Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-15, 06:48   #3391
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Hej.

Kija, zapewniłaś mi dobry humor na cały dzień uwielbiam Cie czytać

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-09-15 o 08:23
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 07:16   #3392
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Witam się i wracam do Was na dobre. .. powiem Wam Nowe szafeczki twórstwa tz robią furorę i ma dwa zamówienia
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Hje, to widze, ze wspinaczka w cenie ja bym chyba zeszła na miejcu na taki widok ..... jak mi młody wlazł na czwarty szczebel to dostałam takiego przyspieszenia, ze wyprzedziałabym auta F1

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

O losie, allegro ma taką bogata ofertę torebkową a mój budzet ograniczony:cry :
Ja tez mam ten problem. ...a szukam tez sexi nocnej koszulki - ale takiej nie wyuzdanejj tylko normalnej ale z nutką. .no wiecie:p chciałam zaskoczyć tż- on lubi takie a mam jedną i to za małą a teraz w tych kwestiach nam sie jakoś polepszylo a nawet bardzo
Jakby ktoraś z Was taka w dobrej cenie widziała. ..

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tak tylko wtrące 3 grosze, zapisałam sie wczoraj do tej grupy RB na facebook i wlasnie podnioslo mi sie cisnienie, bo wypowaida sie tma dziewczyna ktora ma 3 dzieci w kazdej ciazy paliła, a teraz ma 8tyg corke i napisala problem ze ona nie chce ssac piersi. No i wyszlo ze pali podczas KP :/ na jej profilu z przed paru dni zdjecie z piwem.... ja nie mgoe ca ludzie. A jeszcze jedna z wątku chyba jakas Adminka, napisala ze alkohol przy KP w malych ilosciach jest dozwolony.

Do dwoch piw/kieliszka wina mozna kp od razu, po wiekszej ilosci trzeba odczekac odpowiednia ilosc czasu,jest to zwiazane z metabolizmem alkocholu i tym ze tylko minimalne ilosci przenikaja do mleka (tyle co np. Z owocu). Jesli dla bezpieczenstwa chce sie odzekac,to 2h wystarcza. Inna sprawa,ze ktora mama majac malucha pod opieka wypije wiecej niz kieliszek
Żenada. .. i smutne to
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Sylwietta ja podtrzymuję ubiegłotygodniową opinię - ten program jest taki normalny. Nudny ale coś w sobie ma, podoba mi się bardziej niż tvn-owskie maminsynki z mamusiami. Tu nawet mamusie są ok, takie ludzkie zwykłe kobitki. W tamtym tygodniu jedna powiedziała do syna jak się za bardzo wpatrywał w zdjęcie jednej panny (akurat się trafiła jakaś lala z pozowanymi fotami niczym z portfolio) coś w stylu że ładna pusta miska obiadu nie poda czy że z ładnej pustej miski się nie najesz, tak jakoś Ja oglądam dla Adasia keyboardzisty i Stanisława czytającego Mickiewicza. Czyli tych najstarszych. A co do zębów, Marsi masz rację ale dzięki temu taki bezzębny będzie pasował do bezzębnej, może takie były kryteria zgłoszenia? :d
Właśnie mi się kończy urlop, jutro mam dyżur od 6 a pod telefonem od 3

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Ooo mówicie że jakieś mistrzostwa są? To może złodzieje oglądają i będzie spokój?
Cytat:
No co, nie wszyscy muszą się interesować sportem. A poza tym ostatnio bojkotuję wiadomości bo same złe rzeczy podają i się człowiek tylko niepotrzebnie denerwuje, od razu jestem zdrowsza i mam niższe ciśnienie No to niby skąd mam wiedzieć. Specjalnie sprawdziłam przed chwilą i już wiem że w siatkę grają, nie odczułam znaczącego polepszenia jakości życia odkąd się o tym dowiedziałam Czyli wnioskuję że bez takiej wiedzy mogę doskonale funkcjonować... A w ogóle to nigdy nie lubiłam siatkówki bo tam trzeba było wybijać tak dziwnie piłkę z kąta waląc ręką z góry a ja umiałam tylko z dołu a najlepiej mi szło rzucanie do tyłu, taką np. piłką lekarską, nie umiem rzucać do przodu bo mi zaraz piłka spada na ziemię. Nie tylko zresztą piłka, kamień czy ogryzek też. Rzucę ale do tyłu No to jak mam lubić siatkę?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Chyba że ci siatkarze są ładni i się ich opłaca oglądać?
Kija Ty jak coś napiszesz to mi się od razu japa taaak cieszy.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-09-15 o 07:18
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 07:44   #3393
Ultra81
Rozeznanie

Hej dziewczyny!
Poczytałam trochę co u Was, ale jak zwykle nie wszystko pamiętam

Szaja - 100 lat! Niech Ci się szczęści Trochę późno, ale wiadomo - lepiej późno niż później

Silver - super, że się wybawiliście

Marsi - pierwsze miłostki Leosia Mychę też ostatnio zarywał chłopczyk jakies parę miesięcy starszy od niej, ale trzymała go na dystans Ogólnie ma dystans do facetów - z babkami szybciej się zakolegowuje

Pstryczku - powodzenia z praktykantką!

Sylwietta - super spódniczka. Będziesz wyglądała

Ellmi - Fifek rewelacyjny jest! Nie mogę się doczekać aż Młoda będzie tak gadać.

