|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Heeej wszystkim. Nie było mnie z powodu braku neta, nie dam rady nadrobić wszystkiego, powiecie w skrócie co się działo ciekawego
?
|
#4652 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale sama Szwecja |
|
|
|
|
#4653 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
A tym razem po raz pierwszy lecimy ![]() Marzy nam się też podróż bezpośrednio do Ystad (mój TŻ jest wielkim fanem twórczości Henninga Mankella, a właśnie w tym mieście toczy się główna akcja jego powieści ), ale promy są ze Świnoujścia, także daleko...
|
|
|
#4654 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też chcę zobaczyć chłopów w spódnicach. ![]() Cytat:
Ciekawe czy alkohol będzie, bo gdzieś mi się kiedyś obiło o uszy, że weganie to tak średnio jeśli chodzi o %. Jak sami załatwialiśmy przyjęcie, to manager nam opowiadał, że na sali wyprawiał wesele w połowie wegańskie - bodajże od strony Panny Młodej bardzoooo dużo wegan i mówił, że mimo doświadczenia, było to nie lada wyzwanie - przygotować takie potrawy, by ludzie mieli jako taką podkładkę pod alkohol. ![]() zarąbista emotka! ![]() Cytat:
Uf! Usiadłam! ![]() Po pracy szybki obiad, coś tam ogarnęłam i popędziłam do dentysty. W drodze powrotnej jako, że wieczór był super przyjemny (czego o poranku nie mogę powiedzieć, brrrrr!) postanowiłam zafundować sobie spacer i wróciłam do domu dość mocno okrężną drogą. ![]() Normalnie.. to spacerowanie dla złapania oddechu, zebrania myśli jest genialne. Raz w tygodniu taka godzinka tylko dla mnie! ![]() Później prysznic, trochę plot z Małżonkiem, przygotowałam nam też prowiant do pracy i.. w końcu siadłam. Daję sobie max pół godziny na rozpoczęcie ziewania. ![]() Apropo wesel jeszcze, bo widziałam, że dużo dzisiaj o tym było. My lubimy chodzić - zwłaszcza, do przyjaciół/znajomych, bo wtedy zbiera się super ekipa, chociaż jeśli byśmy mieli wybór to bardziej na takie, że tak powiem.. nowoczesne. Bez przyśpiewek czy disco polo w za dużej ilości. U nas w tym roku wysyp, byliśmy na dwóch i idziemy jeszcze na dwa - najbliższe za niecałe 2 tygodnie, a następne w październiku. ![]() Na przyszły rok wstępnie szykuje się jedno, ale jeszcze data nie wybrana.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-25 o 22:20 |
|||||
|
|
|
#4655 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
u Was też tak zimno i deszczowo? ![]() ale miałam emocjonujący poranek! po tym jak wczoraj nie udało mi się doładować biletu trasowanego PEKA bo kolejka była na dwa dni, poświęciłam się, wstałam wcześniej, już przed 6 czekałam grzecznie w kolejce na otwarcie kas tylko po to by Pani z uśmiechem na ustach mogła poinformować czekających, że system nie działa i nic nie mogą zrobić za to do pracy pojechałam bez biletu i mówię sobie, niech mi tylko przyjdzie jakiś kontroler i spróbuje dać mandat to chyba będziemy jechać na policję bo w życiu go nie przyjmę ![]() miłego dnia Dziewczyny! |
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie deszczowo, zimno. Najlepiej pod kołdrę bym wskoczyła |
|
|
|
|
#4657 |
|
Konto usunięte
|
No Molise tak mnie wkur*** że nie mogłam za siebie ręczyć
a na co ta rehabilitacja, co Ci dolega? |
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz ćwiczę, żeby plecy nie bolały. Ostatnio trochę mi dokuczają ...
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Komplikatorka
|
Dziewczyny ogłaszam że przyszła jesień Ja chcę słońce ! W weekend bierzemy z Tżtem rowery i jedziemy pojeździć po Świnoujściu ![]() Mam tyle pracy a oglądam PLL
|
#4660 |
|
Konto usunięte
|
Molise moja siostra ma to samo i jej rehabilitacja bardzo pomogła
Dagunia przyszła jesień, przyszła, jak dziś wstawałam o 5 to było zupełnie ciemno my wczoraj zaczęliśmy oglądać Grę o Tron- odcinków starczy nam chyba do zimy
|
|
|
|
#4661 |
|
Komplikatorka
|
Kash teraz to już o 19 będzie ciemno się robiło
Dzisiaj mam ambitne plany zrobić ciacho ze śliwkami i bigos cygański
|
#4662 |
|
Komplikatorka
|
Kash teraz to już o 19 będzie ciemno się robiło
Dzisiaj mam ambitne plany zrobić ciacho ze śliwkami i bigos cygański
|
#4663 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Witam się tradycyjnie cappuccino ![]() TŻ wyjeżdża jutro do pracy w delegacji na 3 dni, chciałabym mu coś upiec na drogę - jakieś babeczki, bułeczki, nie mam pomysłu, zainspirujecie jakoś?
|
|
|
#4664 | |
|
Konto usunięte
|
noo
jestem przerażona na samą myśl Cytat:
) babeczki brownies z malinami, szybko się robią i smakują dobrze nawet po 3 dniach (jak dotrwają ) http://www.mojewypieki.com/przepis/b...ies-z-malinami |
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mam lenia no ale jesień już jest pada i jest szaro buro i uwielbiam |
|
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega wyszedł Dziękuję raz jeszcze za przepis, kash
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie. To zamkniety krag czy można się dołączyć?
Lubię odkurzać zmywać podłogi, prać, gotować i zmywać wieloletni brud. Nie lubię prasowac, składać (wolę wieszaki), trzeć i robić prace wysokie (lęk przed wchodzeniem na drabinę). Gotować zaczęłam wcześnie. Już mając 10 lat umiałam zrobić sałatkę czy mielone. Ale dbać o dom nauczyłam się jak byłam opiekunką w Niemczech. Teraz pracuję w Polsce i tez wielu rzeczy się uczę. Nie idzie mi jedynie gospodarzenie pieniędzmi,
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Coś innego?
|
|
|
#4671 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w takim razie może ślimaczki cynamonowe? nie mam przepisu, ale Ijaa zrobiła kiedyś pyszne i przywiozła nam do Poznania może poda przepis jak zajrzy
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie leje. I to porzadnie, juz od kilku dni Ale i tak wybralam sie na obchod moich ulubionych charity shopow i upolowalam: sukienke, bluzke, tunike, 3 pary nowych balerinek i okulary przeciwsloneczne I chyba po tyyylu latach uzmyslowilam sobie, jakie kolory ubran najbardziej lubie i jakie przyciagaja moje oko - granat, szarosci (cale spektrum) i bordowy W ogole np nie nosze zieleni, bardzo rzadko zotly. Macie takie swoje ulubione kolory? Edytowane przez lucyohlucy Czas edycji: 2014-08-26 o 09:34 |
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, ja też
Chociaż spanie mnie bierze i nie chce się w pracy siedzieć, pod kołderką było tak przyjemnie ![]() Ale serio, wolę taką pogodę niż upały. Można się napić kakao
|
|
|
|
#4674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
obrazu dopełniał leżący z nami kot- również szary ![]() poza tym jeśli chodzi o ciuchy to u mnie faworytami są biały, czarny, beżowy (kawa z mlekiem), niebieski (w różnych odcieniach ale raczej ciemniejszych po granatowy) i różowy tylko taki bardziej malinowy czy fuksjowy nie pastelowy no i kocham ciuchy w marynarskie paski! i tego bloga http://la-mariniere.tumblr.com/ |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4677 |
|
only smart shopping
|
U mnie się to nie sprawdziło - miałam intensywną fazę szarą i trochę beżową i myślałam, że wyglądam ok. Dopiero na zdjęciach zobaczyłam, że wcale nie jest dobrze (dziwne, że w lustrze tego nie widziałam). Przestałam kupować ciuchy w tych kolorach, mam różnobarwną szafę i prezentuję się korzystniej.
|
|
|
|
#4678 |
|
Rozeznanie
|
Czesc, mozna dolaczyc?
Jestem mezatka od 4 lat, od prawie 3 lat na swoim "M" ![]() Lubie miec porzadek, co przy kocie jest syzyfowa praca ![]() Pranie, odkurzanie, zmywanie to moje ulubione czynnosci, nienawidze prasowac i tego nie robie. Reszta na biezaco
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie prasować i ubrania suszę i trzymam w szafie na wieszakach. poscieli nie prasuję, bo to nie potrzebne. firanki wieszam od razu po wypraniu a obrusów, serwetek i zasłon nie posiadam
![]() no czasem prasuję jakąś koszulę, ale to od wielkiego dzwonu
|
|
#4680 |
|
Konto usunięte
|
witam nowe Dziewczyny
może wkupicie się w nasz wątek jakimś Wasz sprawdzonym przepisem na coś pysznego? ![]() Matko Boska jaka jestem niewyspana piję drugą ale średnio pomaga
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

?

ale sama Szwecja
A tym razem po raz pierwszy lecimy
), ale promy są ze Świnoujścia, także daleko...

Bylyscie kiedys na takim?
u Was też tak zimno i deszczowo? 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)