![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Szklanka
ok rozumiem Co do spania, to moja raz spi w dzien a raz w ogole, zalezy, jak nie chce to Jej nie zmuszam Dzis mam imieninki i tylko Mama do mnie zadzwonila ![]() mąż chory smutno bo zawsze duzo osob do mnie dzwonilo, od meza zawsze super prezent, a ja jedyne o czym marze to chcialabym zeby corcia wreczyla mi kwiatka, czy laurkę ale o tym musialby tatus pomyslec Przychodzę wczoraj po Nat do przedszkola a Ona szaleje na koniku bujanym, dostali w przedszkolu nowe zabawki, no i zakupiłam konika i jeszcze matę wodną |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
W temacie drzemek to i ja się wypowiem
![]() ![]() Kolejna sprawa, że u nas też drzemka nie ma wpływu na zasypianie na noc. Kilka razy zdarzyło się, że nie spala w dzień i już myślałam że to koniec spania w dzień, bo Ola w odróżnieniu od Waszych dzieci w takich przypadkach nie słania się na nogach o tej powiedzmy 18 ![]() ![]() A rano wstajemy różnie - najwcześniej o 7, częściej po 8, zdarzy się i 9 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Hje-jeszcze w temacie aloesu,jeśli masz problemy z cerą to możesz tym sokiem smarować twarz. Podobno fajnie wycisza problemy skórne. Spróbuj nic nie zaszkodzi a jedynie pomóc może. To tyle jeszcze chciałam dodać
![]() Ale Oskar dziś upierdliwy jest,nosz ! ![]() ![]() W ogóle jak coś chce wiedzieć to pokazuje paluchem i stęka przy tym ,często w gratisie wywalając jęzor. Wyjątkowo mnie to irytuje bo potrafi tak cały dzień. Już wolałabym usłyszeć tysiąc razy na dzień "co to?" niż słuchać stęków jakby kupsztala robił ![]() Ma tablet taki zabawkowy dwujęzyczny (pol/ang) i jak włączy sobie na angielski to prawie wszystko potrafi powtórzyć :dog,cat,fish itd.,cyfry,litery a po polsku w ![]() Albo jak leci reklama wonga.com to powtarza com i zaciesza ![]()
#2255 |
Zakorzenienie
|
Heja
Dzisiaj mega zabiegany dzien, 4h po miescie z mlodym latalam, ale zalatwilam wszystko, zaswiadczenia do zlobka, kupilam mlodemu buty, no skutecznosc 100% ![]() Propos drzemek, mlode wczoraj o 23 zasnelo dfzemke mial o 13, 1,5h, dzisiaj bez drzemki ale.....zero zmeczenia. Normalnie cyborg nie dziecko. Dzisiaj zjadl tak Dwie kromki z drzemem na sniadanir Dwa banany jak po miescie chodzilismy Na obiad pol torebki kaszy gryczanej z kurczakiem Teraz pierozki z ciasta francuskiego z farszem z mielonego brokul i pieczarek Przed spaniem jeszcze mleko ![]() ![]() Jutro do zlobka wsio zaniesc ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2256 |
Zakorzenienie
|
Boszzzz jestem na 101 stronie. U mnie ok ale rest o neta miałam.
Po kolei: SILVER od 5 dni zero ćwiczeń ale jutro wracam do gry. Póki tz w domu to rano ulubione turbo a wieczorem bieganie. Jak na razie ruszył mi 1kg w dół także do końca września postawiłam sobie za cel zmienić kod z 8 na 7 z przodu- czyli potrzebuje -2kg. BOKEH I SILVER foty na fb super- piękne mamy a o córciach to nie wspomnę . ![]() LADY wypranie tapicerowanej powierzchni raczej napewno nie zneutralizuje zapachu moczu. Nie wiem jakim środkiem mieliście prana kanapę ale nawet pięknie i świeżo po pachnacy KARCHER nie poradzi sobie z tym . Polecam natomiast takie środki- jeszcze nas nie zawiodły : wygoogluj sobie neutralizatory -zapachow .pl - preparaty ONA BLACK gratuluję ze tak się Wam układa. Szczególnie tego ze będziecie sami .. mi się to marzy ale raczej nam to nie "grozi" mieszkać samemu. SYLWIA widzę ze u Ciebie zmiany. Trzymam kciuki aby było dobrze .:thumbup: Ciężarówki zdrowia i buziaki. ![]() HOPE my mieliśmy wesele w sali gimnastycznej w szkole -kiedyś wrzucałam Wam fotki. Tak więc za sale wyszło niecałe 2 tys za wynajem. Kucharki ok 1,5 tys Orkiestra ponad 5 tys Kamerzysta 1,8 tyś Fotograf (mieliśmy sesje przed ślubna. Oraz po ślubną no i to co w dzień ślubu) 2200 zl Dekoracja sali auta i Kościoła 1,8 tyś I nie wiem czy coś jeszcze ale ogólnie koszt całkowity to jakieś 25 tys. ![]() NADRABIAM DALEJ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-28 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Nie było mnie znów cały dzień. Tz w pracy więc pojechałam na cały dzień do mamy ![]() Ale od jutra 3 dni mąż ma wolne ![]() Ale mnie ucho boli okropnie ![]() ![]() Widziałam że neti wróciła ![]() ![]()
#2258 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() Młode nie spało dzis ani minuty i cały dzien na piątym biegu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bylismy na szczepieniu- 12,3 kg i 86 cm, nie płakusiał i pięknie dał sie zbadac- dotąd niebadalny ![]() ![]() I wiecie co? Nasz owczarek po prostu opiekun dziecia jak superniania, na krok nie odchodzi Bartula, daje sobie robic wszystko co młodemu sie zamarzy. Bartulo siada na nim i chce jak na koniu jezdzic- ok, ciagnie go za uszy- ok, wkłada reke do pyska- ok, NIC. Ale i tak pilnuje bo to jednak pies, chociaz megamądry ![]() Sorki, ze tak tylko o mnie, ale chce wykorzystac wolny wieczór i polezec pachnac ![]() ![]() Aha, w temacie postów o mnie- nie linczujcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Ami zasnęła o 19:30, ale drzemkę miała dziś 25 minut, odjechała mi na spacerze.