Kija - dla mnie jesteś mistrzynią rozkminy wszelakiej! Od razu mi się buzia śmieje, jak Cię czytam

Misia - dobrze, że z paluszkiem to nie złamanie

Bokeh - masakra z tym, co piszesz o tych poglądach niektórych mam. Nie kumam, no nie kumam czegoś takiego

A my mielismy całkiem spoko weekend, tz gotował, trochę mnie powkurzał, ale ogółem chyba ok Cały czas temat chaty na tapecie, a ja coraz bardziej się boję. Tak w ogóle to zaraz jadę do mojej starej pracy złozyć wypowiedzenie, zdać telefon służbowy i kompa (i tak z nich nie korzystam). I dziwnie mi tak... Czasami wydaje mi sie, że lepiej by mi było bez tych wszystkich zmian, ale tak to już jest, że nie umiem na dupie usiedzieć, a potem działam i mam rozkminy egzystencjalno-finansowe

Buziaki i do później
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 07:57   #3394
szklanka19
Zadomowienie

Hej, hej!

Melduje, ze udało nam się zabrać z Ewa razem z moim mężem na delegacje bo tym razem wyjazd dłuższy i okolica turystyczna, także moze wyjdzie nam z tego taki pseudo urlop, przynajmniej późnym popołudniem

Ewa znalazła tu przyjaciela, kota, ciągle o nim wczoraj gadała, chodziła za nim, miała łzy w oczach ze szczęścia jak go widziała. I wiecie co ta zaraza kudlata zrobiła? Poszedł w świat! Jak go dzisiaj nie będzie to mi się biedna zaplacze. Ja cały wieczor slyszalam tylko nia nia (miau miau), w nocy to samo, plakala bidusia przez sen i nia nia i mi pokazuje, ze nie ma. A Ewunia się podzieliła z nim swoją zupa i babeczka.

Także pozdrawiamy ciepło, trzymajcie kciuki, żeby siersciuch wrócił
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 07:59   #3395
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej!
ale jestem chora;/ ojej...

Amelce przeszedł już katar (2dni) ale bardzo brzydko kaszle, tak odrywająco, więc pakuje manatki i spadamy do lekarza(1 raz do chorych) oby nas przyjęła..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 08:20   #3396
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Poczytałam trochę co u Was, ale jak zwykle nie wszystko pamiętam

Szaja - 100 lat! Niech Ci się szczęści Trochę późno, ale wiadomo - lepiej późno niż później

Silver - super, że się wybawiliście

Marsi - pierwsze miłostki Leosia Mychę też ostatnio zarywał chłopczyk jakies parę miesięcy starszy od niej, ale trzymała go na dystans Ogólnie ma dystans do facetów - z babkami szybciej się zakolegowuje

Pstryczku - powodzenia z praktykantką!

Sylwietta - super spódniczka. Będziesz wyglądała

Ellmi - Fifek rewelacyjny jest! Nie mogę się doczekać aż Młoda będzie tak gadać.

Kija - dla mnie jesteś mistrzynią rozkminy wszelakiej! Od razu mi się buzia śmieje, jak Cię czytam

Misia - dobrze, że z paluszkiem to nie złamanie

Bokeh - masakra z tym, co piszesz o tych poglądach niektórych mam. Nie kumam, no nie kumam czegoś takiego

A my mielismy całkiem spoko weekend, tz gotował, trochę mnie powkurzał, ale ogółem chyba ok Cały czas temat chaty na tapecie, a ja coraz bardziej się boję. Tak w ogóle to zaraz jadę do mojej starej pracy złozyć wypowiedzenie, zdać telefon służbowy i kompa (i tak z nich nie korzystam). I dziwnie mi tak... Czasami wydaje mi sie, że lepiej by mi było bez tych wszystkich zmian, ale tak to już jest, że nie umiem na dupie usiedzieć, a potem działam i mam rozkminy egzystencjalno-finansowe

Buziaki i do później
Chyba przegapiłam coś. Zmieniasz job?

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej!

Amelce przeszedł już katar (2dni) ale bardzo brzydko kaszle, tak odrywająco, więc pakuje manatki i spadamy do lekarza(1 raz do chorych) oby nas przyjęła..
Zdrówka dla Was dziewczyny.

Mimo@ stanęłam na wagę. ...a tam? Moja upragniona 7 z przodu! !!!!!!!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 08:51   #3397
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Neti, brawo brawo!!! Moje gratulacje! i razem z Silver mnie zdecydowanie zmotywowałyście i będę walczyć dalej, bo narazie to leń i do d... wszedł najchętniej bym 9kg jeszcze zrzuciła, ale i 5 by było dobrze także lecę sprzątać, a potem turbo wyzwanie, do sylwestra będę dupcia

nadrobiłam wszystko ale oczywiście nie pamiętam

Sylwia - ale będzie z ciebie lachon w tej kiecce :ślina: ja bym wzięła zwykłą gładką bluzkę, coby jak choinka nie wyglądać

Ellmi - Filip jest RE-WE-LA-CYJ-NY!!! REWELACYJNY!!! czekam na taką pogawędkę z Anusią

Silver - cieszę się że się wybawiliście!

Bokeh - do niektórych ludzi nie mam słów

aaa i oglądanie rolnika wczoraj zarządził...mój mąż

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

aaa, a mówiłam już że mam doła w związku z brakiem pracy??? i pieniędzy :/ chyba pójdę na jakieś nocne inwenatryzacje póki co, bo naprawdę z $$ kiepsko i mam ogromne poczucie winy

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 09:07   #3398
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

Kija uwielbiam Cię czytac dobry humor od rana murowany

neti brawo!!

