, że moje dbanie o włosy nie zajmuje dużo czasu. a co tam robią inne włosomaniaczki to nie wiem ![]() A co ile nakładasz olej? O ile maske raz na tydzień jestem w stanie zrozumieć to codzienne olejowanie i ogólnie stylizacje poranne mnie dobijają. Jakbym miała codziennie nakładac to bym oszalała. A aplikowanie 5 kosmetyków dziennie jest dla mnie zbyt obciążające psychicznie, czasowo i finansowo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Ja codziennie nakładam olej lub co dwa dni i nie jest to czasochłonne, nakładam go chwilę a później związuje włosy i robię co chcę aż do umycia ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- To się nie sprawdza, gdy ktoś myje włosy rano. Ja nie moge myć na wieczór, bo rano budzę się z tłustymi. Mycie co 2 dni rano jest dla mnie najlepsze. Na noc olei nie nakładam, bo nie chcę brudzić pościeli, a w koczku na czubku głowy nie umiem spać. W worku na włosach tym bardziej. Więc jedynie weekend wchodzi w grę jeśli chodzi o olejowanie, ale wtedy mi się nie chce... czasami uda mi się nałożyć olej na maksymalnie godzinę, bo już mi się kończy czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Myślę, że moje dbanie o włosy nie zajmuje dużo czasu. a co tam robią inne włosomaniaczki to nie wiem ![]() No dla mnie jest to czasochłonne, szczególnie jeśli chodzi o laminowanie, olejowanie na mokro, mieszanie i trzymanie odzywek niewiadomo ile na włosach. Poza tym z olejem na głowie jestem uziemiona w domu, nie ma mowy o spontaniczności. Nie wyszlabym nawet do sklepu z nalozonym olejem albo maska ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Teraz, w lecie mniej więcej raz na dwa tygodnie, bo 1) myję włosy codziennie, 2) gdy często myję włosy - myję częściej samą odżywką, a oleju nie zmyłabym samą odżywką. I po samej odżywce są mięciutkie, gładziutkie i milusie, więc jakoś nie czuję potrzeby (może błędnie) częstszego olejowania. Pewnie, gdybym miała tryb życia taki, że przychodzę do domu, idę pod prysznic, suszę włosy i kładę się spać, to nie olejowałabym wcale, więc rozumiem, że niektórzy nie mają czasu na pielęgnację. Trzeba znaleźć swoje optimum. Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-08-21 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
No ja mam właśnie ten problem, że układam plan działania pod olejowanie włosów. Robię to nawet jak nie mam czasu, po prostu muszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.