| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-08-21, 11:41 | #451 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Kucyk o jejku...nie dziwię się że walczysz o KP... mam nadzieję że rozkręcisz swoje cycki    
				__________________ Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK | 
|     | 
|  2014-08-21, 12:21 | #452 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Kucyk u nas tez tak było z mlekiem - napierw cyc, potem mm, czasem dopijala cala butle albo z 15ml i reszta do wylania ( a mleko pepti bez recepty bo jak dziecko ma refluks to nie przyslugiwala znizka, wiec za puszke 24zl w zeszłym roku teraz za 36   ) wiec już nawet niemysle ile wydaliśmy na mm.... u nas pogoda do bani, pada............... ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Wczoraj po raz drugi w ciągu miesiące usnelismy wszyscy we troje usypiając Tosie na noc  obudziliśmy się ok 23, gdzie Tosia z reguly usypia ok 21.30 
				__________________  02.11.2011r.[*] 7/8 tydz. Kubuś  Tosielka  ok. 120cm ok. 20,5kg  ...cel osiągnięty 64,5kg   | 
|     | 
|  2014-08-21, 12:33 | #453 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Kucyku no tak to właśnie jest z tym przygotowywaniem mleka... Swoje jak będziesz podawać, będzie to samo. Podgrzejesz za mało - jak braknie, to potem już nie będzie chciał jeść. Za dużo - oj jak to boli, wylewać własne mleko do zlewu... A liczbami z opakowania się nie przejmuj  Artka standardową porcją do dziś jest 120 ml  Na szczęście wieczorami wypija mi więcej, czasami nawet 200, ale nigdy przenigdy w życiu 200 ml nie było jego normalną porcją. A mm jak wiadomo jest trochę cięższe. Kundzia ja często zasypiam z Artkiem. Chciałabym wtedy już spać z nim do rana, ale laktator sam się nie napełni... I TŻ mnie budzi, oj jaka ja jestem wtedy wściekła... | 
|     | 
|  2014-08-21, 12:43 | #454 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Możecie cos polecić z Lego Duplo - Tosia ostatnio dostala od dziadkow kaske i chcem,y jej cos zakupić z klockow

__________________  02.11.2011r.[*] 7/8 tydz. Kubuś  Tosielka  ok. 120cm ok. 20,5kg  ...cel osiągnięty 64,5kg   | 
|     | 
|  2014-08-21, 13:12 | #455 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Monika  jak J? Byliście u lekarza?  Anita super że E. Ci tak pięknie przespala Berbie ciekawe skąd TZ bierze takie teorie. Ja karmie już 19 miesięcy i końca nie widać  i mleko też cały czas jest Wczoraj byliśmy na szczepieniu. Dobrze że przesunelam je na czas gdy skończyły się upały. Olek kulal na nóżke i płakał że go boli. A wieczorem dostał gorączki. Także nocka słaba. Dziś już na szczęście lepiej 
				__________________ | 
|     | 
|  2014-08-21, 13:22 | #456 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: zależy gdzie jestem :) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Tak jak pisałam decyzja musi być jego i nie mam zamiaru w żaden sposób na nią wpływać, bo nie chcę, żeby poczuł się przymuszany. Wiadomo, że będę szczęśliwa jeśli zmieni zdanie i będzie chciał ze mną rodzić ale jak nie to chyba poproszę moją mamę - bo sama na pewno nie chcę być. Pożyjemy, zobaczymy - na razie próbuję przetrwać do czasu rozwiązania - myślę, że temat za jakiś czas wróci  Cytat: 
  e to chyba nie tu tkwi problem  Cytat: 
  super, że masz suwaczek   
				__________________ | ||||
|     | 
|  2014-08-21, 13:36 | #457 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Agatko ja piore w 40-50 stopniach. 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | ||
|     | 
|  2014-08-21, 13:43 | #458 | 
				 | 

Artek dziś kończy 14 miesięcy. Wczoraj w busie: - Artusiu co to jest? (Pies) - Pe! - A jak robi piesek? - Au!  Nie wiem, na ile mu to świadomie wyszło, ale widzę, że on już całkiem całkiem sporo jarzy. Wprawdzie nadal nic nie pokazuje w książeczkach, ale np. ostatnio mu mówię: idziemy się napić, a on sam z siebie raczkuje do butelki. Mówię: idziemy na spacer, a on macha rączką i mówi: papa. Wszystkich żegna tym swoim papa. Pięknie bije sobie brawo  Nie ma bardziej niesamowitej rzeczy na świecie, niż rozwój dziecka. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Aha, dziewczyny, ja też się przejmowałam, że za mało stymuluję Artka, za mało mówię, czytam (i do dziś za mało czytam...), ale widzę, że codzienne sprawy i tak świetnie go rozwijają. Ja dużo mówię do niego, jak chodzimy na spacerach czy jak coś robię w mieszkaniu. Żadne tam uczone rzeczy, po prostu komentuję to, co robię. I jak chyba na razie widzę - wystarczy  Nie pomijam żadnych słów, nawet trudnych, ale też nie silę się specjalnie na zdania wielokrotnie złożone. A i oczywiście gugam co niemiara  A Młody i tak jak widać jakoś złapał, że trzeba artykułować konkretne głoski, żeby coś osiągnąć, więc - nie przejmujcie się tym, wszystko przyjdzie w czasie. | 
|     | 
|  2014-08-21, 14:00 | #459 | 
				 | 

Berbie zdecydowaliście się na jakąś lokatę dla Krzysia?

__________________ | 
|     | 
|  2014-08-21, 14:41 | #460 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Iza na Nutramigenie jest że 8-16 tydzień 180ml wody + 5 miarek(czyli wyjdzie 200ml). Jeżeli dobrze pamiętam. Teraz nie sprawdzę bo książę na rękach śpi   Perse na z szczęście mojego nigdy nie wylałam  tylko że u mnie max 60ml było.. I to z obu cycków!  No i rozwój dziecka, o tak. Nie ma nic piękniejszego  Uwielbiam jak mój mały gada  Rozczulające są jego dyskusje z robaczkami z karuzeli ikea albo z sowami z becika  a ze mną najbardziej dyskutuje jak w wiaderku siedzi  Aa, eee, maa,yyy i chlap wodą  W cycach dalej susza... ;( Nie wiem skąd tamte krople się brały... Dzisiaj godzinę któregoś razu pompowałam. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Tak, 180ml + 6 miarek od 8 do 16 tygodnia a od 4 miesiąca do 6 miesiąca 210 ml i 7 miarek  Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat: 
 Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2014-08-21 o 14:46 | |
|     | 
|  2014-08-21, 14:45 | #461 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-08-21, 15:13 | #462 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ja bym mu odpuściła, robiła mniejsze porcje, niech zje ile zje. bo tak wylewasz, stresujesz się, że on nie je a po co to. za to teraz wg opakowania powinien chyba pić raz dziennie 150 ml a dostaje 280, jeszcze niedawno pił z rana dodatkowe 200 ml. tak źle i tak niedobrze. dla mnie te ml to też trochę marketing i nakręcanie się. przy kp żadna mama nie wie ile dziecko zjada (chyba, że odciąga) a wyznacznikiem są przyrosty masy i jest dobrze. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Szukaliśmy rano przychodni bo od niedzieli jesteśmy na wczasach i byliśmy. Gardło zaczerwienione, temp u lekarza była 38,5. Mamy tantum verde do psikania i coś przeciwgorączkowo dawać jeśli temp będzie powyżej 38 i będzie mu dokuczać (tym sposobem mimo ponad 38 praktycznie cały czas nic nie dostał dziś bo szaleje). z piciem słabo mu idzie , jak na bolące gardło to je całkiem całkiem. właśnie wsuwa wafelki ryżowe a my pizzę bo nie było jak wyjść na obiad. ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat: 
 a mm to rzeczywiście koszty, J. był na mleku hipoalergicznym i też koszty były duże. zwykłe mm najtańsze, a i tak miesięcznie zbierają się spore sumy przy często i dużo jedzącym maluszku, do tego wylewanie bo jak zrobisz mniej i chcesz dorobić to po chwili dziecko już jednak nie chce. | ||
|     | 
|  2014-08-21, 15:19 | #463 | 
				 | 

Monika i co, piłaś Karmi? Bo ja piję :P Oby się Jakubowi szybko poprawiło. Tak to zawsze jest, dzieci zawsze chorują albo przez weekend, albo na wczasach, albo dzień przed wyjazdem... | 
|     | 
|  2014-08-21, 15:46 | #464 | |||||||
| Zadomowienie | 

Nie mam konkretnego modelu na myśli z tej firmy. Widziałam u koleżanki taki wózek i bardzo mi się podobał, ale czytałam że ma też parę wad szczególnie istotnych zimą. Cytat: 
  to tak jakbym czytała o sobie... u mnie wygrało serce. Cytat: 
  ile ja się takich pierdoł nasłuchałam ze Stasiem i cieszę się że nie uległam. Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Co do becika ten mi się spodobał bo jest inny takie jasne kolorowe mam dwa po Stasiu w tym jeden nadaje się tylko po domu, bo ma plamy. Ja używałam becika później do wózka jako kołderki lub materacyka. Jeśli chodzi o temperaturę to prałam ubranka w 60°, a teraz tylko pieluchy, ręcznik, prześcieradełka itp. Cytat: 
 ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Dziewczyny właśnie zdałam sobie sprawę przed chwilą że za 3 dni zacznę 9 miesiąc  jak to poważnie brzmi. Strasznie się boję tego wszystkiego. A wracając do tematu wózków mój TŻ chyba się w końcu przejaw rolą ojca i doszło do niego że to już niedługo, bo zaczął się oglądać za nim. Jutro prawdopodobnie mamy dostać za darmo jakiś od jego kolegi z pracy. Tylko już jaki to nie wiadomo  . Tacy są faceci. Tylko ja nie chcę kolejnego złomu  już jeden miałam. TŻ niby twierdzi że to jakiś super bo kosztował dużo ale to nie świadczy o tym że jest w dobrym stanie i jest rzeczywiście ok. Na pewno nie jest to nowy model bo syn kolegi ma ponad 3 lata. Mi głupio odmówić i coś powiedzieć, bo wyjdzie, że nie liczę się z jego zdaniem i staraniami, ale też nie chce mi się męczyć i wstydzić za kolejną "rozklekotaną paskudną porażkę". 
				__________________ 19.04.2013 r.  Staś i Michaś  Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-08-21 o 15:51 | |||||||
|     | 
|  2014-08-21, 16:02 | #465 | 
| Zakorzenienie | 

[1=ecd9a68db8379fc22aec146  35aa2645aca7c721b_6070dc9  9c9f91;47798430]Monika i co, piłaś Karmi? Bo ja piję :P Oby się Jakubowi szybko poprawiło. Tak to zawsze jest, dzieci zawsze chorują albo przez weekend, albo na wczasach, albo dzień przed wyjazdem...[/QUOTE] nie piłam. tzn jeśli mnie naszło to piłam, od czasu do czasu, ale nie regularnie, 2 butelki dziennie by w ogóle było mleko. J. do tej pory "przeziębiony" był 2 razy, raz jak miał miesiąc miał lekki katarek, później ok 8-9 m-ca chyba przez kilka dni dokuczał mu katar. to jego pierwsza temperatura, ból gardła. 2 razy po 2 tygodnie nad morzem i nic. pierwszy raz w góry i nie dość, że spać nie potrzebuje to jeszcze chory  i nie wiem co robić, czekać aż mu przejdzie czy wracać do domu? planowo jeszcze 8 dni byśmy byli. dziś siedzimy cały dzień w pokoju, J. już ma dosyć, boję się go na spacer brać, choć może na chwilę, w nosidło.. | 
|     | 
|  2014-08-21, 16:22 | #466 | 
				 | 

Monika mam nadzieję że J. szybko przejdzie    Edytte  dla Tż. Może nie będzie źle z tym wózkiem  OBY! ja u siebie jeden z tako upatrzyłam mama mówi żeby jechać i obejrzeć i kupić jak nie zniszczony a Tż kręci nosem bo się uparł że ma być w kolorze beżu ... (ściany też chce w kolorze beżu) a ja znalazłam piękny czarno turkusowy!!!!! a pokój chcę w popielu z jedną ścianą w turkusie bo lubie ten kolor! ale Tż kręci nosem...zobaczymy.... Berbie pytałas na jakim etapie jestesmy, no więc Tż obecnie czyści gładzie, właśnie przed chwilą przyjechały okna więc można wprawiać....  obróbka wokół okien i trzeba jeszcze położyć gładź później wokół okien poczekać aż wyschnie i wyczyścić  no i mozna będzie malować! Panele mamy a czekamy jeszcze na drzwi  a potem to już drobiazgi (kosztowne) typu wykończenia - listwy przypodłogowe plus listwy sufitowe,gniazdka i włączniki i klamki do drzwi! a i jeszcze parapety....miały być marmurowe ale będą jednak plastikowe..... 
				__________________ Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK | 
|     | 
|  2014-08-21, 16:34 | #467 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek  -> cuda się zdarzają   | |
|     | 
|  2014-08-21, 17:01 | #468 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  co do koloru jest mi to prawie obojętnie byle nie był różowy i jakiś bardzo jasny reszta jest do zaakceptowania.  za prace remontowe widzę, że idą pełną parą. A jak z imieniem? Wybrane? U nas jeszcze nie  . Wszyscy się dopytują, tak samo jak kiedy rodze a mnie to denerwuje. Zwyczajnie nie wiem. A czasu coraz mniej  . A tak z innej beczki co myślicie o woombie? Która z was miała takie " cuś"? Czy rzeczywiście to takie cudo? Ja się zastanawiam nad zakupem. 
				__________________ 19.04.2013 r.  Staś i Michaś  Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-08-21 o 17:03 | |
|     | 
|  2014-08-21, 17:12 | #469 | 
				 | 

Edytte u Nas imienia jako tako brak    a woombie ma Kucyk chyba 
|     | 
|  2014-08-21, 17:17 | #470 | ||
				 | 

[1=ecd9a68db8379fc22aec146  35aa2645aca7c721b_6070dc9  9c9f91;47796676]Artek dziś kończy 14 miesięcy. Wczoraj w busie: - Artusiu co to jest? (Pies) - Pe! - A jak robi piesek? - Au!  [/QUOTE]    Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | ||
|     | 
|  2014-08-21, 18:08 | #471 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 mój tż zawsze powtarzał, że nie chce być przy porodzie a ja mówiłam, że nie ma takiej opcji. ma być i już. tż na pierwszych zajęciach na SR ogłosił wszem i wobec, że on nie będzie przy porodzie. ale później powoli ta myśl w nim dojrzewała. zaczęło się od szkoły rodzenia. tam usłyszał jak wygląda pierwsza faza porodu. posłuchał opowieści pary, która spodziewała się drugiego dziecka. później rozmawiał z kolegą, który był z żoną przy sn. oglądaliśmy porody na youtoube itp. i i postanowił, że będzie ze mną. teraz twierdzi, że mąż przy porodzie to konieczność. mam nadzieje, że i Twój dojrzeje do tego. jeśli nie to choć niech będzie z tobą mama lub siostra czy koleżanka. Cytat: 
 agatko Kubek na wczasach Cytat: 
  Cytat: 
  [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47796676]Artek dziś kończy 14 miesięcy. Wczoraj w busie: - Artusiu co to jest? (Pies) - Pe! - A jak robi piesek? - Au!  Nie wiem, na ile mu to świadomie wyszło, ale widzę, że on już całkiem całkiem sporo jarzy. Wprawdzie nadal nic nie pokazuje w książeczkach, ale np. ostatnio mu mówię: idziemy się napić, a on sam z siebie raczkuje do butelki. Mówię: idziemy na spacer, a on macha rączką i mówi: papa. Wszystkich żegna tym swoim papa. Pięknie bije sobie brawo  Nie ma bardziej niesamowitej rzeczy na świecie, niż rozwój dziecka.[/QUOTE]  chcę założyć ubezpieczenie posagowe w PZU, ale nie mam kiedy. teściowa chce żebym jakąś lokatę założyła na którą tylko ona będzie wpłacać, ale nie wiem jaką... a czemu pytasz? Cytat: 
 przyszła moja sukienka na chrzest. jest super! choć trochę ciasna w tyłku  czas się ogarnąć  jak przerobię to się pochwalę. 
				__________________ 27.06.2011  ".... poznamy się po oczach ..."  5.11.2011 Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam | ||||||
|     | 
|  2014-08-21, 18:11 | #472 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

sorki, że się nie odzywałam..dopadł mnie kryzys       mam szybkie pytanie: czy któraś z Was tak miała, że przy pierwszym opakowaniu tabletek anty mój okres trwa już 9 dni, nie jest jakiś obfity, no ale ciągle jest   
				__________________ Mężuś  Juliś   Aniołek[*]30tc   | 
|     | 
|  2014-08-21, 18:18 | #473 | 
				 | 

Berbie wiem że Kubek na wczasach no ale mogłaby dac jakiś znak że żyją !    
|     | 
|  2014-08-21, 18:26 | #474 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

eeejjjj pisz kochana - co się dzieje?? z pytaniem nie pomogę - nigdy nie brałam antyków... Waderka dawno się nie odzywała... 
				__________________ "Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek  -> cuda się zdarzają   | 
|     | 
|  2014-08-21, 18:57 | #475 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Kucyku omg Ty to masz z tym karmieniem... Anitko widzisz  oby to spanie tak się utrzymało  U mnie pogoda w miarę... Ale co mi z niej, skoro od 8 do 18.30 w pracy siedzę... Tyle, że mogę chodzić na nogach, bo nie pada. Anitko wyruszyłam się jak czytałam o waszym porodzie. Pięknie! Perse   Monia biedny Jakub, że dalej się musi męczyć... Edytko toż to już za chwilę przywitamy kolejne Maleństwo!  Królewna wydaje mi się, że tak może być. Ja pierwsze opakowanie brałam jakieś 8 lat temu, ale podejrzewam, że to kwestia burzy hormonalnej, w końcu zaburza się naturalny cykl... Trzymaj się mocno   Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka   | 
|     | 
|  2014-08-21, 19:51 | #476 | 
				 | 

Berbie  bo myślę żeby dla Olka też coś założyć.  W sumie zbieramy te 5 zł do świnki i pomyślałam że byśmy to mogli Olkowi wpłacać bo na żaden konkretny cel nie zbieramy

__________________ | 
|     | 
|  2014-08-21, 20:03 | #477 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  mysle ze tak mozesz. dopiero sie wszystko wyreguluje   | |
|     | 
|  2014-08-21, 20:44 | #478 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Więc polecam. Genialny produkt. Dopiero po jego kupnie jako tako ogarneliśmy nocki. Będę ten w mniejszym rozmiarze sprzedawać jakby cos  mamy ten w motocykle. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka | |
|     | 
|  2014-08-21, 21:07 | #479 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 Lokalizacja: Gdzieślandia 
				 | 

Cytat: 
  [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47781565]Dziewczyny, przepraszam z góry za pytanie, ale proszę uświadomcie mnie: co takiego jest w tych kocykach LM i innych z tej półki cenowej? Oprócz oczywiście fantastycznego designu? Bo ja szczerze mówiąc nigdy nie przykładałam wagi do kocyków, Artek śpi pod biedronkowym lub nettowym za max. 20 zł... Jak jest zimno, to polarowy, również biedronkowy.. A teraz zimą mam nadzieję, że zacznie spać pod kołderką  [/QUOTE] Podobają mi się wzory i trwałość, miałam kilka innych kocyków, ale zawsze szybko traciły kolory, mechaciły się, a z ty z LM nic się nie dzieje, S. sam chętnie się nim przykrywa i jak go widzi to się śmieje do zwierzaków. | |
|     | 
|  2014-08-21, 21:07 | #480 | 
				 | 

Dzwoniła do mnie koleżanka z byłej pracy,a nie odzywała się od stycznia.Śmiejemy się z tżtem że"wyczuła" że chce tam wrócić

__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Być rodzicem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

u mnie pogoda barowa
 u mnie pogoda barowa  Mam kupować wszystko w ładnym kolorze, żywym
 Mam kupować wszystko w ładnym kolorze, żywym