|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Wróciłam. Nie wiem kiedy nadrobię
![]() Tęsknilam! ![]()
|
|
#603 |
|
Konto usunięte
|
Paniczka nie nadrabiaj
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tam u Ciebie? Jak brzuszek? Rośnie?
Tylko jaka decyzja jest tą najlepszą....
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Fiolusiek dziekuje za linka. Idac fo gin zaopatrze sie w liste badan.
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
AAA! moja kochana
jak Michaś? jak teściowa ?
|
#607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie to brzmi no wreszcie tęskniłyśmy ![]() Cytat:
straszne to nawet kiedy się tylko czyta...oczywiście - pisz z nami! Cytat:
my też jak się czujesz??========================= ================= kiedy te wakacje tak zleciały???? już jutro pierwszy dzień do pracy - mam poprawki a już za tydzień się zacznie na dobre
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-08-24 o 19:34 |
|||
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Panika pisz co u was?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#609 |
|
Wtajemniczenie
|
A czego uczysz?
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej!!!
Tęskniłyśmy nie nadrabiaj, tylko pisz co u Was jak się czujesz? ![]() Cytat:
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;47839508] jak się czujesz?
[/QUOTE] różnie... hehe, jeszcze nie. póki co chudnę. Michał jest małym kozakiem absolutnie zakochanym w babciach ![]() z teściową niestety doszło do konfrontacji. zdrowe to nie jest i nigdy nie będzie. Byłam u lekarza i gdyby nie fakt, że przyjmuje 200 km stąd byłby moim prowadzącym. Raju, aż żal mi doopę ściska, że gdzieś jest taki człowiek... wizyta trwała godzinę, full wypas, wszystkie badania świata, progesteron na cito, no i 120 zł (wizyta, usg, wymaz). Wszystko jest OK. Dla mnie to tak dziwna sytuacja, że dotąd ani razu nie byłam na IP, że wciąż czekam na grom z jasnego nieba :/ ![]() inna kwestia, że byłam traktowana jak jajko. nic nie robiłam. teraz zacznie się lekki sajgon, no i boję się. Głoopio mi, że nie wiem co u Was. Może w nocy nadrobię
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekamy na zdjęcia Michasia-Kozaka ![]() ty w noc nie nadrabiaj tylko wypoczywaj. moich postów nie musisz nadrabiać u nas wszystko dobrze. Krzyś rośnie w oczach. jesteśmy szczęśliwi. powoli musimy się ogarniać z chrzcinami.
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie!
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- My na wczasach, J. chory.. |
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Pani w końcu jesteś. Najważniejsze że u was wszystko dobrze. T. już się zupełnie odstawil?
![]() Rena nic mi nie mów o powrocie do pracy. Ja miałam zaległy urlop więc wakacjowalam od maja. Ciężko mi teraz....
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
Witam
No więc....@przyszła chwilę temu....jakoś tak obojętnie do tego podeszłam...ani się nie cieszyłam ani nie byłam smutna...Nie wiem co miało niby być....jakoś zaczynałam się chyba cieszyć, że Bóg za mnie postanowił podjąć decyzje,...dał dzieciątko...a tu klops.... Z facetem nie układa mi się najlepiej ale nie jest tragicznie...Staram się zachowywać w miarę i zobaczę czy on jakoś się zmieni...no zobaczymy....
|
|
#618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tyle, że ja się nie spodziewałam, że wyjdę ze szpitala w niedzielę, po cięciu w czwartek wieczór liczyłam, że Tz-et w poniedziałek rano po służbie zrobi zakupy, mama coś mi ugotuje a on przyjedzie nas odebrać- tymczasem w niedzielę rano dowiedziałam się, że wychodzę ale mam czekać na usg, brat po nas przyjechał i wracaliśmy w środku dnia w upale ponad 40 stopni bez klimy z noworodem, którego nie umiałam prawodłowo zapiąć z fotelem w aucie...na parkingu jeszcze jakaś żebraczka mi złorzeczyła - za dużo emocji na raz, potem sobie przypomniałam, że coś konkretnego to jadłam ostatnio przed porodem bo po porodzie nie pozwalali a jak już mogłam to kazali do domu iść ![]() a pomoc mamy i siostry odrzucałam przez miesiąc- połóg to najbardziej zryty psychicznie czas w moim życiu, boję się powtórki.... już truchleją na samą myśl my też ![]() Cytat:
w nocy spaj a nie nadrabiaj Oszczędzaj się- (dobra bajka włączona dziecku nie jest zła-niech siedzi i grzecznie ogląda )kunegunda- nie zazdroszczę przeżyć, już kilka razy dmuchałam Kasi w twarz lub chlapałam zimną wodą.... witam wszystkie nowe AM- bardzo mi przykro, że spotykamy się na takim wątku....
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Pani dobrze że już jesteś
![]() Trzymajcie proszę kciuki.. Dzisiaj idziemy do poradni chorób zakaźnych z zaleceń szpitalnych. Wtedy nie znaleźli przyczyny tych mega wysokich enzymów wątrobowych, dlatego do zakaźnej poradni nas skierowali. Mąż mówi żeby nie iść skoro przy wyjściu ze szpitala miał już ok wynikiu. No ale pójdę. Nie wiem czego się tam spodziewać. stresuje się. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#620 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam. Jestem hardcorem
![]() Hope, w Krk polecam Siemiradzkiego i Żeromskiego. Jasne zasady. Gdy chce się coś ekstra - płacę i mam. Ujastek, Kopernik - nie znam chyba nikogo zadowolonego... (a raczej rozczarowane, zwłaszcza Ujastkiem). Rydygier, Narutowicz, Galla - opinie bardzo dobre. Berbie, kop w doopala dla tż. o to też miałam "styk" z teściową. mimo, że już nie karmię, jak płachta na byka działają na mnie hasła "słabe mleko" itp. dla mnie to teorie z początku lat 80tych. powielane i przekazywane jako prawda objawiona. Pokłóciłam się jeszcze o "modę" na kp. Nosz kurde. Bycie ssakiem jest modą. choć tak. Moja t. nie jest ssakiem. ona jest dzieckiem bożym ![]() ![]() Kundzia, lego duplo ma masę opcji. Co lubi Tosia? czym się interesuje? u nas każdy zestaw (a mamy ich duuuuużo) jest hitem. No i sytuacja oddechowa - koszmar. Bałam się z Tobą... Anitka, Torres we wrześniu zupełnie zmienił się spaniowo (do sierpnia nie spał prawie wcale - nieregularnie, krótko; z dnia na dzień cud: dwie zegarkowe drzemki). Może i dla Ciebie nadejdzie taki czas?! ![]() Perse, LM to dla mnie jakość. Piorę i nic, ale to nic sie nie dzieje. Ceny zaporowe, ale nie żałuję żadnego zakupu. Waderka, ![]() Michasia, aż mnie zmroziło. Witaj Cytat:
Cytat:
kryzys rozumiem absolutnie ![]() Cytat:
Cytat:
mnie też karmienie nie sprawiało "przyjemności". choć aspekt seksualny zwyczajnie nie przyszedłby mi do głowy... są priorytety wg mnie. goście, kawy... dla mnie przegięcie. Ty, Ty jeszcze raz Ty i dziecko. albo dziecko, dziecko, dziecko i Ty. zwłaszcza w Twojej, sic! komfortowej sytuacji, gdy mieszkasz z rodziną. Zebra, do pionu!!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dużo z siebie wywaliłam. zupełnie bez sensu, bo to grochem o ścianę. ![]() mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. bez upałów. Cytat:
uf T. zachwycony wszystkim
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
|
|
|
|
#622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
daj znać po co i jak.jak sprawa cycowa? w co ubierasz teraz Maksia do snu?w co po domu, a co na dwór? dziewczyny KP, od jakiegoś czasu jem już praktycznie wszystko. tzn. oprócz produktów z mleka krowiego. wszytsko było ok a teraz Krzyś 3 dzień robi bardzo rzadkie kupki. co robić? jak podajecie probiotyki z wodą dla maluchów? przygotowana woda mineralna? jeśli tak to w jakiej ilości? dziś moje dziecko wykorzystało moje zmęczenie i praktycznie całą noc spędziło z nami w łóżku z sutkiem w buzi efektem tego ja padam na nos a sutki bolą.
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie juz nie ściągam od kilku dni. Nic nie leciało przez kilka i stwierdziłam że szkoda mi czasu. Wolę spędzić go z Maksiem inaczej. Niż że on płacze, a ja ciągne cycki.
Ale za to jest mi o wiele lepiej psychicznie. Spróbowałam chociaż. Już nie myślę o sobie źle. Mleko modyfikowane to nie trucizna, tylko środek spożywczy Śpi w pajacu + woombie i na to cienki kocyk. Po domu body z długim i spodenki A na dwór na to bluza dresowa, czapka i kocyk. Wczoraj tak wiało że już osłonke na gondole dałam. Boże jak mnie mdli z nerwów! Nienawidzę państwowej służby zdrowia. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
planujecie chrzcić Maksia?
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Barbie Najlepszy probiotyk jaki znam to BioGaia w kropelkach, mozna na łyżeczke i do buzi, ewentualnie Dicoflor
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam wy? Jak Franek? Jak Staś? Jak ty po cc?
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Pani, Kubek no normalnie głowy popiołem posypać trza Wam
Witajcie kochane z powrotem Pani cieszę się ogromnie że z dzidzią w brzuszku wszystko dobrze!!! Dwakolory strasznie mi przykro, że z tż nie idzie się dogadać. W każdym związku są lepsze i gorsze chwile, ale sytuacja o której Ty naprawdę ciężka.. taka toksyczna miłość bardzo niszczy.. Dużo siły dla Ciebie. Kucyku kciuki za wizyte! Zaberko - Pani i Barbi juz wszystko napisały co przychodziło mi do głowy gdy czytałam Twoje posty o kp. Jedyne co mi przychodzi jeszcze do głowy to moze zrób juz teraz zakupy na czas gdy wrócisz do domu ze szpitala, tak abys miała wszystkie niezbedne produkty. Zastanów sie co bedziesz jadła gdy bedziesz kp, zrób liste i załaduj swoja spizarnie po brzegi I polecam jeszcze poduszke-rogal do karmienia. Dla mnie była i nadal jest niezastapiona, a po cc niesamowiecie ułatwia przystawianie dziecka. Co by tu nie mówić - teraz wszystko w Twoich rękach i głowie. Trzymam kciuki aby teraz było przede wszytskim spokojniej, abyś znalazła w sobie siłę i nie dała sobie innym włazić Ci na głowę, w chwilach gdy Ty i Malutka będziecie najbardziej potrzebowały spokoju. Jestes teraz bogatrza o własne doswiadczenia i wierze, ze bedzie dobrze Mariola witaj Fiol w chuscie kółkowej mozna nosic noworodki. |
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadrobiłam, ale nie mam jak odpisać bo telefon dzwoni
![]() Ja pierdzui jest mi smutno, że nie mam czasu uczestniczyć tutaj tak jak bym chciała ![]() Tyle miesięcy tutaj spędziłam, a teraz podczytuję między zupą a wklejaniem ofert w maila ![]() To sobie pomarudziłam
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, coraz gorzej. Zwłaszcza że dzisiaj nie mogli jej tych badań zrobić, bo leukocyty są tak wysokie, że w ośrodku morfologii nie zrobią
Jej hematolog na urlopie, dostać się do innego to znowu czas. Dziewczyny, może znacie we Wrocławiu hematologa, do którego można pójść prywatnie? Chciałabym to wszystko skonsultować z kilkoma lekarzami, bo poprawy jakoś nie widzę przy tym leczeniu. Siedzę na różnych forach dotyczących białaczki i widzę, że jednak ludzie jakoś z tego wychodzą a tutaj coś nie idzie :/ pani, w nocy to Ty odpoczywaj, ale widzę, że zamiar zrealizowany ![]() Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

?

tęskniłyśmy
straszne to nawet kiedy się tylko czyta...
jak się czujesz??