Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-10, 23:43   #721
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Aaaa właśnie! Miałam Wam pokazać kolor jaki gości na moich pazurach, ale niestety nie mogę go uchwycić takim jaki jest w rzeczywistości
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG1639.jpg (37,4 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2014-09-10 o 23:47
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 07:25   #722
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
I prawidłowo, bo pracownik, którego boli siedzenie/plecy nie jest efektywny!
Też tak sądzę Teraz jest o wiele lepiej

Ale dzisiaj nowy problem, moja super myszka na gwarancji oddana, dziadowa myszka się właśnie chyba popsuła, przed pracą muszę kupić myszkę Potem będę nimi chyba handlować A zastanawiałam się, czy do laptopa nie dobrać sobie jakiejś lepszej myszki, bo to co dostałam gratis, to taki chiński szajs

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 10:36   #723
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Ależ krzywo spałam,szyją ruszać nie mogę

Wczoraj zakupiłam tusz do rzęs z maybelline,bo w SP mają-45 na tę markę i na Loreala,plus -30 na gariera z kartą Lifestyle
Stary 2014-09-11, 11:27   #724
Palinqa
Rozeznanie

Scarrabeo, nie wiem jak Ty, ale ja eboli nie mam. Zaatakowało mnie za to zapalenie ucha, zapalenie oskrzeli i zapalenie płuc

Kathinna, Tż zaciągnij do masażu
Stary 2014-09-11, 11:49   #725
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez Palinqa Pokaż wiadomość
Scarrabeo, nie wiem jak Ty, ale ja eboli nie mam. Zaatakowało mnie za to zapalenie ucha, zapalenie oskrzeli i zapalenie płuc

Kathinna, Tż zaciągnij do masażu
w pracy jest, także
Stary 2014-09-11, 12:14   #726
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Hej dziewczyny!
Wróciłam z Budapesztu, wróciłam z Mazur, wróciłam z gór i czuję, że to był genialny urlop. Budapeszt jest przecudnym miastem, serdecznie polecam, choć mam wrażenie, że tydzień to i tak za mało, by wszystko zobaczyć z taką dokładnością, jak lubię

Deszczowypies, nie wiem czy pamiętasz naszą rozmowę ad perfum z poprzedniej części, ale zamówiłam Vanille Noire i So Elixir Purple. O ile testy Vanille wspominam dobrze, tak w chwili obecnej nie mogę go znieść na mojej skórze. Przeistacza się w zapach zgniłych róż i spleśniałej wody z wazonu, coś paskudnego. Perfumy na pewno są świeże i nowe, porównywałam je z testerem w YR i znów wyszło mi to samo. Całe szczęście, że wzięłam tylko 30ml.
Natomiast So Elixir Purple są...magiczne Ciepły, słodki, ale nie duszący, szalenie kobiecy zapach. Gdy mam go na sobie odnoszę wrażenie,że grzechem jest nie zrobić do niego kobiecego, zmysłowego makijażu.

Kav, czy zamówiłaś w końcu tę sukienkę z Top Secret? Jeśli tak, jak wrażenia?
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:18   #727
Palinqa
Rozeznanie

Kamiliah, zamówiłam sukienkę i golf, z obu rzeczy jestem bardzo zadowolona, nawet wrzucałam zdjęcie sukienki.
Stary 2014-09-11, 12:35   #728
Konto usunięte

Cytat:
Kamiliah, zamówiłam sukienkę i golf, z obu rzeczy jestem bardzo zadowolona, nawet wrzucałam zdjęcie sukienki.
Zatem poszukam
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 12:36   #729
Palinqa
Rozeznanie

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48095133]Zatem poszukam [/QUOTE]
Tylko nie pamiętam czy był to już nowy wątek, czy poprzedni.
Stary 2014-09-11, 12:52   #730
Konto usunięte

Cytat:
Tylko nie pamiętam czy był to już nowy wątek, czy poprzedni.
Chyba w poprzednim, a nie mogę na niego wejść
Stary 2014-09-11, 12:59   #731
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Niby nic nie widać, a wiesz jak taki nawarstwiający się piasek ciężko potem zmyć?
Gadasz tam, używam piasków niebrokatowych już od ponad roku i nigdy nie zmywałam ich dłużej niż 5 minut schodzą tak samo łatwo jak zwykłe kremy i (przynajmniej moje) nie barwią palców w przeciwieństwie do kremów.
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Wczoraj zakupiłam tusz do rzęs z maybelline,bo w SP mają-45 na tę markę i na Loreala,plus -30 na gariera z kartą Lifestyle
Idźże mi z tymi promocjami, we Wrocku na rynku zamiast zabytki zwiedzać, to ja Hebe, SP, 3 Rossy..

Ale kupiłam tylko kolejny piasek z Wibo. Brudnofioletowy

Patka, jak przyjedziesz do Kato na spotkanie, to niczym innym tylko Polskim Busem szybko, luxusowo i za grosze.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:20   #732
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam zapalenie mózgu aktualnie- jutro poprawka a ja ni du du.

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Gadasz tam, używam piasków niebrokatowych już od ponad roku i nigdy nie zmywałam ich dłużej niż 5 minut schodzą tak samo łatwo jak zwykłe kremy i (przynajmniej moje) nie barwią palców w przeciwieństwie do kremów.

Ale kupiłam tylko kolejny piasek z Wibo. Brudnofioletowy
Ja używam brokatowych i niebrokatowych i też nie mam problemów ze zmywaniem.

Dawaj zdjęcia, bo chyba go chcę bardzo. To numer 1, prawda?
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:20   #733
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48094814]Hej dziewczyny!
Wróciłam z Budapesztu, wróciłam z Mazur, wróciłam z gór i czuję, że to był genialny urlop. Budapeszt jest przecudnym miastem, serdecznie polecam, choć mam wrażenie, że tydzień to i tak za mało, by wszystko zobaczyć z taką dokładnością, jak lubię

Deszczowypies, nie wiem czy pamiętasz naszą rozmowę ad perfum z poprzedniej części, ale zamówiłam Vanille Noire i So Elixir Purple. O ile testy Vanille wspominam dobrze, tak w chwili obecnej nie mogę go znieść na mojej skórze. Przeistacza się w zapach zgniłych róż i spleśniałej wody z wazonu, coś paskudnego. Perfumy na pewno są świeże i nowe, porównywałam je z testerem w YR i znów wyszło mi to samo. Całe szczęście, że wzięłam tylko 30ml.
Natomiast So Elixir Purple są...magiczne Ciepły, słodki, ale nie duszący, szalenie kobiecy zapach. Gdy mam go na sobie odnoszę wrażenie,że grzechem jest nie zrobić do niego kobiecego, zmysłowego makijażu.
[/QUOTE]

Bardzo się cieszę, że Budapeszt Cię zachwycił, aż mi sama tęsknoty za nim narobiłaś.

Przykro mi, że Vanillie Noire ostatecznie Cię rozczarowało... So Elixir Purple nie znam, ale w takim razie dobrze, że Ci się spodobał. Może spróbuj VN wrzucić na targowisko i wymienić za jakiś fajny flakon? Czasem dziewczyny szukają.

Mam jutro rozmowę o pracę, ale mam jakieś doła i mam wrażenie, że nic nie umiem i do niczego się nie nadaję... W dodatku chyba się rozchorowałam, bo od dwóch dni boli mnie gardło, a teraz dochodzi głowa . Chyba zostanę dziś na obiad u TŻ, co sama będę robić .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:38   #734
Konto usunięte

Cytat:
Przykro mi, że Vanillie Noire ostatecznie Cię rozczarowało... So Elixir Purple nie znam, ale w takim razie dobrze, że Ci się spodobał. Może spróbuj VN wrzucić na targowisko i wymienić za jakiś fajny flakon? Czasem dziewczyny szukają.
Na pewno go wystawię, bo szkoda, by się u mnie marnowały. Co ciekawe, u mojej siostry rozwijają się zupełnie inaczej, podobnie jak dawniej u mnie. Niestety, siostra nie chce, gdyż podobno nie w jej guście
Stary 2014-09-11, 14:14   #735
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ja używam brokatowych i niebrokatowych i też nie mam problemów ze zmywaniem.

Dawaj zdjęcia, bo chyba go chcę bardzo. To numer 1, prawda?
Ja z brokatowymi zawsze mam. Ale i tak nic nie pobije kropkowych Lifów. Raz zdarłam to cholerstwo razem z warstwą paznokcia, bo mnie już qwrica brała

Ok, będą wieczorem.
Prawda

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 14:35   #736
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam jutro rozmowę o pracę, ale mam jakieś doła i mam wrażenie, że nic nie umiem i do niczego się nie nadaję... W dodatku chyba się rozchorowałam, bo od dwóch dni boli mnie gardło, a teraz dochodzi głowa . Chyba zostanę dziś na obiad u TŻ, co sama będę robić .
Mnie też gardło boli, do tego od wczorajszego wieczoru mam katar i cały czas zatkany nos. Dodatkowo uczeń mnie dzisiaj wyprowadził z równowagi i wpisałam pierwszą uwagę do dziennika. Obiad właśnie jem, a jak wrócę z zebrania z rodzicami, to otworzę wino i będę odpoczywać.

Cytat:
Ja z brokatowymi zawsze mam. Ale i tak nic nie pobije kropkowych Lifów. Raz zdarłam to cholerstwo razem z warstwą paznokcia, bo mnie już qwrica brała
prawda, kropkowe Lify trzymają się u mnie pełne 2 dni w porywach do 3. Więc muszą być ekstra mocne
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:46   #737
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

No bez jaj... właśnie się dowiedziałam że semestr zaczynam 29.09
chyba im coś nie halo

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:56   #738
Konto usunięte

Dziewczyny, a ma któraś z was doświadczenie z lakierami Sally Hansen Complete Salon Manicure kupowanymi na allegro, bądź zna sprawdzonego sprzedawcę, który ma te lakiery oryginalne, ale w cenie niższej niż 15 zł za sztukę?
Stary 2014-09-11, 16:05   #739
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, że nie dogadujemy się długi czas, ostatnio przechodzimy większy kryzys i jeszcze ja się zmieniam tylko po to, żeby zaczął się mną interesować, a tak być nie powinno - albo facet akceptuje mnie taką, jaką jestem, albo niech szuka sobie swojego blond ideału.
Popieram, że facet albo akceptuje albo nie. Jak ja to mówię, przecież widziały gały co brały. Rozumiem jakieś zmiany kiedy wychodzą one od obu partnerów np Tobie nie podoba się kolor włosów i facet powie faktycznie może spróbowałabyś z ... aaaale nigdy w życiu nie stawałabym na rzęsach żeby zwrócić na siebie jego uwagę co najwyżej mogłabym mu pokazać drzwi dzięki którym mógłby szukać tego blond ideału

Cytat:
Pomalowałam paznokcie China Glaze - FFF i jest to najgorszy lakier, jaki posiadam. Nim nie da się malować
Też go mam, kolor jest cudny ale w sumie malowanie jakoś mi poszło gorzej mi szło z at vase value
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:06   #740
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

OK, mam na zbyciu RevitaLash. Któraś chce?
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:18   #741
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Ja gotować to też nie mam kiedy, ćwiczyć może i bym miała kiedy, ale jak przychodzę ze szkoły, to straaasznie jestem zmęczona i już nic mi się nie chce.. Jedyna moja aktywność to Zumba 1-2 razy w tygodniu i wf w szkole.. Ale muszę to zmienić!
A wiesz ile to daje? Sama pamiętam swoje jeżdżenie na rowerze 3-4x w tygodniu przez godzinę dziennie! Jadłam praktycznie wszystko a ważyłam 55kg. A teraz 61 . Ja mam lenia po pracy, ale nie ma mnie w domu od 9:00 do 22:00 . Po szkole spokojnie dawałam radę z ćwiczeniami.

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość

Co kupiłaś?

ja słyszę szum w prawym uchu, strasznie mnie to denerwuje
2 szampony z Alterry. Zapas odżywek i masek do włosów, mydło z alterry, balsamy do ciała. Zrobię zdjęcia zbiorów i wstawię na wizaż
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:42   #742
Palinqa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
OK, mam na zbyciu RevitaLash. Któraś chce?
Ja bym przygarnęła, ale rzęsy rosną mi nieźle po kroplach do oczu na nadciśnienie
Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Popieram, że facet albo akceptuje albo nie. Jak ja to mówię, przecież widziały gały co brały. Rozumiem jakieś zmiany kiedy wychodzą one od obu partnerów np Tobie nie podoba się kolor włosów i facet powie faktycznie może spróbowałabyś z ... aaaale nigdy w życiu nie stawałabym na rzęsach żeby zwrócić na siebie jego uwagę co najwyżej mogłabym mu pokazać drzwi dzięki którym mógłby szukać tego blond ideału

Też go mam, kolor jest cudny ale w sumie malowanie jakoś mi poszło gorzej mi szło z at vase value
Wiem, że macie rację, ale staram się nie dopuszczać tego do siebie. Liczę, że niebawem się ocknie, bo już nie mam siły.

A Twój też jest bardziej pomarańczowy? Wiem, że są dwie wersje FFF, ale myślałam, że on jest z nutą różu, a tu pomarańcza, fuj. O dziwo, na zdjęciach wychodzi ten róż
Stary 2014-09-11, 16:45   #743
Mahila
Zadomowienie

U mnie na paznokciach czarny piasek Wibo. Stęskniłam się za nim.
A zaraz chyba pójdę poćwiczyć, tylko nie wiem, czy mi się chce..

65-60-55-50-45
Mahila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 16:47   #744
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Ja bym przygarnęła, ale rzęsy rosną mi nieźle po kroplach do oczu na nadciśnienie

Wiem, że macie rację, ale staram się nie dopuszczać tego do siebie. Liczę, że niebawem się ocknie, bo już nie mam siły.

A Twój też jest bardziej pomarańczowy? Wiem, że są dwie wersje FFF, ale myślałam, że on jest z nutą różu, a tu pomarańcza, fuj. O dziwo, na zdjęciach wychodzi ten róż
To jest w sumie jeden pies
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:49   #745
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli on się nie ocknie to my go tam z dziewczynami znajdziemy
Jest całkiem pomarańczowy a właśnie na zdjęciach widywałam bardziej różowe
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 16:56   #746
Mahila
Zadomowienie

Kav, wiesz może gdzie rozglądać się za jakąś dupą tego? Wiem, że Inglot ma coś takiego, ale raczej nie ciągnie mnie w stronę tej firmy.
Wszystko, co oglądałam albo jest zbyt ciemne, albo nałożone na paznokcie sprawia, że dłonie wyglądają trupio.

65-60-55-50-45
Mahila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 17:01   #747
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mahila Pokaż wiadomość
Kav, wiesz może gdzie rozglądać się za jakąś dupą tego? Wiem, że Inglot ma coś takiego, ale raczej nie ciągnie mnie w stronę tej firmy.
Wszystko, co oglądałam albo jest zbyt ciemne, albo nałożone na paznokcie sprawia, że dłonie wyglądają trupio.
Inglot swego czasu miał genialne lakiery, a teraz ich produkty solo nie wytrzymują nawet jednego dnia. Natomiast gdy kiedyś będę u rodziców, podkradnę mamie lakier i przetestuję go z Sally Hansen Insta Dri, bo to jeden z tych topów, który u mnie genialnie przedłuża trwałość lakieru.

Za to kocham ich kolorówkę, za genialną, genialną jakość i stosunkowo niewysokie ceny Ostatnio kupiłam swoją drugą paletkę Freedom i 5 kolorów cieni do jesiennego makijażu. Są tak cudowne, że niczym innym nie chcę się malować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 17:05   #748
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
chyba im coś nie halo
Widzę, że czasu nie marnujecie za to ja doszperałam się do dokladnych statów naszego rocznika, zdało na razie 105/240 (licząc z repetentami)

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 17:16   #749
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Patka, jak przyjedziesz do Kato na spotkanie, to niczym innym tylko Polskim Busem szybko, luxusowo i za grosze.
właśnie jak byłam w Katowicach jakoś w styczniu (na kilka godzin) to jechałam Polskim Busem z Wrocławia, normalnie luksus, wi fi, gniazdko do ładowania i jechałam z kumpelą to za dwa bilety zapłaciłyśmy 17 zł w obie strony

Cytat:
chyba im coś nie halo
ja też zaczynałam na drugim roku wcześniej, by na Euro skończyć też wcześniej

Cytat:
Napisane przez Mahila Pokaż wiadomość
U mnie na paznokciach czarny piasek Wibo. Stęskniłam się za nim.
A zaraz chyba pójdę poćwiczyć, tylko nie wiem, czy mi się chce..
jak nie wiesz co ćwiczyć to polecam stronę Fitness Blender wpisujesz co chcesz ćwiczyć, ile czasu ma Ci to zająć ile kalorii chcesz spalić itd. i pokazuje Ci filmiki

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Widzę, że czasu nie marnujecie za to ja doszperałam się do dokladnych statów naszego rocznika, zdało na razie 105/240 (licząc z repetentami)
a do kiedy jest termin ostateczny? Może dobijecie do 120?

wczoraj pomalowałam paznokcie piaskiem z Rimmela
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 17:31   #750
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
chyba im coś nie halo
U mnie do niedawna rok akademicki zaczynał się w ostatnim tygodniu września i było całkiem spoko, bo z tego powodu dostawaliśmy więcej wolnego w okolicach weekendu majowego albo Wielkanocy.

Cytat:
A już się zaczęłam cieszyć, że polecisz na rzęsy coś normalnego. Ale chyba jednak przyjdzie mi umrzeć z rzadzizną.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
za to ja doszperałam się do dokladnych statów naszego rocznika, zdało na razie 105/240 (licząc z repetentami)
Ja mam jutro poprawkę z egzaminu, który zdało 27 osób na 98. Trzymajcie kciuki za mnie, bo mam dziwne wrażenie, że ręka psora rzuci naszymi egzaminami tak, że moja praca znów spadnie na podłogę zamiast na biurko.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości