Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 13:27   #3061
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Witam
Dziękuje za wczorajsze zainteresowanie moim tematem, i przepraszam za marudzenie ale serio tak cięzko jeszcze mi nie było.
Ale nic nie dzieję się bez przyczyny- Blanka ma katar i ida kolejne zęby także tego...Ale dzisiaj już śpi jak zwykle po 13 zasnęła na dworze u mnie na rękach <3

Lady- Tak bardzo Was współczuje dzisijeszej nocy, oby Pietraszko już tak nie gorączkował Duuuużo zdrówka dla Niego i dla Was siły

Ewulka- Strasznie miło się czyta, że z Ania lepiej sobie radzi w żłobkuOby tak dalej.

Little- Rozumiem Cię doskonale z tą pracą , też nie tak dawno podobnie się czułam. Teraz mi przeszło bo wiem, że póki Blanka do przedszkola nie pójdzie to ja do pracy nie idę bo nie mam jej z kim zostawić a żłobków u nas niet;/

Blanka też lubi świnkę Peppę ale na ubraniach czy w książkach, jeśli chodzi o bajki to lubi serię Tutitu.

A Fewcia pisała ostatnio , że brakuje jej doby ;/

A czemu Black miałaby się obrazić ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:31   #3062
nafiyqa
Zakorzenienie

Mialam Was wlasnie pytac jak to u Was z bajkami jest. W awaryjnych sytuacjach - wiadomo. Ale na codzien?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:49   #3063
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48082214]Mika, rozumiem, z Agatką przeszłam wszystkie zakazane metody na jedzenie pomijam, że przy starszym dziecku nierealne, by młodsze czegoś nie oglądało. Aczkolwiek D. po kilku minutach olew [/QUOTE]

Nawet nie wiesz jak mi lżej staram się go karmic bez bajki ale teraz krzyczy jak tylko do krzesełka usiądzie pana keksa i rób co chcesz chyba ze cos bardzo lubi to zje ale to musze znów ja barana z siebie robic po ok połowie porcji

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Ja jestem jakas nierozgarnieta mozecie pomoc blogujace mamy dodalam post na bloga i filmik i zamiast miniatury filmu jest tylko link, udostepnilam post na fb i co nie tak jak u was ladna miniaturka postu tylko link jak sobie z tym poradzic chyba wrócę do czytania jak zalozyc bloga bo nic mi nie wychodzi
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 13:53   #3064
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Mialam Was wlasnie pytac jak to u Was z bajkami jest. W awaryjnych sytuacjach - wiadomo. Ale na codzien?
U nas w awaryjnych sytuacjach nie działa. Jak mam coś do zrobienia to Blanka nigdy nie zostanie przy bajce, zazwyczaj mi towarzyszy.
Bajkę obejrzy ale muszę być obok,ja lub tż.
A oglądamy dlatego, że jak był u nas mój brat z dzieciakami przez 3 miesiące to Blanka mimowolnie też przy nim się nauczyła. I jak teraz widzi kompa to krzyczy baje baje, i czasem jej włączę i razem oglądamy .
Jeśli o mnie chodzi to nie widzę w tym nic złego -spędzamy czas razem, rozmawiamy o tym co widzimy , nie za długo oczywiście.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:13   #3065
nafiyqa
Zakorzenienie

Tzn piszac o awaryjnych sytuacjach mialam na mysli lot meneq czy wlasnie jakas dalsza jazde autem np

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:21   #3066
insolito
Zadomowienie

Lady, bardzo współczuję nocnych przeżyć się aż popłakałam jak czytałam Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej

Ewulka, super, e Ania radzi sobie coraz lepiej w żłobku I dobrz, że upadek niegroźny

Marsi, brawa dla Leo za drzemkę i dla Ciebie za pomyślną rozmowę Masz foty z ostatniego USG ?

Debrah, cieszę się że usg nic nie wykazało.

Łącze się w bólu z mamami histeryzujących dzieci, u as też się zaczęło Myślę, że to po części przez odstawienie od uu, i mam ogromne wyrzuty sumienia

U mnie średnio, bo nie dość, że kiepsko znoszę początki ciąży to jeszcze mnie przeziębienie dopadło

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Ale ze mnie tępak Dziękuję Wam Kochane za życzenia urodzinowe

Aniu, dziękuję za wróżbę na dziewczynkę, ja mam pewne przeczucia, ale chyba nie będę pisać

I miałam jeszcze pisać, że Hje też zniknęła ?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:28   #3067
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądamy czasem tak bez niczego, jednak przeważnie w awaryjnych syt.
Hania bardzo lubi taka bajkę Masza i niedźwiedź jest po rusku ale to nie przeszkadza zobaczcie sobie śmieszna jest też jej opowiadam co na bajce mam dwie na telefonie które mnie ratują np w autobusie.

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2014-09-10 o 14:29
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 14:45   #3068
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48081736]doczytałam, dobrze, że się skończyło dobrze! a wiadomo, co mu?

miałam to pisać

brawo!

trzymam kciuki

Meneq, genialna!

nie widziałam u nas takiej

też nie cierpię

Polecam Domisie i Jedynkowe przedszkole - moje kochają.

nie zrobiłabym tak, jeśli coś by mnie niepokoiło, to robiłabym aferę drogą normalną[/QUOTE]

Wiedzialam, ze Ci sie spodoba ;-) To jest japonska ksiazka. Jeszcze jej poza Japonia nie widzialam, ale zapamietaj sobie "tupera tupera". Pod tym haslem moze kiedys trafisz na te lub inne z serii.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:46   #3069
hope01
Zakorzenienie

Hje była wczoraj lub przedwczoraj

u mnie bajka nie jest na awaryjną sytuację, no chyba, że jedna: Szeryf Kaja na Dzikim Zachodzie lub ewentualnie Zosia.
Jeśli muszę ale to muszę bez "pomocy" Dadusia coś zrobić, to playlista na youtube minimini, a już w ogóle piosenka Muppet Show "manam manam"

Bajkę razem obejrzymy jak np. Zosia - uwielbiam

aktualnie największą rozrywką jest plac budowy za oknem

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:48   #3070
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Tzn piszac o awaryjnych sytuacjach mialam na mysli lot meneq czy wlasnie jakas dalsza jazde autem np

U nas tv i bajek zero; zerknie tyle, co jestesmy w publicznym miejscu z tv. Na czarna godzine cos przygotuje na lot, ale dalsza jazda samochodem nie wymaga u nas ubiegania sie do takich sposobow. Spi albo "spiewa" lub "rozmawia" albo krajobrazy oglada.

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2014-09-10 o 14:51
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 14:52   #3071
treselle0
Zadomowienie

hej, ja jak zwykle na 3 min, ale naprawde nie mam więcej czasu...
Cytat:
nie puszczam bajek w ogole i mam wyrzuty sumienia gdy sama coś sobie włączę i rzucam okiem, bawiąc się, czy sprzątając i nagle widzę, że Ola wpatruje się w monitor.
Podobno do 3 ż dziecko nie powinno mieć w ogóle kontaktu z tv, a po 3 15-30 min.
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 15:08   #3072
szklanka19
Zadomowienie

Cześć

Nie miałam netu bo przyszli "fachowcy" zamontować antenę i jak wiercili dziurę pod kabel to ciachnęli inne i wszystko szlag trafił. Na szczęście już naprawione

Lady dużo zdrowia dla Pietraszka! i trzymam kciuki za kotkę

Debrah super, że na usg wszystko ok i baw się dobrze z siostrą

Ewulka cieszę się, że Ania lepiej znosi żłobek A co do upadku to ja miałam wstrząśnienie mózgu kiedyś i głowa mnie potwornie bolała. I nie potrafiłam przez pierwsze dwa czy trzy dni ustać równo na nogach, mogłam jedynie leżeć.

Gojka jakie pyszności robisz!

Little przykro mi z powodu pracy chore to wszystko jest :/

Aga gratuluje synka!

Insolito który tydzień już u Ciebie? Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej niedługo I nie miej wyrzutów z powodu kp, bardzo długo karmiłaś Piotrusia, także głowa do góry

Szaja strasznie dużo masz pracy, podziwiam, że ogarniasz wszystko

Aaaaa i jeszcze mi się przypomniało. Pstryniu pisałaś o tym dzieciaczku co siedzi w wózku ciągle. U nas to też nie do pomyślenia

Co do bajek to Ewa kocha tego kotka co rozpoczyna i kończy dobranockę na tvp abc. Reszta jej nie interesuje, lubi tylko początek jak jest jakaś piosenka, ale popatrzy przez kilka sekund i już zajęta sobą. Wyjątek to jakieś piosenki z youtube, ale nie ma tak, że jej puszczę i sobie idę, musi mi siedzieć na kolanach i trzeba wszystko omawiać i śpiewać. Także baaaardzo rzadko oglądamy bo to kiepski interes dla mnie