A ja w ramach "nie jem tyle słodyczy!" jem na kolację.. owsiankę z bananem, kakao i wiórkami kokosowymi, na krowim mleku , yhhh. |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakieś cholerstwo mnie zaczyna znowu brać ![]() Sylwietta-jak relacje z teściami? ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() u nas się to często zdarza. Najczęściej gdy tż jest z nią sam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Śpi około 2 h. Jak czasem kładłam ją później to ZAWSZE balowała do nocy. Cytat:
![]() Idźcie precz wstrętne choróbska!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2262 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I zdrówka dla męża! Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że jutro mi przejdzie bo muszę zaliczyć ćwiczenia. 1 września będzie miesiąc jak tak systematycznie ćwiczę i tak nie bardzo widzę na razie różnicę w brzuchu ![]() ![]() ![]() Ja chcę szczupły, płaski brzuch i talię osyyyyyyyyyyyyyy.. hm hm hm ![]() Pisałyście o czekoladach. Ja oprócz tej milki oreo ![]() ![]() ![]() ![]() o ta:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-28 o 21:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
najlepszego!
![]() Sylwus - hejka! ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() juz tlumacze ![]() sa to zapewnie wiejscy/malomiasteczkowi drobni sklepikarze albo tez tacy co to jezdza po " wiejskich rynkach pod chmurka" i sprzedaja te ubranka/buty/zabawki/ inne 3x drozej ale mimo wszystko dla ludzi i tak tanio bo nie maja porownania ![]() u nas w poniedzialki sa takie rynki. przyjezdza zawsze taki koles co ma wieczne promocje - 2 pary spodenek za 10 zl, 3 reczniki za 15zl itd. no i kiedys mial 2 pary trampek za 5 zl ![]() ![]() ![]() niech sprzeda jedna pare za 8-10 zl, i tak tanio a jaki bedzie mial zysk!? Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-28 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewno jest tak, jak mówisz ale kurczę trochę szkoda, że potem przychodzi taka mama z dzieckiem i naprawdę jej zależy, żeby kupić taniej a danego artykułu po prostu nie ma :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Szakira jest w ciazy! ![]() zapewne nas podczytuje, pozazdroscila naszym ciezaroweczkom i mamy efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Strasznie to smutne. Najgorsze, ze w UK gdzie zycie i zarobki na dosc wysokim poziomie, porzadne rzeczy mozna kupic na roznych promocjach duuzo taniej niz w Polse. Nawet w przeliczeniu na zlotowki wiekszosc rzeczy z sieciowek typu h&m taniej wychodzi w UK ![]() ![]() mala trzymaj sie cieplo, zeby Cie jednak nie rozlozylo! Zdrowka ![]() Sarah najlepszego ![]()
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Chcialam tylko powiedziec, ze jestem oburzona, bo sto lat temu wspominalam (chyba z LITTLE) o swojej milosci do Oreo, a nikt o tym nie pamieta :P
Dziekuje za uwage. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
silver a masz geranium,dobrze dziala na bolace uszy. Milego urlopowania
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Neti, te preparaty ONA na sikach kocich testowalas tez???
Znowu nam.obsikala kanape ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2271 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko wstało o 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Zuzka ma dalej gorączkę.
W nocy 38,7. A teraz dalej 38. Masakra. Popołudniu dopiero jedziemy do lekarza ![]() I mnie też coś rozbiera. Miałam dziś 37,5. Jeszcze dziś mam wizytę u gin. Więc najpierw Zuzki lekarz, a potem gin. ehhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania : nie sprawdzałam że jest taniej.. a tesco i f&f też np? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym koty są paskudne.
![]() |
#2275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2276 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja raz tylko byłam świadkiem jak zimowe kurtki i kombinezony dziecięce. A potem taki szarak jak np ja (lubię tam dzieciece rzeczy kupować) dziwi się że takie cyrki są. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Debrah jak się u Ciebie ta ospa zaczęła??
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyprzedaze sa za to nieporownywalne. Ostatnio w f&f kupilam dla Gabi kilka dwupakow pizamek (dlugi rekaw i dlugie spodnie) po funcie z £8! I nie chodzi mi o chwalenie sie, bron Boze. Chodzi mi o to jakie niesprawiedliwe to jest ![]() ![]()
![]() |
#2278 | ||||
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do F&F mozna zamawiac z angielskiej strony ( przekierowuje z polskiej) ![]() ![]() Bylam wczoraj w tesco (Elllmi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
szwagierka mówi, że w uk im dziecko starsze tym mniej wydatków, a w Polsce na odwrót
![]() bleeeeeeee nic mi się nie chce
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Little: to dziwne, bo ja kupiłam tylko 2pak leginssów bo nic nie było co mnie rajcowało, mały wybór na wyprzedaży, nawet skarpetek nie kupiłam bo same róże;p Podobało mi się dużo, ale to nie było z wyprzy i było mi szkoda $.. np spodnie floral <3 ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Lady : nie chcę cię straszyć ale może być cięzko, żeby ona przestała sikać w to miejsce już... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.