![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
![]() |
#1262 |
Rozeznanie
|
Linka już po zakupach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Linka co konkretnie to urządzenie zastępuje ?
Gdzie można to zobaczyć na żywo? Fajne, może się skusimy ![]()
#1264 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż stwierdził, że Jemu brzuch się zmniejsza mi rośnie więc równowaga w przyrodzie zachowana
![]() Ostatnio stwierdził, że spasłam się w brzuchu- Tak w żartach. To tylko powiedziałam, że ma szczęścia, że powiedział "w brzuchu". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1265 |
Zakorzenienie
|
Odebralam wyniki glukozy i sa dobre tak mi sie wydaje
![]() Na czczo 84 po godzinie 157 po 2 godzianch 96 ![]()
#1266 |
Raczkowanie
|
witam i z gory pozdrawiam
ja wlasnie po wizycie u poloznej(lekarza ginekologa nie ma szans zobaczyc jesli wszystko przebiega ok) zbadala mocz wszystko ok-zurawina jest jednak super. posluchala bicia serca dziecka ...i tyle stwierdzila ze wszystko w porzadku mam sie zglosic na nastepna wizyte w 31 tygodniu ,zaproponowala szczepionke przeciwko grypie za free dla ciezarnych (ale jeszcze sie nie zdecydowalam musze to przemyslec) no a w piatek glukoza na 9 rano i pare razy ostrzegala ze juz od czwartku od 21 zeby nic nie jesc i nie pic oprocz czystej wody ![]() ja sie ksiazeczkami nie martwie bo wszystkie mam po corce ![]() ale pamietam ze super sa ksiazeczki takie z melodyjkami dla maluszkow a zgaga to moje przeklenstwo gaviscon to ja pije z gwinta ale pomaga na chwile ,bardzo uwazam na to co jem bo cos troszeczke bardziej tlustego i o nieodpowiedzniej porze i noc moze okazac sie nie przespana ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- linka ja Ci strasznie dziekuje za ten link juz pare dni temu sie zdecydowalam na zakup tego tatamia i ja tez biore zielony u mnie mozna kupic nowe na ebay za 80 funtow z darmowa wysylka ![]() aha i zdecydowalam ze zrezygnuje ze znieczulenia zewnatrzoponowego (tak chetnie tutaj dawanego) jedyne co bede miala to TENS ![]()
#1267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też po wizycie - młody ma 19 cm długości, rusza się jak mała motorynka ![]() Lekarz się zapytał, jak się czuję, ja mu na to, że ja już chcę rodzić. A on na to, że najgorsze jeszcze przede mną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Agata powiesz czemu zrezygnowalas z tego znieczulenia ?? U mnie w szpitalu właśnie wprowadzili darmowe takie znieczulenie i sie właśnie nad tym zastanawiam...
#1269 |
Raczkowanie
|
inka zrezygnowalam dlatego ze moj pierwszy porod przebiegl bardzo szybko nie bolalo tak strasznie jak mnie niektore znajome straszyly
![]() ![]() a wiem ze takie znieczulenie przedluza porod ,dodatkowo caly czas trzeba lezec z podlaczonym ktg ,poniewaz to polozna mowi kiedy przec poniewaz Ty nie bedziesz czula zadnego skurczu, i po prostu nie bedziesz wiedziala kiedy przec. no i cewnik trzeba miec zalozony bo tez nie ma sie czucia kiedy chce sie siku ![]() a to ze ja rezygnuje to tylko dlatego ze mniej wiecej wiem czego sie spodziewac i mysle ze sobie poradze, a wiem ze niektore kobiety tutaj nie wyobrazaja sobie rodzic bez zewnatrzoponowego, i decyzje kazdy powinien podjac sam po przeanalizowaniu plusow i minusow
#1270 |
Zakorzenienie
|
Ja też rodzę bez znieczulenia
![]() ![]()
#1271 |
Raczkowanie
|
mam pytanie odnosnie wlasnie TENS czy ktorac z Was stosowala poniewaz musze kupic sobie te urzadzonko prywatnie
#1272 | ||||
Zadomowienie
|
Hej,
miałam intensywny i fajny weekend. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sofia, Justyssia - a ja mam inaczej, wogóle jestem przekonana że będę kochała dokładnie tak samo, o to jestem spokojna. ![]() Widzę to dość kolorowo. ![]() Ja boję się tylko jednego żeby synek nie poczuł się odrzucony, że zacznę poświęcać mu mniej czasu i on to odczuje. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Rozeznanie
|
Wlasnie Agata wszystkie kobiety mają robiona glukozę? Ja idę do położnej w piątek to mam nadzieje się dowiem. Też chcę rodzic bez znieczulenia, oby się udało
![]() ![]()
#1274 |
Zadomowienie
|
Tu macie zdjęcie jak synek miał 12 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
Niteczka a byłaś zadowolona z tego wozka? Polecasz czy raczej odradzasz?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1276 |
Rozeznanie
|
Helo.
Kupiłam małemu te buty, udało mi sie w jakimś sklepie no name znaleźć za 45zł, dupy nie urywa ale to mo dobre po wsi lotać ![]() Kupiłam sobie też szlafrok do szpitala za 27zł ![]() ![]() ![]() Dzis lecą ugotowani i top model, ja lubie, nie wiem jak wy ![]() Nikoś od paru dni jakoś kppać za bardzo nie chce, zaczynałąm sie martwić a teraz zjadłam sunbites i kopie jak wariat ![]() ![]() madziqq- dobrze ze wyniki są w porządku ![]() ![]() ![]() mysza-3mam ckiuki za wizyte ![]() (jesli powtarzam sie i pisze cos co juz dzis pisałam to wybaczcie, skleroza strasznie mnie dopada) aa juz wiem, ja zniezulenia tez nie chce, mialam przy poprzednim porodzie i przez to sie akcja przedłżyła, skurcze słabo czułamam, wiedzialam keidy sa bo je czułam ale nie miałam mocy żeby przec mocno bo one tez były słabe (ale bo ja dostałam za dużo, bardzo krzyczałam i lekarz sie zlitował i dał mi jeszcze-wiedział ze robi źle sam to powiedział,ciul) tak bym czuła je mocniej, do ktg podpieta nie byłam. Jakby teraz mialo byc sn to bez znieczulenia. i mam pytanie do dziewczyn którym skraca sie szyjka.. Jak wsadzicie sobie palec to wy to czujecie gdzie ona sie kończy?czyli np. jak macie szyjke 2cm to wsadzicie połowe palca i koniec?dalej sie nie da?i czujecie ze ona wlasnie dotad jest? Bo ja jak wsadzam lutke to cały palec mi wejdzie tak 3cm i tyćko no i tak sobie mysle ze jak dalej sie nie da to to by był koniec szyjki? ![]() Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-09-01 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |||
Zakorzenienie
|
juuuuuz !!!!!! co za radocha...2,5 miesiąca siedziałam z dołem w domu ze nie moge nic kupic..
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny apropo znieczulenia zzo. Dobrze podane niweluje ból w 80% ale nie wylącza czucia!!!! można chodzić , ma się tylko LEKKO zdrętwiałe nogi. U mnie w szpitalu byłam ogladać sale , położne opowiadały o znieczuleniach itd. Podają znieczulenie zzo przy 4 cm i skurcze czuc ale one są delikatne i nie zdarzyło się jeszcze żeby pacjentka nie czuła nic czy sie słaniała na nogach. Poród trwalby dłuzej faktycznie ale razem z zzo podają oxytocyne w duzych dawkach i to przyspiesza poród. Kupiłam w sumie już wszystkie kosmetyki i medykamenty potrzebne do domowej apteczki ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam tez pare zabawek , posciel z ochraniaczem , przescieradełka , 2 koszule do szpitala , rózne pudełka na zabawki i leki , wkladkę do wanny , duuuzo pieluszek tetrowych i flanelowych i...uwaga uwaga , czerwone wino 0% ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jagoda ![]() 3690 gram szcześcia <3 Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2014-09-01 o 18:14 Powód: To |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Rozeznanie
|
Linka, gratuluje zakupów! Ale powiedz mi szybciutko, gdzieś Ty kupiła wino zero %??!!
![]()
#1279 |
Zakorzenienie
|
w piotrze i pawle
![]() ![]()
![]() |
#1280 |
Rozeznanie
|
Dopisuję to wino na listę najbliższych zakupów, dzięki
![]()
#1281 |
Rozeznanie
|
linka - super te koszule do porodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Linka super zakupy. Widze ze znalazlas to wino
![]() a ja mam dola. Sama juz nie wiem czego chce. Przeraza mnie pujscie do psychiatry po zaswiadczenie do cesarki ze mnie potem wezma za czubka i bede miala nieprzyjemnosci jakies po urodzeniu ze mam cos z glowa. Lzy mi leca tylko ze nie wiem do konca czemu. Jaki lekarz moze to jeszcze wystawic.
#1283 |
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobie makaronu bez wina..stad ten pomysł
![]()
#1284 |
Rozeznanie
|
Nadrabiam Was od rana
![]() Linka zakupy widzę udane ![]() Dziewczyny dajcie znać jak po wizytach ![]() Ja mam wizytę w środę. Zrobiłam już jedną próbę poposiłkową na glukozę i wyszło mi po 1h 90 (norma 70-100), jutro zrobię drugą próbę i na środę będę miała na wizytę ![]()
#1285 |
Rozeznanie
|
a u mnie zgaga-morderczyni, ble...
![]()
#1286 |
Wtajemniczenie
|
Alekaz żyjemy w takich czasach ze na pewno nikt Cie nie weźmie za "czubka" to jest jeszcze stare głupie zacofanie takie podejście ale coraz więcej ludzi korzysta z pomocy psychiatry czy psychologa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Maczuma... Ja wczoraj miałam zgage :/ zresztą często mam....
#1287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Linka zakupy widzę udane, a pościel jaka ładna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Inka szczerze to ja mam gleboko gdzies co ludzie powiedza czy rodzina czy znajomi. Chodzi mi czy lekarz jakos problemow nie bedzie robil ze zaswiadczenie od psychiatry. Jutro bede dzwonic tam gdzie mialam isc dowiem sie kiedy lekarka przyjmuje i sie tam przejde zobacze co i jak.
#1289 |
Raczkowanie
|
Linka !!! Ja chce to wino teraz juz ! Tak za mna czerwone wino chodzi ze szok a tu sie okazuje ze jednak jest wyjscie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1290 | |||||
Rozeznanie
|
Ja dziś kupilam torbę do wózka. Na zdjęciach słabo się prezentuje. Dla mnie wydaję się być idealna, ma super materiał (łatwy do czyszczenia) i jest w środku dobrze zorganizowana. Mam nadzieję, że będę zadowolona
![]() Linka widzę, że zaszalałaś na zakupach, a to dopiero pierwszy dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nigdy nie mialam zgagi (tfu tfu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.