Deli zdrówka

hje nie mogę z Poli wczoraj w tym programie mama kontra mama, dziewczynka 14miesięcy wspięła się na sam szczy drabiny

bokeh szkoda słów na takich ludzi:/

a wczoraj Hania z tatusiem była na meczu rugby. była atrakcją razem z inną dziewczynką;p wszyscy sobie z Nimi zdjęcia robili a najlepszy był facet który wysłał to zdjęcie żonie i powiedział, że jedzie do niej robić dzieciaka

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:22   #3399
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Rozmowa z moim mężem. Pytam:
- Kochanie gdzie jest Blanka?
- Wzięła Twój telefon i poszła na balkon.
- A co robi?
- Aktualnie siedzi na Wizażu
padłam

Cytat:

A my bylismy dzis ( tzn ja z małym) na lokalnym festynie z cyklu zakonczenie lata, gwiazda disco spiewała Ale ale aleksandra a młody tanczyl przed sceną i robił furore w czapce z daszkiem na bakier tata tez byl, ale słuzbowo i jak go dziec zobaczył to na całe gardło wrzasnął a potem dał dyla no padłam ze smiechu
padłam po raz kolejny, jak sobie to wyobraziłam

Cytat:
Melduję że przyjechały żony dla rolników
oglądałam z TZtem,potwierdzam, normalny ten program. Aczkolwiek nie ukrywam że jak początek leciał to sikałam ze śmiechu, a potem z Grzesia jak dynamicznie te kobiety całował

Cytat:

Dzizas, Hje, zawał murowany..... Nie dziwie Ci sie..... Ja pare dni temu zostawiłam małego bawiącego sie w kuchni, wkładał sobie patyczki przez dziurki od druszlaka, poszłam siku, wychodze a dziec stoi na parapecie w sypialni i okno otwiera:m dleje: dodam, ze na piętrze:m dleje:

propos, są do kupienia jakies zabezpieczenia na okna? Bo zdjełabym klamkę, ale wtedy nie uchyle okna zeby wywietrzyc. A znając Bartula to jeszcze niejeden pomysł mu wpadnie do łepetynki
mi właśnie Dawid zaczyna drzwi na balkon otwierać i TZ mówił że po prostu założy klamkę z zamkiem.

Cytat:
wkurza mnie jak kobiety/matki piszą coś w stylu "mama też człowiek, ciąża nie choroba od jednego piwa/fajki nic sie nie stanie a jak ams zochote to czemu nie" serio jak już czytam coś takiego to mnie bierze
daj spokój... ja szału dostaje jak czytam takie herezje..

Cytat:
No co, nie wszyscy muszą się interesować sportem. A poza tym ostatnio bojkotuję wiadomości bo same złe rzeczy podają i się człowiek tylko niepotrzebnie denerwuje, od razu jestem zdrowsza i mam niższe ciśnienie No to niby skąd mam wiedzieć. Specjalnie sprawdziłam przed chwilą i już wiem że w siatkę grają, nie odczułam znaczącego polepszenia jakości życia odkąd się o tym dowiedziałam Czyli wnioskuję że bez takiej wiedzy mogę doskonale funkcjonować... A w ogóle to nigdy nie lubiłam siatkówki bo tam trzeba było wybijać tak dziwnie piłkę z kąta waląc ręką z góry a ja umiałam tylko z dołu a najlepiej mi szło rzucanie do tyłu, taką np. piłką lekarską, nie umiem rzucać do przodu bo mi zaraz piłka spada na ziemię. Nie tylko zresztą piłka, kamień czy ogryzek też. Rzucę ale do tyłu No to jak mam lubić siatkę?

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Chyba że ci siatkarze są ładni i się ich opłaca oglądać?

Cytat:
Hej!

o Jeziu, zdrówka dla Was kochane

Neti gratulacje

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:37   #3400
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
juz sie usmiechnęłam dostałam 500 zł ale co to jest......

Dzizas, Hje, zawał murowany..... Nie dziwie Ci sie..... Ja pare dni temu zostawiłam małego bawiącego sie w kuchni, wkładał sobie patyczki przez dziurki od druszlaka, poszłam siku, wychodze a dziec stoi na parapecie w sypialni i okno otwiera:m dleje: dodam, ze na piętrze:m dleje:

propos, są do kupienia jakies zabezpieczenia na okna? Bo zdjełabym klamkę, ale wtedy nie uchyle okna zeby wywietrzyc. A znając Bartula to jeszcze niejeden pomysł mu wpadnie do łepetynki

Desperadosa sobie popijam

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

http://allegro.pl/spodnica-mini-z-ba...581969612.html
jaka bluzka pasuje do takiej?
Bo kupic kupiłam, tylko z bluzką mam problem
Syla sa specjalne klamki na kluczyk. 500, phi ja dostalam ostatnio 300 z czego ze stowe to ofkors na mala wydalam Na torbe Michaela Korsa z Tk maxxa za 800 juz mi nie starczylo

Spodnica na pewno do bluzki basic. Multum taki na all za grosze. Lubie takie, ale one juz mnie nie, bo teraz mam bebzon

Cytat:
wkurza mnie jak kobiety/matki piszą coś w stylu "mama też człowiek, ciąża nie choroba od jednego piwa/fajki nic sie nie stanie a jak ams zochote to czemu nie" serio jak już czytam coś takiego to mnie bierze
Mnie w☠☠☠☠iala ta Eliza z warsaw shore. Do 7-8 miesiaca bodajze po imprezach ;/ I glupie tlumaczenie, ze za nia lazi ochrona. Ta pewnie, do kibla tez wchodzila. Ciaza to czas odpoczynku a nie wiksowania i chlania jak idiotki ;/

