|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
|
|
|
|
#1442 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam właśnie tego bloga Sroki, kurde ma kobita zaparcie w tych recenzjach![]() Cytat:
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam trochę pojechałam z tą kreseczką to jest po prostu otek76
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a butelki brałyscie antykolkowe czy normalne? i wciąż zastanawiam się Avent czy TT
|
|
#1446 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam antykolkowe z aventu jedną 125ml a drugą 260ml i od razu smoczki na 3+ i 6+, bo były po ok 5 zł. Mam jeszcze jedną z Kubusiem puchatkiem taką zwykłą z biedronki za 4 zł, ale to raczej na później.
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to spada faktycznie hb, mimo, ze wydaje mi się, ze nie tak drastycznie, to i tak dobrze. ale teraz chyba 0,1 poniżej normy CI wyszla? zawsze cos jak to się mowi. dobrze, ze bliżej końca mamy! co do materaca i jeszcze siusania, to ja bym się nie zrazala Cytat:
chyba opryszczka skoro się roznosi... ja kupowałam hascovir, tanszy odpowiednik zoviraxu a wiadomo, ze dzieci chyba gorzej znosza, przeszlabymi się do apteki, niech mala nie cierpi i zdrowieje, bo wirus lubi wracac niestety. mnie dopiero przeszlo po kuracji tabletkami - groprinosin ( czy jak to się pisze ) Cytat:
Cytat:
![]() :conf used: i bądź tu madra, ale Sweet skoro Twoje cukry po tym nie wariują, to i ja sprobuje dziekuje bardzo za podpowiedzi, bo poki co naprawdę się przejelam i stresje się, ze cos robie zle.u nas dziś słoneczko i cieplo!!! z czego się ciesze, ale podobno od jutra załamanie pogody się zbliza. może to i dobrze? odpocznę od goraca! co do butelek - jedna mam antykolkowa z zestawem z laktatorem avent, a dwie zwykle najwyżej dokupię sobie później.
|
|
|
#1449 | |
|
Raczkowanie
|
begie13 - gratulacje, śliczne zdjęcia, a jaki ma słodki mały nosek
Imię Wanda bardzo mi się podoba (wybierz Wandę, wybierz Wandę :P) Łączę się w dylematach związanych z ubraniami ciążowymi na zimę. Zastanawiam się, czy nie sprawić sobie jakiegoś ponczo na cieplejsze dni jesienne, a z typowo zimowymi kurtkami, to nie mam pojęcia. Chyba poczekam, aż zrobi się naprawdę chłodno i kupię coś używanego. A może w lidlu będą jakieś niedrogie kurtki, to większy rozmiar sobie sprawię. To samo mam ze spodniami. Nie wiem czy kupować leginsy ciążowe, czy zwykłe. Niby w zwykłe z h&m, tylko rozmiar większe niż normalnie wchodzę bez problemu i w brzuch mnie nic nie uciska. A zwykłe można kupić z fajnymi wzorkami albo wstawkami z ekoskóry, albo imitujące jeans itp. Tylko czy np. w 8 lub 9 miesiąc będą też ok? Ciążowe to niestety same zwyklaki bawełnianie. Mam też straszną ochotę na białą koszulę, taką luźną i sięgającą za tyłek Z ciążowych nic nie znalazłam, więc będę szukać normalne, ale w większym rozmiarze, żeby była luźniejsza. Wczoraj zrobiłam mega zakup ciuszków dziecięcych na olx. Za 100 złotych mam zimowy kombinezonik, z 17 bodziaków z długim rękawkiem, kilka z krótkim, dresik, 6 par spodenek, 5 bluzeczek, rajstopki, 5 par śpiochów i 3 pajace i jeszcze parę rzeczy ![]() Cytat:
Edytowane przez aleska Czas edycji: 2014-08-23 o 11:49 |
|
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
przepraszam ze nie bede cytowac..ale pisze z tel (czego nie nawidze ![]() do kiedy jest ta promocja na chusteczki w rossmanie wiecie???