Moja teściowa w końcu wyszła ze szpitala Ale za to mój mąż znowu w delegacji.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 15:10   #3073
LadyWhisper
Zakorzenienie

bajki na młodym nie robią żadnego wrażenia, czasem bym chciała żeby usiadł i coś obejrzał a ja bym popracowała ale nie chce))w sumie to nawet dobrze, synek mojej kuzynki musi mieć w każdym pokoju bajkę włączoną bo inaczej nie funkcjonuje, i tak u nich chodzi tv w kuchni i salonie plus laptop w sypialni i tablet u małego ale jej metody wychowawcze to masakra jakaś szkoda słów

Szaja no, infekcja wirusowa ze żłobka ;]

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 15:23   #3074
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
bajki na młodym nie robią żadnego wrażenia, czasem bym chciała żeby usiadł i coś obejrzał a ja bym popracowała ale nie chce))w sumie to nawet dobrze, synek mojej kuzynki musi mieć w każdym pokoju bajkę włączoną bo inaczej nie funkcjonuje, i tak u nich chodzi tv w kuchni i salonie plus laptop w sypialni i tablet u małego ale jej metody wychowawcze to masakra jakaś szkoda słów

Szaja no, infekcja wirusowa ze żłobka ;]

wow.

u mnie chodzi tv, ale Amelka nie jest zainteresowana w ogóle bajkami, chyba że jakiegoś kota widzi;> a tak to niet, ma dwie piosenki które lubi na esce i tyle.
Kurna, nie mam dzis siły;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 15:24   #3075
bokeh
Zakorzenienie

Szklanko właśnie miałam o Ciebie pytać !

A my np teraz słuchamy słuchowiska o czerwonym kapturku. Super to jak byłam mała babcia mi to puszczala z płyt winylowych a teraz ja puszczam Hani
Stary 2014-09-10, 15:35   #3076
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

A my np teraz słuchamy słuchowiska o czerwonym kapturku. Super to jak byłam mała babcia mi to puszczala z płyt winylowych a teraz ja puszczam Hani

Ja miałam kaset takie zwykłe magnetofonowe i tam bajki, pamiętam, że w jednej śpiewali "wielki, ogromny, chlebowy piec!" I jeszcze o Ali Babie, kurde, muszę gdzieś poszukać czy tego nie ma.

Aaaaaa i jeszcze taki projektor na bajki co wyglądały jak film do aparatu! Kojarzy któraś z Was coś takiego? Mój mąż mi niedawno kupił taki podobny projektor, ale ciężko o bajki do tego, szkoda mi bo to się super oglądało. W nocy, jak było ciemno to się puszczało na suficie
Stary 2014-09-10, 15:38   #3077
LadyWhisper
Zakorzenienie

taka mega kwaśna śluzowata kupka u dziecka po mega gorączce to norma chyba prawda???

rozłożyłam się i ja zawalona cała prawa strona zatoki nos gardło umieram, a pietraszko kompletnie nie ma humorku i płacze non stop a M. wielce pracować teraz nagle musi zabierzcie mnie stąd

Stary 2014-09-10, 15:47   #3078
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Aaaaaa i jeszcze taki projektor na bajki co wyglądały jak film do aparatu! Kojarzy któraś z Was coś takiego? Mój mąż mi niedawno kupił taki podobny projektor, ale ciężko o bajki do tego, szkoda mi bo to się super oglądało. W nocy, jak było ciemno to się puszczało na suficie
kurde pamiętam to! dziadzio mi to puszczał i opowiadał

Cytat:
taka mega kwaśna śluzowata kupka u dziecka po mega gorączce to norma chyba prawda???

rozłożyłam się i ja zawalona cała prawa strona zatoki nos gardło umieram, a pietraszko kompletnie nie ma humorku i płacze non stop a M. wielce pracować teraz nagle musi zabierzcie mnie stąd

jezu Lady masakra u Was obyście szybko wyzdrowieli

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 16:59   #3079
ania13.03
Zadomowienie

szklanka pamietamy A tato nam w pokoju na scianie dzieki temu wielkie postacie z bajek namalowal To byly czasy

Lady, kurcze, wspolczuje strasznie Trzymajcie sie i zdrowiejcie!

Pokaze Wam zdjecie, pt. "mama, ale, ze dlaczego do paszportu z misiem nie wolno??? "
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1827e.jpg (119,1 KB, 55 załadowań)

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 17:06   #3080
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Pokaze Wam zdjecie, pt. "mama, ale, ze dlaczego do paszportu z misiem nie wolno??? "

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 18:27   #3081
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaa

Insolito, dziękuję,że pytasz- mam ale na połyskliwym papierze i się brzydko światło odbija, zrobię za dnia
wogole muszę jakąś fotę z wakacji wrzucić do k bo jeszcze się nie chwaliłam

Co do bajek to u nas tylko teletubisie a tak to muzyka muzyka i jeszcze raz muzyka
nawet pani w przedszkolu powiedziala,że jak ktoś pyta gdzie Leos to wiadomo,że przy perkusji
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 18:44   #3082
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dżizas. ...15 stron
Cześć kobitki

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 18:50   #3083
insolito
Zadomowienie

Aga, gratulacje za siusiorka

Cytat:
Cześć

Nie miałam netu bo przyszli "fachowcy" zamontować antenę i jak wiercili dziurę pod kabel to ciachnęli inne i wszystko szlag trafił. Na szczęście już naprawione

Insolito który tydzień już u Ciebie? Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej niedługo I nie miej wyrzutów z powodu kp, bardzo długo karmiłaś Piotrusia, także głowa do góry

No to super fachowcy

Dziękuję, Kochana. U mnie dopiero 9 tydzień , z Piotrkiem wymioty miałam całą ciąże, także jeszcze trochę się pewnie pomęczę

Cytat:

Ja miałam kaset takie zwykłe magnetofonowe i tam bajki, pamiętam, że w jednej śpiewali "wielki, ogromny, chlebowy piec!" I jeszcze o Ali Babie, kurde, muszę gdzieś poszukać czy tego nie ma.

Razem z siostrą uwielbiałyśmy wieczory przy bajkach z projektora Szkoda, że któregoś razu postanowiłam zabawić sę w majsterkowicza i rzutnik tego nie przeżył

[QUOTE=LadyWhisper;4808441 4

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Biedni

Cytat:
Pięknie zapozowała Co się czepiasz

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Insolito, dziękuję,że pytasz- mam ale na połyskliwym papierze i się brzydko światło odbija, zrobię za dnia
Czekam na fotki w takim razie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:13   #3084
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:

O jejku zdrowiejcie szybko!

Cytat:
s
Cudne!

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Dziękuję, Kochana. U mnie dopiero 9 tydzień , z Piotrkiem wymioty miałam całą ciąże, także jeszcze trochę się pewnie pomęczę

Razem z siostrą uwielbiałyśmy wieczory przy bajkach z projektora Szkoda, że któregoś razu postanowiłam zabawić sę w majsterkowicza i rzutnik tego nie przeżył
To mam nadzieję, że tym razem Cię oszczędzi i minie w drugim trymestrze
Mój brat tak rozłożył mojemu Tacie aparat fotograficzny, też nie przeżył
Stary 2014-09-10, 19:44   #3085
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Wiedzialam, ze Ci sie spodoba ;-) To jest japonska ksiazka. Jeszcze jej poza Japonia nie widzialam, ale zapamietaj sobie "tupera tupera". Pod tym haslem moze kiedys trafisz na te lub inne z serii.

dziękuję! naprawdę super jest

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Hje była wczoraj lub przedwczoraj

u mnie bajka nie jest na awaryjną sytuację, no chyba, że jedna: Szeryf Kaja na Dzikim Zachodzie lub ewentualnie Zosia.
Jeśli muszę ale to muszę bez "pomocy" Dadusia coś zrobić, to playlista na youtube minimini, a już w ogóle piosenka Muppet Show "manam manam"

Bajkę razem obejrzymy jak np. Zosia - uwielbiam

aktualnie największą rozrywką jest plac budowy za oknem
ale mnie drażni ta bajka

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
hej, ja jak zwykle na 3 min, ale naprawde nie mam więcej czasu...
nie puszczam bajek w ogole i mam wyrzuty sumienia gdy sama coś sobie włączę i rzucam okiem, bawiąc się, czy sprzątając i nagle widzę, że Ola wpatruje się w monitor.
Podobno do 3 ż dziecko nie powinno mieć w ogóle kontaktu z tv, a po 3 15-30 min.
teoria słuszna, jednak czasem życie życiem ;/ bez bicia sie przyznam - ostatni weekend wakacji byłam z moimi sama, przed 1 września roboty miałam tyle, że nie wiedziałam w co ręce wsadzić, 3/4 dnia dziewczyny przed bajkami były :/ naprawdę nie miałam wyjścia.

Cytat:
Aaaaa i jeszcze mi się przypomniało. Pstryniu pisałaś o tym dzieciaczku co siedzi w wózku ciągle. U nas to też nie do pomyślenia
u nas też! ostatnio prawie wózka nie biorę nigdzie, nie opląca mi się, potem wózek pcham a dziewczyny prowadzę, reki mi brak :d

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

uwielbiam! Agatka też i dzieciom w pracy mam zamiar puścić.

Cytat:

projektor do bajek cudo!
mam

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o jaaa

Co do bajek to u nas tylko teletubisie a tak to muzyka muzyka i jeszcze raz muzyka
nawet pani w przedszkolu powiedziala,że jak ktoś pyta gdzie Leos to wiadomo,że przy perkusji
teletubisie też lubiane, nawet A, kocha!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:20   #3086
LadyWhisper
Zakorzenienie

heja!
w ramach poprawy humoru byłam zrobić sobie paznokcie!!! a co. za 2 tygodnie integracja z moimi biegaczami trochę nie trafiłam z terminem tych paznokci no ale u tych moich dziewczyn z 6tyg minimum się czeka na wolny termin (a godziny mają 7-21:30!!!) więc cud, że się w ogóle dostałam:P

biorąc pod uwagę to, że dziecięcie wstało z "nocki" o 14:30 cud, że śpi))
co najśmieszniejsze, zasnęło przy...bajkach tak na złość matce))

ależ mnie napier......gardło

aaaaaaaaa i udało nam się sprzedać hienę za 950zł biorąc pod uwagę to, że nie działa akumulator i wczoraj nam wybili szybę i nie ma większości dokumentów to naprawdę sukces będzie na jedno okno do nowego domu

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

aha meneq, zapominam Ci się ciągle pochwalić, wiesz, że zrobiłam ostatnio sushi??? własnoręcznie!!! Całkiem dobre wyszło, minus taki, że w momencie kiedy się wzięłam za zawijanie padł nam internet i.....zawijałam po swojemu także wyszły lekkie ślimaczki, ale ogółem mniam))

Stary 2014-09-10, 20:46   #3087
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Udało mi sie kupic te skarpetki pilingujace w aptece z L' biotica moge ich uzyc w ciazy ??
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:49   #3088
Konto usunięte

Kupiłam Agatce książkę mojego dzieciństwa

http://www.ambelucja.pl/Bajka-o-nied...ewczatku/7292/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:51   #3089
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
heja!
w ramach poprawy humoru byłam zrobić sobie paznokcie!!! a co. za 2 tygodnie integracja z moimi biegaczami trochę nie trafiłam z terminem tych paznokci no ale u tych moich dziewczyn z 6tyg minimum się czeka na wolny termin (a godziny mają 7-21:30!!!) więc cud, że się w ogóle dostałam:P

biorąc pod uwagę to, że dziecięcie wstało z "nocki" o 14:30 cud, że śpi))
co najśmieszniejsze, zasnęło przy...bajkach tak na złość matce))

ależ mnie napier......gardło

aaaaaaaaa i udało nam się sprzedać hienę za 950zł biorąc pod uwagę to, że nie działa akumulator i wczoraj nam wybili szybę i nie ma większości dokumentów to naprawdę sukces będzie na jedno okno do nowego domu

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

aha meneq, zapominam Ci się ciągle pochwalić, wiesz, że zrobiłam ostatnio sushi??? własnoręcznie!!! Całkiem dobre wyszło, minus taki, że w momencie kiedy się wzięłam za zawijanie padł nam internet i.....zawijałam po swojemu także wyszły lekkie ślimaczki, ale ogółem mniam))

Ja z doskoku , czytam ale będzie mnie mniej.
Podrzucam tylko świetny.artykuł, ciekawe jak co' czujecie' ?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ja z doskoku , czytam ale będzie mnie mniej.
Podrzucam tylko świetny.artykuł, ciekawe jak co' czujecie' ?
http://m.interia.pl/mamdziecko/news,nId,967422,nPack,2
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 21:01   #3090
Konto usunięte

Nie do końca się zgadzam, bo przecież... ci paskowi też są potrzebni i wkurza mnie taki pogląd, że każdy musi zrobić karierę i mieć barwne życie. Nie każdy tak chce, są ludzie, którzy chcą iść do pracy, zrobić swoje, wrócić do bezpiecznej żony, dzieci, pilota z tv. i też mają do tego prawo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości