|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Cytat:
Nigdy nie zdarzyło Ci się wyjechać z domu na więcej niż dzień? No, innym ludziom się zdarza ![]() A mamie swojej byś dała klucz? Tak myślę właśnie.
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie jojczenie "ojj ja taka biedna że aż... nie mogę kupować nowej sukienki, na każde wesele na jakie idę.."
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyna kobieta jaką znam, która na każdą imprezę ma inną kreację.A ja na własny ślub poszłam w sukience za 30 zł, którą teraz mogę założyć też na co dzień. Chyba nic po tej babci z genów nie mam
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co jakby nam się coś stało? Ktoś musi mieć łatwy dostęp do mieszkania bez wzywania ślusarza czy wywarzania drzwi.
|
|
#3996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znam też takie osoby, przy których nawet bym przypadkiem klucza nie położyła, bo bałabym się, ze grzebałyby mi w rzeczach. |
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47995345]Według mnie to wszystko zależy od tego jaki stosunek do prywatności prezentuje dana osoba. Ja swojej mamie mogłabym dać klucze na stałe, bo wiem, że bez potrzeby, mojej zgody, sama by do mieszkania nie właziła. A zawsze czułabym się bezpieczniej wiedząc, ze w razie wypadku ktoś będzie miał dodatkową komplet kluczy.
Znam też takie osoby, przy których nawet bym przypadkiem klucza nie położyła, bo bałabym się, ze grzebałyby mi w rzeczach.[/QUOTE] Dokładnie Dziwi mnie, że wstałam rano bez problemu, przed budzikiem, pierwszy raz od miesięcy. Wyspałam się?
|
#3998 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
nie no serio albo ktoś ma we łbie kiełbie albo ja jestem nienormalnabo nie ogarniam jak 6 miesięcznemu dziecku można dawać wszystko jeść jak dorosłemu ![]() a ja się dziwię za oknem słoneczko a mi sie nic nie chce
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47995345]Według mnie to wszystko zależy od tego jaki stosunek do prywatności prezentuje dana osoba. Ja swojej mamie mogłabym dać klucze na stałe, bo wiem, że bez potrzeby, mojej zgody, sama by do mieszkania nie właziła. A zawsze czułabym się bezpieczniej wiedząc, ze w razie wypadku ktoś będzie miał dodatkową komplet kluczy.
Znam też takie osoby, przy których nawet bym przypadkiem klucza nie położyła, bo bałabym się, ze grzebałyby mi w rzeczach.[/QUOTE] Ja mamie tez bym bez problemu mogla dac, ale znajac moja mame to by je gdzies schowala i juz nie znalazla moja mama tez w zyciu by mi nie przyszla do domu szperac w rzeczach, po prostu nigdy nie widzialam takiej potrzeby.ale troche odeszlysmy od tematu bo chodzilo o zachowanie tamtej dziewuchy z watku, o wielkie unoszenie sie, ze tesciowa jej sie wpieprza do swojej wlasnej kuchni i jak ona smie itd. Tylko o to mi chodzilo, tyle |
|
|
|
#4000 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A gdzie takie mądrości? Przecież taki dzieciak jeszcze dobrze gryźć i przeżuwać nie umie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Ale jak tam było, że laska sobie gotuje, a teściowa co? Każe jej wyp*erdalać z kuchni? Czy sobie coś też gotuje, a lasce to przeszkadza, bo kuchnia jest wielka na ledwo dwie osoby? Bo nie rozumiem sytuacji w ogóle
|
|
#4002 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() sobie wyobrażam ze laska miksuje wszystko ziemniaki mizerie i schabowy i daje dziecku z butelki taki koktajl chociaż znam przypadek dawania dziecku 4 miesięcznemu grochówki,mandarynek(bo lubi)i kabanosów do pocycania
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4004 |
|
kobieta za ladą
|
Kretka mi się wydaje ze po prostu tu chodzi zeby lasce teściówka znikneła z oczu(przeczytałam wątek)--zrobiła z niej jakąś latawice,alkocholiczkę i panią lekkich obyczajów(bo ma różnych gachów
)mi mieszkając u kogoś nie wpadło by do głowy gotowac tylko dla nas ,nie wiem jakby ugotowała 3 porcje toby chyba korona z głowy nie spadła?
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie by wpadło gotować tylko dla nas, jak teściowie wolą coś innego zjeść
|
|
#4006 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776973 Przez ten wątek przypominałam sobie moją irytację jak dziewczyna brata (a ją lubiłam) krzątała się po naszej kuchni i robiła ciasto. Musiałam aż z domu wyjść żeby nie zacząć warczeć na ludzi. Chyba uznałam, ze ciasta i ciasteczka to moje terytorium i denerwowało mnie, ze ktoś właził na mój teren
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4008 |
|
zawsze mam racje
|
Atat mamusiek 'ortografia nie jest wazna, a moje dziecku je hamburgery od 2 miesiaca i zyje' za 3...2...1
|
#4009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4010 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziwią mnie te konkursy wizażowe- w najnowszym aż
6 osób może wygrać zabieg na włosy o wartości 40 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie obudził wstający o 6.00 TŻ, potem koty łażące przy głowie, aż w końcu o 6.45 końcowy budzik zadzwonił A sobie tak dosypiałam tylko.To już inna sprawa, ja o żadnym problemie, nawet bóg wie jak wielkim, bym wątku nie założyła
|
|
#4012 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja raczej tez nie, bo albo bym myslala zle i nie dala sobie przemowic do lba osobom z neta, albo bym myslala dobrze i nie potrzebowalabym watku. A gdybym juz byla w potrzebie napisalabym wiadomosc prywartna do znanych wizazanek i je poprosila o rade. Zastanawiam sie na ile ludziom te porady pomagaja, a na ile po prostu potrzebuja sie wygadac. Najlepsze jak ktos liczy na poglaskanie po glowce, a tu fala(czesto slusznej) krytyki
|
|
#4013 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że większość chce się wygadać - stąd często zakłada się nowe konto specjalnie, bo "łojezu, a jak ktoś Cię pozna?!". Jakby chciał rozwiązania problemu to by się człowiek nie krępował. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Ja tak, dlatego pytałam się od razu czy dałaby klucze swojej mamie
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta wg mnie kultura wymagalaby tego, zeby zanim sie wejdzie komis do kuchni po prostu zapytac czy to nie bedzie problem, ze ugotuje obiad, czy nie bede przeszkadzala Cytat:
Cytat:
Czy teraz jest dosc jasno? ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- No, straszne, ze swojej mamie ufam bardziej niz matce mojego tz. Jakbys miala podejrzenia, ze przylezie i bedzie lazila z biala rekawiczka i sprawdzala czy odpowiednio dbasz o jej synusia to moze bys nie byla tak zaskoczona. Super, ze macie kochane tesciowe, wspaniale, ale wierzcie mi, ze nie kazdy takie ma |
|||
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Masz racje uogolnilam. Bo nie dalam kluczy ani mamie ani nikomu bo jednak nie widze takiej potrzeby poki co, (zwierzat nie mamy narazie). Ale jesli rzeczywiscie bylaby taka potrzeba to dalabym klucze mamie, a nie tesciowej (tesciowi juz bym mogla dac w razie czego) bo mam taka, a nie inna tesciowa. Pisalam tez wczesniej, ze moze dlatego nie rozumiem dawania kluczy tesciom bo kazdy ma inna sytuacje jedni kochaja tesciow jak rodzicow, a inni traktuja ich jak obcych ludzi, bo nie zyja z nimi blisko.
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Wizazanka, a skąd my mamy wiedzieć jaką masz teściową?
Napisałaś, że nie dałabyś jej, a mamie tak - no to niesprawiedliwe. Nie tłumaczyłaś się czemu, wiec czemu mam zakładać, że teściowa to Szatan?---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Nie wiem co to ma do rzeczy, jak już będzie to pokochasz jego mamę jak swoją? Dla mnie to akurat nieważne czy to mama partnera, czy mama męża. Matka z niej taka sama.
|
|
#4019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Relaks, dziewczyno, relaks. Nikt na ciebie nie naskakuje, wiec nie siej fermentu. |
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja rozumialabym gotowanie u kogos w kuchni, owszem, ale wylacznie za pozwoleniem wlasciciela, a nie na chama sie pchac i jeszcze dyrygowac-tego i tego nie dotykaj bo moje i ja robie. Nie, nie pokocham jego mamy tak jak swojej. Mowie, bo ktoras dziewczyna wczesniej dopytywala wiec dla niektorych ma to znaczenie,do dobrego odbioru tego, co mowie Bo dla mnie nie ma to znaczenia, moj tz jest traktowany jak czlonek rodziny wiec wszystko jedno czy po slubie czy nie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Jedyna kobieta jaką znam, która na każdą imprezę ma inną kreację.

nie no serio albo ktoś ma we łbie kiełbie albo ja jestem nienormalna