|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Haha, jeden jedyny raz nie ma nic przeciwko wymienianiu przez Was tych wszystkich pysznosci... Wlasnie zjedlismy z Tz pyszny indyjski obiad
i nawet jakbym chciala to i tak nie zmiescilabym niczego Podobno.Terha - racja, czekanie i nic nie robienie jest bardzo meczace psychicznie. |
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Mam po prostu podobnie. Często w tych snach niema tej mowy ale i w śnie po ang . Cos tam czasem powiem do tz- a po polsku przez sen . Oj pamietam kiedyś sie budze a ten przy komputerze o 5 bo spać nie mógł. Ja ,, która godzina?" ( jakies pierwsze tyg mieszkania razem. ) biedny patrzy na mnie i niewie co ja mowię. Teraz to juz sporo rozumie. Ja po polsku przez tel to chyba tez jedynie kilka osób z rodziny i tyle ( ciocia, brat , koleżanka). Nawet mój tz po tych kilku latach poza jego krajem mówił mi kilka razy ze on juz ma problem z myśleniem po fr i czasem po ang cos tam analizuje czy sny tez ma po ang. Teraz spowrotem u siebie to moze mu sie odmieni. Molise- na tapatalku niestety nie widze zdjęcia. Błąd mi pokazuje ale jak dziewczynom sie otwiera to moze zaraz sprobuje przez przeglądarkę wizaż otworzyć. Dziękuje Dotka Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-08-22 o 12:23 |
|
|
|
|
#4564 |
|
Komplikatorka
|
Ja właśnie robię listę zakupów i pomału planuję jedzonko na przyszłe 2 tyg. Na pewno zrobię bigos cygański i myślę nad tortillą, ale powiedzcie macie jakiś sprawdzony przepis na farsz z kurczakiem gyros ? Żeby to wszystko nie było suche.
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Rise - o CV : http://biznes.onet.pl/wideo/zle-cv-m...,152967,w.html
Może Ci się przyda, chociaż mało odkrywcze
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2014-08-22 o 14:13 |
|
|
|
#4566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia, ja kurczaka robię na parze w przyprawie gyros, jest wtedy soczysty
![]() No i do środka daję sos czosnkowo ziołowy: jogurt/serek Bieluch + ząbek czosnku, zioła prowansalskie ![]() Daję poza tym kukurydzę, paprykę, ogórka konserwowego, ogórka świeżego, pomidora
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Rise współczuje takiego potraktowania i życze szybkiego znalezienia satysfakcjonującej pracy.
U nas ostatnio na impezach królują babeczki - muffinki z ciasta francuskiego z szynką/kurczakiem podsmażonym, na to masa ze śmietany, jajka i pokrojonego szczypiorku i to posypane serem - zapiekać w 160 st przez 10-15 minut - pychota. Mam zawsze przygotowane już składniki i jak wszystkie babeczki zostaną pochłonięte to na szybko dorabiam.
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2014-08-22 o 15:39 |
|
|
|
#4569 | ||
|
Rozeznanie
|
Byłam dziś u koleżanki z dzieckiem. Dawno u niej nie byłam, ale szybko tam nie pojadę.
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak je robisz, wyklejasz foremki ciastem francuskim czy jak?
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na słodko: tort, ciasto, ciastka Podpisuje się też pod tym co pisała Kash ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Też miałam leczo. Osobno gotowałam dla dzidziusia, resztę ma w zamrażarce. |
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Kash mam silikonowe foremki do muffinek i używam gotowego ciasta francuskiego
|
#4573 |
|
Konto usunięte
|
To tym bardziej muszę wypróbować jak tak szybko się je robi
![]() postanowiłam być najlepszą dziewczyną świata i zrobiłam dla mojego Tż ciasto 3bit nie wiem ile ma kalorii ale pewnie z milion w kawałku ![]() Rise jak tam nastrój? |
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę, żeby było bardzo słodkie, bo wtedy będzie u nas długo stało |
|
|
|
|
#4575 |
|
Konto usunięte
|
Agg ja właśnie wybrałam najmniej słodkie ze wszystkich bo nie lubimy takich przeobrzydliwie słodkich ciast
robiłam z tego przepisu: http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html dam znać jutro jak smakuje
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z CH, kupiliśmy jakieś przejściówki do kablówki ale chyba nie działają i będziemy wzywać technika magika
![]() Potem byliśmy w Reserved i kupiłam TŻtowi sporo bluzek na zbliżające się urodziny a sobie jedną - białą z czarną koronką na dekolcie |
|
|
|
#4578 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama chciałabym w ciąży pracować, do połowy to lekko, ale czy samopoczucie na to pozwoli to się okaże. Pracę mam w sumie intensywną (organizacyjnie, umysłowo), ale nie ciiężką fizycznie - w 90% przy biurku. Sama jednak na tą intensywność 'pozwalam', w sensie robię najwięcej ile mogę, na maxa jak się da, a w ciąży wiadomo.. mogę ewentualnie ciut przystopować, a nie latać jak koń po westernie non-stop. Cytat:
Szkoda, że musicie skrócić wyjazd. ![]() Cytat:
Dla mnie ludzie robiący coś takiego - nawet pożegnać się nie pozwolą, to nie ludzie, ale.. masz rację karma wraca. Dobrze, że nie macie krytycznej sytuacji finansowej i jestem pewna, że niebawem coś znajdziesz. Cytat:
