Wystarczająco Dobre Panie Domu - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-29, 11:22   #4891
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Kash, nie wiem jak będę wyglądal bo to jest tajemnica
Wiem tylko, że przychodzą do mnie i niby później mamy gdzieś jechać, ale co gdzie, jak - nie mam pojęcia

Takie komplementy od mam są super
no i super niespodzianki są najlepsze

mój Tata jak je coś co ugotowałam to zawsze mówi: "Dobre, możesz się żenić" a ja zawsze odpowiadam, że wolałabym wyjść za mąż jednak

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Z Tż od początku miałam łatwiej, bo gotuję raczej lekko, próbuję nowości. W jego domu rodzinnym zawsze było ciężkie jedzenie i duuużo sosu. Także bardzo chętnie przerzucił się na moją kuchnię
mojego Tż Mama gotuje ok, ale raczej tak klasycznie, typowe potrawy kuchni polskiej a ja lubię eksperymentować, szukać przepisów w internecie i testować smaki innych kuchni np. włoskiej, chińskiej więc Tż w to mi graj, z resztą On też czasami gotuje coś nowego i zazwyczaj smacznego
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:26   #4892
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Z Tż od początku miałam łatwiej, bo gotuję raczej lekko, próbuję nowości. W jego domu rodzinnym zawsze było ciężkie jedzenie i duuużo sosu. Także bardzo chętnie przerzucił się na moją kuchnię
Ja też nie miałam sporych problemów, je co mu dam, czasem tylko powie, że ma ochotę na coś czego ja nie robię.

U niego w domu królują ziemniaki, smażone, śmietana i wszystko jest niedoprawione.

W zeszły weekend byliśmy na obiad u jego rodziców. Jego mama wiedząc, że ma obecnie problemy z żołądkiem (był na L4 i musi zrobić gastroskopię) zaserwowała na obiad: domowe frytki z frytkownicy, smażone na patelni nóżki z kurczaka i ogórki konserwowe. Samo zdrowie na bolący brzuch. Całe szczęście był jeszcze rosół więc zjadł dwa talerze zamiast drugiego...

Ja się cieszę, że udało mi się (a może bardziej mojej mamie) sformatować go na kaszę. Kiedyś twierdził, ze nie lubi i jeść nie bedzie. Więc było, ze on jadł ryż a ja sobie kaszę gotowałam.

Pół roku mieszkaliśmy u mojej mamy i ona stwierdziła, że się z nim bawić nie bedzie, jest kasza to ma jeść. I wsuwał jak oszalały a najbardziej mnie rozczulił przedwczoraj.

Zrobiłam duszony schab w lekkim sosiku (żadnych śmietan czy zasmażek). Po przyjściu z pracy mial sobie ugotować coś do niego. Ugotował ryż, potem pytam jak smakowało a on "było pyszne, ale kaszy mi brakowało, myślałem, ze ta co stoi koło ryżu to sypana, więc jej nie wziąłem..."
Miss Saeki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:36   #4893
Dotka90
Zakorzenienie

Kash, hahaha, tata dobry!

U nas w rodzinie, jak gotuję coś ja, czy mama i jest to dobre, to na pytanie, czy coś jest dobre, są takie odpowiedzi:
- mój brat: może być; w miarę
- mój dziadek: no da się zjeść; jak zjadłem, to chyba dobre
- TŻ: nic nie mówi, jak zapytam, to mówi: no dobre! nic nie mówię, bo zasmakowany jestem

Wylewni, nie?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:46   #4894
Molise
Zakorzenienie

Cytat:

Wylewni, nie?
bardzo

Mój teść miał w zwyczaju na wszystkie nowości mówić "dobre, ale więcej tego nie rób" Zabawny był z niego facet
Mojej kuchni za dużo nie miał okazji posmakować. Raz zrobiłam również dla nich naleśniki ala meksykańskie (mięso mielone,kukurydza,fasola itd). Wcinał, aż mu się uszy trzęsły. Po czasie się dowiedziałam, że nie lubi kukurydzy A nie powiedział ani jednego złego słowa.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 11:50   #4895
lucyohlucy
Wtajemniczenie

Ja tylko sie zamelduje, ze dotarlismy bez wiekszych przygod (jak zombie...) A teraz idziemy spac!
Stary 2014-08-29, 12:25   #4896
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

U nas w rodzinie, jak gotuję coś ja, czy mama i jest to dobre, to na pytanie, czy coś jest dobre, są takie odpowiedzi:
- TŻ: nic nie mówi, jak zapytam, to mówi: no dobre! nic nie mówię, bo zasmakowany jestem
Wylewni, nie?

Cytat:
bardzo

Mój teść miał w zwyczaju na wszystkie nowości mówić "dobre, ale więcej tego nie rób" Zabawny był z niego facet
Mojej kuchni za dużo nie miał okazji posmakować. Raz zrobiłam również dla nich naleśniki ala meksykańskie (mięso mielone,kukurydza,fasola itd). Wcinał, aż mu się uszy trzęsły. Po czasie się dowiedziałam, że nie lubi kukurydzy A nie powiedział ani jednego złego słowa.

Cytat:
Napisane przez lucyohlucy Pokaż wiadomość
Ja tylko sie zamelduje, ze dotarlismy bez wiekszych przygod (jak zombie...) A teraz idziemy spac!
Lucy Kochana witamy na polskiej ziemi!
Stary 2014-08-29, 13:01   #4897
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
Do mnie moda kaloszowa zupełnie nie przemawia. Mi kalosze kojarzą się z dzieciństwem lub ... z wielkim błotem. A jak widzę kalosze z kokardkami to słabo mi się robi. Ale ja to w ogóle jestem inna, bo wiele podobnie "cudnych wynalazków" wywołuje u mnie niesmak - szpilki lakierki do dziurawych dzinsów, porządna marynarka z dzinsami, swetry w łaty, większość platform itp.
Cóż, na tym polega moda, żeby się nią bawić i eksperymentować Ja wzbudziłabym u Ciebie pewnie niesmak, ale cóż... tyle razy już widziałam jak ludzie gapią się na fajnie ubranych ludzi że powiem brzydko śmieję się z takich ludzi Kiedyś jechaliśmy ubrani oboje dość wakacyjnie i pani w metrze świdrowała nas wzrokiem jakbyśmy conajmniej tam nago siedzieli. Wystarczyło, że powiedziałam dość głośno, że jakaś baba się znowu na mnie gapi i miałam spokój. Daleko nam jeszcze do Europy pod względem oceniania ludzi po wyglądzie niestety...

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Ja buraczki uwielbiam w formie ćwikły Pychotka
Tak, mój ojciec robi pyszną ćwikłę. Ale lubię też pieczone do sałatki

Cytat:
Mój mnie złośliwie namawia żebym upiekła sernik jak tam będziemy, bo teściowa piecze jeden i ten sam przez całe życie, który zdaniem TŻta nie jest nawet jakiś wybitnie pyszny. Wrzucić na stół jak będą wszystkie podciotki i słuchać, jak teściowa, rodzinna królowa jednego sernika zostaje zdetronizowana
Cytat:
witamy serdecznie
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 13:03   #4898
201604250957
Konto usunięte

aaa przypomniało mi się! Rise bardzo się cieszę, że firmy reagują na Twoje CV i trzymam mocno kciuki za znalezienie fajnej i nie wyczerpującej psychicznie pracy
Stary 2014-08-29, 13:10   #4899
Miss Saeki
Zakorzenienie

Jutro pojutrze przyjeżdża brat TŻ z żoną. Trzeba jakiś obiad wymyślić.
Stary 2014-08-29, 13:28   #4900
irenkaaa
Zakorzenienie

Dotka szamalabym jaglanke tylko musze sie dowiedzieć jak sie tu nazywa a inna rzecz nie ma tego samego wyboru kasz jak w PL.
Narazie syropki, tabletki itp i odpoczywam. Tz twierdzi ze na nd bede jak nowa. Zobaczymy.
Tym razem nie upieke nic a szkoda ale nadrobie.
Na szczęście to było na zasadzie zrobicie cos będzie ok , nie zrobicie to tez dobrze.
Lepiej jak wyleze bo niemam zamiaru tu zostać w nd.

Lucy super . Odpocznij po podróży.

Sent from my iPhone using Tapatalk
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 15:11   #4901
Terha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Ja wzbudziłabym u Ciebie pewnie niesmak, ale cóż...
Spoko Nie jest tak źle. Grunt, że nikt mnie nie zmusza do noszenia tego, czy tamtego.

A chamskiego gapienia się nie znoszę.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
mój Tata jak je coś co ugotowałam to zawsze mówi: "Dobre, możesz się żenić" a ja zawsze odpowiadam, że wolałabym wyjść za mąż jednak
Dobre

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
To się nazywa szczerość .

Terha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 15:18   #4902
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż, na tym polega moda, żeby się nią bawić i eksperymentować Ja wzbudziłabym u Ciebie pewnie niesmak, ale cóż... tyle razy już widziałam jak ludzie gapią się na fajnie ubranych ludzi że powiem brzydko śmieję się z takich ludzi Kiedyś jechaliśmy ubrani oboje dość wakacyjnie i pani w metrze świdrowała nas wzrokiem jakbyśmy conajmniej tam nago siedzieli. Wystarczyło, że powiedziałam dość głośno, że jakaś baba się znowu na mnie gapi i miałam spokój. Daleko nam jeszcze do Europy pod względem oceniania ludzi po wyglądzie niestety...

Tak, mój ojciec robi pyszną ćwikłę. Ale lubię też pieczone do sałatki

Mój mnie złośliwie namawia żebym upiekła sernik jak tam będziemy, bo teściowa piecze jeden i ten sam przez całe życie, który zdaniem TŻta nie jest nawet jakiś wybitnie pyszny. Wrzucić na stół jak będą wszystkie podciotki i słuchać, jak teściowa, rodzinna królowa jednego sernika zostaje zdetronizowana

witamy serdecznie
Dużo zależy skąd pochodzisz i powiedzmy gdzie sie obracasz. Ja pochodzę z Wrocławia więc widuję tu czasem przeróżne "dziwactwa" i jestem do tego przyzwyczajona. Ostatnio przyjechał do nas chrześniak TŻa z mniejszego miasta i w kółko zwracał uwagę jakby to było cos nadzwyczajnego "tamta pani na różowe włosy, a tamta to ma dwa kolory" albo że jakaś dziwnie ubrana dla niego.

Nie spotyka tego na codzien to go to szokuje/dziwi itp.

Mnie chyba już tylko razi jak ktoś nosi legginsy zamiast spodni. Ale jakby ktoś chciał założyć jeden kalosz taki a drugi kalosz taki... prosze bardzo
Stary 2014-08-29, 19:47   #4903
slaaave13
Zadomowienie

Stary 2014-08-29, 21:01   #4904
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Ja wczoraj miałam gości na obiad tak nagle. Zrobiłam dobrą pieczeń i surówkę. Pierwszy raz dodałam do surówki słonecznik.

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Mąż jest na kawalerskim. Ciekawe kiedy wróci. Dawno nie był na takiej imprezie.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 21:03   #4905
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
no i super niespodzianki są najlepsze

mojego Tż Mama gotuje ok, ale raczej tak klasycznie, typowe potrawy kuchni polskiej a ja lubię eksperymentować, szukać przepisów w internecie i testować smaki innych kuchni np. włoskiej, chińskiej więc Tż w to mi graj, z resztą On też czasami gotuje coś nowego i zazwyczaj smacznego
Hahaha Twój tata ma dobry tekst Kash
Dzięki kochana często podają w ogłoszeniu ze 2 tygodnie zajmuje samo zbieranie cv, a jeszcze pozniej rekrutacja... a ja siedzę i się stresuję

Cytat:
I deserek
Cytat:
Dużo zależy skąd pochodzisz i powiedzmy gdzie sie obracasz. Ja pochodzę z Wrocławia więc widuję tu czasem przeróżne "dziwactwa" i jestem do tego przyzwyczajona. Ostatnio przyjechał do nas chrześniak TŻa z mniejszego miasta i w kółko zwracał uwagę jakby to było cos nadzwyczajnego "tamta pani na różowe włosy, a tamta to ma dwa kolory" albo że jakaś dziwnie ubrana dla niego.

Nie spotyka tego na codzien to go to szokuje/dziwi itp.

Mnie chyba już tylko razi jak ktoś nosi legginsy zamiast spodni. Ale jakby ktoś chciał założyć jeden kalosz taki a drugi kalosz taki... prosze bardzo
Ja ogólnie pracowałam w modzie i mnie nic nie dziwi, a i w warszawie raczej ludzie się ciekawie ubierają a i tak się gapią Legginsy zamiast spodni są u mnie na równi z koszulą z krótkim rękawem u mężczyzn - niedopuszczalne!

Byłam na treningu i ledwo żyję, ale usłyszałam od prowadzącej że widać efekty - nie ma lepszej motywacji, lecę do domu i piję białeczko
Stary 2014-08-29, 21:18   #4906
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

Wylewni, nie?
przynajmniej powiedzą cokolwiek mój TŻ nie mówi nic, ale wszystko zjada, dopiero po jakimś czasie wychodzi jak proponuję. Tak było z buraczkami na ciepło. Zjadł u mojej mamy dwa razy, nie skarżył się, pytam kiedyś czy mogą być do obiadu a on że wolałby nie bo mu to nie smakuje

Cytat:
super że lot się udał
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 22:23   #4907
Terha
Zakorzenienie

Cytat:
Legginsy zamiast spodni są u mnie na równi z koszulą z krótkim rękawem u mężczyzn - niedopuszczalne!
To ciekawe co piszesz. Do tej pory wydawało mi się, że legginsy są dla wszystkich ok. Mi osobiście nie przeszkadzają, ale sama nie mogę się do nich przekonać, bo czułabym się jakbym była ... goła.

Stary 2014-08-29, 22:45   #4908
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kasmirka: potwierdzam ze gnocchi z Lidla jest dobre. Wlasnie dzisiaj i wczoraj jadlam( z sosem ze szpinaku podsmazonego na masle, gorgonzolli i smietany) Makaraon ze szpinakiem tez lubie, ale to bije go na glowe z 5 razy, chociaz tak wypowiadaja sie moke kubki smakowe. Polecam
Ja akurat mialam kupione jeszcze na tygodniu wloskim, ale w stalej ofercie tez sie pojawilo (tylko, ze marki combinio)

Jutro gulasz warzywny(pieczarki, ziemniaki, rozne kolory papryki, cebula, pomidory z puszki, fasola) a w niedziele chyba domowa pizza.Dogodze sobie, a co
A pizze to ja jem glownie dlatego, ze lubie pieczarki. Ja w ogole mam jakas pieczarkomanie, lubie nawet po prostu udusic i zjesc solo. Chyba maja cos, czego moj organizm pragnie.

Legginsy nosze podomowo tylko(na razie dorobobilam sie az jednej pary, ale spodnie dresowe tez mam elastyczne i obcisle na lydkach). Nie do konca wygladam w nich ekstra, a to dlatego ze przy zbyt obcislym dole gora przez biust wydaje sie jakas za duza. A dziwne byloby noszenie wyjsciowo leginsow i obcislej niezbyt dlugiej bluzki

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-08-29 o 22:59
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 07:36   #4909
kraven
Zakorzenienie

Czesc.

