|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Przywołałam wspomnienia - ileż ja razy się nimi pierdyknęłam w twarz
Poprawiam włos - ieeeeeep dzyndzlem, zakładam kaptur, czapkę, szalik, sciągam, cokolwiek - ieeeep metalowym dzyndzlem w pysk. No straaaaszne to było. ![]() Takie niewinne, modne suwaczki Miały one swoje zadanie niby poszerzać rękaw, tiaaaaa w nadgarstku, ciekawe kto ma grubsze nadgarstki niż przeguby
|
|
|
|
#3182 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
--- Idę pod prysznic, zimno
|
||
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
1. Kwestia dyskusyjna
2. Właśnie, miałam spieszyć z dobrą nowiną lda wszystkich zmarzluszków - otóż sprawdzałam pogodę (onet, póki co mi się sprawdza) i przynajmniej na południu kraju przez bite 2 tygodnie ma być słonecznie, ciepło i sucho ok 20 -23 stopnie. Dziś też było ciepło. Cały czas mam otwarte okna. Aż se wklikam północ kraju co tam pokazuje dla Was.
|
|
|
|
#3184 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmm, no taki owocowy susz raczej + wyraźne kadzidło, mnie sie taki zestaw nut na jesien bardzo podoba ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- dzieki za porady dot reklamacji, to chyba jednak spróbuję
|
|
|
#3185 | |||
|
BAN stały
|
A tak mi przez myśl przemkuo, gdym to pisał: "obyś tylko fo-pa nie popełnił"... chodziło mi raczej o brak górnej jedynki i takie tam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie na razie mżawka, mgła i mniemam że zimno ![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#3187 |
|
Nindżopesz
|
Szybkie pytanie - idę dziś do Douglasa i Sephory, co obwąchać? Czyżby nic?
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
Spoora Jasne że robimy i to różznie jak nie mam jak to Negatyv robi sam
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-09-02 o 08:44 |
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiady czy zakupy? ![]() Dzisiejsze poranne wstawianie nawet nie było takie trudne (odpukać i żeby zawsze się tak łatwo wstawało ) i nie wiem czy to dobrze czy źle, może gdzieś jest jakiś haczyk? ![]() ![]() Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3190 |
|
Nindżopesz
|
Niestety jak dla mnie to woda z cukrem :/
A perfumetki z Sephory? Są jakieś fajne? |
|
|
|
#3191 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dzień dobry
Nie chciał mi wczoraj wizaż działać z komórki, to się dziś odniosę. Perfumowo - dla mnie takie nieinwazyjne są L`eau Lutensa. Wiem, ze pachnę, ale nie muszę się zastanawiać, czym i czy mi ten zapach pasuje do stroju, nastroju i ogólnego emploi ![]() Obiadowo - zależnie od stanu portfela, ale zakładając, ze jest to stan w górnej strefie stanów średnich - coś, co da się szybko przetworzyć przy pomocy piekarnika, najchętniej mięso / rybę. Dodatki niekonieczne. Jeśli już, to jakaś zielenina. Jak w weekend jestem w domu i chce mi się bawić przy kuchni - różne bardziej praco- i czasochłonne rzeczy - gołąbki, ozorki/ żołądki w sosie chrzanowym, królik w winie duszony z warzywami, jakaś zupa.... o, wczoraj był np. kurzy cycek i papryka zapiekana z bryndzą i rozmarynem ![]() A tak w ogóle mogłyby już moje zakupy dotrzeć
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz na tydzień produkty które się nie psują i ewentualnie warzywa i owoce .
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
może Ange ou Demon? tak się składa, że wiem, kto ma tanio na zbyciu...
|
#3194 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I noł ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Sorki. Podłażę do każdej marki i oblatuję wzrokiem, cobytu cobytu, bo nie wiem co jest wycofione co nie. Chyba prędzej znajdziesz coś w Superpharm, tam więcej staroci. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3195 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mursz już wpadła za moim udziałem w postaci testów wyżej wymienione
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
melduję, że Żywiołak wrócił do swojego dawnego pogańskiego klimatu
![]() https://www.youtube.com/watch?v=ZVsx5Sb6omY
|
#3198 |
|
Nindżopesz
|
Nie znam, a to można gdzieś stacjonarnie powąchać? Chociaż do fig nigdy mnie nie ciągnęło...
Pytanko do matek didów przedszkolnych i po-przedszkolnych. Czy jakieś dzieci (niekoniecznie Wasze, ogólnie) biły, gryzły, przeklinały, wrzeszczały? Czy to rzadkie przypadki? Czy te niegrzeczne były wyrzucane i po jakim czasie? Czy matki pokrzywdzonych piszą jakieś skargi czy jak to wygląda nim się takiego dida skreśli z listy? Moja dzisiaj znowu pobiła się o zabawkę i zaczęła przezywać przedszkolankę więc czuję, że jej przedszkolne dni są policzone i trzeba będzie nająć opiekunkę albo oddać ją do przedszkola dla dzieci problematycznych