Sama póki co nie planuję obcinać. Broniłam się przed zapuszczaniem - chyba miałam wtedy wkurzającą długość, a teraz za nic nie zetnę. Najbardziej mi się podoba moja dłuuuuugaśna kitka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam canelloni z mięsem mielonym w sosie pomidorowym - czasem robię na spotkania/imprezki i zawsze jest chwalone. Cytat:
Do tortilli dodaję mix sałat, pomidora, ogórka, kukurydzę, czasem jeszcze inne warzywa jak akurat mam (ogórka konserwowego, groszek, paprykę). Do tego sos czosnkowy i.. mniam. ![]() Witam się piątkowo. ![]() Intensywny był to tydzień, ale serio.. nie wiem gdzie się podział. ![]() Zaliczyliśmy dzisiaj małe zakupy i.. na tym skończyła się nasza aktywność. Uskuteczniamy leżing na kanapie i tak mi z tym za☠☠☠i****. ![]() Na weekend trochę planów. TŻ standardowo od kilku tygodniu - remontowo. Ja od rana planuję ogarnąć to i owo i coś pomóc TŻ - mówił, że będzie mnie potrzebował. Później chcę zaatakować dwa sklepy kafelkowe bo nadal nie mamy wybranych do kuchni. A niedługo po obiedzie wybieram się na wieczór (a właściwie popołudnie, wieczór i noc) panieński - będzie się działo. ![]() W związku z powyższym niedzielę obstawiam raczej lajtową. ![]() Tymczasem wracam do leżingu.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-22 o 21:18 |
||||||||
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi robicie smaka na tortille
ale u mnie tylko ja to zjem, więc w sumie mi się nie opłaca robić dla 1 os.
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4581 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poszukam sobie jakiejś ciepłej asystenckiej posady żeby trochę odsapnąć.Dzięki że o mnie pamiętacie
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-08-22 o 21:56 |
|||
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, ja już po prysznicu, spacer z psem zaliczony, naczynia umyte, sernik w piekarniku
![]() A po pracy byłam jeszcze podlać mamie kwiatki, także niezły bilans jak na to, że wróciłam o 21:40 z pracy
|
|
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja dzisiaj wyspana, bo Jaś jest na noc u babci
![]() Co do pracy w ciązy to ja pracowałam do końca 7 miesiąca i chciałam dalej pracować, ale mnie lekarz wysłał na przymus.
|
#4587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
fajnie masz ja średnio wyspana bo odrobaczaliśmy dziś koty a że musiały być na czczo to wieczorem zabraliśmy im już miseczki z karmą i od samego rana domagały się żarcia ![]() Tż wyprawiony do pracy, poranni awanturnicy sobie śpią w najlepsze więc i ja bym chętnie pospała ale mam kupę roboty, mieszkanie do posprzątania, pełen kosz prania a tak bardzo mi się nie chce ![]() agg polecam Ci ten przepis na 3bita, Tż jadł do kawy przed pracą i był zachwycony, ja spróbowałam i dla mnie jest wystarczająco słodki więc myślę, że możesz śmiało zrobić z tego przepisu ale po prostu połodzić budyń (ja gotowałam bez cukru) a zamiast kwaśnej śmietany ubić normalną kremówkę ze śnieżką i wtedy będzie tak słodkie że nikt nie da rady zjeść więcej niż kawałka ![]() czy któraś się nudzi i chce wpaść do mnie posprzątać? zapraszam serdecznie!
|
|
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
Hahaha, uwielbiam jak koty-zarloki domagaja sie o jedzenie
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- U nas juz 18, dobrze za mam laptopa, bo mam 3 chlopa w domu i ogladaja rugby. Swoja droga na tych rugbystach to mozna oko zawiesic
|
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Rise and shine !
Zaraz idziemy do faceta od sali a później panieński |
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się przy śniadaniu i kawce.
![]() Ja również wyspana. Wczoraj położyłam się o 23, ambitnie zakładając, że z łóżka obejrzę film. Gdzie tam. TŻ powiedział, że po 15 minutach spałam jak dziecko. ![]() Pogoda za oknem piękna Gotuję kurczaka na sałatkę, którą zabieram na imprezę, dopijam kawkę i ruszam zaraz do działania: muszę pozmywać, ogarnąć trochę nasz aneks , a później zmontować sałatkę. Obiad praktycznie mam gotowy, tylko ziemniaczki machnę, więc.. z górki. ![]() Miłego dnia
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-23 o 10:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

i nawet jakbym chciala to i tak nie zmiescilabym niczego
Podobno.

Jestem żonką
) zaskoczyła mnie w fatalnym momencie, nawet urlop miałam podpisany na przyszły miesiąc... a były różne rozmowy, tylko sama zrezygnowałam z dalszych etapów bo nie przewidziałam tego nagłego zwolnienia i teraz mam. Kasa jest (TŻ), rodzice też zaoferowali wsparcie więc kredyt spłacimy. Doświadczenie też jest, już ponad 2 lata, więc na pewno w Warszawie coś się znajdzie. Trzymajcie kciuki żebym tym razem trafiła lepiej 

13.03.2008
więc wiem tylko, że białe na wysoki połysk i z Ikei, ale spoko w końcu i tak zobaczę na żywo
Jutro czeka mnie to samo, tylko ze zdjecia akcesoriow i obrobka. Moje plecy wysiadaja, chyba sie starzeje