|
|
#3151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Nindżopesz
|
Nie za bardzo mi podeszły, odczuwam jakąś "kolońskość" :/
Cytat:
Cytat:
Nic z tego nie będzie
|
||
|
|
|
#3153 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Już nic nie będzie takie samo Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Red a pamiętasz wspaniałą próbkę Desperado ode mnie? Wypachnij się, a nic od Ciebie w przedszkolu nie będę chcieli. Ciebie samej chyba też
|
||
|
|
|
#3154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Nindżopesz
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;47959145]Red a pamiętasz wspaniałą próbkę Desperado ode mnie?
Wypachnij się, a nic od Ciebie w przedszkolu nie będę chcieli. Ciebie samej chyba też [/QUOTE]Pamiętam ![]() Ano Stwierdziłam, że zamówię próbki Marcela i Mirage, a co. Mirage nawet mi się podobało o ile pamiętam. |
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;47959145]
Przecież HP są No są, są, tylko mam lekką traumę Na własne życzenie zresztą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3157 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry pomysł
Cytat:
![]() sprawdzam metki i staram się nie przekraczać za bardzo temperatury sugerowanej zwłaszcza ze mam sporo delikatnych rzeczy (które i tak jeszcze piorę dodatkowo w poszewce na poduszkę taka fobia przed zniszczeniem (ale jestem zbyt leniwa żeby prać ręcznie, tak piorę tylko to czego kategorycznie się do pralki nie da wrzucić ) Ręczniki i prościej zawsze co najmniej w 60, bez względu na metkę Cytat:
![]() się robi Cytat:
) + bieżące rzeczy (pieczywo, warzywa) TŻ kupuje po pracy w osiedlowych sklepikach Cytat:
oczywiście jedno danie Cytat:
) makaron ze szpinakiem/ łososiem/ pesto risotto ryba/ udka z kurczaka z piekarnika + ziemniaki+ surówka ziemniaki pieczone + kefir kalafior/fasolka szparagowa+jako sadzone + ziemniaki (ja zazwyczaj ziemniaki odpuszczam lub jem jedną mikro łyżkę ) Ogólnie dania typu mięso/ryba + ziemniaki + surówka jemy rzadko, zazwyczaj raz w tygodniu, o wiele szybciej się robi dania z ryżem/makaronem Cytat:
jak przeczytałam co odpada to skończyły mi się pomysły
|
||||||
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może ta poduszka lepsza Teraz mnie natchnęłaś W kwestii delikatnych nigdy nie mam dylematów, raczej w kwestiach bawełny/dresów etc. Jakieś takie po tym 40 niezabardzo ![]() 2. Hyhy wyjdzie zara chyba, że w rankingu na robienie zakupów przodują Teżeci I baaaaardzo doooobrze. Chwała im za to
|
|
|
|
|
#3159 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak wam sie widzi take wdzianko?
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ladies-sweater
|
|
#3160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nuty Marcela brzmią bajecznie, mojo, a tak sie rozczarowałam, podobnie jak w Miraż, ale w sumie Miraż wąchałam tylko z korka, może powinnam ponaszać. ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Choć szukam wciąz od lat wyamrzonego, dłuższego, swetro-płaszcza, ale takie rzeczy to chyba tylko u projektantów i an wybiegach. ![]() Sprawdzałaś na żywo? Macałaś ? Bo ja po pomacaniu kilku rzeczy z ostatniego rzutu Reserved aż sie wzdrygnęłam, tak były chamsko szorstkie i sztuczne. Tandetne. Tego nie musnęłam, ale ja i tak nie kupuję nigdy nowej kolekcji w świeżej cenie Suwaki u rękawów nei nadają sie dla prowadzących samochód - miałam kiedyś (można, a wręcz trzeba oderwać) i pocharatałam karoserię oraz o mało co nei wybiam szyby.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-01 o 21:40 |
||
|
|
|
#3161 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kolejnej partii pomidoruf w suoikach
![]() Cytat:
) ![]() 2.noooo no właśnie , czyli można , aczkolwiek chyba wolę powietrzem , bo zimą światła mało ![]() Cytat:
2.no własnie - dążą czy linie wychodzi Cytat:
Cytat:
2.o matko obiad o pierwszej to amsakreska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jaglana ma akurat sporo żelaza. Ja bym nie dała rady ( a próbowałąm, i nie dałam) tylko ze względów preferencji i ciągot smakowych. Po prostu miałąm ochotę na inne smaki, których nie chciałam sobie odmawiać bo byłabym nieszczęśliwa
|
|
|
|
|
#3163 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2.a gdzie tam na łykend robię i jak zostanie coś na początek tygodnia to jest a jak nie to nie . Ale w takich godzinach mam robo , że w tygodniu nie ma szansy zrobienia czegokolwiek .Cytat:
deser czasem bywa jak się ciasto zrobi . Of kors w święta jest pełen świąteczny zestaw z deserem albo jak goście przyjdą .2.regionalizm wschodni - Podlasie , Lubelszczyzna . Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Cytat:
spadam myć guoweu i spaaać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3164 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze ależeście popisali i to samych mondrych rzeczy
![]() nom dokladnie ![]() wiadomo ze nie, ale chce nam sie jeść ![]() Cytat:
Cytat:
plac zabaw to henryk jordan chyba ![]() Cytat:
za☠☠☠iscie skomplikowane to pytanie, normalnie jak te zadania logiczne : w bloku mieszka 7 dziewczynek, hania mieszka nad basią, kasia pod joasią, beatka mieszka nie ma 5 piętrze, a dorotka całkiem w innym miescie. Pytanie-Komu ukradli rower i dlaczego ![]() czekaj-musze se jakąs macierz wyrysowac ![]() - macierz mówi ze Black, bo nie wprowadziłam parametru ceny ![]() - po wprowadzeniu parametru ceny macierz mówi- HDI - ale chyba sa nie do kupienia juz -wprowadzam parametr -ma byc łatwy do kupienia -macierz mówi -Loewe 7 -ewentualnie odpowiedź altermatywna-zapach o podanych parametrach nie istnieje ![]() jesczze tak mysle ze moze ktoryś z przyprawowców ktore mi sie nie podobały bo były wytrawne, jakiec frapiny np caravelle epice a tego co rozkminiasz to mysle ze addict nie i prada tez nie, reszty nie znam ale w ruskim sie to łączy z kazdym dowolnym kokufa czasowniekiem?
|
|
|
#3166 |
|
grozi wypollizowaniem
|
lofciam cieu ![]() a polly znalazła bardzo fajny zielony zapach, nie jest to gałonska, ale krzaczory z glebom i cytrusami niestety..no ale cusz ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- no na podstawie dosyć niecodziennego połaczenia z czasownikiem "obcinać paznokcie" domniemywam iz moze wystapic z każdym
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak mówią, a jednak wszystko jest baaaardzo indywidualną kwestią. Zależy od innych czynników. Moja znajoma wegetarianka sobie poprawiła wyniki samymi warzywami bo suplementacja jej nie pomagała
Wszystko pod wielomiesięczną kontrolą lekarza. Także różnie bywa.---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-01 o 22:25 |
|
|
|
|
#3168 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to jest kolekcja limited edition, wiec sie jej nie spodziewam na wyprzy raczej i nie macałam bo to nju arajwal jest ![]() Cytat:
92%wiskoza, 8 elastan to dobrze czy żle? bo sie nie znam
|
|
|
#3169 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3170 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Corsica Furiosa PArfum d'empire, czuc w nich tez wyraźnie lisciory pomidorowe
|
|
#3171 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. chyba nie ![]() 3. albo na Allegro. Cytat:
![]() Nii, on za bardzo daje indyjszczyzną... Cytat:
![]() 2. 3. chyba stanie na tym, że zamiast wywalać stówę na byleco uzbieram na Blacka. HDI? Czy może HdE? HDI nie kojarzę. Loewe jest nijaki i mdły ![]() O, pewnie tak
|
||||
|
|
|
#3172 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam pytanie- kupilam w maju body dla dida w 5.10.15, teraz chce jae załozyc i didu głowa nie wejdzie-nie dlatego ze did ma łep jak sklep, tylko dlatemu te maksymalna dziura głowowa w body ma 30 cm, a didzka głowa zaraz po urodzeniu przeciętnie 33-38, walnełam to body w kąt, ale teraz tak se myśle ze mogłabym je oddac ,jako towar niezgodny z umową,ale niemam paragonu, zakup był online...
nie wiem czy gra warta swieczki, ale po prostu wkurza mnie spraedawanie takich bubli, pasowałoby dla zasady do nich napisac ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
ofkors HdE. w HDI mialam kiedys mieszkanie ubezpieczone loewe nijaki? nawet mojemu Tzu sie spodobał i zarekwirował, nadmienie ze jest to trzeci zapach ktory sie TZu spodobał (z miliona propozycji), innymi były Tumulte i Black , wiec gust macie troche podobny
|
|
|
#3173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak to widzę, zwłąszcza że moja przyjaciółka pracowałą w takowej. (BTW nie mam pojęcia - jeszcze - co tak serio oznacza ta nazwa )Cytat:
Ja lubię zwykłe ale za zwyklejszą kasę właśnie. Jakby byłą jakość lub efekt mrrrrrrrrrrr wow nigdzietakiegonieznajdę to co insze ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-01 o 22:58 |
||||
|
|
|
#3174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 ano ![]() Cytat:
![]() no fłaśnie ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
PdE? EEEE tą razą ja źle doczytałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-02 o 00:02 |
|
|
|
#3176 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niby kasa zwyklejsza ale nadal wolałabym odczuć jakiś drobny zachwyt albo zaintrygować się a nie "no ładny zapach". Więc szukam dalej, Marcela i tak przetestuję. |
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej o zwykłych, że wolę, to pisałam ad ubrania, zapachy niby trochę też, ale w zapachu nie boję się poszaleć, a w ubraniach nie lubię. Lubię zwykłość. Prostotę i minimalizm. Wiem, ze ujęłam dwie rzeczy na raz, zusamen do kupy Także doprecyzowuję Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-01 o 23:20 |
|
|
|
|
#3178 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam, ale wyobraziłem sobie takie mega suwaki wielkości sztabek złota Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Tak w ogóle stwierdzam, że rok 2014 jest pod wezwaniem kaszy jaglanej, normalnie na każdym blogu kulinarnym 100 różnych przepisów
|
|||||||||
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) na kur dwa zawsze!!!!! ![]() :tasa czek:Wziął i odpiął (czyt wyrwał) suwaki, a raczej ich dzyndzelki. To był jeden z najpiękniejszych wieczorów tamtej zimy
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Wypachnij się, a nic od Ciebie w przedszkolu nie będę chcieli. Ciebie samej chyba też
, w 90 piore tylko pieluchy, nie znalazłam nic innego co mozna prac w tej temp-oprocz kilku ubranek dzieckich drogich firm-ale tp pojedyncze sztuki, a niektore ciuchy dzieckie z HM to sie boje wogole do pralki wkladac i didka sobie pierze recznie
taka fobia przed zniszczeniem (ale jestem zbyt leniwa żeby prać ręcznie, tak piorę tylko to czego kategorycznie się do pralki nie da wrzucić

ale może ta poduszka lepsza
Teraz mnie natchnęłaś