Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 19:31   #2011
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Najmłodszy syn Shaytards miał wypadek, siedział na wysokim krzesełku, odepchnął się nóżkami od blatu i poleciał do tyłu - uderzył głową o podłogę i ma pękniętą czaszkę Są krótkie vlogi ze szpitala na kanale, badania zrobione, nic poważnego się nie stało, poza tym pęknięciem czaszki... i oczywiście masa komentarzy, że tyle osób w domu, a nikt nie upilnował... tak myślałam sobie czasem, że jeśli się coś stanie któremuś z dzieci, od razu pojawią się takie głosy...
ojej, szkoda dzieciaczka.
Oglądam ich z doskoku ale czasami jak widzę na co pozwalają swoim dzieciom to aż mi się losy jeżą. Nie zapomnę jak niedługo po urodzeniu tego ostatniego maluszka, te małe dziewczynki go nosiły juz na rękach i nie to ze w miejscu tylko z pomieszczenia do pomieszczenia.

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość

masz dobre dowodowe?
taaaak

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
pewnie zdjęcie ma ... z 7 lat
nieprafta, dzisiejsze
Krzaki_w_stodole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:32   #2012
SouthEater
ciepłe kluchy

Sorry, że tylko tak z offtopem, ale

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Póki co uwielbiam BourjoisCC
Oj tak Porzucam dla niego górnopółkowe podkłady, on ma wszystko (oprócz jakieś fajnego luksusowego opakowanka, ale w sumie maluję się zawartością, a nie opakowaniem ).

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za zdjęcia. Ten Biodermic 2 niestety wydaje się za różowy... I za jasny też będzie, bo 180 Revlona jest. Mam tak około 52-53 HM Bourjois i to chyba najlepsze co do tej pory znalazłam z płynnych
Popatrz może u Aliny Rose, ona kiedyś mówiła o sobie, że jest oliwkowa. Jeśli nie straszna Ci cena, to chyba kiedyś polecała coś od Bobbi Brown, a Katosu - która też mówiła kiedyś, że jest oliwkowa - używała MUFE 123 (teraz niby używa 125, ale też pamiętam, że kiedyś miała i mówiła, że jest zbyt żółty, a nie oliwkowy)*

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Kawałek mojej wypowiedzi nie pojawił się w poprzednim poście Dostałam podkład do testów Ten z Rimmela (co na wizażu można było zgarnąć ), jednak nie dostałam żadnego linka do ankiety ani nic Nawet maila nie dostałam, że mnie wybrali. Szukam tej informacji na wizażu ale nie mogę znaleźć Pomożecie?
Cytat:
Napisane przez Kosmetykocholiczka Pokaż wiadomość
Od paru dni próbuję za wami nadążyć, ale kiepsko mi idzie (jak widać) Też dzisiaj dostałam ten podkład Rimmela i też wielki szok, bo myślałam, że najpierw będą jakieś wyniki, maila też nie dostałam, ale jak otworzyłam przesyłkę to latałam jak poparzona ze szczęścia, bo na wizażu jeszcze nic nie wygrałam Nie mam pojęcia, czy te wyniki jeszcze się pojawią, czy teraz po pewnym czasie mam napisać recenzje/ wypełnić ankietę? Jeśli tak to gdzie?
Mówicie o tym nowym trwałym Rimmelu 25h? Na MUA ma wysokie noty, a ja się go bojem :< Powiedzcie (jeśli o nim mowa) czy przy rozcieraniu wyczuwacie puder? Albo ma pudrowe wykończenie?

*sorry, ja mam fisia na punkcie podkładów

SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:35   #2013
Hadassah
Zadomowienie

Wszystkie pielęgniarki, które w swoim życiu spotkałam to były straszne kobiety, powoli przestaję wierzyć, że w tym zawodzie pracuje ktoś normalny . Co więcej, znam prywatnie bardzo fajne babki, które jak się wypowiadają o pacjentach to głowa mała, zero poszanowania dla cudzej prywatności, zero empatii . I tylko słyszę, że powinni więcej płacić, że skandal. Niestety płace są złe, ale co winni są temu pacjenci? Chociaż i tak nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę narzekania niektórych profesorów na uczelni/lekarzy, którzy wiecznie porównują swoje stawki do tych zachodnich, a zupełnie nie są w stanie pojąć, że w Polsce ich wypłata to 'hajlajf'.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:37   #2014
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
zoila, masz może porównanie tego zółciaka Celii z Revlonem 150? On chyba bardzie przypomina 180, nie?

Nie mam .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:37   #2015
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Ślubny Maxi
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:40   #2016
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja bym strasznie chciała wypróbować ten podkład The One Makeup Revolution. Ma nawet biały kolor Bourjois CC mnie ciekawi, ale ciemne.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Maaaaxi
Stary 2014-09-10, 19:41   #2017
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Ja bym strasznie chciała wypróbować ten podkład The One Makeup Revolution. Ma nawet biały kolor Bourjois CC mnie ciekawi, ale ciemne.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Maaaaxi
Ciemne? O_O Widziałaś 31? (pytam, bo podobno z HM 51 wycofują, to może z CC 31 też)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 19:41   #2018
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
Sorry, że tylko tak z offtopem, ale

Oj tak Porzucam dla niego górnopółkowe podkłady, on ma wszystko (oprócz jakieś fajnego luksusowego opakowanka, ale w sumie maluję się zawartością, a nie opakowaniem ).

Popatrz może u Aliny Rose, ona kiedyś mówiła o sobie, że jest oliwkowa. Jeśli nie straszna Ci cena, to chyba kiedyś polecała coś od Bobbi Brown, a Katosu - która też mówiła kiedyś, że jest oliwkowa - używała MUFE 123 (teraz niby używa 125, ale też pamiętam, że kiedyś miała i mówiła, że jest zbyt żółty, a nie oliwkowy)*

Też mam ten CC i go wielbię, zresztą sama was zachęcałam tutaj Alinką się często inspiruję, ale jest niestety jaśniejsza ode mnie. Jak w końcu zużyję moje półbuble i ćwierćbuble co nagromadziłam to odłożę na porządny podkład i zrobię risercz wśród wyżej wymienionych
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:44   #2019
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Wszystkie pielęgniarki, które w swoim życiu spotkałam to były straszne kobiety, powoli przestaję wierzyć, że w tym zawodzie pracuje ktoś normalny .
Musiałabyś jechać do Katowic tam pielęgniarką jest moja ciocia - dam se ogolić głowę, że jest najlepszą pielęgniarką pod słońcem.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:44   #2020
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ciemne? O_O Widziałaś 31? (pytam, bo podobno z HM 51 wycofują, to może z CC 31 też)
http://beautynet.xcuz.me/wp-content/...+252832529.jpg

HM51 tez nie był na mnie idealnie jasny więc ten na pewno będzie za ciemny. Jak większość.
Stary 2014-09-10, 19:45   #2021
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie HM51 to soczysta pomarańcza, odcina się i w ogóle - po pierwsze za ciemny, po drugie tonacja zła (u mnie najlepiej wygląda...chłodny żółty?), więc za CC się nawet nie brałam, ale może zeswatchuje sobie, bo wszyscy chwalą. Ale jestem prawie pewna, że będzie za ciemny .

Selfish - mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby, ale w razie czego będę pamiętać .

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2014-09-10 o 19:46
Stary 2014-09-10, 19:45   #2022
Munkaa
Zakorzenienie

skąd wiecie, że wycofują HM 51?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 19:53   #2023
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:

HM51 tez nie był na mnie idealnie jasny więc ten na pewno będzie za ciemny. Jak większość.
Kurcze, szkoda, bo nawet miałam napomknąć, żebyście spróbowały HM Serum, bo one takie żółte (51/52), że aż za bardzo...

Cytat:
Dla mnie HM51 to soczysta pomarańcza, odcina się i w ogóle - po pierwsze za ciemny, po drugie tonacja zła (u mnie najlepiej wygląda...chłodny żółty?), więc za CC się nawet nie brałam, ale może zeswatchuje sobie, bo wszyscy chwalą. Ale jestem prawie pewna, że będzie za ciemny .

Selfish - mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby, ale w razie czego będę pamiętać .
Nie umiem się postawić w Waszej sytuacji (Colorstay 300 ), ale CC 31 używała też Emma Pickles i Essie Button, więc sprawdźcie sobie, a może się zakochacie Ja się nim wczoraj wysmarowałam i się ładnie dopasował, nie wyglądałam, jakbym wetknęła ryja w mąkę
(jakbyście były ciekawe po co mi taki jasny CC, to kupiłam go, żeby rozjaśniać za ciemne "letnie" podkłady. Teraz tak kminie, czy nie kupić 34 i mieszać dla równowagi )

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
skąd wiecie, że wycofują HM 51?
Ja się chyba gdzieś tu, na W., spotkałam z takim info, ale ja nie wiem na 100%, ja nie producent/dystrybutor/kierownik Rossmanna

Edytowane przez SouthEater
Czas edycji: 2014-09-10 o 20:00
Stary 2014-09-10, 19:58   #2024
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:

mam ten cc i rzeczywiscie nie jest zbyt jasny, ciut mi za ciemny, ale nawet ladnie sie wtapia ale w cenie regularnej bym go nie kupila
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:02   #2025
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze, szkoda, bo nawet miałam napomknąć, żebyście spróbowały HM Serum, bo one takie żółte (51/52), że aż za bardzo...

Nie umiem się postawić w Waszej sytuacji (Colorstay 300 ), ale CC 31 używała też Emma Pickles i Essie Button, więc sprawdźcie sobie, a może się zakochacie Ja się nim wczoraj wysmarowałam i się ładnie dopasował, nie wyglądałam, jakbym wetknęła ryja w mąkę
(jakbyście były ciekawe po co mi taki jasny CC, to kupiłam go, żeby rozjaśniać za ciemne "letnie" podkłady. Teraz tak kminie, czy nie kupić 34 i mieszać dla równowagi )

Ja się chyba gdzieś tu, na W., spotkałam z takim info, ale ja nie wiem na 100%, ja nie producent/dystrybutor/kierownik Rossmanna
Zrobię jeszcze jedno podejście do Burżujów - i CC i HM serum (tego nie próbowałam, na zdjęciu wyszedł super). To, że mam bardzo jasną skórę to jedno, a to, że ona z każdego podkładu wyciągnie różowe/pomarańczowe tony to drugie. Do jasnożółtej szyi idealnie podkładu nigdy nie dopasuję - wiem, ale nie chcę być totalnie dwukolorowa :P.
Stary 2014-09-10, 20:04   #2026
_Summer_
Zadomowienie

kiedys mialam ten z bell i chyba byl podobny do tego cc. Najjasniejszy odcien mi pasowal idealnie, ogolnie fajny podklad, jak skoncze revlona to wroce do niego
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...erfection.html
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:14   #2027
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ślubny Maxi

props, za utrzymanie prywatności, makijaż bardzo ładny, chociaż myślałam, że oko będzie mocniejsze

btw. też tak macie, że jak Aśka mówi jakąś nazwę po angielsku, to jej ni cholery nie rozumiem, dopiero jak pokarze, to widzę co to jest?
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:17   #2028
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
props, za utrzymanie prywatności, makijaż bardzo ładny, chociaż myślałam, że oko będzie mocniejsze

Też się spodziewałam mocniejszego oka. I tak piękny makijaż!
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:24   #2029
Arrianna
Zakorzenienie

Mi też się ślubny Maxi podoba. Na pewno ładnie wyglądał na zdjęciach.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 20:30   #2030
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Też się spodziewałam mocniejszego oka. I tak piękny makijaż!
Bardzo ładny, taki z klasą choć dzięki tym ustom, nieoczywisty. Ja podziwiam Maxineczkę za precyzję, ma niesamowicie wyrobioną rękę. No i nie nawaliła sobie nie wiadomo ile bronzera jak co poniektóre
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:31   #2031
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
znam pielęgniarki które potrafią pohamować swoje emocje ale bardzo często spotykam się akurat z tymi "złymi" gdy sama jestem w szpitalu lub moja rodzina rozumiem że jest to ciężka praca ale jak komuś nie odpowiada do tego stopnia,że swoja frustracje wylewa na bardzo chorych i w potrzebie pacjentach to tego już nie potrafię zaakceptować [COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Calkowicie Cie rozumiem, ale wrzucanie wszystkich do jednego wora jest nie w porządku. Znam ten zawód od podszewki, widzę jak pracują inne pielęgniarki i jakie historie przynoszą do domów. Ja teraz gdy spotykam niemiłą pielęgniarkę to nie reaguję
kwestia placówki ja na pomorzu nie miałam przyjemnośći trafić na bardziej miłe panie ale rozumiem, że jesteśmy tylko ludźmi, mamy gorsze okresy itp

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość
taaaak
zazdroszczę

Cytat:
Wszystkie pielęgniarki, które w swoim życiu spotkałam to były straszne kobiety, powoli przestaję wierzyć, że w tym zawodzie pracuje ktoś normalny . Co więcej, znam prywatnie bardzo fajne babki, które jak się wypowiadają o pacjentach to głowa mała, zero poszanowania dla cudzej prywatności, zero empatii . I tylko słyszę, że powinni więcej płacić, że skandal. Niestety płace są złe, ale co winni są temu pacjenci? Chociaż i tak nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę narzekania niektórych profesorów na uczelni/lekarzy, którzy wiecznie porównują swoje stawki do tych zachodnich, a zupełnie nie są w stanie pojąć, że w Polsce ich wypłata to 'hajlajf'.

pewnie jeszcze kilka spotkasz może wtedy będzie inaczej, jak już pisałam co placówka to ludzie i nie wiadomo jak będzie następnym razem kiedy przyjdzie nam gościć w tego typu przybytkach
Stary 2014-09-10, 20:38   #2032
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
kwestia placówki ja na pomorzu nie miałam przyjemnośći trafić na bardziej miłe panie ale rozumiem, że jesteśmy tylko ludźmi, mamy gorsze okresy itp

nie pytaj co przeczytałam
Stary 2014-09-10, 20:39   #2033
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
To samo :p
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 20:41   #2034
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
ja też
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 20:48   #2035
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
i ja.

to chyba pójdę po póbke tego cc i zobaczę na skórze jednak.
Stary 2014-09-10, 20:48   #2036
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
ja też
i ja
Stary 2014-09-10, 20:50   #2037
201605301111
Konto usunięte

https://www.facebook.com/stylowoTV/p...838426/?type=1

heh
bo ciężko wywnioskować z łapek i komci co się ludziom nie podoba
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 21:03   #2038
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
ja też
Cytat:

i ja.

to chyba pójdę po póbke tego cc i zobaczę na skórze jednak.
Cytat:
i ja
nawet nie wiecie jak mi ulżyło
Stary 2014-09-10, 21:05   #2039
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
znam pielęgniarki które potrafią pohamować swoje emocje ale bardzo często spotykam się akurat z tymi "złymi" gdy sama jestem w szpitalu lub moja rodzina rozumiem że jest to ciężka praca ale jak komuś nie odpowiada do tego stopnia,że swoja frustracje wylewa na bardzo chorych i w potrzebie pacjentach to tego już nie potrafię zaakceptować

Dokładnie - tak samo jak praca nauczycieli. Połowa z tych ludzi nie nadaje się do zawodu. I to samo zdanie mam niestety o pielęgniarkach. To jest miejsce dla twardych i stabilnych emocjonalnie osób, a tam połowa wylewa swoje stresy na biednych pacjentów i ich rodziny. Po kilku przygodach mam niestety takie a nie inne zdanie (nie mówię, że prywatnie też są wiecznie niewyżyte) i powiedziałam sobie, że choćbym miała sprzedać samochód to nie będę rodzić w państwowym szpitalu, bo nie wiadomo na jaki "zespół" trafię - nie i kropka

A makijaż Maxi cudny Taki sama bym chciała - też mam ciemna oprawę oczu i ciemne włosy, wiele z jej makijaży mi ogólnie pasuje także ślubny tutorial makijażu mam z głowy Szkoda tylko, że za ślub zabieram się z strony
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-10, 21:07   #2040
Fell
Rozeznanie

Dziewczyny pisząc o wycofywanym HM 51 macie na myśli zwykłą wersję czy serum? Mam cichą nadzieję że o serum
Któraś z Was wspominała o Bell Illumi- mam odcień najjaśniejszy i rzeczywiście fajnie się wpasowuje. Dyskwalifikuje go jednak to, że mam wrażenie, że mnie po nim wysypuje. Chociaż może dam mu jeszcze jedną szansę..
Fell jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości