![]() |
#2791 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Telewizja z misją czyli tvp1 właśnie emituje program "Rolnik szuka żony", ciekawe czy będzie to równie odkrywcze jak to środowe na tvn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę napisz mi pw bo ja jeszcze za poprzednią paczkę się z Tobą nie dogadałam ![]() oczywiście obiecuję dalej puścić w świat -słyszycie dziewczyny? ustawiać się w kolejkę ![]() Aniu, nie mam słów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Lurker ;)
|
Tak jak w tym tvnowskim programie o maminsynkach sa sami idioci, tak tutaj Ci faceci sa naprawde fajni i wydaja sie porzadni. Ehh moglam wziac rolnika zamiast elektronika
![]() ![]()
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neti, ![]()
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie! Jest szal w rannych papciach! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tam zakupy w Ikei? My jutro jedziemy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jutro ostatni dzień urlopu mam, dzisiaj TŻ pojechał do pracy, ehh szara rzeczywistość wraca ![]()
#2799 |
Zadomowienie
|
Mnie też szkoda tych chłopów, i tych kobitek też. Tacy normalni, prości ludzie. Ale chyba z ciekawości obejrzę drugi odcinek, bo się zastanawiam w jakim pójdą kierunku, może akurat zrobią to jakoś fajnie a nie tak żeby pół Polski miało z nich ubaw? Bo to wcale nie musi być bardziej obciachowe od tego programu z tvn, dziś mi się podobało nawet - np. ta prowadząca - taka normalna, ubrana odpowiednio do okazji i sensownie gadająca z tymi facetami. Jak dodadzą konkurencje typu dojenie krowy i jeżdżenie kombajnem to śmiem twierdzić że program będzie bardziej sensowny od tego idiotyzmu z teściowymi. I może się okazać że faktycznie jakąś parę połączą bo ci rolnicy całkiem fajnie podchodzą do sprawy, podobało mi się jak wybierali kobiety mówiąc od razu że nie wygląd się liczy tylko to co w środku. Na to żaden z tych maminsynków by nie wpadł. No ja wiem że wizualnie lalusie i rolnicy to dwie inne półki towaru, ale nikt rolnikom chyba nie kazał żeby akurat tak podchodzili do sprawy, a tym ani przeszłość nie przeszkadza, ani tusza... A mogliby się ponatrząsać i powybrzydzać bo przecież przyszli do tv, są celebrytami jak by nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48024896]Tak jak Meneq pisze, co nie zmienia faktu, że przy ząbkowaniu często gorączka występuje, więc dla mnie stwierdzenie: nie ma gorączki od zębów - jest również bujdą ![]() A pisałam wam? u żadnego dziecka nie spotkałam tego objawu - moje obie przy zabkowaniu (gdy już ząb jest naprawdę na granicy przebicia się, obojętnie czy 1 czy dalsze zęby) mają na kościach policzkowych w kierunku skroni wysypkę ![]() ![]() [/QUOTE] Moja Oliwkę jak ząb jest na granicy to dopada jakieś "swędzenie"; strasznie drapie się z tyłu głowy na granicy włosów, przy każdym zębie tak było.
![]() |
#2801 |
Zakorzenienie
|
hejka!
balowalismy wczoraj z mlodym do 21 ![]() ![]() Insolito - ponoc jakies swieto wczoraj bylo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne ![]()
![]() |
#2803 |
Zakorzenienie
|
Insolito sto lat!
![]() Dziecie odstawione do zlobka, plakal dzisiaj troche ale jak tylko zobaczyl "swoja" pania to polecial jak na skrzydlach ![]() ![]() Z kota zle, w ogole nie korzysta z kuwety i zasikuje nam kanape, w calym mieszkaniu smierdzi jak sie wchodzi na kanapie nie idzie siedziec, cos strasznego ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#2804 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Boże dziewczyny kolyjny tydzień się zaczął a my dlaej remontujemy ta kuchnię, już nie mam siły... Jeszcze pewnie kolejny miesiąc będziemy się męczyć.
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
![]() Insolito, wszystkiego najlepszego spóźnione ![]() No i oczywiście Hje ![]() ![]() Gorące życzenia zdrowia dla wszystkich chorujących i ulgi dla ząbkujących ![]() Ultra ![]() ![]() ![]() Elllmi u nas też Młody złośliwiec się robi. Podłapał od kolegi z podwórka szczypanie, bo ten go ostatnio po buźce wyszczypał to Dawid też się pazgrawiec zrobił ![]() Kija niezła rozkimnka ![]() I szczerze jak mnie start rozwalił, jak oni w tych zbożach hasali do tej piosenki ![]() Ciekawam czy to jest serio serio czy reżyserowane, ale faceci na prawdę spoko. Jak ten pierwszy czytał list od panny że go w odcinku zerowym oglądała to mówię do TZta czemu ja tego odcinka nie widziałam, bo sama bym napisałą ![]() W kwestii ślinotoku, to u nas zaczyna być niemal jak ponad rok temu ![]() A! Tż wczoraj kupił mi samochód ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-09-08 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Bry dzień!