Cytat:
Sylwietta ja podtrzymuję ubiegłotygodniową opinię - ten program jest taki normalny. Nudny ale coś w sobie ma, podoba mi się bardziej niż tvn-owskie maminsynki z mamusiami. Tu nawet mamusie są ok, takie ludzkie zwykłe kobitki. W tamtym tygodniu jedna powiedziała do syna jak się za bardzo wpatrywał w zdjęcie jednej panny (akurat się trafiła jakaś lala z pozowanymi fotami niczym z portfolio) coś w stylu że ładna pusta miska obiadu nie poda czy że z ładnej pustej miski się nie najesz, tak jakoś Ja oglądam dla Adasia keyboardzisty i Stanisława czytającego Mickiewicza. Czyli tych najstarszych. A co do zębów, Marsi masz rację ale dzięki temu taki bezzębny będzie pasował do bezzębnej, może takie były kryteria zgłoszenia? :d
Właśnie mi się kończy urlop, jutro mam dyżur od 6 a pod telefonem od 3

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Ooo mówicie że jakieś mistrzostwa są? To może złodzieje oglądają i będzie spokój?
Mama zawsze mi tak powtarzala

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Jestes niemozliwa
Ja tez bym nie wiedziala, gdyby nie to, ze moje miasto w tym uczestniczy. Nie cierpie siatki, jest dla mnie nudna. Bylam kiedys na jakims meczu druzyny ode mnie i wyszlam w polowie. Nuda nuda nuda nuda

Cytat:
Hej!

Zdrowka! Oby nic powaznego.

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
Neti, brawo brawo!!! Moje gratulacje! i razem z Silver mnie zdecydowanie zmotywowałyście i będę walczyć dalej, bo narazie to leń i do d... wszedł najchętniej bym 9kg jeszcze zrzuciła, ale i 5 by było dobrze także lecę sprzątać, a potem turbo wyzwanie, do sylwestra będę dupcia

[/COLOR]aaa, a mówiłam już że mam doła w związku z brakiem pracy??? i pieniędzy :/ chyba pójdę na jakieś nocne inwenatryzacje póki co, bo naprawdę z $$ kiepsko i mam ogromne poczucie winy
Ewa mi sie nawet dzis snila moja ex praca Ze mnie drugi raz zwalniaja Ja juz dluzej nie wytrzymam, to jest skraj moich nerowow ;/ I jeszcze zostal mi jeden zasilek do pobrania ;/ Nie sadzilam, ze to bedzie trwac tak dlugo Najgorsze, ze wlasnie moim jedynym ograniczeniem jest dziecko Strasznie to brzmi, ale gdybym mogla pracowac inaczej niz na 2 zmiany lub 1 w okreslonych godzinach to prace mialabym od reki w mojej branzy moze tydzien po zwolnieniu
W ogole mam chujowe zycie, pozarlam sie z tz w weekend tak, ze wrocil do domu pijany w 4 tylki Gdzie on nie pije wiecej niz 2 piwa...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:38   #3401
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję że przyjechały żony dla rolników

nie oglądam tego i nie mam zamiaru. Szkoda mi czasu na takie badziewia
Cytat:
dziewczyny ja tak tylko wtrące 3 grosze, zapisałam sie wczoraj do tej grupy RB na facebook i wlasnie podnioslo mi sie cisnienie, bo wypowaida sie tma dziewczyna ktora ma 3 dzieci w kazdej ciazy paliła, a teraz ma 8tyg corke i napisala problem ze ona nie chce ssac piersi. No i wyszlo ze pali podczas KP :/ na jej profilu z przed paru dni zdjecie z piwem.... ja nie mgoe ca ludzie. A jeszcze jedna z wątku chyba jakas Adminka, napisala ze alkohol przy KP w malych ilosciach jest dozwolony.

Do dwoch piw/kieliszka wina mozna kp od razu, po wiekszej ilosci trzeba odczekac odpowiednia ilosc czasu,jest to zwiazane z metabolizmem alkocholu i tym ze tylko minimalne ilosci przenikaja do mleka (tyle co np. Z owocu). Jesli dla bezpieczenstwa chce sie odzekac,to 2h wystarcza. Inna sprawa,ze ktora mama majac malucha pod opieka wypije wiecej niz kieliszek
Szlag mnie trafia jak takie coś słyszę albo widzę...... Ostatnio na ulicy mijała mnie laska.... z ogromnych brzuszkiem, mogła być w 8 miesiącu.. w ręce papieros szkoda tego dziecka.... brak słow
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
gratulacje
Cytat:
I tak trzymać!
A co do pracy, to tulę mocno! współczuję kochana. Ale trzeba być dobrej myśli
Stary 2014-09-15, 09:41   #3402
Lenova
Wtajemniczenie

Witam

Kija dziękuje za poprawę humoru z rana

Neti-Brawo brawo brawo i oby tak dalej !

Deli-zdrówka dla Was !

U nas z Blanką trochę lepiej, ja trochę wyluzowałam ,bardziej odpuszczam ,natomiast z rodziną to najlepiej na zdjęciu-jak chcecie wiedzieć więcej zapraszam do klubu
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:44   #3403
s i l v e r
Zakorzenienie

Deli, zdrówka !!

Sylwia, mi się też takie spódnice podobają. Według mnie do takiej będzie pasować gładka bluzka, prosta. Takie coś np:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gg.jpg (87,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hhh.jpg (107,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jj.jpg (96,4 KB, 15 załadowań)
Stary 2014-09-15, 09:49   #3404
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, szczepilam Amelke na polio itd w czwartek, w piątek dostala kataru.. możliwe ze to ma coś wspólnego ze szczepieniem? :/;/;/;/

My szczepiłyśmy się w środę a w poniedziałek mała się nam pochorowała. Organizm osłabiony bardzo i łatwiej o infekcje.

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Man Problem Nati zdejmuje mi pasy w foteliku ZZ ramionek mamy Römers zyrafke
Też u nas się to zdarza. Mamy Maxi-cosi jakiś tam, niebieski Pasy są na sztywno naciągnięte a i tak poradzi sobie... Nie mam też pomysłu. Na szczęście rzadko wyciąga, ale zdarza się

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Bokeh- fajnie,że rodzice trzymali rzeczy, wyobraź sobie,że moja babcia trzymała moje rysunki i ostatnio jak sprzedawaliśmy mieszkanie znalazłam teczkę z takimi pożółkłymi kartami a tam moje obrazki
Ach te babcie Ja planuję też wszystko rysunki, laurki itp Paulinki trzymać. Jeśli będzie miała rodzeństwo to oczywiście też Postanowiłam tak podczas zajęć z psychologii kiedy zajmowałyśmy się analizą rysunków dzieci

Cytat:

[/COLOR]Ooo mówicie że jakieś mistrzostwa są? To może złodzieje oglądają i będzie spokój?
O czym Wy mówicie?? Dla mnie tv nie istnieje praktycznie wogle. Co to za program, gdzie i kiedy mogę zerknąć?? Jedynie z tź wkręciliśmy się w bajkę Masza i niedźwiedz. Codziennie wieczorem ją oglądamy. Wczoraj to nawet rzuciliśmy przygotowywanie kolacji, aby polożyć się przed tv na te 10min

A i mistrzostwach też nic nie wiem, bo kompletnie nie interesuję się sportem.

Nawet wiadomości przestałam oglądać od kiedy nieciekawie na Ukrainie, bom się strasznie stresowała, że woja będzie.

Chciałam się pochwalić, że przetrwałyśmy weekend w domu. Także jestem już spokojna, bo szpital nas ominął.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:02   #3405
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Ewa mi sie nawet dzis snila moja ex praca Ze mnie drugi raz zwalniaja Ja juz dluzej nie wytrzymam, to jest skraj moich nerowow ;/ I jeszcze zostal mi jeden zasilek do pobrania ;/ Nie sadzilam, ze to bedzie trwac tak dlugo Najgorsze, ze wlasnie moim jedynym ograniczeniem jest dziecko Strasznie to brzmi, ale gdybym mogla pracowac inaczej niz na 2 zmiany lub 1 w okreslonych godzinach to prace mialabym od reki w mojej branzy moze tydzien po zwolnieniu
W ogole mam chujowe zycie, pozarlam sie z tz w weekend tak, ze wrocil do domu pijany w 4 tylki Gdzie on nie pije wiecej niz 2 piwa...
o kurde :/ no to faktycznie lipa. No ja mam na tyle "komfort" że tż pracuje od 8-16, więc generalnie on może Anie odprowadzać i przywozić, no i właśnie wczoraj gadaliśmy że może nawet do jakiegoś sklepu bym poszła czy coś, a oczywiście w między czasie szukanie tej docelowej pracy, no ale ja już praowałam w sklepie w ch - najlepsza zmiana wypada 3-4 razy w miesiącu, od 9-17, a tak to sobote niedziele po 12h najczęściel, albo np od 12 do 21, a w tygodniu od 13 do 21. No to z anią bym się w ogóle nie widziała. Już widzę że jest mnóstwo inwentaryzacji nocnych, ale płacą 8zł brutto czyli za nockę dostałabym 48zł z jednej strony zawsze to pieniądze aaaaaaaa sama nie wiem, już mam dość. We wtorek jeszcze mam rozmowę o pracę, ale się nie nastawiam ahhh no i złożyłam CV na zarąbiste stanowisko w zawodzie, w publicznej jednostce, więc praca państwowa, no ale tam komuna się zatrzymała i bez znajomości ani rusz dupa dupa dupa, przez to wszystko też z TŻem bywa różnie... ale wiem że problem jest we mnie, wariuje w domu bez Ani i bez ludzi, z poczuciem winy i poczuciem, że jestem nic nie warta i beznadziejna Boszzz, nie wiedziałam że bycie na bezrobociu jest takie trudne.

DZIEWCZYNY, MAM PROŚBĘ CZY BYŁABY MI KTÓRAŚ W STANIE POŻYCZYĆ NOSIDŁO NA ZBLIŻAJĄCY SIĘ WEEKEND? OCZYWIŚCIE ZWRÓCIŁABYM KOSZTY WYSYŁKI. JEDZIEMY W GÓRY I MARZY MI SIĘ WEJŚCIE NA JAKIŚ SZCZYT

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-09-15, 10:09   #3406
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny, strasznie mi przykro z powodu pracy, ja nie ukrywam,że też chu...mi się zaczął poniedziałek i wszystkie moje plany się rozsypały i wogóle masakra- tak to jest jak sie liczy kase do przodu a tu niewypał o shit
ja musze naprawde pomyslec o czyms na druga noge

poza tym nasza służba zdrowia mnie rozwala już dziś posłałam tyle bluzgow że az mi wstydz że w pracy to słyszeli- moj S jest po poważnym urazie głowy, ma skierowanie do neurloga i jeszcze masy innych specjalistów po tym jak ostatnio zaczał miec gorsze samopoczucia, omdlenia itp
i wiecie co? najbliższy termin do neurologa to 2015 no chuju złoty

nie wspomne o pozostałych- ok wiem nie mam wyjscia musze to zrobic prywatnie bo martwie sie o moje dziecko ale tutaj jest 5 specjalistów to lekko 600-700 zl bo oczywiscie prywatne wizyty od ręki
ja się pytam na ch...j płacę takie podatki

przepraszam ze tak tylko o sobie ale człowiek jest taki bezsilny i marny wobec zakłamanej wladzy- faktycznie Tusku spie....laj do Brukseli jak najszybciej bo jak Cie dorwę dziadu to
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:26   #3407
litllesweetangel
Lurker ;)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,...wiadomosc.html

Jakbym ja spotkala na ulicy to chyba bym jej jeszcze nakopala w to nachlane dupsko !

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:39   #3408
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, strasznie mi przykro z powodu pracy, ja nie ukrywam,że też chu...mi się zaczął poniedziałek i wszystkie moje plany się rozsypały i wogóle masakra- tak to jest jak sie liczy kase do przodu a tu niewypał o shit
ja musze naprawde pomyslec o czyms na druga noge

poza tym nasza służba zdrowia mnie rozwala już dziś posłałam tyle bluzgow że az mi wstydz że w pracy to słyszeli- moj S jest po poważnym urazie głowy, ma skierowanie do neurloga i jeszcze masy innych specjalistów po tym jak ostatnio zaczał miec gorsze samopoczucia, omdlenia itp
i wiecie co? najbliższy termin do neurologa to 2015 no chuju złoty

nie wspomne o pozostałych- ok wiem nie mam wyjscia musze to zrobic prywatnie bo martwie sie o moje dziecko ale tutaj jest 5 specjalistów to lekko 600-700 zl bo oczywiscie prywatne wizyty od ręki
ja się pytam na ch...j płacę takie podatki

przepraszam ze tak tylko o sobie ale człowiek jest taki bezsilny i marny wobec zakłamanej wladzy- faktycznie Tusku spie....laj do Brukseli jak najszybciej bo jak Cie dorwę dziadu to
Marsi, doskonale rozumiem Twoją frustrację... ja dziś też mam mega ciśnienowy dzień

Cytat:
o kurde :/ no to faktycznie lipa. No ja mam na tyle "komfort" że tż pracuje od 8-16, więc generalnie on może Anie odprowadzać i przywozić, no i właśnie wczoraj gadaliśmy że może nawet do jakiegoś sklepu bym poszła czy coś, a oczywiście w między czasie szukanie tej docelowej pracy, no ale ja już praowałam w sklepie w ch - najlepsza zmiana wypada 3-4 razy w miesiącu, od 9-17, a tak to sobote niedziele po 12h najczęściel, albo np od 12 do 21, a w tygodniu od 13 do 21. No to z anią bym się w ogóle nie widziała. Już widzę że jest mnóstwo inwentaryzacji nocnych, ale płacą 8zł brutto czyli za nockę dostałabym 48zł z jednej strony zawsze to pieniądze aaaaaaaa sama nie wiem, już mam dość. We wtorek jeszcze mam rozmowę o pracę, ale się nie nastawiam ahhh no i złożyłam CV na zarąbiste stanowisko w zawodzie, w publicznej jednostce, więc praca państwowa, no ale tam komuna się zatrzymała i bez znajomości ani rusz dupa dupa dupa, przez to wszystko też z TŻem bywa różnie... ale wiem że problem jest we mnie, wariuje w domu bez Ani i bez ludzi, z poczuciem winy i poczuciem, że jestem nic nie warta i beznadziejna Boszzz, nie wiedziałam że bycie na bezrobociu jest takie trudne.

DZIEWCZYNY, MAM PROŚBĘ CZY BYŁABY MI KTÓRAŚ W STANIE POŻYCZYĆ NOSIDŁO NA ZBLIŻAJĄCY SIĘ WEEKEND? OCZYWIŚCIE ZWRÓCIŁABYM KOSZTY WYSYŁKI. JEDZIEMY W GÓRY I MARZY MI SIĘ WEJŚCIE NA JAKIŚ SZCZYT
Hej, ja mogę Ci pożyczyć, bo w sumie i tak nie ma mnie wweekend, tylko kurcze, ja w ciągu tygodnia ją usypiam czasem w nosidle. A nie dałabyś rady np podjechać?

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej

Kija uwielbiam Cię czytac dobry humor od rana murowany

neti brawo!!

Deli zdrówka

hje nie mogę z Poli wczoraj w tym programie mama kontra mama, dziewczynka 14miesięcy wspięła się na sam szczy drabiny

bokeh szkoda słów na takich ludzi:/

a wczoraj Hania z tatusiem była na meczu rugby. była atrakcją razem z inną dziewczynką;p wszyscy sobie z Nimi zdjęcia robili a najlepszy był facet który wysłał to zdjęcie żonie i powiedział, że jedzie do niej robić dzieciaka
ojaaaa
Stary 2014-09-15, 10:42   #3409
marsi11
Zakorzenienie

chcecie coś od Premiera???
https://mapa.premier.gov.pl/index.html?status=1#First

rozdaje mapy do dziecięcego pokoju- uwaga!!!!! za daaaaaaaaarmo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 11:12   #3410
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewulka, MT moge Ci pozyczyctylko czy bedzie Ci sie chcialo motac, jak cos to zapraszam

A gdzie jedziecie?!

Jak Anulka dzisiaj przy przed zlobkiem???

Bokeh przeczytalam cala dyskusje, jezusie, nerwy mam takie ze szok, nosz kuwa, 2piwa? Kieliszek wina dozwolone przy kp?! Dwa drinki???!!! Nie wiem jak wy, ale ja po jednym piwie (reddsie;]) juz mam banie.... Nie mowiac o dwoch drinkach czy kieliszku wina. Rece mi opadly po prostu. Ja w ciazy i podczas kp z czipsow zrezygnowalam a ta z fajek nie potrafi i jeszcze popija.... Losie......

Moje dziecko jest terminatorem.....

Kija zrobilas mi dzien ta siatkowka

Ja siatke uwielbiam nie wykupilismy pakietu bo maz bojkotuje polsat:p ale udaje nam sie na internecie transmisje ogladac, podlaczamy kompa pod tv i leci, minus taki, ze jakosc pozostawia wiele do zyczenia, czesto nie widac pilki

Pietraszko dosiega do klamki w lazience Moj azyl zostal zburzony

Jutro do kontroli i od srody chyba znowu zlobek..... Chociaz sie zastanawiam, czy by go nie przetrzymac do pn???

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:23   #3411
iffonka7
Zadomowienie

hej

u mnie tez dzień zaczął się nie wesoło,jestem po wizycie u gin i z małym wszystko ok waży już 2100 ale nastraszyła mnie troche, ogólnie stwierdziła że najchętniej to wysłała bym mnie na obserwacje do szpitala w związku z moim pobolewaniami w podbrzuszu, dodatkowo mały jest obrócony w poprzek co daje dodatkowy dyskomfort, mam dużo odpoczywać ale leżeć nie musze

w weekend byli na weselu, Bartuś był z nami tylko 3 godziny bo sie troche bał
Stary 2014-09-15, 11:35   #3412
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, ja mogę Ci pożyczyć, bo w sumie i tak nie ma mnie wweekend, tylko kurcze, ja w ciągu tygodnia ją usypiam czasem w nosidle. A nie dałabyś rady np podjechać?

ojaaaa
kurczę, niestety nie mam jak podjechać do Katowić

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ewulka, MT moge Ci pozyczyctylko czy bedzie Ci sie chcialo motac, jak cos to zapraszam

A gdzie jedziecie?!

Jak Anulka dzisiaj przy przed zlobkiem???

Moje dziecko jest terminatorem.....

Ja siatke uwielbiam nie wykupilismy pakietu bo maz bojkotuje polsat:p ale udaje nam sie na internecie transmisje ogladac, podlaczamy kompa pod tv i leci, minus taki, ze jakosc pozostawia wiele do zyczenia, czesto nie widac pilki

Pietraszko dosiega do klamki w lazience Moj azyl zostal zburzony

Jutro do kontroli i od srody chyba znowu zlobek..... Chociaz sie zastanawiam, czy by go nie przetrzymac do pn???

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

oooo, byłabym super ekstra wdzięczna tylko byś mnie musiała nauczyć jak to wiązać albo przekazać intrukcję obsługi

my jedziemy do Wisły, daliśmy rodzicom tża i mojemu tacie na weselu w podziękowaniu dla rodziców weekend w górach, ale teraz t. jest po chemii więc teście nie pojadą, a voucher jest do końca września więc jedziemy my. W sumie na takie wypasy byśmy się sami dla siebie nie pokusili - mamy 2 noclegi, 2 obiadokolacje i 2 śniadania, powitalna butelka wina, dostęp non stop do basenu i jazzuzi dodatkowo, na co nie zwróciłam z wiadomych względów przy zamawianiu vouchera dla teściów, mamy wieeeelki plac zabaw na terenie ośrodka, a w razie niepogody salę zabaw dla dzieci wewnątrz ośrodka

Ania dzisiaj całkiem dobrze, troszkę "jęczała" przy wejściu, ale nie był to płącz. Za to jak zamknęły się drzwi na salę to jęki zniknęły, za to słyszałam inne dzieci: oooo, Ania przyszła, chodź się pobawić do nas! słodkie to było. (bo Ania jest najmłodsza w grupie )

Ania też wczoraj opanowała otwieranie drzwi, po kolei wołała mamę, tatę, babcię i dziadka i wołała: mama - paaaa!, tata- paaaa! itd. (w wolnym tłumaczeniu paaa- patrz )

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2014-09-15 o 11:37
Stary 2014-09-15, 11:37   #3413
marsi11
Zakorzenienie

Iffonka a na kiedy masz termin dokładnie? duże te Twoje maleństwo, mi lekarz powiedział,że dzidziuś jest mały i raczej duży nie będzie- moje chlopaki duże był, mówi że wyiary są ok ale zastanawiam się skąd taka róznica

widzę,że nie tylko mi poniedziałek zaczał sie nieciekawie

Neti -zapomniałam, gratuluję oby tak dalej

mój TZ obciął swoje porcje o połowę i nic więcej i w ciągu 1,5 tygodnia zrzucił 3 kg, szoooook
Stary 2014-09-15, 11:43   #3414
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Iffonka a na kiedy masz termin dokładnie? duże te Twoje maleństwo, mi lekarz powiedział,że dzidziuś jest mały i raczej duży nie będzie- moje chlopaki duże był, mówi że wyiary są ok ale zastanawiam się skąd taka róznica

widzę,że nie tylko mi poniedziałek zaczał sie nieciekawie

Neti -zapomniałam, gratuluję oby tak dalej

mój TZ obciął swoje porcje o połowę i nic więcej i w ciągu 1,5 tygodnia zrzucił 3 kg, szoooook
może dlatego, że to dziewczynka ?
Stary 2014-09-15, 11:44   #3415
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
może dlatego, że to dziewczynka ?
też o tym pomyślałam

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-09-15, 11:53   #3416
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:
Hej!

Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Chyba przegapiłam coś. Zmieniasz job?

Brawa za wagę!
Co do pracy, to nie, nie zmieniam, cały czas pracujemy dla siebie, tyle tylko że definitywnie rozstałam się ze swoim starym pracodawcą. Teraz jestem już na 100% u nas i trochę się przez to boję, bo wiadomo, że ze zleceniami może być różnie - raz mnóstwo pracy, raz posucha, a że niedługo biorę kredyt na dom, to ogólnie się cykam.