|
#1451 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
gratki za 3 SEMESTR![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
hehe..pokonalas mnie.. Cytat:
ja tez sie szykuje na szpital w domu tak wiec rozumiem co Cie czaka ![]() dzieki dzieki.. przebudzilam sie po 6 i juz nie spie..pierwszy dzien tak wczesnie i mi oczy juz leca dlatego Kasiu wspolczuje bezsennosci.. sprzatam od rana,wstawiam pranie i wycieram i tadam..mysl mi przez glowe przeleciala/a jak od tego schylania i plukania szmaty gniotę malego albo miazdze mu narządy?Rosalie bd dobrze..glowa do gory Ela i tak maly to dobrze znosi..wielkie dl a niego..ja tez jeszcze walcze z anemia ale juz nieco lepiej..duuuzo zielonego i mieska
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
aleska udało Ci się, ze tak blisko i ze taki zapas ciuszków będziecie mieli! aj aj a male ciuszki sa słodkie i nie sposób oderwać od nich wzroku
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
u mnie w ross chwilowy brak towaru hahahaha
|
|
|
#1453 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
za udane zakupyManieczka..oooo..to taki???
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam, coś porobię w domu i może wyjdę się dotlenić, bo słoneczko świeci
miłego dnia Wam wszystkim życzę
|
|
|
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, podczytuje was, ale nie mam kiedy pisać, witam się w 30 tygodniu
.Jest super, z kumpelą siedzimy do późna, dzieci wstają po 6. Dostałam w prezencie lezaczek fisher price ten z lwem, bo synek kumpeli już wyrósł ![]() Jutro wracamy do domu,muszę synkowi kupić kapcie i spodnie dresowe do przedszkola. Ja na jesień mam botki płaskie wsuwane, ale stopy mi nie puchną, to w bardziej dopasowane może też wejdę. Mam kurtkę parke i luźne swetry, do porodu jakoś dociagne, nie chce kupować kurtki. Trzymajcie się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1456 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))jak widac u ans niewiele się zmienia, ciągle jakies dylematy hehe ![]() wiecie co wam powiem, zgłupiałam już patrzę na Wasze listy i każda zamawiała co innego różne podkłady, różne balsamy, kremy itp a ja za cholerę teraz już nie wiem co kupić jak ogarniałyście tą gemini? wpisywałyście konkretną rzecz czy szukałyście po produktach?
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
Martha dzieki za info
justana ja wchodziłam na kategorie poszczegolne i leciałam po kolei ![]() Potem eliminowałam to co mi wydawało sie nie potrzebne
|
#1459 |
|
Zadomowienie
|
Już po wyrwaniu !
Chirurg go wymęczył bo na fotelu siedział ponad godzinę przez to, że ten ząb popękał na kilka kawałków podczas rwania Teraz zasnął choć znieczulenie puszcza więc czuję, że niedługo się zacznie bal...A ja kolejny dzień mam mega skurcze HB... momentalnie mi dęba staje brzuszek. Tylko że to się robi już dośc bolesne martwię się bo i krzyż zaczął mnie boleć
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z Wami weselnie
my jestesmy w drodze do Elblaga na weselicho
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie wczoraj caly czas w krzyzu bolalo a dzisiaj nic
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj zrobiłam porządek w szafie na korytarzu, trochę się poschylałam i też mnie w krzyżu boli, aż do nóg promieniuje... ale brzuch się nie napina, ani nie twardnieje... robię obiad, a później jak chłopaki pojadą na ten basen to się położę i będę leżeć
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
Jak boli tylko w krzyżu to podobno nie ma obaw, tak mi gin i położna mówili.
Mówili tez, że niepokojace są skurcze HB i jednocześnie bołe w krzyzu gdyż to w każdej chwili może przerodzić się w akcję porodową ![]() Już zaczynam sie nakręcać. Martwię się nie na żarty ! Leżę od rana i nic nie jest lepiej... a w domu nic nie zrobione i jeszcze chłop ledwo dycha czy Kiara to gdzies wyjechała? Przeoczyłam coś? Bo juz kilka dni nie daje znaku życia.... Fiorella miłej zabawy.
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-23 o 13:41 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie mam dostęp normalny do neta
![]() To tak pobieżnie nadrobiłam, bo tyle piszecie że nie wiem już do czego się odnosić, wybaczcie ![]() Gratulacje nowych tygodni, kolejnych trymestrów, a ja też się pochwalę bo od wczoraj wkroczyłam w III trymestr ![]() U mnie dobrze, remont pełną parą idzie, wszędzie biało bo szpachlowanie idzie. Wczoraj przed wyjściem do szkoły rodzenia przyszła paczka z gemini, także 90% wyprawki już mamy. Zostały butelki do kupienia, przewijak i łóżeczko z materacykiem i jakieś pierdołki. Nawet się sprężyliśmy z zakupami ![]() Zaraz zrobię przegląd ubranek z sh, które mama zakupiła do tej pory to wstawię jakieś fotki grupowe. Ale to za moment, bo idę do klubu nadrobić zaległości jeszcze ![]() Stęskniłam się za Wami!
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Wtajemniczenie
|
fiorella dobrej zabawy!
Indra Tobie również, relaksuj się ![]() paulina leż dalej, może minie, a łyknęłaś już Nospę?? Aleaa witamy znowu ![]() ja siadłam w końcu, obiad ugotowany, pranie zrobione, ogarnięte w miarę... Johnemu się załączyła taka gadana, trajkocze non stop, zaraz zamęczy tza biedny chyba teraz dopiero odczuwa te wyjazdy ojca i w weekned nacieszyć się nnie może.gada coś gada i nagle "kocham Ciebie Tato" ![]() zresztą do mnie też "a co robisz" "a po co Ci te rękawiczki" "a gdzie są te buraczki" "a ja w tym czasie podleję pomidorki" ja mówię, że tak (rzadko mu pozwalam, bo najchętniej podlewałby co 5 minut) i słyszę "hura, huraa kocham Ciebie Mamo".... ![]() i te jego zaczepki: "Maamooooo? co powiesz" uwielbiam
|
#1467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam to samo tzn. największy problem mam z kremem nie wiem co kupić, zastanawiam się nad: Hipp do twarzy i ciała, Nivea SOS, Linomag A+E. (w gemini obecnie dostępny jest tylko linomag z datą ważności do 31.01.2015 więc tutaj odpada)Mam zagwostkę, bo położna z SR mówiła, żeby nie smarować całego ciałka tylko pachwiny, fałdki itp. Czy kremy które wymieniłam nadają się do tego ? ![]() Bo maść bepanthen rozumiem, że jest na odparzenia już powstałe (czy zapobiegawczo pupcię i okolice też można?) siedzę nad kremami kilka dni i nie mogę tego ogarnąć.... ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
i jak upięłaś w końcu włosy ? ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-08-23 o 14:19 |
||||
|
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
Ela, ale słodko
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje za wszystkie rozpoczęte tygodnie
![]() My byliśmy w ikei i nabyliśmy komodę dla córki Miała być zwykła ale tatuś wybrał z serii dla dzieci białą z różowym. W sumie dobrze bo potem można dokupić inne elementy tak żeby meble pasowały do siebie. No i komodę do sypialni więc wreszcie będę mieć gdzie trzymać bieliznę
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taki tam zawijaniec ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

bo mi nie znajduje na allegro

Widziałam właśnie tego bloga Sroki, kurde ma kobita zaparcie w tych recenzjach
17.08.2013 r.

w pierwszej ciazy syn tez mial problem z nerka ale tylko jedna i po aminioinfuzji odkleilo jej sie lozysko i urodzila w 8 miesiacu