|
|
|
|
#3199 | |||
|
BAN stały
|
Znad fasolówki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Koszmar miałem nad ranem (koło 11 czyli
|
|||
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobsh, a skąd u niej ta agresja i fogle? Przeklina też? A nie rzuca jeszcze talerzami jak Ty? ![]() No były na pewno takie dzieci i są i będą, wyrzucić nie wyrzucą (tak by na pewno było im najprościej, ale problem trzeba rozwiązać, a nie się go pozbywać ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- A fogle to jak zaczęłam do Ciebie Red pisać posta (a nawet dla Ciebie ) to mi się aż przeglądarka sama zamknęła (chyba z tego szoku ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3201 | ||||
|
Panaroja
|
snad znacznie większej ilości jabłek niż się pierwotnie wydawało wagowo
![]() Cytat:
2.no właśnie to nie bardzo rusycyzm chyba , bo po rosyjsku będzie dał jemu wodki , a po regionalnemu będzie dał dla niego wódki , po rusku sdiełał jemu kuku , a tu zrobił dla niego kuku Cytat:
wiskoza to w sumie uzyskana syntetyczną metoda bawełna , więc może być w porządku , chociaż do dzianin wiskozowych nie mam przekonania bo są bardzo sztuczne w dotyku . Tkaniny są ok , ale dzianiny jakieś dzifne ![]() no to nie fię ![]() Cytat:
Cytat:
2.iiitam , i tak mam wadę wzroku ![]() 3.no to mus wreszcie spróbować . wychodzi ,że mam raczej 40 kilo jabłek niż 20
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3202 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Czyli niegrzeczne bachory to rzadkie przypadki? Myślę, że szarpnę się na opiekunkę jak będzie się tak dalej zachowywać bo wstyd żeby "na dzielni gadali" jaka patologia
|
|
|
|
|
#3203 | |
|
Panaroja
|
to to samo
![]() Cytat:
ale z tego co wiem dużo takich , wyrzucić nie można , mogą kazać iść do psychologa , i przenieść do innej placówki czy co tylko po wyraźnej diagnozie . Natomiast obawiam się niestety że najbardziej teraz Ty musisz wkroczyć i nad didką popracować , bo jako jedynaczka nieprzyzwyczajona do współżycia z innymi didami i rygorów z opiekunką nie szalej , bo to sprawy nie rozwiąże - sytuacja się powtózy jak pódzie do szkoły , trzeba nad nią po prostu popracować wychowawczo ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-09-02 o 19:56 |
|
|
|
|
#3204 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że tak zostanie Cytat:
czekam na dalsze ocieplenie i słońce Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nietopsz? Cytat:
Rozumiesz o co cho? Cytat:
PeEs Chciałam to ostatnie szare wyrażenie pogrubić, a pochudziłam najpierw Tj. chciałam Cię Parabelko pogrubić, a Cię pochudziłam Ciesz się
|||
|
|
|
#3206 | ||||
|
BAN stały
|
Znad reszty zimnej kawy w moim ulubionym kubku z home&you
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3207 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A te inne placówki to jakie konkretnie? Bo zakładam, że nie jakieś zwykłe przedszkole tylko co więcej "specjalne"?Cytat:
|
||
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak szybko się poddajesz? Tak jak Parabel pisała ), poczekaj chwilę, no co Ty ![]() Przecież to, że ją zabierzesz wcale niekoniecznie rozwiąże problem
|
|
|
|
#3209 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie sie wydaje ze didu mozna łatwo przegadac zeby sie tak nie zachowywała, no chyba ze probowaliscie i to nic nie dało,ale przeciez to dopiero drugi dzien wiec nie mieliscie kiedy jej przegadac jeszcze. zatrudnienie opiekunki w tej sytuacji to uciekanie od problemu a nie jego rozwiazanie. pozatym opiekunka zabierze ci pewnie z 80% wypłaty edit0- albo i całą bo zerkłam ze nianie w wawie chcom od 15 zł za godzine , wiec na 10 godzin dziennie to bedzie 3 tysionce omg! ![]() edit- chyba ze nietopsze wspomogą
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-09-02 o 21:05 |
|
|
|
|
#3210 |
|
Nindżopesz
|
Rzecz w tym, że ona już wcześniej na podwórku ciągała inne didy do zabawy, niektóre się tego bały, i szarpała się o zabawki, nie biła co prawda "ot tak". Tłumaczyliśmy, separowaliśmy, pilnowaliśmy, karaliśmy, nagradzaliśmy ale jak do słupa tj. jak przychodzi co do czego to ona po prostu działa, więc nie wiem czy coś się zmieni. Miałam nadzieję, że w przedszkolu na 26 didów połowa będzie aniołkami a druga połowa niekoniecznie i się spiknie z tą połową, a tu wychodzi, że jest 25 aniołków co mnie w sumie dziwi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

Miały one swoje zadanie niby poszerzać rękaw, tiaaaaa w nadgarstku, ciekawe kto ma grubsze nadgarstki niż przeguby

Obiady czy zakupy? 

Sorki.
niedobsh, a skąd u niej ta agresja i fogle? 
Tj. chciałam Cię Parabelko pogrubić, a Cię pochudziłam
), poczekaj chwilę, no co Ty