Cytat:

aaa, a mówiłam już że mam doła w związku z brakiem pracy??? i pieniędzy :/ chyba pójdę na jakieś nocne inwenatryzacje póki co, bo naprawdę z $$ kiepsko i mam ogromne poczucie winy
Przytulam

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Syla sa specjalne klamki na kluczyk. 500, phi ja dostalam ostatnio 300 z czego ze stowe to ofkors na mala wydalam Na torbe Michaela Korsa z Tk maxxa za 800 juz mi nie starczylo
Co do pogrubionego, to przepraszam, ale
Współczuję starcia z tz

No, a ja już po całej papierologii. Pożegnałam się z ludźmi, złożyłam papiery i finito. Od października jestem na legalu u nas

Zabieram się do roboty
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:54   #3417
Delicjanka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny !
Amelka ma wirusówkę, troche rozpulchnione migdałki ale obeszło się bez antybiotyku;]

mimo wszystko mój portfel jest cienszy o 80zł;] Moja bida teraz spi, najgorszy ten katar.

Ze mną też lipa;/
T. pojechala do córki i zostałam na chacie ja, Amelka i teść który pracuje i będzie w domu ok 15.30.. jeju, już sie nie moge doczekac jak sie wyprowadze.

Mamy już kibelek w domu !

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 11:56   #3418
iffonka7
Zadomowienie

ewulka ale ful wypas ten weekend

marsi termin na 12 listopada
Stary 2014-09-15, 13:23   #3419
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ewulka luzik, wpadaj na kawę i Cię omotam hehe
daj tylko znać kiedy co bym chałupę wyfewciowała

Iffonka piękna waga!!!

Bokeh, pisała do Ciebie moja znajoma, dostałaś jej wiadomość?? Bo mówiła, że jej nie odpisalaś a strasznie jej się Twoje fotki spodobały

Jak to jest możliwe, że dziecię poszło spać wczoraj o 22, wstało dzisiaj o 6 i nie było śpiące??? tudzież nie chciało spać, 40min przytulania na łóżku i dopiero padł

Aha Sarah ja od siebie polecam klawiaturę do tableta, potem tylko instalujesz jeden program i masz polskie znaki wszystko, a pisanie jak na laptopie))

stwierdzam, że ipla ma dużo lepsze hd niż tvn payer

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Deli zdrówka dla was!!!

przeczytałam wczoraj 60stron "wychowania bez nagród i kar" i mi się mózg zlasował tzn wszystko mi się takie mega logiczne wydaje a jak dochodzi do jakiejś sytuacji z Pietraszkiem albo jak sobie analizuję wcześniejsze, to mi się wydaje, że wszystko robię źle, no i kurde..... Źle mi z tym

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:36   #3420
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość

Chciałam się pochwalić, że przetrwałyśmy weekend w domu. Także jestem już spokojna, bo szpital nas ominął.
uffff
Cytat:
chcecie coś od Premiera???
https://mapa.premier.gov.pl/index.html?status=1#First

rozdaje mapy do dziecięcego pokoju- uwaga!!!!! za daaaaaaaaarmo

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej

u mnie tez dzień zaczął się nie wesoło,jestem po wizycie u gin i z małym wszystko ok waży już 2100 ale nastraszyła mnie troche, ogólnie stwierdziła że najchętniej to wysłała bym mnie na obserwacje do szpitala w związku z moim pobolewaniami w podbrzuszu, dodatkowo mały jest obrócony w poprzek co daje dodatkowy dyskomfort, mam dużo odpoczywać ale leżeć nie musze

w weekend byli na weselu, Bartuś był z nami tylko 3 godziny bo sie troche bał
Uważaj na siebie i odpoczywaj
Cytat:
my jedziemy do Wisły, daliśmy rodzicom tża i mojemu tacie na weselu w podziękowaniu dla rodziców weekend w górach, ale teraz t. jest po chemii więc teście nie pojadą, a voucher jest do końca września więc jedziemy my. W sumie na takie wypasy byśmy się sami dla siebie nie pokusili - mamy 2 noclegi, 2 obiadokolacje i 2 śniadania, powitalna butelka wina, dostęp non stop do basenu i jazzuzi dodatkowo, na co nie zwróciłam z wiadomych względów przy zamawianiu vouchera dla teściów, mamy wieeeelki plac zabaw na terenie ośrodka, a w razie niepogody salę zabaw dla dzieci wewnątrz ośrodka

Ania dzisiaj całkiem dobrze, troszkę "jęczała" przy wejściu, ale nie był to płącz. Za to jak zamknęły się drzwi na salę to jęki zniknęły, za to słyszałam inne dzieci: oooo, Ania przyszła, chodź się pobawić do nas! słodkie to było. (bo Ania jest najmłodsza w grupie )

Ania też wczoraj opanowała otwieranie drzwi, po kolei wołała mamę, tatę, babcię i dziadka i wołała: mama - paaaa!, tata- paaaa! itd. (w wolnym tłumaczeniu paaa- patrz )
Fajnie że jedziecie do Wisły

Brawo dla Ani.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Jak to jest możliwe, że dziecię poszło spać wczoraj o 22, wstało dzisiaj o 6 i nie było śpiące??? tudzież nie chciało spać, 40min przytulania na łóżku i dopiero padł
Daria nie ważne czy pójdzie spać o 20.00 czy o 22-23.... Zawsze się budzi po 6
A właśnie Lady, wchodziłaś na ten link , który Ci podałam?? Pytałaś czy mamy jakieś namiary na noclegi i podałam Ci wille w Wiśle.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości