|
|
#2551 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Dziękuję za wszystkie gratki dla Piotrusia
Znaczy teraz TZ go wziął do sypialni i po 15 min różnych okrzyków nastała cisza, więc może się udało poczekam jeszcze trochę i zajrzę Cytat:
Fajnie Cytat:
A zapomniałam wczoraj: ogromne gratulacje za postępy i wytrwałość, naprawdę kawał dobrej roboty Ill, Igorek dużo naśladuje i mówi więcej niż piotrek. Ja bym już dawno była z nim u logo, tylko mi wszyscy mówią, że mam dać mu jeszcze czas U nas jest :brumbrum(na wszelkie pojazdy) ciotio, ba, (na spadanie) cycy, i ada (daj, albo żeby go gdzieś wsadzić ) a i czasami amm, jak ktoś je i chce, żeby się z nim podzielił.---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Aaaaa, zasnął
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2014-09-03 o 15:16 |
||
|
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie rodzicow? moze gdyby w szkole traktowano was "nalezycie" to nie byloby problemu? nie wiem, tak glosno mysle poprostu
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito i reszta dziewczyn dziękuję. To dla mnie dużo znaczy i jest motywacją do dalszych działań. Z racji małego "wielkiego " sukcesu kupiłam sobie dziś buty w Tesco za 20 zł.
:p I chociaż w takim obcasie nie chodziłam ale te są wyjątkowo wygodne- czyżby parę kg mniej mogło być powodem lepszej równowagi w takich butach? No i mój tz się uparł żeby mi cyknac fotkę bo się rozochocil jak je założyłam. UWAGA jestem w domowych odzieniach i zdj niewyraźne. Może to i dobrze bo rozmywaja się moje krągłości
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-03 o 16:22 |
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
NANCY udało zmierzyć Antoniowi głowę i jest ok 49cm. Dolinie wg mnie czapka dobra od jakiś 45 do napewno powyżej 50 kilku cm
|
#2555 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wcale nie musi być źle, D. tez szał powodzenia!Cytat:
ale fajnie się prasuje ![]() Brawa dla P.! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2556 |
|
Zadomowienie
|
neti wybacz, ale w moim ciazowym amoku zapomnialam ci pogratulowac sukcesow, super i oby tak dalej
|
|
|
|
#2557 |
|
Lurker ;)
|
Pierwsza zasada grubasow- nie idz na zakupy z kolezanka w rozmiarze 34
3 h lazenia po galerii- zakupow zero!Mialam dzis rozmowe o prace. Takie warunki, ze tylko smialam sie pod nosem
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:p
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Mój Oskar ostatnio powariował,przestawia sobie drzemki,cuduje. Dziś stwierdziłam że odpuszcze mu usypianie bo ostatnimi czasy trwa to u nas ok 2 godzin,bo nagle w łóżku odżywa ![]() Drugą sprawą są zęby-ku.wa myślałam że mamy na chwilę spokój a tu nagle od kilku dni litry śliny mu się leją z paszczy Dentinox już nic nie pomaga więc ratujemy się Nurofenem dwa razy dziennie,co by nie przeginać a choć trochę ulżyć. Trzecia sprawa to mąż- chodzi od lekarza do lekarza. Nikt nic nie wie. Z badań wynika że to okaz zdrowia a w rzeczywistości gorzej jak 60latek Świat się kończy. W skrócie