|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
![]() ja po kolacji miałam 112 , czy standardowo bo zjadłam 3razy pieczywo chrupkie z sezamem, dwie parowki na cieplo, keczup i trochę ogorka ![]() ale jeszcze zjem pozna przekaske bo inaczej padne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Wtajemniczenie
|
Anetka - to wybredna jestes powiem Ci
![]() Co do zamawiania jedzenia, to zalezy od szpitala. Byłam w jednym takim, gdzie pacjentki sobie zamawiały regularne pizzę, a mężowie dowozili np. KFC czy McDonalds... z kolei w innym nie było to dozwolone. Na pewno za to może CI ktoś przywozić zwykłe jedzenie, mi tak TŻ zawsze robi, bo nie jadam tych mielonek itp. a samych 6 pajd chleba jeść nie będę, także jak jest twaróg czy cos takiego, to jem, a jak jakaś mielonka, to idę do lodówki po własne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam łóżeczko !
![]() uffff, z wyprawki został tylko wanienka i przewijak ![]() ps. przepraszam, ale musiałam się pochwalić ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- a tak z innej beczki - obecnie wątek przegląda 34 użytkowników!
![]() |
#4774 | |
Wtajemniczenie
|
Kiara achaaa
![]() ![]() Indra brawo dla synka! Frau mnie biodro też nawala... i kość ogonowa i całe spojenie... Dzisiaj mówiłam do męża właśnie, że tak jak teraz mnie te wszystkie kosteczki bolą to tak czułam na kilka dni przed porodem z chłopakami... normalnie jakby mi się tam wszystkie kości rozstąpiły i rozszerzały na poród... :/ Martha ja po brzoskwini mam 101... ![]() ![]() Anetka u nas z zewnatrz nie mozna zamawiać, ale rodzinka może jedzenie przynosić ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie do konca sie z Toba zgodze ja tez mialam tak ze na poczatku jak zaczelam brac tardyferon to kilka razy dziennie nawet sie zdarzalo, pozniej w nidlugim czasie sie unormowalo i teraz nie mam zadnych problemow ale o zatykaniu mowy nie bylo ( jako ze to napisalam to pewnie sie zmini ![]() ![]() Aleaa jak fajnie ze juz w domu. Kolejny raz to juz porod i zapamietaj to sobie ![]()
Na ziemi pojawił się cud... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-09-13 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Wtajemniczenie
|
Na mnie tez żelazo działa ok, nie zatyka mnie bynajmniej :P
I tym oto akcentem, mówię już dobranoc ![]() ![]()
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem przekonana do tego, czy można keczup, ale skoro nie przekraczam po nim cukrow, to wcinam po kryjomu! haaa ![]() ![]() Kasia mnie tez się podoba komoda, która pokazalas! ah tak zaluje ze mamy te meble... ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
padam....
reszta w klubie...
#4779 |
Rozeznanie
|
a ja wlasnie odkrylam ze klub zniknal z listy klubow
![]() wyrzucilyscie mnie .... ?? ![]() ![]()
#4780 |
Raczkowanie
|
My dzisiaj byliśmy w kinie
![]() ![]() Ja z dnia na dzień czuję się gorzej, astma mnie dobija. Jeszcze nigdy nie miałam takich problemów z oddychaniem, najgorsze jest to że nic nie pomaga, bo to nie jest kwestia zwężenia oskrzeli tylko zmniejszenia pojemności płuc, które i tak już kiepsko pracują. Biorę sterydy, siadam w rozkroku żeby brzuch się obniżył choć trochę i powoli sobie sapię... abym tylko te trzy/cztery tygodnie wytrzymała, nawet na cesarkę się zgodzę ![]() Wiem, że temat już był, ale jakby któraś mogła mi wrzucić listę wyprawkową... Jak Was czytam to mam wrażenie, ze jeszcze niczego nie mam. Wiem, że z ubranek brakuje mi ciepłego pajaca, chciałam przed kinem zajść i kupić, ale Tż stwierdził, że mało czasu mamy i innym razem, to mu powiedziałam, że sam niech kupi bo na wyjście ze szpitala będzie potrzebny, a ja nie będę robić wypraw po jeden ciuch. Ciekawe jak sobie poradzi ![]() jakby któraś była zainteresowana to można dostać bezpłatny gadżet https://mapa.premier.gov.pl/index.html?status=1#First Ja zamówiłam dla małej na pamiątkę z roku urodzenia ![]()
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007082500100130.png http://www.suwaczki.com/tickers/ckaicsqv3drdev9w.png Edytowane przez Beata Marcina :0 Czas edycji: 2014-09-13 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jedynie produkty zywieniowe dla maluszkow nie sa objete promocja ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
Ja tez glownie do makaronow lub ryzu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-13 o 23:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu spac nie moge,a to zle, bo znow tysiac mysli klebi sie w glowie, znow czarne scenariusze i chandra gotowa. Znow TZ denerwuje. Znow bola biodra i brzuch twardy ze ledwo z boku na bok mozna sie obkrecic. Ahhh... sie rozczulam nad soba tylko niepotrzebnie. To wszystko dlatego, ze spac nie moge...
![]() |
#4783 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem Technologiem Żywności i mam zboczenie zawodowe co do jakości żywności, poza tym..te ilości co podawali np. na Polnej to nawet nie na "jedną nogę" - strasznie głodna byłam.. na pewno sobie prowiant wezmę, ale chciałabym też ciepły obiad zjeść... 3 dni bez żarcia to ja umrę tam Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry o 5.00 :/
Ach jak ja Was rozumiem dziewczyny ![]() ![]() Szybkawolna rano jak lapka odpalę to wyślę Ci zaproszenie ![]() Martha mnie właśnie też to zastanawia, że zjadłam tego torta i cukier miałam ok ![]() No i co tu robić o tej porze?!?!
#4785 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurde, ale przy Chlopakach też tak miałaś? Ja wiem, że każda ciąża jest inne,, ale takie zdychactwo mnie już doprowadza do złości :-/ Cytat:
Możesz mnie np.o tej porze do klubu dodać ![]() Znów jestem spocona jak szczur! Idę wziąć prysznic choć pewnie to niewiele pomoże. Nos zatkany. Trzymajcie dziś kciuki, żebym tego ślubu nie położyła. Eh... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
Zamiast opd nacisnelam w telefonie zglos i tam wyslalam post z moimi zalami...upssss ktos wie, co sie stanie? Juz nie chce mi sie az pisac drugi raz....
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Zanet my tez musimy wozek zamowic wczoraj, ale stwierdzilismy, ze jeszcze chwilke poczekamy, zeby gwarancja nje uciekala ![]() Dziewczyny powiedzcie mi jedno jak to jest wlasnie z gwarancjami na wozek? Bo nasz na aukcji ktora nas interesuje ma rok gwarancji, a na innych zdarza sie ze na ten wozek daja dwa lata. Dzwonilismy do producenta i on mowi, ze daje rok. To skad ten drugi rok na niektorych aukcjach? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4788 |
Wtajemniczenie
|
Frau no miałam właśnie i za pare dni urodziłam
![]() ![]() Kochana to Ciebie w klubie nie ma????? Niemożliwe! Manieczka co do gwarancji to nie mam pojęcia jak to jest...nie pomogę... Zjadłam śniadanko i idę pod prysznic... jak się ogarnę to powysyłam zbłąkanym owcom zaproszenia do klubu ![]()
#4789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylam na stronie ale tam nic nie pisze ze jakis rabat jest ![]() Cytat:
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Dzisejsza noc w szpitalu lepsza bardziej sie wyspalam choc pobudki byly o 2,4,6 przez polozna. One tez nie maja co robic tylko w nocy nas budza.
Dzis pierwszy raz ktg przeszlo bez problemow bo mloda wspolpracowala i nie uciekala z zapisu. Wczoraj woeczorem poprosilam polozna o zdjecie wenflonu i od razu lepiej. Teraz tylko czekac na obchod
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4792 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się martwię jak dam radę jako mama dwójki, bo mój syn jest taki cyc mamusi. Teraz twierdzi, że się cieszy, troszczy o mnie i mówi, że będzie pomagał, ale jak się mała urodzi to mam jednak pewne obawy, jak on to przejdzie. I ja też.
Mój syn w nocy zaczął kaszlec, wieczorem nebulizacja zanim się rozkręci bardziej, na szczęście jak wlacze bajkę to ładnie siedzi i oddycha.
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dajesz do neubulizacji?sama sol fizjologoczna?
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
Alekaz no czyli to bylo chwilowe lenistwo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4795 |
Wtajemniczenie
|
Indra, czekoladka powiem Wam z własnego doświadczenia, że też miałam takie obawy jak Wy, a później się z tego śmiałam, bo to jest oczywiste, że dacie radę i pomyślcie sobie, że to jak teraz kochacie syna czy córkę to jak się maleństwo urodzi to pomnożycie tą miłość razy 2
![]() ![]()
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4797 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i poszłam na dziecięce ciuszki a tam taaakie cuda ![]() ![]() ![]() A jeden pajacyk dla Wandzi kupiłam taki słodki z Tweetym ![]() Poza tym w tym tygodniu odzyskam nasze małe ubranka więc biorę się za pranie jak tylko pogoda będzie. A ze złych wiadomości to wszyscy jesteśmy chorzy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
U nas dzisiaj 2,5 godz wyjęte z nocy, tzn. ja to całą noc się wierciłam i spać nie mogłam a mała po 3 się obudziła chyba miała złe sny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Begie no to mowisz, ze w koncu ciuszki do Ciebie wroca?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.