Jeszcze 2 dni i przylatuje moja siostra na tydzień z uk! ![]() A jutro to nieszczęsne usg piersi, chociaż stres mi troszkę spadł, oby słusznie. Ami nosi mi ze spacerów żołędzie i wczoraj chodziła po kamyczkach, cieszy mnie to, chociaż mam tych żołędzi już ze 30, chyba ludziki będziemy robić. Widziałam wczoraj w ccc botki dziecięce (czarne z klamerką, troszkę jak dla dorosłego) fajne były, pomyślę nad nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wesele udane ![]() ![]() Moja Mama sobie świetnie poradziła ![]() ![]() ![]() a my się wybawiliśmy, natańczyliśmy, najedliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ale teraz Hania ma katar pewnie ode mnei się zaraziła:/ no i znowu na szczepienie nie pójdziemy:/ Ultra gratuluję dezycji o zakupie! ![]() elllmi u nas też się zaczęły pady na ziemię ![]() szaja zdrówka dla D ![]() ania cudny ten otulacz ![]() Lady ja też kocham Holiday ![]() ![]() oglądała któraś wczoraj ten program na tvn Mama kontra Mama? żenujący jak dla mnie:/ jeszcze Wam pokażę Hani zabawę z lalkami ![]() https://www.youtube.com/watch?v=l27l...ature=youtu.be
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-09-08 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej!
Tz zasnął wczoraj na podłodze ![]() ![]() A Julka pospała dziś do 7:10. Rozpieszcza mnie kobieta ![]() Cytat:
![]() W razie "w" jest jeszcze jabłonka za płotem sąsiadów. Może nie zginiemy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48036081]D. przeziębiona albo zęby, ślinotok, że hej. Lekka temp, marud, widać, że boli. Leżała obok Agatki i usnęła.[/QUOTE] Zdrówka! Cytat:
![]() I fajnie, że Kuba się odważył pojeździć ![]() ![]() Noooo, Jud jest mega ciachem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow! To się tz szarpnął! ![]() A zdjęcie super - fajnie sobie przypomnieć jak to było ![]() A, i jeszcze - Nawijko - pytałaś, gdzie ta chata: oczywiście, że na zadupiu, 50 km od centrum GDN, ja będę mieć do pracy 43 km, tz o parę więcej, z tym że ja będę jeździć do biura jakieś 2-3 razy w tygodniu, a tz też może pracować z domu. W ogóle to parę minut od miejsca, w którym mamy działkę i mieliśmy się budować. W samej wiosce jest przedszkole, szkoła, kościół, sklep, remiza i finito ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie kciuki i miłe słowa. W tym tygodniu sporo powinno się wyjaśnić. Póki co nie mam nawet umowy przedwstępnej, a już wybierałam tapetę do pokoju Julkowego ![]() http://livingstyle.pl/floral-backgro...-57751632.html lub http://livingstyle.pl/pretty-romanti...-42911740.html Miłego dnia, spadam pracować ![]() I jeszcze zdrówka dla chorujących i ulgi dla ząbkujących. Misia - ale Hania się cudnie bawi! ![]() Debrah - kciuki za usg Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-09-08 o 08:08 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
Debrah, to
![]() ![]() Misiael cudowna ![]() ![]() Ultra obie tapety super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Lady zdjecia w klubie super oczywiscie wylalam morze lez , nie wiem jak wam podziekujemy, super ze zabawa udana
Debrah trzymam kciuki za usg Pstryniu jachodze przy koniu co tydzien przez 30 min bo Julo tak zarzadzil ze musi byc mama i juz Aniu Marsi swietny otulacz chyba tez sis usmiechne do was jak wyjasni się kto w brzuchu siedzi Wiecej nie pamjetam nadrobilam weekend bo nawet bardzo czasu nie mialam cala niedziele walczylam z molami w kuchni
#2811 | |||
Zakorzenienie
|
dzięn dobry kochane,
Leo dziś nie chcial jesc sniadanka w domu tylko powiedział,że chce u pani i dzieci ![]() Meneq-obejrzałam dokładnie filmik z Yae i napatrzec sie nie moge, śliczna jest i jak się dlużej przyglądam to wcale nie typowa azjatka ![]() powiedz mi, jak ona taka ruchliwa, czy ma siniaczki na nóżkach? bo mój Leo wygląda masakrycznie, on też ciągle się gdzieś wspina, włazi ![]() Cytat:
no i TZ kupił sobie gadżety bo łazienkę będzie w końcu kończyć remontować ( po prawie dwóch latach mieszkania w nowym domu ![]() strasznie podrożały dziecięce rzeczy- pamiętam jak kupowałam przewijk czy pokrowce na nie to wszystko było połowe tańsze ![]() a Wy co planujecie za zakupy? Cytat:
a co do kot to wspołczuje, zarąbałabym sierciucha, wiec co oznacza smród kocich sików bo tez przez to przechodziłam ale tz postawił ultimatum, albo on albo kot, nie wiem czemu ale od tamtej pory nie znoszę kotów ![]() są jakieś spraye odstraszające,poszukaj w necie wooow, brawa dla TZ ![]() Cytat:
dziewczyny czy to normalne,że Leo nie interesują zabawki? on woli bawić się patykiem,kapselkiem, grać na gitarze, rzucać ziemią w ogrodzie ![]() od dłuższego czasu nie kupuję nic do zabawy poza książeczkami bo wszystko jest na 3 minuty, a na innych rzeczach potradi skupić się naprawdę bardzo długo ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-08 o 09:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas jak zwykle, pobudka o 6.30. Ale co tam.... ![]() Ja już po lekkim śniadanku, Poćwiczone, zaraz idę się wykąpać, a na 14.30 do pracy. Tż był cały weekend w pracy, za to dziś ma wolne. I tak się mijamy ![]() Ale jeszcze 4 dni i będziemy mieć 3 dni razem wolne. W piątek idziemy na wesele i w końcu się wybawimy ![]() Miłego dnia.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-09-08 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ami ma totalną fazę na słuchowisko z Królem Bulem - domaga się od rana, znowu słuchamy ![]() Ale nie mogę znaleźć żadnego innego równie fajnego słuchowiska więc katujemy to jedno ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
Debrah u nas od soboty rzadzi pan keks
![]()
#2815 |
Zakorzenienie
|
hehe masze dzieci fajne fazy łapią, z koli moj ma faze na kury i jajka (do sąsiadki chodzimy oglądać) no i jadłby tylko jajko i koko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zadomowienie
|
![]() misia Hania jest fantastyczna! ![]() ![]() hope dobre zdjecie wstawilas? ![]() marsi na pewno jakis fotel do komputera nowy i jedno krzeselko mammut. Do tego pewnie jak to zwykle w ikei pierdyliard nieplanowanych rzeczy ![]() debrah super, ze siostra przylatuje. Zazdroszcze! ![]() ![]() Ultra zapomnialam pogratulowac decyzji! ![]() Ciekawe jak tam Deli u t. bo juz sie chyba przeprowdzili? ![]() mika, masz juz jakies przeczucia? ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-09-08 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Zakorzenienie
|
marsi Dziekuje! Bo Yae to typowe "mieszadelko". Z typowych rysow azjatyckich ma tylko podbrodek i szczeke, reszta jest po mnie. Chociaz ostatnio zrobilam jej i tz zdjecie en face i sie tatus nie wyprze. Zrobila sie do niego smiesznie podobna, mimo rysow europejskich.
Oczywiscie, ze ma mase siniakow, zadrapan, otluczen; nawet nie wiem, kiedy ktore. Czasami widze, ze cos bylo na rzeczy dopiero jak piore ubrania... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 |
Zakorzenienie
|
Aniu, tak, tak jak pisałam o ślinotoku jak ponad rok temu, bo właśnie tak to wtedy wyglądało i podobnie wygląda teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
Aniu na chlopaka sie czuje ale pozyjemy zobaczymy
Marsi Julo tez koko i jajo wola tak smiesznie bo jak pytam jak robi kura to mowi koko i jajo
#2820 |
Zakorzenienie
|
Właśnie bo zapomniałam : super się Hania bawi, śliczna jest <3
Kurdę, Ami się zaczęła fajnie bawić Duplo, co chwilkę woła : "mama, popa, Ama sama!" ewnetualnie "Mami!" żebym coś pomogła, ale mamy małą płytkę konstrukcyjną i szybko nie ma miejsca. Czemu gooopia płytka konstrukcyjna wcale nie taka wielka ma kosztować 50 zł ![]() A swoją drogą czy wasze dzieci oprócz typowego "mama tata" używają formy "mami, tati?" Albo "mamiś!" "tatiś"? Tak śmiesznie, jest normalne "mamo, mama' a tamto jest jakby "mamusiu, tatusiu" Małpuje mnie Ami strasznie, wczoraj użyłam do Tż słowa "moment" i Ami teraz ciągle jak ja coś chcę to mi mówi "mement, mement" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.