|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Chyba bym tam padła ze stresu ![]() jaka "pani" ![]() Cytat:
wiesz co, przyzwyczajenie kiedyś sama potrzebowałam przestrzeni i widywaliśmy się raz na kilka dni. Plus trochę mi zostało z tej niefajnej przeszłości, powoli powoli staram się tego wyzbyć ale po prostu najbezpieczniej się czuję jak mam go obok siebie.Mam takie samo zdanie ) i w ogóle.. nie Cytat:
![]() jw. Do tego super fajne jest to "smutno mi, chodź mnie przytulić", "nie odpisywałem na przerwie i po pracy bo padł mi telefon więc wpadłem po pracy od razu do ciebie się odezwać że żyję" (nigdy tego nie zapomnę, jak zbliżała się godzina powrotu do domu już miałam trzęsiawkę, co się dzieje co się dzieje zaraz dzwonie, siedziałam pod oknem po czym widzę jak u mnie wchodzi po schodach, Boże takiej ulgi chyba nigdy nie czułam, aż się popłakałam jak dzidziuś) albo pokłócimy się o bzdetę i za 10 minut jest pod moim domem z kwiatkiem. Dużo prostsze wszystko jest. W Aliorze
|
|
#3242 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
A jeśli chodzi o mieszkanie tam to miejsce jakieś masz? ![]() No i jak tam Łódź w ogóle, nadal rozpiernicz, czy coś się wyłania z tych wąwozów?
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to taka w sumie loteria - bo gusta są różne, i nigdy nie wiadomo co się komisji spodoba - normalnie to patrzy się na cyferki z matur i nie ma dyskusji, a tu... nie przewidzisz. Trzymam kciuki za Ciebie! Ok. 350km (ja-Gdańsk, on W-wa). Staramy się raz w m-cu przynajmniej widywać, jakieś majówki, weekendy dłuższe to zaraz jedno u drugiego jest, teraz w wakacje więcej czasu z sobą spędziliśmy, w połowie września znów do mnie przyjeżdża na trochę Fajnie że ma się na kogo czekać, i zawsze jest odliczanie dni do spotkania, ale potem zawsze ciężko jest wrócić do rzeczywistości. Dlatego zgadzam się z Inspire. Jeśli masz możliwość to próbuj z tą Łodzią - teraz jest dobry czas, bo jeśli zaczniesz we Wrocku jakieś studia (i jeśli on studiuje/pracuje u siebie), to potem żadne z Was nie bardzo będzie mogło się przenieść...
|
|
|
|
|
#3244 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
coś poszło nie tak, jak widać.. co przykre jest, bo zmieniło się na gorsze moim zdaniem. nie umiem asp kojarzyć inaczej, chociaż bardzo bym chciała takie osoby zupełnie mi zniszczyły cały obraz tej uczelni ![]() Cytat:
to mi przypomniałaś, jak mi się ręka trzęsła, jak składałam podpis do dowodu.. no na pewno przyzwyczajenie swoje robi i też indywidualna sprawa, bo niektórzy potrzebują więcej przestrzeni, a innym jest to niepotrzebne. ilu ludzi, tyle różnych poglądów na tę samą sprawę, można pisać godzinami i zazdroszczę (w pozytywnym sensie oczywiście), że masz kogoś, przy kim czujesz się bezpiecznie, mi strasznie tego (i wielu innych rzeczy) brakuje. ale dobra, już kończę, bo zacznę smęcić ![]() czyli jednak coś jest na rzeczy alternatywa - ![]() coś niedobrego się ostatnio ze mną dzieje.. i teraz nie wiem czy to kwestia pms, czy to coś nie tak ze mną
|
|
#3245 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pani do mnie zadzwoniła bo miałam założone konto do 18 lat i ten... ![]() Cytat:
a co do pracy to M. mówił, że ostatnio w samej manu naliczył 16 ogłoszeń, a na taki pełen etat to chyba jeszcze szybciej coś znaleźć. No jestem trochę zdeterminowana, kłamać nie będę, że mi tam dobrze I tak ostatnio mieszkanka przeglądałam i już się nakręciłam...No właśnie konkretnie nic, ale akademik raczej odpada, wolałabym jakiś pokój/niewielkie mieszkanko, jak się dobrze poszuka to ceny nie są aż tak wysokie. A widziałam parę takich ładnych... ![]() Dzisiaj jak tak przejeżdżałam autkiem przez prawie calutkie miasto to stwierdziłam, że nie jest aż tak brzydkie jak ludzie narzekają. Jednak trochę przesadzają Były jakieś objazdy i takie tam, ale chyba bez większego rozpierdzielu ![]() Cytat:
takie typowe 'artystyczne wizje' a'la wielka plama na środku kartki i koniec. Nigdy tego nie zrozumiem ![]() uhhh, to jeszcze więcej niż ja. No u nas tak samo, z tym że oboje mamy średnie sytuacje w domu, więc raczej widzimy się jak któreś z nas ma wolną chatę. Wtedy cisza, spokój Z tym, że mój tatko cały czas w domu siedzi, u niego tak samo. Więc w sumie zostają tylko jakieś wakacje, święta, dłuższe weekendy, jak rodzinka się gdzieś zmywa. I też zawsze odliczanie do spotkania, a jak przyjdzie co do czego to łezka w oku się kręci jak trzeba się rozstać. Strasznie męczące na dłuższą metę ![]() No on tam zostanie i nie ma innej opcji, bo teraz będzie zaczynał 3 rok, także nie ma szans. A potem z tego co słyszałam magisterka. Więc jakbym się teraz załapała na te studia to byłoby idealnie. A po studiach raczej się wyniesiemy do jakiegoś innego miasta (może do Wrocławia kto wie). Ja tam nie mam problemu z przeprowadzką, młoda jestem, trzeba świat poznawać A dajmy na to 3 lata to nie zaraz taka wieczność.Cytat:
Edytowane przez Czokou Czas edycji: 2014-09-03 o 00:23 |
||||
|
|
|
#3246 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie znasz się, to jest artyzm! (taa, autyzm chyba) no i hejtujesz, zazdrośnico jedna sama tak do końca nie wiem co mi jest. ciągle siedzę w jakimś dole i nie wiem czy kopać głębiej, czy się w nim zakopać, bo na obecną chwilę nie potrafię z niego wyjść
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle ożywiona dyskusja jak mnie nie było w domu
|
|
#3248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
Przyzwyczajenie w glownej mierze Juz zapomnialam jak bylo gdy tego nie mialam zdecydowanie to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo chociaz pamietacie jak sie tego nie spodziewalam A posmęć jak masz ochotę ![]() Mi też ![]() Dół z jakiegoś konkretnego powodu czy tak o? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Czokou, myślę że masz tyle argumentow przemawiajacych za Lodzia i opcji GDYBY asp nie wypalilo to nie na co sie wiazac z Wrockiem... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
Już macie tak daleko idące plany? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- No i przyszłaś i się skończyła to kara za pozbycie się anetki jak mnie nie bylo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2014-09-03 o 07:10 |
|||
|
|
|
#3249 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
gdzieżeś się podziewała, jak anetka była? ![]() i taką prywatę posieję trochę: wiem, że używasz/używałaś filtra Vichy, oświeć mnie gdzie mogę go kupić tak, żeby mnie cena nie powaliła (wiem, że teraz już po sezonie na filtry itd, ale będę się bawić w małego chemika na ryjku)? ![]() Cytat:
![]() z tym mieszkaniem to jest jakaś masakra, przetłukłam full ogłoszeń i ostatecznie zostaję tam gdzie jestem chociaż miałam się przeprowadzić do mieszkania z dwiema koleżankami, no ale późno to wynikło i w sumie ciekawe propozycje są już dawno zajęte Ja to czekam aż te budowy się pokończą, bo rozkłady MPK zmieniają się co chwilę i co chwilę mam zonka jak idę na przystanek pan listowy przyniósł mi nowe dzieciątko, będzie wreszcie czym się szpachlować
Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2014-09-03 o 09:34 |
||
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej, nie pomoge bo ja uzywam z siostra a ona zamawia. Wydaje mi sie ze zamawia z allegro ale glowy nie dam ![]() Nic mi nie mow. Jade sobie do domu tramwajem i nagle skreca gdzie nie powinien. Patrze a tam rozkopane cale, ale mysle, pewnie jakos objedzie. Jechalam dalej do momentu kiedy totalnie zawrocil w przeciwnym kierunku co moj cel, szybko net i nagle nie wiem jak mam wrocic do domu Jakie, poka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 dni po wizycie u lekarza chyba znowu robi mi się zapalenie spojówek
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzicie jak mnie to dotknelo, rany sa nadal swieze 4 piwami to ja bym sie normalnie nabombala tak troche Niech juz bedzie 16... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też, na humorek, ale wczoraj już miałam słowotok i plątał mi się język
|
|
|
#3254 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() eee, ni ma co pokazywać, kupiłam duży podkład Meow
|
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej Ooo fajnie! Dasz znac jak sie sprawuje? One sa drogie nie? Ile zaplacilas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3256 |
|
Raczkowanie
|
Można dołączyć?
|
|
|
|
#3257 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
więc tak: dobrałam odcień praktycznie idealnie , mam formułę najbardziej kryjącą, która kryje mniej niż kryjąca Anabelle, ale Meow zdecydowanie lepiej wygląda na twarzy, podczas gdy AM to ciastolina u mnie![]() a cenowo nie wychodzi źle, jeżeli jest promocja - ja brałam udział w zamówieniu zbiorowym na wizażu i przy zniżce 25% + darmowej dostawie z USA płaciłam prawie 69zł + wysyłka w Polsce, łącznie kosztowało mnie to dokładnie 78,74 przy czym opakowanie Full Size to około 30g podkładu.Bez obniżki podkład w zamówionej formule i rozmiarze kosztuje 90 z hakiem, zależy od kursu zielonych. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- zapraszamy zerknij do pierwszego posta, jest tam ankieta dla nowych, wypełnij ją proszę |
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ruch
Hejka, mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta ![]() W tematach okołopodkładowych: używała któraś kremu CC Bourjois?
|
|
|
|
#3259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no niestety, aktualnie jestem 'zwyklakiem' :/ opcje są dwie- albo nie kopać i tkwić, albo kopać i wyrzucić z siebie wszystko i już ja tak zazwyczaj mam, chodzę parę dni smutna, przygnębiona, nic mi nie pasuje, w końcu następuje kumulacja emocji i wszystko z siebie wyrzucam, a potem zazwyczaj następuje lepszy okres no w końcu kiedyś musi, nie ma bata, żeby było cały czas źlenie no, po prostu raz się go zapytałam czy ma zadatki na to, aby po studiach zostać w Łodzi, bo ja jakbym tam wylądowała to po studiach bankowo przeniosłabym się gdzieś indziej (np do stolyycy). Nie chcę już zakładać, że dotrwamy do tego czasu, bo różnie może być, ale z drugiej strony wiem, że w tej kwestii się zgadzamy
|
|
|
#3260 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę że się rozumiemy... To za ile dni następne spotkanie? ![]() 3 lata to nie wieczność? Zazdroszczę podejścia i takiego myślenia! Niby czas szybko leci, ale... to jednak długo. Cytat:
Nigdy bym się nie spodziewała że będę w związku na odległość - ale jak widać wszystko jest przewrotne Jak na razie wiem, że dla tego człowieka warto jest czekać, a co dalej będzie to zobaczymy ![]() Cześć aattente! ![]() W ogóle melduję, że wczoraj obejrzałam 3 odcinki Orange Is The New Black i się wciągnęłam
|
||
|
|
|
#3261 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() niestety ja się nie orientuję w kolorówce Bourjois |
|
|
|
|
#3262 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
gdzie się włóczyłaś? ![]() Cytat:
ja w takich chwilach się zastanawiam po 20 razy zanim coś powiem (taa, zapomniałam o zakupach online)no pamiętamy e tam, wolę nie smęcić. to takie błędne koło - jestem smutna, zacznę smęcić = zrobię się jeszcze bardziej smutna i tak dalej.. ![]() to tamte wakacje były takie wyjątkowe wydaje mi się, że to trochę wina pms, @ i faceta okaże się jak czerwone ferrari odjedzie ![]() omal nie wyplułam kawy Cytat:
ładnie się załatwiłaś o jaką cudną nazwę ma ankieta z pierwszego postu i zapraszamy ![]() Cytat:
ja niestety nie pomogę, nie używałam tego CC.. Cytat:
prawidłowo ![]() przeładowałam z grafiką, no nie wierzę
|
|
#3263 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() nie wiem co Ci powiedzieć, ale mogę na pocieszenie dać pół słoika Nutelli ![]() wiadomo
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
1. Imię.
2. Skąd jesteś? 3. Co lubisz, hobby etc. 4. Masz TŻ? Ile razem jesteście? Robiliście to? 5. Jakie oglądasz seriale? 6. Ile godzin nie pijesz? 7. Gdzie widzisz siebie za 5lat? 8. Lubisz rozmawiać o pytongach? 1. Paulina, ale wszyscy mówią do mnie Paula i tak się przyjęło. 2. Z Polski a reszta niech pozostanie tajemnica póki co.3. Raczej nic specjalnego... Od kilku miesięcy wdrażam się w naturalną pielęgnację. Trochę uczę się gotować i piec, bo do niedawna to kompletnie byłam zielona w tym temacie i... nawet to lubię Często też pedałuję na rowerze, dużo czytam...4. To skomplikowane, ojj bardzo... ![]() 5. Teraz już mniej, bo wszystkie mi się pokończyły. Aktualnie: Under the dome, Pretty Little Liars (5 sezon strasznie mnie nudzi ), Suits (ale też już mnie trochę męczy... ), zaczęłam Mistresses i zostały mi 2 odcinki Devious Maids. No i jeszcze trochę polskich produkcji - Przyjaciółki, Lekarze, Na krawędzi...6. A będzie z 15h 7. Nie myślałam nad tak daleką przyszłością, ale chciałabym być w innym miejscu, niż obecnie i być SZCZĘŚLIWA 8. Musiałam wygooglować ![]() |
|
|
|
#3265 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
pozwoliłam sobie wybiórczo odpowiedzieć:
Cytat:
w sensie co stosujesz itd.
|
|
|
|
|
#3266 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no właśnie, więc się wstrzymam bo przepieprzę, a potem będzie płacz nutella dobra na wszystko ![]() ![]() do mnie z dzieci to ostatnio ciągle tylko lakiery przychodzą Cytat:
co wyskoczyło po wygooglowaniu pytongów?
|
|
#3267 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
lubię taką okejkę sama bym kupiła jakieś lakiery, ale nie wiem jakie mnie wyskoczyło m.in to
|
|
|
|
|
#3268 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no właśnie, może znajdę konkretny cel, na który będę zbierać ![]() ja ostatnio nabyłam dwa Manhattany, takie pastele (takich kolorów nie miałam!!1 'no właśnie terz nie wiem'
|
|
#3269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Póki co test ma mikrozłuszczający krem na noc Ziai pytong gadżeta ![]() Ja szukam jakiegoś pięknego brązu na jesień latem malowałam paznokcie tylko na kolory nude
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
doszłam teraz do wniosku, że nie mam na co zbierać albo właściwie mam: marzy mi się jakaś flaszeczka perfum z wyższego levelu niż obecny, na którym jestem![]() czekam jeszcze na gifa z koniem i jestem szczęśliwa ciekawa jestem, jak bardzo Ci się kolekcja lakierowa zwiększyła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

trochę tak smutno mi się teraz siedzi samej i jedyne co nam zostaje to rozmowy przez skejpa etc. No i on bardzo chcę, abym studiowała w Łodzi, dlatego strasznie się boję (albo przejmuję, nawet nie wiem jak to nazwać), że się nie dostanę. I prawdopodobnie będę musiała zostać we Wrocławiu, co aktualnie będzie dla mnie niemałym ciosem w plecy 

ciesz się, nie będzie chowania kasy po skarpetach 
i właśnie mam odwrotnie do Ciebie - nie kojarzy mi się z luzem, tylko to wszystko wydaje mi się takie napompowane..
kiedyś sama potrzebowałam przestrzeni i widywaliśmy się raz na kilka dni. Plus trochę mi zostało z tej niefajnej przeszłości, powoli powoli staram się tego wyzbyć ale po prostu najbezpieczniej się czuję jak mam go obok siebie.

takie osoby zupełnie mi zniszczyły cały obraz tej uczelni
i też indywidualna sprawa, bo niektórzy potrzebują więcej przestrzeni, a innym jest to niepotrzebne. ilu ludzi, tyle różnych poglądów na tę samą sprawę, można pisać godzinami 

), Suits (ale też już mnie trochę męczy... ), zaczęłam Mistresses i zostały mi 2 odcinki Devious Maids. No i jeszcze trochę polskich produkcji - Przyjaciółki, Lekarze, Na krawędzi...