tak to u nas wygląda. A teraz : Ezzo-cieszę się Twoim szczęściem ![]() I nie martw się bo wszystko będzie ok. Grunt to dobre nastawienie. Illusion- moim zdaniem to Igi wcale tak mało nie mówi Iffonka-Oskar pije dość duże ilości mleka 4 nawet 5 licząc z nocą. Męczy mnie to już ale mamy spore kłopoty jedzeniowe ostatnio i jeśli ma nie jeść nic to wolę żeby przynajmniej pił mleko-mając nadzieję że mu się odmieni. Spędza mi to sen z powiek bo kombinuje a on prawie na wszystko mówi nie. Dziś podjęłam próbę przejścia na mleko krowie ale olał gorącym sikiem. Kajtkiem miał być Oski ale mężowi się nie podobało ![]() Insolito-gratuluje pierwszej nocy bez uu,oby tak dalej Marsi-super że wakacje udane. Śliczny brzusio No i mnóstwo buziali dla naszych początkujących dzieciaczków w żłobkach i dla ich mam dużo sił i wytrwałości. Z każdym dniem będzie coraz lepiej ![]() Tyle póki co ode mnie
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
Ezzo super, cudne wieści! A co do tego rtg, to dostałaś fartuch ochronny? Dawki na ząb są bardzo małe, nie powinnaś się tym martwić. A jeśli dostałaś fartuch to już w ogóle luzik. Insolito to trzymam kciuki za dzisiejszą nockę! No i serduszko Little, ale że koleżanka nic nie kupiła? Bo ja ostatnio miałam to samo, wszystko w sklepach za duże, w każdej rzeczy wyglądam jak w wielgachnym worku na kartofle Silver spóźnione najlepsze życzenia z okazji rocznicy! Dużo miłości ![]() Hje baty dla Tż ![]() Marsi witaj, brzuszek genialny ![]() Nawijko super, że wesele udane Pstryczku Ty to jesteś udana Byliśmy dziś na rehabilitacji i przykleili Ewie plasterki na stópki, biedna strasznie płakała, dopiero jak jej założyłam skarpetki i spodnie, tak, że nie widziała co tam ma to się uspokoiła. I wściekłam się bo zmienili przepisy w ośrodku i teraz na następne ćwiczenia umawia się nie tak jak do tej pory czyli ze swoim rehabilitantem, tylko u jednej pani sekretarki. Taki bajzel się zrobił, że głowa mała! Kiedyś rejestracja trwała 30 sek. a teraz się stoi w długiej kolejce, mój mąż stał pół godziny, dobrze, że był ze mną, bo jakbym tam miała tyle z Ewą stać to tego nie widzę ![]() Mała o kurde, to lekarze teraz jaki mają plan co do męża? Współczuję i dużo zdrowia życzę! Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2014-09-03 o 17:52 |
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jakby ktoś się zastanawiał to jestem, żyję Rzadko piszę, ale codziennie czytam.Ezzo gratuluję z całego serca ![]() Insolito oby Pietraszko nadal był taki dzielny bez cyca ![]() Neti gratuluję efektów. Jestem pod wrażeniem. I trzymam kciuki za żłobkowe dzieciaczki - oby z każdym dniem było coraz lepiej. U nas bez większych zmian. Domcia ostatnio chorowała na zapalenie ucha, znowu więc dostawała antybiotyk, ale już jest ok. Byłam dziś u gina. Córeczka rośnie, waży już ponad 800 g Kopie jak szalona, na pewno częściej niż Domcia. Poza tym męczy mnie okropna zgaga - dobrze, że można Rennie brać, bo chyba bym nie przeżyła
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik, macie juz imie?
