|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
A ja czekam na wiadomości w wątku, i pacze pacze a tam nic
weszłam na dział włosowy a tu proszę nowy wątek już zaspamowany Teraz czekam na TŻta i jedziem do galerii gdyż w poniedziałek zaczynam praktyki w szkole za oknem deszcz a ja zostałam w szmacianych trampkach ![]() Cytat:
sikając potrafi tak wcelować że i do buta naleje
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2014-08-30 o 09:22 |
|
|
|
|
#92 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Cytat:
Przypomnij mi to jak znowu nie zdąży zawołać, że chce siku ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Każde ![]() W sumie w zeszłe wakacje siedziałam może i więcej, ale na słuchawce, więc byłam oparta, nie gapiłam się tyle w monitor... ![]() "choroby zawodowe" Cytat:
Miłego spotkania ![]() Cytat:
Przynajmniej nie przyczepi się do mopa jako polerka
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia ma żywiołowego yorka i ciągle by się bawił, mój się zaniedbał i na kanapę wskakuje przy 3 podejściu jak próbowałam go brać na spacery to gryzł smycz
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na spacerze i tak 50% mijanych ludzi się za nami obraca nie ma bata, biorę psa do akademika i wyrwę jakiegoś gościa "na pieska" A cały czas ktoś jest z Twoim psiakiem, czy zostaje sam?
|
|
#96 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
o matko kochana ![]() Cytat:
wrzucam foto miały wyjść mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu, ale ze względu, że mam cieniowane włosy u mnie prezentuje się tak
|
||||
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;47925866]jaka słodziachna
wrzucam foto miały wyjść mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu, ale ze względu, że mam cieniowane włosy u mnie prezentuje się tak [/QUOTE]Wg mnie masz ładniejszą fryzurę, wolę takie niby luźne upięcia, naturalniejsze
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak był mały i początkowo zostawał sam na kilka godzin to robiliśmy taki prowizoryczny większy kojec żeby mógł sobie swobodnie chodzić ale krzywdy sobie nie zrobić. Wiadomo popiskiwał jak to mały pies który zostaje sam. Później jak już trochę podrósł to miał cała chatę dla siebie i nigdy nie zdarzyło się aby coś zepsuł ewentualnie czasem zostawił prezent w postaci siuśków
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
To co do dietowo-ćwiczeniowych planów: unikać słodyczy, ogólnie cukru i białego chleba/makaronu, biegać co drugi dzień mniej więcej, no a do tego tańce, ale to stały punkt mojego życia od kilkunastu lat
A co do życiowych, to mam zamiar korzystać z wakacji, ogólnie to mam do ogarnięcia mase rzeczy, calkiem możliwe, że się ze wszystkim nie wyrobie. Prawko, treningi, masa występów, przeprowadzka, znajomi i długo by tak wymieniac... |
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie zawsze ktoś w domu, więc może będzie bardziej rozrywkowa
|
|
#101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnie zdjęcie, jaki psotnik! Cytat:
![]() Swoją drogą, mam nierozpakowane jeszcze, miesiąc temu kupione białe spodnie. Chyba już nic po nich tego lata To dawaj znać kiedy, będą magiczne kciuki! [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;47925866] wrzucam foto miały wyjść mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu, ale ze względu, że mam cieniowane włosy u mnie prezentuje się tak [/QUOTE]Ooo, ale konstrukcja! Super! ![]() Wow, nie wiem co się ze mną dzieje, ale wczoraj do 3:20 szlajałam się po mieszkaniu, gadałam ze współlokatorką która wróciła z imprezy, uczyłam się jeszcze minimalnie .
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2014-08-30 o 13:12 |
|||
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
kav
![]() xminor ale słodycz! patka mi też się bardziej podoba Twoja fryzura niż ta oryginalna ![]() wróbelku i jak Ci się Sopot podoba? Byliście gdzieś gdzie polecałam? ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj 3 drzemki aż ![]() xminor ake psinaaa patka jest extra
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale rannym ptaszkiem to ja nigdy nie byłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też tak miałam z dwa tygodnie temu, ale później jakoś musiałam to odespać ![]() Cytat:
ja właśnie dłużej niż do 8.30 to nie śpię ![]() dziękuję wydrukowałam zdjęcia rodzicom i coś poczytam sobie, bo mam jeszcze trochę czasu ![]() ale taki piękny mecz mnie dzisiaj ominie |
||
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się mam sama w domu uczyć, to mam wydajność jak Amiga ![]() Dziękujemy
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Spałam prawie 12 godzin . Rano bolał mnie brzuch, bo dostałam @ . Teraz już mi lepiej. O 13:00 idę na pedicure
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To prawda. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;47925866] wrzucam foto miały wyjść mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu, ale ze względu, że mam cieniowane włosy u mnie prezentuje się tak [/QUOTE]Jaka śliczna fryzura!
