|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A do Kosmyka wybitnie mi nie po drodze, na allegro zamówiłam Kallosa bananowego, mini Batiste i gumkę Invisibobble.
|
|
#842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perwersyjne figle są Nam znane, a włosy offtopowo pielęgnowane - cz. XXXII
Cytat:
Ja kupiłam sobie tylko odżywkę z Sensique, tę co Tobie kiedyś. Mam nadzieję, że to nie bubel? ![]() Chudzina to będę jak zejdę do tych 54 kilo. Jak zejdę to się nażrę torta i za cel obiorę 52 kilo do Bożego Narodzenia. Jak zejdę do 52 kilo to wtedy kupię sobie turbo-sexy-kiecę i wypindrzę się tak, że Ciotce z Ameryki z wrażenia licówki powypadają. Cytat:
![]() Cytat:
Ja wciągnęłam dzisiaj makflurra z kitkatem.
|
|
#843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że uda mi się spotkać dziś z D., bo jak nie, to zejdę na drugi poziom depresyjny
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Każdy ma swoją motywację Kliknęłam już wiśniowy
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja zacznę je testować dopiero w przyszłym rokumam te gumki i upy nie urywają ![]() W cycach na pewno nie ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Aaaaa i trzymajcie kciuki, bo za godzinę jestem umówiona na wizytę u dentysty, będę wyrywać kolejną ósemkę |
|
|
|
|
#847 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to za film, bo coś kojarzę, ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć. [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48108092] Dostałam się na magisterkę, żegnaj filologio Gratulacje. Ja właśnie czekam na wyniki rekrutacji. Będą za tydzień. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ooo, to dobrze, że ich nie kupiłam, bo mnie kusiły. Może kupię jedną, jak będę zamawiała coś na minti shopie.
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Scar, proszę Cię bardzo. Ale wybór mega trudny, bo moja komórka zna mnóstwo odcieni fioletu
![]() (Chyba nie muszę dodawać, że w rzeczywistości wygląda jeszcze inaczej? ).
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
To dobrze, za 4 złote z groszami żal było nie wziąć, a moje wskazujące ostatnio straszliwie straszą.
![]() Nie widziałaś jeszcze moich cyców, więc nie bądź taka pewna. Cytat:
A film to chyba 9 i pół tygodnia, młoda Kim Basinger. ![]() Cytat:
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-09-12 o 16:00 |
||
|
|
|
#850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Serio? ![]() Matko, Mintishop... Po co tam wchodziłam...
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj nie wiem. Cytat:
![]() KLIK paznokcie już na blogu
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
Mnie ostatnio ciągnie w stronę pielęgnacji twarzy i ciała. No i kolorówki. Tyle że kolorówka to finansowe zuo, zwłaszcza, gdy trzeba znów kompletować cienie, bo pożegnałam się z moimi ulubionymi kolorami ze Sleeka i nie mam zamiaru więcej do tych palet wracać.
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113072]Mnie ostatnio ciągnie w stronę pielęgnacji twarzy i ciała. No i kolorówki. Tyle że kolorówka to finansowe zuo, zwłaszcza, gdy trzeba znów kompletować cienie, bo pożegnałam się z moimi ulubionymi kolorami ze Sleeka i nie mam zamiaru więcej do tych palet wracać.[/QUOTE]
ja kupiłam flesza na weekend zniżek, bo właśnie na inglota jest -20% i myślę, że sobie jakieś cienie zanabędę drogą kupna-sprzedaży
|
#855 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Później szukałam czegoś w stosunkowo tańszych markach, później szłam drogą blogowo-wiżażowych typów, a te Ingloty zawsze były gdzieś obok. Obecnie posiadam 5 kolorów i żałuję, że nie wzięłam palety 10tki, bo coś czuję, że na tych 5 nie poprzestanę ![]() Bardzo kuszą mnie: 419 do łączenia z matowymi brązami, a także 399 do dokładnie takiego makijażu oraz granaty do smokey. |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113095]O rany, jakie piękne!
Dziękuję
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. I generalnie gdyby nie to, że mam beznadziejny piekarnik, a współlokatorzy nie lubią ciast to bym piekła i piekła... Jak w ciągu roku zamieszkamy razem z TŻ to dopiero będzie, bo jesteśmy typowymi łasuchami po 20 [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113072]Mnie ostatnio ciągnie w stronę pielęgnacji twarzy i ciała. No i kolorówki. Tyle że kolorówka to finansowe zuo, zwłaszcza, gdy trzeba znów kompletować cienie, bo pożegnałam się z moimi ulubionymi kolorami ze Sleeka i nie mam zamiaru więcej do tych palet wracać.[/QUOTE] Mnie wzięło na kolekcjonowanie rzeczy do włosów z powrotem. Po tej zdanej UE chciałam sobie kupić w nagrodę perfumy, ale o dziwo jakoś nagle przestały mnie kusić .A co nie tak ze Sleekiem? Bo ja dalej sobie chwalę swoje dwie paletki.
|
|
#859 |
|
Konto usunięte
|
Sleeka wykorzystuję w 50%, znajduję 5-6 cieni które mi odpowiadają a reszta leży. Ponad to mega rozczarowaniem było dla mnie Au Naturel, nawet na bazie z Art Deco te cienie trzymały mi się słabo i blakły w ciągu dnia. Mam jeszcze Oh So Special, z której uwielbiam oba róże, ciemny fiolet, brąz, a także od czasu do czasu użyję tego miedzianego i wszystko. O ile OSS ma lepszą trwałość niż AN, to i tak nie jestem fanką tych cieni. Wolę sama kompletować paletkę z dokładnie takich cieni, jakich używam, a dużo lepiej pracuje mi się na Inglocie.
|
|
|
|
#860 |
|
Zadomowienie
|
Robiłam ostatnio, co nic nie mówiłaś.
|
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
Co się będę odzywać, później wyglądam jak szarlotka
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113298]Uwielbiam ich cienie. Kupowałam je jeszcze w czasach liceum, miałam wtedy zawrotną liczbę 3 sztuk
Później szukałam czegoś w stosunkowo tańszych markach, później szłam drogą blogowo-wiżażowych typów, a te Ingloty zawsze były gdzieś obok. Obecnie posiadam 5 kolorów i żałuję, że nie wzięłam palety 10tki, bo coś czuję, że na tych 5 nie poprzestanę ![]() Bardzo kuszą mnie: 419 do łączenia z matowymi brązami, a także 399 do dokładnie takiego makijażu oraz granaty do smokey.[/QUOTE] ja się właśnie zastanawiam czy brać 5 czy 10 paletę, ale chyba wezmę 10 na "w razie w", bo wyjdzie zdecydowanie taniej niż 2x5 tylko, że 10 będzie kusiła z kolei jak okienka będą takie puste i samotne ![]()
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
Czyli całkiem smacznie..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BTW, u mnie będzie jeszcze śmieszniej, bo chochlik w głowie podpowiada "a dokup do tej 5 10tkę, to skompletujesz 15 cieni które ci w pełni odpowiadają". To się nazywa zuo
|
|
|
|
|
#865 |
|
Rozeznanie
|
|
#866 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113389]Sleeka wykorzystuję w 50%, znajduję 5-6 cieni które mi odpowiadają a reszta leży. Ponad to mega rozczarowaniem było dla mnie Au Naturel, nawet na bazie z Art Deco te cienie trzymały mi się słabo i blakły w ciągu dnia. Mam jeszcze Oh So Special, z której uwielbiam oba róże, ciemny fiolet, brąz, a także od czasu do czasu użyję tego miedzianego i wszystko. O ile OSS ma lepszą trwałość niż AN, to i tak nie jestem fanką tych cieni. Wolę sama kompletować paletkę z dokładnie takich cieni, jakich używam, a dużo lepiej pracuje mi się na Inglocie.[/QUOTE]
Rozumiem, ja w sumie też nie wykorzystuję wszystkich, ale i tak jestem zadowolona z ilości odcieni, jakie mi oferują - rzadziej bo rzadziej, ale tknęłam już właściwie wszystkie . A na bazie jak Ci się trzymają? Bo ja zanim nie zaczęłam używać bazy, to też było różnie.Dostałam pracę, zaczynam od poniedziałku, dzięki za kciuki!
|
#868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Używam ich tylko z bazą, nie znam cieni, które solo trzymałyby się dla mnie satysfakcjonująco długo. Obecnie używam bazy Hean, miałam Art Deco, Kobo i Essence. Essence była paskudna, ale pozostałe 3 są porównywalnie bardzo dobre ![]() AN trzymały się na bazie 3-4 godziny bez rolowania, a zaznaczę, że nie mam tłustych powiek. Natomiast z OSS dwa połyskliwe róże są nietknięte do zmycia makijażu, ale już np. matowy fiolet blednie. Edytowane przez fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 Czas edycji: 2014-09-12 o 16:58 |
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113584]Moje serdeczne gratulacje
![]() Używam ich tylko z bazą, nie znam cieni, które solo trzymałyby się dla mnie satysfakcjonująco długo. Obecnie używam bazy Hean, miałam Art Deco, Kobo i Essence. Essence była paskudna, ale pozostałe 3 są porównywalnie bardzo dobre [/QUOTE]Idę w poniedziałek, zobaczymy jak będzie, ale mecenas z którą rozmawiałam była przemiła i mam bardzo dobre przeczucia. Zwłaszcza, że nie ukrywałam swoich słabych stron i przyznałam się, których dziedzin prawa nie lubię, a i tak mnie wybrali .Ja używałam bez bazy, wkurzyłam się i kupiłam bazę, chwilę podziałałam na bazie, znowu mi się odechciało babrać i o dziwo nagle są bardzo spoko bez bazy Inna sprawa, że nie mam porównania do dobrych cieni, bo nigdy specjalnie się nie orientowałam w kolorówce.
|
#870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do 52 to ja dobijałam na siłę z 48, bo ciągle słyszałam, że pewnie nic nie jem itp. Swoją drogą to grubasom nikt nie mówi, że pewnie wpieptalają jak dzikie bąki na każdym kroku, ale szczupłym na każdym kroku wmawia się anoreksję. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113498]Bierz 10. Mimo wszystko, nawet jakbyś miała 5 to kolejne dalej będą cię kusiły ![]() BTW, u mnie będzie jeszcze śmieszniej, bo chochlik w głowie podpowiada "a dokup do tej 5 10tkę, to skompletujesz 15 cieni które ci w pełni odpowiadają". To się nazywa zuo [/QUOTE]Ja teraz mam taką ogromną paletę z sephory, około 6 sztuk sięgnęło dna, a jakieś 3-4 są w połowie zużyte, więc w sumie akurat 10 ![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48113538]Właśnie widzę, jak coś z południa nadciąga ![]() Dotarły do mnie dziś jesienne botki, wbrew założeniom ładniej wyglądają do sukienek. Trzeba dokupić jeszcze trzy [/QUOTE]pokazuj! Cytat:
![]() się mówi apetycznie! Nie znasz się
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.