|
|
#2641 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIII
Polly, jaki chcesz kupić płaszcz na zimę/jesień? Spojrzałam na swój i bida... Na mrozy mam kożuch, na cieplejsze dni też mam fajny ale na typową jesień nie bardzo. A co gorsza nic mi się nie podoba. Chcę coś do kolan, bez widocznych guzików, mile widziany waterfall, luźnawy fason i jakaś podszewka... Ale nie ma takich. Kupiłabym se koc Tassious ale chyba to za cienkie.
|
|
|
|
#2642 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie wiem własnie...moze nie tyle plaszcz tylko cos grubszego otulajacego..ale ja nawet nie wiem gdzie szukac no i niekoniecznie mam czas.. zreszta gdzie ja sie bede lansowac w wypasionyhc ciuszkach, w parku pod blokiem bede szpanowac przed mietkiem? ![]() powoli dochodze do wniosku ze po ch...mi nowe ciuchy ,ty to co innego, wracasz do robo po takiej przerwie, musisz pracowac nad imagiem aby im gały wyjszły jak wypieknialas przez ten czas ![]() edit-tak czy siak musze wybebeszyc szafe...bo na razie mam szafe ciazową wciaz..trzeba z niej zrobic pociazowa
|
|
|
#2643 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
niestety do oddania nadal mam 8 kilo a chętnie 10 (chociaż dramatu nie ma ale lubię być szczupła i wiotka niczym wierzbowa gałązka ) . w ub tyg zostawiłam znów w szpitalu 3 kilo ale takiej kuracji otchódzającej bym już nie chciała zazdraszczam tego zrzucania wagi Cytat:
a dziwiłam się dlaczego w tym roku nikt do nas nie dzwoni z fantastyczną promocją specjalnie dla nas. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() znad wreszcie ładnej pogody bólu antenki oraz niespodziewanej wiadomości o rychłym urlopie M. co tu robić z nim przez 2 tyg w domu? any idea?
|
|
#2644 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chyba moje
![]() Zdrówka życzę i uciekam z pracuni nach Hause. Na fali epidemii cukinii mam w planach makaron z tąże tudzież z kaczką
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się chce nowych ciuchów - ale jak zawsze w opcji "mało, ale same bardzo fajne" oraz nie kieruję się już przy kupowaniu zasadą "żeby do wszystkiego pasowało"
![]() Chce mi się czerwonej sukienki ![]() I poznałam ex żonę W. i się polubiłyśmy i świetnie bawiły na weselu bratanicy W.
|
#2646 | ||||||
|
Panaroja
|
snad pachnienia różnościami
Cytat:
?Cytat:
2. Cytat:
![]() nie wię , ale pewnie jakby didek musiał np Bandita wąchać w dużych ilościach mógłby nie być zbyt zadowolony ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wyłącznie Cytat:
![]() waga mi się zepsuła - stale pokazuje 57 i ani grosza w dół
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2647 | |
|
BAN stały
|
Znad tostów francuskich
Cytat:
O właśnie! ![]() --- Siostrzeńcy przytargali do nas kotka, tak na oko dwumiesięcznego... mama by go pewnie przygarnęła, ale wolała to przemilczeć i nawet nie pytać ojca Oswojony jest, biega po osiedlu, a gdy jadł u nas w kuchni z miski, zdążył opieprzyć zdziwioną Fruzię, żeby mu do miski nie zaglądała |
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też mam Fruzię , miała być Frida, ale wyszło jak wyszło "Fruziolku" do niej gaworzę ![]() macham znad 15 rocznicy zamążpójścia małżonek ofkors zapomniał , a tak chojraczył ![]() aaa i nie mam cukinii, ale mam paprykę i przerabiam ją na pieczoną w oliwie, do słojów pomidory już zrobiłam, ale wychodzą tak szybko, że chyba dorobię
|
|
|
#2649 | |||
|
BAN stały
|
Gdyby to tylko zależało ode mnie i od mamy...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
to tak jak u mnie
, Wy macie tatu, ja mam P. ![]() pijemy ![]() wieśniak, c'nie?
|
|
#2652 | |
|
BAN stały
|
Troszkę tak
![]() Cytat:
--- Znalazłem stylówę dla siebie ![]() I Rysiek z dzisiaj (niewyraźne, sorry)
|
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przybij pionę, moja to samo
![]() Cytat:
Cytat:
2. No no, jest powód do picia Mam nadzieje na wesoło Zaraz Wam napiszę znad czego klikam, kto zgadnie kto? |
||
|
|
|
#2654 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać, że idealna liczba poduszek jest. |
|
|
|
|
#2656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
1. 2. noooo, na bardzo wesoło, a że P. śpi, to i minutę ciszy mamy ![]() 3.. znad nowiutkiego necika/umowy z oranż?
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-08-21 o 21:48 |
|||
|
|
|
#2657 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rachell,znad cukinii...?
![]() Florens,wszystkiego najlepszego! Modła smaku boska ![]() Odnośnie stroju to nie wątpię,że taki zestaw zostałby radośnie przyjęty ![]() Na razie prezentuję strój nocny,czyli polar+skarpetki. I tak mi zimno...
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chaciałabym ![]() Znad powrotu z Orange, 1,5 h oczekiwania w kolejce. Żeby to była kolejka 100 metrowa to by było zrozumiałe, ale byłam trzecia, tudzież czecia!!!!!! Czujecie - trzecia a dwa stanowiska działały. Muszę odreagować bo o mały włos nie zdarzył się zbiorowy lincz. Nie na obsłudze, obsługa obleci. Trafiła się taka rodzinka, takich idiotów, że jak żyję większych nie widziałam, Ojciec psychol, matka pusta szmatka, syn no niestety pokrzywdzony nie miał opcji. Debile jakich mało. Nie kumali niiiiiiiiiiiiiiiiiiic, absolutnie niiiiiiiiiiiiiic. Kobieta obsługująca ich powinan dostać oskara i premię w wysokości miliona euro. W kolejce wrzało, normalnie wrzało, każdy za mną już umiał na pamięć wszystkie proponowane im opcje, a oni dalej pytali ile? jak? wczęsniej mówiła Pani co innego. Nie nie mówiłam, mówiłam to samo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od nowaaaaaa Matka ( kobitka 35+ sportowo ubrana, taka surfingowa rodzinka, myślę sobie e spoko wyluzowani ludzie, tacy młodzieżowi) nakazała sprzedawczyni napisać na kartce jak ona ma wysłać tego sms żeby zrealizować bon w H&M. Serio. Mina babki z Orange bezcenna, ale ja Pani powiem, normalnie, robi Pani tak i pisze Pani to. Nie, proszę mi to napisać. Nie umieli liczyć. Niiiiiiiiic a niiiiiiiiiiiiic. 1,5 h siedzieli tam, nie wiem ile już siedzieli zanim przyszłam. Nie wiem jak ludzie mogą tak lubić marnować swój wieczór. Lubią spędzać w ten sposób czas? Przecież dupska ich juz powinny boleć od tych krzeseł. Co za frajestwo. Skąd się bierze buractwo? Nie potrafili podjąć żadnej ale to żadnej decyzji.Musielibyście widzieć minę Pani z Orange jak wreszcie poszli, a wychodzili dwa razy. Ja na prawdę mam pecha, bo wczesniej pojechałąm do mniej uczęszczanego salonu to byłw remoncie. No a chuop stał z pizzą i czekał 1,5 h. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Mam, ale niestety znad powyższego wkokufa, w sensie rozwalki umysłowej pt skąd się biorą debile? A "modła smaku" brzmi tak fancy, że byłąm pewna, że taki związek istnieje.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-21 o 22:04 |
|
|
|
|
#2659 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Boooosoz jacy wszyscy optymistyczni, luuuudzie świat nie jest piękny
Bynajmniej, ja sie od nich wyprowadzam. Nie, żeby mi było do tej pory źle, ot nie potrafili mi dać lepszej oferty. Nie chcę przepłacać. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Znam tylko na jedną modłę. Czyli w sumie synonim do rodzaj/typ chyba nawet pasuje, ale pewnie takeigo związku w jęz polskim nie ma. ![]() Sprawdzałaś? |
|
|
|
|
#2661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polar naszam od kilku dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przypowiastka będzie o internecie + tv (wiem, tv Ciebie nie dotyczy) kumpela wkurzona na oranż wzięła inny, z neti I co, internet jak nie chadzał tak nie chadza, a w tv poseł jakiś, chyba Nowak, jak do sejmu usiłował wejść po wywiadzie, to pół dnia wchodził i na schodach się zatrzymywał parokrotnie w pozach dziwnych ![]() oranż jest zły ale chociaż, po reklamacjach, kasy nie nalicza
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No biorę pod uwagę, że wszystkie korpo ruchają nas bez masła. Niemniej, ja nie odczułam, żeby Orange był zły, po prostu przeszłam na korzystniejszą ofertę, tańszą, tu miałąm za drogo po tym jak skończyła mi się stara umowa. Zobaczymy. |
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
to dla Mić jeszcze
![]() trochę widać czarny podłapek
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
modła to wzór,typ, styl, cos takiego, ale występuje tylko w zwiazkach frazeologicznych, wiec sos mogł miec smak na modłe orientalną, ale nie mógł miec swojej modły ,na jedną modłe czyli takie same, taki zwiazek tez istnieje, a przynajmniej tak mi sie zdaje. wiec "red ma wszystkie ciuche na jedną modłe" jest ok, ale nie mozna powiedziec "modła tej sukienki jest taka sama jak tego swetra obok" jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi,albowiem poniewaz pisze to bez konsultacji z TZ ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- demot branżowy http://demotywatory.pl/4380385
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio to ja myślę, że trzeba zmieniać (czynimy tak, jak i Wy, z samochodami ) może się te korporacje opamiętają ![]() Cytat:
![]() och, P. impre znalazł z kameralnym koncertem (na ok. 100 os) Maleńczuka
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki. Pisałam Ci już, że Twój branżowy dowcip o didach rządzi? Pisałam chyba ![]() Jest świetny. Ja bardzo lubię ten, choć niskich lotów on. Żona do męża: Co byś zrobił jakbym wygrałą w totka? - Zabrałbym połowę i spierdzielił stąd raz na zawsze Żona: Trafiłam trójkę, bierz połowę i spier...laj ! Demot tró tró
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Mother of Cats
|
Rejcz, dziękuję za pamięć
Flo, piękna rocznica Wszystkiego dobrego na kolejne lata pożycia Mić, "modła smaku" Red, zalinkowane buty z Venezii są cudowne Ceny nie skomentuję
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. a dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

,

niestety do oddania nadal mam 8 kilo a chętnie 10 (chociaż dramatu nie ma ale lubię być szczupła i wiotka niczym wierzbowa gałązka 

Tak wyglądam, zielono mi. Ale nie narzekam, bo to tylko nagłe załąmanie pogody, a przy tym deszczu zimno nie jest(jeszcze 

pomidory już zrobiłam, ale wychodzą tak szybko, że chyba dorobię

, Wy macie tatu, ja mam P.