|
|
|
|
#2563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() i chociaz M. zajmuje sie nim jak może i jak umie (ma urlop do soboty) to moja psycha skacze z mostu. Jak tylko którekolwiek z nas zejdzie mu z oczu to jest mega ryk MAMAAAAAAAAAAA/TATAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!!! Do tego wlazł dzis na stół, siegnął do kwietnika i zrzucił kwiatka ![]() a wszystko w czasie, kiedy wyszłam do kuchni wyłaczyc czajnik z wodą ![]() W celu złagodzenia objawów nerwicy kupiłam sobie botki, na widok których dostałam orgazmu ![]() ![]() Przeczytałam, EZZO gratulacje ogromne!!!! INSOLITO, kciuki za bezproblemowe odstawienie Piotrusia ILLUSION, jesli cokolwiek Cie niepokoi to idz do specjalisty, ale moim zdaniem wcale Igi tak mało nie mówi. Buziaki dla wszystkich brzuszkowych mam i wytrwałosci dla żłobkowych dzieciuniów i mamus |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Oświeciło mnie którejś nocy i chciałabym Justynkę, ale TŻ nie chce się na razie zgodzić
Bierzemy jeszcze pod uwagę Weronikę. Sylwia u mnie jest podobnie od jakiegoś czasu. Nie mogę na sekundę wyjść z pokoju, bo jest krzyk rozpaczy. Nie powiem, męczy mnie to trochę i czekam aż minie
|
|
|
|
#2566 | |||
|
Zakorzenienie
|
udało mi się ogarnąć w końcu wszystko, TŻ nie zabezpieczył podłogi za kanapą (no bo przecież tam nie widać
jak skończyliśmy i pościągaliśmy folie z mebli to pierwsze za co ja się wzięłam, to aneks kuchenny, żeby jakoś funkcjonować, a TŻ podłączył TV i kolumny jakie to typoweCytat:
burza to u Deli jest i nie leżę, tylko siły zbieram, bo TŻ wtedy po farbę pojechał![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2567 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Kochana, Iguś bardzo dużo mówi, pięknie naśladuje
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Wam fajnie ogromnie Wam gratuluję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Meduza widzę Cię
![]() Cytat:
moja mała też mnie mega mocno kopie, mam wrażenie,że ona staje w tym brzuchu ![]() Little- Twoje teksty mnie rozwalają Neti fajne butki i gratuluję wytrwałości i postępow Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-03 o 21:17 |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A druga rzecz, która mnie męczy w tej ciąży to nogi - praktycznie co wieczór mi przeszkadzają i nie mogę przez nie zasnąć
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
taka historia:
moja mama uczy Filipa różnych wierszyków i piosenek, i potem jak on idzie do teściowej, to jej tam opowiada o ślimaku, kotku Puszku itd.; kiedyś się dziwiła skąd umie tyle rzeczy, to jej powiedział, że "babusia Gazina uciła"; no i wraca dzisiaj młody od teściowej i słyszę : "Wysied Kubuś za chałupke, źdoł matećki, źjobił kupke" rozwala mnie ta kobieta
|
#2571 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
super
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
gdzie ta rozmowa? Cytat:
dzwonili do mnie z rossmanna. zaprosili na kolejny etap. odmówiłam
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ellmi Fifi wymiata Dziewczyny zaczynam mieć treme przed jutrzejszym dniem, mały już przygotowany, wszystkie rzeczy naszykowane, ciekawe jak to będzie..... Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-03 o 21:28 |
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie to co z nimi konkretnie? Misia czemu odmówiłas? A czy znasz warunki finansowe?
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego?
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
MaJuMi Ciebie też widzę i wywołuję co u Was?
|
|
|
|
#2577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu odmówiłaś? Cytat:
A skurcze też mnie łapały, ale na razie Aspargin daje radę i przeszły.
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2014-09-03 o 21:31 |
||
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do widzenia ślepa gienia kup se trąbke do pierdzenia myślałam,że się pod ziemię zapadnę
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pamiętam jak mnie w ciąży nogi rwaly i te wstrętne skurcze. Współczuję Wam dziewczyny.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

Znaczy teraz TZ go wziął do sypialni i po 15 min różnych okrzyków nastała cisza, więc może się udało
poczekam jeszcze trochę i zajrzę 
ale jak się ząbki wyklują to przeprowadzę się na kilka dni do drugiego pokoju.
Fajnie 
a nie rodzicow? moze gdyby w szkole traktowano was "nalezycie" to nie byloby problemu? nie wiem, tak glosno mysle poprostu 
:p I chociaż w takim obcasie nie chodziłam ale te są wyjątkowo wygodne- czyżby parę kg mniej mogło być powodem lepszej równowagi w takich butach? No i mój tz się uparł żeby mi cyknac fotkę bo się rozochocil jak je założyłam. UWAGA jestem w domowych odzieniach i zdj niewyraźne. Może to i dobrze bo rozmywaja się moje krągłości
Źle mi strasznie i mam doła takiego że masakra 

takze tego... a wytlumaczylam sie tym ze kombinowalam z planem na przyszly tydzien
no rzeczywiscie gloopio