2015: denko&oszczędzanie Edytowane przez Palinqa Czas edycji: 2014-08-30 o 17:35 |
|
|
|
|
#110 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;47925866]jaka słodziachna Pasuje dasz radę o matko kochana ![]() wrzucam foto miały wyjść mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu, ale ze względu, że mam cieniowane włosy u mnie prezentuje się tak [/QUOTE]Cytat:
2 lata temu ważyłam 5kg mniej ,ale sporo ćwiczyłam i bardzo się pilnowałam z jedzeniem. Nie jadłam słodyczy, jasnego pieczywa itd. Teraz też bym chciała ćwiczyć co drugi dzień, ale praca mnie ogranicza. Rano wychodzę, a wracam o 22:00.
|
||
|
|
|
#111 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aaaa... właśnie nie mówiłam wam. Wiecie, że teraz ja przeprowadzam rozmowy kwalifikacyjne? |
|||
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;47926436]dziękuję
też tak miałam z dwa tygodnie temu, ale później jakoś musiałam to odespać ![]() super, cieszę się ja właśnie dłużej niż do 8.30 to nie śpię ![]() dziękuję wydrukowałam zdjęcia rodzicom i coś poczytam sobie, bo mam jeszcze trochę czasu ![]() ale taki piękny mecz mnie dzisiaj ominie Ale bedzie zabawa za to
|
#113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jego postępowanie odbija się na Twoim humorze, bo Ci marudzi, to znaczy, że to nie jest taka tylko jego sprawa jak to przyjął?Cytat:
![]() Ja głównie ograniczyłam posiłki, odstawiłam słodycze, bo to, czy mam siłę poćwiczyć jest zależne od masy czynników i niestety , ćwiczenia nie działały przez brak regularności ![]() Cytat:
![]() I jak? Czym męczysz biedaków? ![]() Zastanawiam się, czy nie złożyć podania na stanowisko ambasadora Skanski na uczelni fajna pozycja w CV, no i dostałabym firmowe gadżety
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2015: denko&oszczędzanie Edytowane przez Palinqa Czas edycji: 2014-08-30 o 17:35 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że składać!
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2014-08-30 o 13:11 |
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
2015: denko&oszczędzanie Edytowane przez Palinqa Czas edycji: 2014-08-30 o 17:36 |
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja odkryłam wczoraj, że mam w lapku aparat (czy kamerę?), niestety nie wiem jak go uruchomić.. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;47925866]wrzucam foto miały wyjść mniej więcej tak jak na pierwszym zdjęciu, ale ze względu, że mam cieniowane włosy u mnie prezentuje się tak [/QUOTE]Muszę to pierwsze pokazać koleżance. Niech mi zrobi mądrala, bo stwierdziła, że to poprzednie banalne było ![]() Twoja fryzura też bardzo ładna Zaraz coś fajnego na włosy dam i się za Killera zabiorę
|
|
|
#119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie męczę ich jakoś szczególnie. Podstawowe pytania, czyli dyspozycyjność, pytania dotyczące asortymentu, pytania na zasadzie co zrobisz jeżeli zepsuje Ci się system w komputerze? Co zrobisz, gdy klient będzie się awanturował? Dużo zależy też od kandydata Ostatnio miałam Panią w wieku 35 lat. Patrzyła na mnie jak na wariata jak przeprowadzałam z nią rozmowę kwalifikacyjną. ![]() [QUOTE=Palinqa;47927171]Chyba tak, róbcie wspólne słitfocie Edytowane przez 201703240903 Czas edycji: 2014-08-30 o 21:54 |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
prawie idealną torebkę znalazłam, jeszcze żeby dało się ja na ramię wrzucić, a nie na łokieć
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

weszłam na dział włosowy a tu proszę nowy wątek już zaspamowany
Teraz czekam na TŻta i jedziem do galerii gdyż w poniedziałek zaczynam praktyki w szkole za oknem deszcz a ja zostałam w szmacianych trampkach 

. Rano bolał mnie brzuch, bo dostałam @ . Teraz już mi lepiej. O 13:00 idę na pedicure