|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki, żeby u przyjaciółki to okazało się pomyłką ![]() przytulam mocno!Cytat:
pomijając, że pomysł słaby...poszłam dopiero potem usiadłam na chwilę do książek... Cytat:
![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48059480] Dzisiaj Artek miał dzień... Pół poranka wycia. Na spacerze kolejno: zgubił skarpetę w Tesco. Znaleźliśmy. Rozwalił bramkę przy kasie! Musiałam w nerwach naprawiać. Potem szukałam tej samej skarpety gdzieś na chodniku, na spacerze. Po przyjściu do domu zjadł trochę jogurtu, a resztę z zadowoloną miną wylał na siebie. Musiałam kąpać w południe, Artek oczywiście w ryk. Spał całą godzinę i był zły i zmierzły, ryk. Na spacerze dospał na szczęście, ale przy i po wieczornej kaszce na krzesełku - marudzenie. To jeden z tych dni, kiedy od rana modlę się już o wieczór (a wieczorem padam ze zmęczenia o 21 i się budzę 23.20 na odciąganie:/).[/QUOTE] Cytat:
Kochana i czekamy na wieści
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
oby nie...
Cytat:
![]() eee, a pytasz? mogę się założyć, że Kamil wie tyle samo. T. np. zna bardzo dużo zwierzątek, ale ich nazwy potrafi odkodować (z torresowego na nasze) 10 osób dla innych Michał sapie nad borsukiem ![]() cały czas próg jest rykogenny. ale generalnie OK. Cytat:
![]() do czasu powrotu dziadka. ojciec za tydzień kończy kontakt i przylatuje do krk. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48059480]Pani, ja myślę, że Michaś jest naprawdę bardzo bardzo inteligentny.[/QUOTE]miód na moje serce, ale nie jest wyjątkowy ![]() jedyna szafka w domu z zabezpieczeniem to ta pod umywalką, gdzie jest kosz + chemia. ze względu na to, że do kosza często się sięga, czasem zapominamy założyć blokady. konkubent mu kiedyś powiedział: "Jak nie będzie blokady, to koniecznie szybciutko wołaj rodziców". No i Michał alarmuje. i jaki dumny z siebie (że ratuje świat) ![]() zobaczyłam post z tak późnej pory i już gratulacje szykowałam
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeberko ty w połogu z Kasią nie byłaś zdana na siebie, ty pomocy nie chciałaś ![]() jak efekty wdrażania diety? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48059480]W domu z kolei jest tak: - w krzesełku do karmienia Artek już nie usiedzi ani minuty dłużej niż trwa posiłek (a kiedyś mógł trochę wysiedzieć i mogłam coś zrobić w pomieszczeniu, gdzie był), a czasami i w trakcie posiłku ma nerwa ![]() - w kojcu w zależności od humoru posiedzi dłużej lub krócej (tj. postoi, pobiega, różnie) - jak jest u siebie w pokoju, to się bardzo fajnie bawi - jak lata po mieszkaniu, to OMG... pierwsze co leci, to do pilota. Włącza tv, po czym demoluje pilot. Potem włącza nasze komputery, rzuca myszką mojego, itd. W kuchni - pierwszy cel to kurki z gazu i pokrętła ze zmywarki i pralki. Oraz wszystkie najcięższe szafki i ta z chemią. Intuicja mu mówi, co brać. Dlatego ja sprzątam zwykle albo jak on jest w kojcu, albo jak TŻ się z nim bawi[/QUOTE] ale hard core. już się boję co będzie za rokCytat:
czytając was zaczęłam się cieszyć, że półkę ze środkami czystości mam bardzo wysoko u nas druga noc z rzędu, że Krzyś wstał tylko raz. ale za to mnie oszukał i specjalnie długo ciamkał i zasnęliśmy razem i spaliśmy 2 godziny zanim go przełożyłam. dawno już nam się to nie zdarzyło.
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Jego matka za każdym razem pyta kiedy na noc go jej damy (dla niej to norma bo jej córka wszystkiego dzieci podrzucała. A najmłodsza wnuczka jest u niej co weekend odkąd miesiąc skończyła...)
Po to żebyśmy się wyspali. Hahaha. Powiedziałam jej, że jak ktoś robi sobie dziecko to chyba zdaje sobie sprawę że już sobie nie pośpi. I każdy sam powinien się swoim dzieckiem zajmować a nie upychać po rodzinie. I że będę za nim tęsknić a on za nami. Myślałam że na tym się skończy. A wczoraj wieczorem tż wyskoczył że jednak żeby mama czasem go wzięła to się wyśpmy (powiedział to po tym jak powiedziałam, że fajnie by było jakby Maksiu znowu ciągiem w nocy 6 godzin przespał.) Jest obrażony do tej pory hahaha bo inne rzeczy tez na wierz wyszły przy okazji ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1355 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Pisałyście o stosunkach z teściami i problemach mieszkaniowych... ciężkie te sytuacje. Niektóre bardzo trudne i mało komfortowe.. ja mam poprawne relacje z teściową, bo nie mieszkamy razem i nasze kontakty ograniczają się w sumie do spotkań weekendowo-świątecznych. My od początku małżeństwa mieszkamy sami i nie wyobrażamy sobie teraz inaczej. Dlatego też w przyszłym roku ruszamy z budową własnego domu - więc Hope będziemy się łączyć w bólach finansowych, bo my też tylko z własnych oszczędności będziemy budować. Projekt się tworzy. Królewna przytulam mocno.. oby u koleżanki diagnoza się nie potwierdziła. Cytat:
czasami jest ciężko, bo macierzyństwo nie jest aż tak słodkie i urocze jak się może wydawać, ale z każdym dniem coraz bardziej lubię być mamą, tak po prostu. Niedługo i Ciebie to czeka kochana !Cytat:
jak zajęcia na szkole rodzenia? tż się wybrał z Tobą?Cytat:
a w ogóle to jesteś teraz dalej na wychowawczym czy l4? A T. to jest bystrzak i inteligent Cytat:
Jak się dzisiaj czujesz? pęcherz przeszedł? A jak wyglądają takie ćwiczenia rehabilitacyjne? ile trwa taka sesja? Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48059480] To jeden z tych dni, kiedy od rana modlę się już o wieczór (a wieczorem padam ze zmęczenia o 21 i się budzę 23.20 na odciąganie:/). [/QUOTE] Perse U nas dzisiaj taki dzień marudera, od pobudki o 6 jest mrajanko, teraz zasnęła to może po przebudzeniu będzie lepiej. Choć nie koniecznie, bo to chyba sprawka ząbka, biedulka pcha wszystko do buźki i złości się strasznie.. Barbi jak Twoja sukienka? uda się ja przerobić? ja wczoraj wieczorem oglądałam akurat MjakMiłość i cichopkowa miała na chrzest taką samą sukienkę jak ja na chrzcie Emilki ![]() A i w ogóle to jak wygląda teraz nasza kolejka na porodówkę?? znaczy która pierwsza teraz: Zebra, Edytta, Waderka, Agatka, Jojla, Mlebidakin, Pani - proszę sie ułożyć ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
naprawdę uwielbiam Wasze wychowanie!!! Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda żebyś w nerwach przeżyła pierwsze tygodnie z maluszkiem, nie daj sobie tego odebrać.Straszne jest to ile energii, pieniędzy i pracy włożyłaś w dom w którym nie chcesz mieszkać ![]() Cytat:
ale jak już założę buty to koniec, muszę wyjść natychmiast ![]() Cytat:
dlatego wierze, że wie i kiedyś mi o tym powie. Dużo kuma, ale wyleczyłam się z porównywania, jedno dziecko kuma to inne tamto. (jednak i tak T. to dla mnie wyjątkowy bystrzak )---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- a u nas maruder ciąg dalszy i prędko się nie skończy bo ten katar też upierdliwy. Zasypianie tragedia, na dodatek wczoraj sąsiad z boku o 21 tłukł młotkiem średnio co 10 minut dokładnie w miejsce gdzie Kamil ma łóżeczko (a K. boi się tylko hałasu młotka i tłuczenia kotletów) więc co K. przysypiał to był przerażająco przebudzony myślałam że wyjde z siebiea teraz zasypia już 40 minut i zdążył wyrwać dranke z łóżeczka |
|||
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w rodzinie tż jest tak, że jego brat mieszkając z teściami gdy córka się budzi o 5.00 to zanosi ją dziadkom a sami z żoną śpią ludzie to mają pomysłyCytat:
![]() oglądałam wczoraj MjakM ale się nie przyjrzałam ![]() ja myślałam, że wy mieszkacie w swoim domku.
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
Rozbawiło mnie z rana oddawanie tych malutkich dzieic, coby rodzice mogli sie wyspać.
Nigdy bym na to nie wpadła. Gdybym wpadła to moja mama tez by mnie śmiechem zabiła ![]() Teściowa tym bardziej ![]() (Pewnie kiedys oddamy go dziadkom na wakacje czy zima na narty. Ale to nie wczesniej niz w wieku szkolnym). Byliśmy na basenie. Pierwsze koty za płoty. Był z nim w wodzie TZ. Początek ok a pozniej gdy rodzice musieli zrobić kółko i "płynąc" z dziecmi do środka kółka T sie przestraszył (przyczepił sie szyi TZ i nie chciał puścić. Do konca zajęć był taki wtulony, ale zadowolony. Młodsze dzieci, takie 3-4 miesięczne lepiej sie zachowywały. Te w wieku okolotymkowym miały akcje tymkowe i tez nie wszystkie cwiczenia wykonywały. Na koniec jakies zrobiło koope i była szybka ewakuacja, odwołanie zajęć do konca dnia i czyszczenie basenu. Rena pytałas o przepisy. Bananowe ciasto robiłam z przepisu Jadlonomii. Jest weganskie, ale spokojnie mozna dodać normalne mleko zamiast roślinnego. http://www.jadlonomia.com/2012/01/we...-bananowe.html Jest pyszne, łatwo sie przechowuje, długo jest smaczne robie wiec podwójnej porcji wychodzs dwie keksowki. Smakuje wszytskim, czesto ktos prosi 'na wynos'. ![]() Daktyle i orzechy pekan idealnie do niego pasują. Choc pewnie inne suszone owoce i orzechy rownież moga byc, A crumble robie z sezonowych owoców (moga byc mrożone) i na to kruszonka z tego przepisu => http://www.pinkcake.blox.pl/2013/08/...owocami-i.html (wszytsko razy 3 na okrągłe, ceramiczne naczynie o srednic średniego tortu- nie mam jak zmierzyć teraz). Ciasto drozdzowe z tego linka tez jest super. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Panika mnie Toress tez urzeka swoimi pomysłami/zabawami. Fajny chłopak Zebra dobry pomysł z tym wydrukowaniem i zbindowaniem poradnika. Konsekwencja Wszystko to sprawa indywidulana. Wszytsko trzeba dostosowywać do rodzica i do dziecka. Nic nie musi byc oradnikowo idealnie. To tylko (i az) drogowskaz Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-09-09 o 11:09 |
|
|
|
#1359 |
|
Konto usunięte
|
Ja też bym nie oddała na noc, no skąd. Do kogo Artek by sie miał przytulić? Dziś spał do 9, ja godzinę przed nim, ale lezalam sobie obok i patrzyłam.....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
Łącze sie tez w bolu marudowym
![]() T wyszła w nocy lewa, górna dwójka. Z dotychczasowych zebow najbardziej dała sie we znaki. W nocy sie budził sie kilka razy. Chyba stan podgorączkowy miał. TZ musiał go nosić pare razy. I plamka krwi była na flanelce pod główka. Rozczulila mnie ta plama. ![]() Berbie, poka sukienkę! Ja musze cos na październikowe wesele znaleść. Nie mam pomysłu. (Jedziemy do wro na wesele, pierwsze wesele z Tymkiem ciekawe co to bedzie. Szczęśliwie mamy zarezerwowany pokoj, weźmiemy lozeczko turystyczne i siostrę męża jako opiekunkę. Moze nawet uda nam sie poimprezowac. ).---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Lol. Słownik jest gloopi. Zamiast "xbindowaniem" wyszło mi w poście do Żebry "indora jem". ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Iza za stanie Dominika.Skończyła sie laba. Hehe. Znam ten ból... T jest teraz wszędzie, gloopich pomysłów jeszcze mie miewa, ale... oczy na około głowy musze mieć a i tak dwa razy mi grzmotnal potylicą w podłogę i szafkę RTV. :/ Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-09-09 o 11:06 |
|
|
|
#1361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48059480] - jak lata po mieszkaniu, to OMG... pierwsze co leci, to do pilota. Włącza tv, po czym demoluje pilot. Potem włącza nasze komputery, rzuca myszką mojego, itd. W kuchni - pierwszy cel to kurki z gazu i pokrętła ze zmywarki i pralki. Oraz wszystkie najcięższe szafki i ta z chemią. Intuicja mu mówi, co brać. [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
kubek sukienka w załączniku. kupowałam w mohito. tam są takie fajne łączone, które można przerobić, żeby można było karmić po podniesieniu góry.
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama też chciała go na noc wziąć. Odmówiłam i wtedy jakoś tż focha nie strzelił...
Ale jak była świadkiem jego zachłyśnięć to powiedziała że jednak nie, że się boi. Ja mogę maksia dać do dziadków na noc gdy sam wyrazi taką chęć wiec jeszcze poczekają.. ![]() Berbie, no właśnie nie mogłabym spać bojąc się czy mu się krzywda nie dzieje, czy nie tęskni no i ja bym z tęsknoty nie spala! Anita pęcherz lepiej za to nery bolą.. Na tych ćwiczeniach robi brzuszki, podnosi nogi do góry, leży na boku podpary o łokieć i rozciąga plecy tak mniej więcej. 40minut. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Pobralam mocz do kubka Mistrzówa Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochaniutkie...
Któraś tutaj pytała o imię...KRÓLEWNA?? hmm jak dla mnie jest imienny dla Tz nie Kucyk no to też miał Ci pomysł...heh....też bym nie oddała... Zeberka współczuje perypetii mieszkaniowych...brak słów ... w takim układzie chyba na poważnie rozważyłabym decyzję o przeprowadzce do rodziców o porodzie, a i pewnie mama byłaby szczęśliwa że ma Was blisko siebie Berbie możesz mi pow jakim lakierem/farbą malowaliście łóżeczko???
|
#1365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo szukałam pudła zamykanego na chemię, ale na tą kuchennę nie ma opcji (rury od zlewu uniemożliwiają). w łazience duże pudło z klapą. ![]() ![]() klask i:raj! a T. "tylko" 7 ![]() aaaa bosko ![]() czekam na dyspozycje z księgowości :/ i tkwię na wychowawczym. pewnie. Twój K. motoryczna torpeda, teraz mówi. rewelacyjnie się rozwija co to "dranka"? ![]() ![]() ![]() Cytat:
i jak czepkowo? nie irytował go? będą foty??? Cytat:
szacun!!!!!
|
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
a mnie dziś opuścił entuzjazm, wylazły mi jakieś czerwone kropki na policzkach, w dodatku śluz mi się zrobił taki na dwa razy, czyli niby jasny, ale zawsze był taki przed plamieniami :/ nie wiem co mam robić, czy zachować zimną krew i odpoczywać czy co... uh sorki ze się nie odniosłam ale doczytywałam od wczoraj z tel i teraz z tego wszystkiego to juz nic nie wiem |
|
|
|
#1367 |
|
Wtajemniczenie
|
Paniczka ja chce Torresa dla Tosi
![]() Ja tak samo jak Ty na krotko na razie zostawiam Tosie, od posiłku do posiłku tzn mniejwiecej 1,30-1.45 - oczywiście i tak nic nie je Perse a pomysl ze ja mam tak prawie codziennie z Tosia... teraz nam już zaczela siegac klamki i otwiera wszystkie drzwi, w kibelku mam szafke prowizorke, wkoncu trzeba zamowic szafe na wymiar żeby chemie pozamykać....
|
|
#1368 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1369 |
|
Wtajemniczenie
|
Poza tym ida nam chyba piatki - ciagle cala broda mokra od sliny...
Paniczka super ze macie szczepiania za sobą, nam została ospa i meningo.. W sobote byliśmy z Tz na weselu bez Tosi - dziadkowie z nia zostali - normalnie co godzina dzwoniłam/bądź smsowalam z moja mama, ale staraliśmy się bawic to znaczy tak było, czuliśmy się jak nastolatkowie , wrocilismy do domu ok 00.30 a Tosia nam urzadzila pobudke o 5.55 ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dzis kończymy 20 miesięcy
|
|
#1370 |
|
Rozeznanie
|
No po cesarce to tak. Mnie po cesarce kazali 3 miesiace czekac wlasnie i potem pomalu cos robic, ale tez bez przesady :/ teraz jestem po silami natury to myslalam, ze mozna od razu jak sie przestanie krwawic, ale nie wiem. Czekam do wizyty, lekarza sie zapytam zeby pozniej nie bylo znowu jakiegos nieszczescia :/
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
kurde - do mnie dziś wróciło
Cytat:
wow
|
|
#1373 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() TŻ chodzi ze mną na zajęcia - na razie ma urlop i może chodzić, więc większość zajęć zaliczymy razem. A zajęcia fajnie, mi się podoba ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochana wszystko jest dobrze na pewno, odpoczynek nie zaszkodzi
|
|
#1374 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lubię kiecki z mohito, ta moja też była od nich. Mają fajne fasony i ceny też w miarę rozsądne. Co do domu, to mieszkamy sami w moim rodzinnym domu, ale on nie jest "mój" i dlatego zdecydowaliśmy się na budowę własnego, bo tż ma działkę budowlaną, więc chociaż tyle, ale i tak finansowe aspekty tego zamierzenia mnie przerażają - wkopiemy się jak nic... Cytat:
Ech te zębole Choć u nas teraz trochę lepiej, najlepsze jest to, że jak E. się szeroko uśmiechnie to już widać białe cuś Cytat:
To faktycznie dosyć długo trwa ta gimnastyka. Ja też ćwiczę z E. takie różne wygibasy, ale w domku to wiadomo inaczej bo rozkłada się to w czasie zabawy. Widać już jakieś efekty tych cwiczeń, czy jeszcze zbyt wcześnie? Cytat:
![]() Współczuję ogromnie Cytat:
a jak Jego nastawienia w kwestii porodu rodzinnego, przegaduje cos? |
|||||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Anita mi nigdy w moczu nic nie wychodź nawet przy najgorszych bólach. Chodziłam po urologach i to podobno piasek. A Emilka ma jakieś wskazania do ćwiczeń czy tylko tak o?
Berbie śliczna sukienka. Kubek, dobre z tą basenowa kupą ![]() Rena furaginu nie można odstawiać jak przejdzie, tylko jeszcze kilka dni po ustąpieniu objawów brać. Usłyszałam od męża że jestem chora (w sensie psychicznie ) bo powiedziałam żeby się dowiedział czy na niedzielnym obiedzie u teściowej będą jej wnuki (20 miesięcy, 4 latka i 5). Jak tak, to nie idziemy, bo we wtorek Maks ma szczepienie i nie chce żeby coś złapał. No nic. Cukierkowo ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1376 |
|
Konto usunięte
|
Kucyk ja wprawdzie jestem panikara, ale też bym nie poszła. Po pierwsze takie dzieci mogą coś "mieć", a objawy wyjść dopiero za chwilę, a po drugie - ja się w skupiska ludzi przed i po szczepieniu też nie cisnę. Tak, że nic się nie przejmuj mężem. Tym bardziej po tamtej akcji, jaką mieliście wcześniej. Że też niczego go to nie nauczyło.
Ja idę jutro z A. do lekarza. Mam już dość płakania przy karmieniu go i jego krzyku, bo nie chce jeść. Pewnie dostanę opie.dol za niezaszczepienie na MMR, ale trudno, mam nadzieję, że da mi chociaż skierowanie na morfologię. Jeśli wyjdzie dobra, to chyba odpuszczam, BLWuję i mam to w nosie. Bo to chyba nie chodzi o to, żeby siadać z dzieckiem do karmienia z bólem brzucha z nerwów
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Perse dokładnie o to mi chodzi. Niektóre choróbska wieku dziecięcego zarażają, nie dając jezcze objawów...
Kciuki za Artusia żeby mu się apetyt poprawił. Kiedyś był właśnie blw tylko. Potem tabletki wprowadzono Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
na razie w sumie było jedno spotkanie dotyczące porodu i to wstępnej fazy - jak jego mama zapytała czy będzie rodzić ze mną to widziałam przerażenie w jego oczach
więc na razie jeszcze tematu nie poruszam zobaczymy
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że mnie mocno nie bolało - zaszczypało kilka razy i tyle, ale dziś w pracy też czułam początki (teraz już nic) więc przed kilka dni pobiorę tabsy żeby nic się nie rozkręciło ![]() Perse - aż musiałam doczytać co to jest BLW - jestem teraz mądrzejsza czasem jak skrótami 'jedziecie', to jakbym po chińsku czytała
|
|
#1380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

np. człowiek myśli, że zadał mu jakieś super trudne zadanie a on wykazuje błędność takiego rozumowania. albo wychwytuje zmęczenie mamusi (np. dziś prosiłam żeby mi pokazał w książeczce Pana Dalekiego. pokazał. pomyliłam się i drugi raz zapytałam o Pana Dalekiego - popatrzył z litością, odwrócił książeczkę i postukał na okładce Pana Dalekiego wraz z podpisem
no i tego samego dnia zadzwoniła do mnie zapłakana przyjaciółka, która jest w ciąży i właśnie się dowiedziała, że u jej maleństwa podejrzewają taką samą wadę jak u mojej córci..i znów się rozsypałam na kawałki
przytulam mocno!
Kochana i czekamy na wieści 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za stanie Dominika.