Lucy witaj w kraju

Ja ogolnie malo gotuje ale jak juz ugotuje to TZ jest zachwycony ;-)

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 09:18   #4910
201608160903
Konto usunięte

dzień dobry wszystkim

skoro już o przepisach mowa, to może któraś z was ma jakieś fajne pomysły na jarmuż? albo sprawdzone chleby na zakwasie? bo mam ochotę jakiś upiec, ostatnio drożdże mnie jakoś zawodzą...
Stary 2014-08-30, 09:35   #4911
Ilsa Lund
Zakorzenienie

TŻ znalazł mi aplikację służącą do tego żeby wypijać odpowiednią ilość wody (ja muszę 2,8 litra dziennie) i roślinka z tej aplikacji ciągle chce pić a wypiłam już tego ranka litr niedobrze mi

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 10:04   #4912
irenkaaa
Zakorzenienie

Co to za aplikacja? Tak z ciekawosci bo z wypiciem 3-4 litrow niemam problemu.
Czasem i wiecej sie zdarzylo przy bieganiu itp tz az sie dziwil bo on wody nie tknie. Cole pije ( Fuj) cale 2 l potrafi dziennie.
Pij malymi porcjami ( 100-150 ml ) a czesciej to nie bedzie to takim problemem jakbys na raz wypila 0,5 l

Sent from my iPad using Tapatalk
Ipad lubi robic błędy
Stary 2014-08-30, 11:08   #4913
ellish
Zakorzenienie

Ja tyle pije...ale kawy. Liczy sie?
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 12:39   #4914
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
kasmirka: potwierdzam ze gnocchi z Lidla jest dobre. Wlasnie dzisiaj i wczoraj jadlam( z sosem ze szpinaku podsmazonego na masle, gorgonzolli i smietany) Makaraon ze szpinakiem tez lubie, ale to bije go na glowe z 5 razy, chociaz tak wypowiadaja sie moke kubki smakowe. Polecam
Ja akurat mialam kupione jeszcze na tygodniu wloskim, ale w stalej ofercie tez sie pojawilo (tylko, ze marki combinio)

Jutro gulasz warzywny(pieczarki, ziemniaki, rozne kolory papryki, cebula, pomidory z puszki, fasola) a w niedziele chyba domowa pizza.Dogodze sobie, a co
A pizze to ja jem glownie dlatego, ze lubie pieczarki. Ja w ogole mam jakas pieczarkomanie, lubie nawet po prostu udusic i zjesc solo. Chyba maja cos, czego moj organizm pragnie.

Legginsy nosze podomowo tylko(na razie dorobobilam sie az jednej pary, ale spodnie dresowe tez mam elastyczne i obcisle na lydkach). Nie do konca wygladam w nich ekstra, a to dlatego ze przy zbyt obcislym dole gora przez biust wydaje sie jakas za duza. A dziwne byloby noszenie wyjsciowo leginsow i obcislej niezbyt dlugiej bluzki
Ja ostatnio też mam jakąś fazę na pieczarki. Jak kiedyś tolerowałam tylko na pizzy ewentualnie w kotlecie tak teraz odkrywam wszystkie możliwości. Chociaż i tak nic nie pobije mojego masła pieczarkowego do zapiekanek i tostów

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
TŻ znalazł mi aplikację służącą do tego żeby wypijać odpowiednią ilość wody (ja muszę 2,8 litra dziennie) i roślinka z tej aplikacji ciągle chce pić a wypiłam już tego ranka litr niedobrze mi
Też chcę tę aplikację

Poszliśmy wczoraj z TŻ na pizzę do znanej wrocławskiej gyrosiarni. Kumple z jego pracy polecili konkretną, że jest super, dużo mięcha.

podali. No dobra, ale kurcze na pierwszym planie to papryka i to konserwowa. Poza tym, mięcha w ogole nie czuć (miała być z gyrosem). TŻ idzie reklamować a kucharz "faktycznie, zapomniałem" No ściana!!! Na szczęście zrobili nową, mięchem była napchana po brzegi
Stary 2014-08-30, 12:50   #4915
Terha
Zakorzenienie

Cytat:
Poszliśmy wczoraj z TŻ na pizzę do znanej wrocławskiej gyrosiarni. Kumple z jego pracy polecili konkretną, że jest super, dużo mięcha.
A na jakiej ulicy?

Stary 2014-08-30, 12:52   #4916
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
Co to za aplikacja? Tak z ciekawosci bo z wypiciem 3-4 litrow niemam problemu.
Czasem i wiecej sie zdarzylo przy bieganiu itp tz az sie dziwil bo on wody nie tknie. Cole pije ( Fuj) cale 2 l potrafi dziennie.
Pij malymi porcjami ( 100-150 ml ) a czesciej to nie bedzie to takim problemem jakbys na raz wypila 0,5 l
https://play.google.com/store/apps/d...antnanny&hl=pl to jest ta aplikacja ale nie rozumiem czemu ciągle płacze o wodę może przestanie dopiero po trzynastej szklance

Stary 2014-08-30, 12:53   #4917
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Terha Pokaż wiadomość
A na jakiej ulicy?
Jaracza
Stary 2014-08-30, 12:53   #4918
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
podali. No dobra, ale kurcze na pierwszym planie to papryka i to konserwowa. Poza tym, mięcha w ogole nie czuć (miała być z gyrosem). TŻ idzie reklamować a kucharz "faktycznie, zapomniałem" No ściana!!! Na szczęście zrobili nową, mięchem była napchana po brzegi
o nie mogę

Stary 2014-08-30, 13:20   #4919
irenkaaa
Zakorzenienie

Super widze ze na iOS tez jest ta aplikacja. Sprawdze pozniej jak dziala

Sent from my iPad using Tapatalk
Ipad lubi robic błędy
Stary 2014-08-30, 15:40   #4920
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Wpadlam do rodziny i tak odpoczywam, ze na szmacie latam Jeszcze brat sie popisal
brat: co jest jutro na obiad?
ja: nie bedziesz zadowolony, bo gulasz warzywny
brat: leee, po co przyjezdzalas, byloby leczo z kielbasa
ja: no dzieki, dzieki ze wolisz leczo od siostry
brat:ale siostry nie zjem

terha
: ja sie smierci nie boje, tzn na ta chwile, bo na lozu smierci pewnie zmienie zdanie, szczegolnie ze nielatwo byc ateista czy agnostykiem w takiej chwili
A poza tym od wieku nastoletniego marzy mi sie zyc nie za dlugo, takie zycie 60 lat, juz nie mowiac o dluzszym dla mnie brzmi jak koszmar. Tak z 30-35 mi by wystarczylo.
Tak, jestem poryta

A przeczytanie na jakims blogu, ze ktos umarl, ani nawet rozbicie sie samolotu, huragan cokolwiek nie wywoluje u mnie zadumy i przewartosciowania.
Po prostu jak mam wieksze problemy to sie na nich skupiam, a jak nie mam to przezywam problemy pierwszego swiata typu- aaaaa, dlaczego mi wykupili wymarzona torebke?
I tak to wyglada.

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
Ja tyle pije...ale kawy. Liczy sie?
Jak ja po kofeine nie uzupelnie plynow i to nawet nie woda, ale takim domowym izotonikiem to mam bol lba zagwarantowany
Bardzo musze pilnowac nawodnienia zawsze

blondi: jak Ci sie podoba ta piesn o poranku? Dla mnie pomysl w miare, ale ta ksiazka jest straaasznie rozciagnieta.

miss saeki: podziel sie swoimi pomyslami na pieczarki

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-08-30 o 15:48
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości