|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Hej.
Kija, ![]() ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-09-15 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się i wracam do Was na dobre. ..
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakby ktoraś z Was taka w dobrej cenie widziała. .. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-15 o 07:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Poczytałam trochę co u Was, ale jak zwykle nie wszystko pamiętam ![]() Szaja - 100 lat! Niech Ci się szczęści ![]() ![]() Silver - super, że się wybawiliście ![]() Marsi - pierwsze miłostki Leosia ![]() ![]() ![]() Pstryczku - powodzenia z praktykantką! Sylwietta - super spódniczka. Będziesz wyglądała ![]() Ellmi - Fifek rewelacyjny jest! ![]() Kija - dla mnie jesteś mistrzynią rozkminy wszelakiej! Od razu mi się buzia śmieje, jak Cię czytam ![]() Misia - dobrze, że z paluszkiem to nie złamanie Bokeh - masakra z tym, co piszesz o tych poglądach niektórych mam. Nie kumam, no nie kumam czegoś takiego ![]() A my mielismy całkiem spoko weekend, tz gotował, trochę mnie powkurzał, ale ogółem chyba ok ![]() ![]() Buziaki i do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zadomowienie
|
![]() Melduje, ze udało nam się zabrać z Ewa razem z moim mężem na delegacje bo tym razem wyjazd dłuższy i okolica turystyczna, także moze wyjdzie nam z tego taki pseudo urlop, przynajmniej późnym popołudniem ![]() Ewa znalazła tu przyjaciela, kota, ciągle o nim wczoraj gadała, chodziła za nim, miała łzy w oczach ze szczęścia jak go widziała. I wiecie co ta zaraza kudlata zrobiła? Poszedł w świat! Jak go dzisiaj nie będzie to mi się biedna zaplacze. Ja cały wieczor slyszalam tylko nia nia (miau miau), w nocy to samo, plakala bidusia przez sen i nia nia i mi pokazuje, ze nie ma. A Ewunia się podzieliła z nim swoją zupa i babeczka. Także pozdrawiamy ciepło, trzymajcie kciuki, żeby siersciuch wrócił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Hej!
ale jestem chora;/ ojej... Amelce przeszedł już katar (2dni) ale bardzo brzydko kaszle, tak odrywająco, więc pakuje manatki i spadamy do lekarza(1 raz do chorych) oby nas przyjęła..
![]() |
#3396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mimo@ stanęłam na wagę. ...a tam? Moja upragniona 7 z przodu! !!!!!!! ![]() ![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
Wtajemniczenie
|
Neti, brawo brawo!!! Moje gratulacje! i razem z Silver mnie zdecydowanie zmotywowałyście i będę walczyć dalej, bo narazie to leń i do d... wszedł
![]() ![]() ![]() nadrobiłam wszystko ale oczywiście nie pamiętam ![]() Sylwia - ale będzie z ciebie lachon w tej kiecce :ślina: ja bym wzięła zwykłą gładką bluzkę, coby jak choinka nie wyglądać ![]() Ellmi - Filip jest RE-WE-LA-CYJ-NY!!! REWELACYJNY!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Silver - cieszę się że się wybawiliście! ![]() Bokeh - do niektórych ludzi nie mam słów ![]() ![]() ![]() aaa i oglądanie rolnika wczoraj zarządził...mój mąż ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- aaa, a mówiłam już że mam doła w związku z brakiem pracy??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3398 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Kija uwielbiam Cię czytac ![]() ![]() neti brawo!! ![]() Deli zdrówka ![]() hje nie mogę z Poli ![]() bokeh szkoda słów na takich ludzi:/ a wczoraj Hania z tatusiem była na meczu rugby. była atrakcją razem z inną dziewczynką;p wszyscy sobie z Nimi zdjęcia robili ![]() ![]()
#3399 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oglądałam z TZtem,potwierdzam, normalny ten program. Aczkolwiek nie ukrywam że jak początek leciał to sikałam ze śmiechu, a potem z Grzesia jak dynamicznie te kobiety całował ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Neti ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Spodnica na pewno do bluzki basic. Multum taki na all za grosze. Lubie takie, ale one juz mnie nie, bo teraz mam bebzon ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez bym nie wiedziala, gdyby nie to, ze moje miasto w tym uczestniczy. Nie cierpie siatki, jest dla mnie nudna. Bylam kiedys na jakims meczu druzyny ode mnie i wyszlam w polowie. Nuda nuda nuda nuda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogole mam chujowe zycie, pozarlam sie z tz w weekend tak, ze wrocil do domu pijany w 4 tylki ![]()
![]() |
#3401 | ||
Zakorzenienie
|
![]() nie oglądam tego i nie mam zamiaru. Szkoda mi czasu na takie badziewia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pracy, to tulę mocno! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Kija dziękuje za poprawę humoru z rana ![]() Neti-Brawo brawo brawo i oby tak dalej ! ![]() Deli-zdrówka dla Was ! ![]() U nas z Blanką trochę lepiej, ja trochę wyluzowałam ,bardziej odpuszczam ,natomiast z rodziną to najlepiej na zdjęciu-jak chcecie wiedzieć więcej zapraszam do klubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Deli, zdrówka !!
Sylwia, mi się też takie spódnice podobają. Według mnie do takiej będzie pasować gładka bluzka, prosta. Takie coś np:
#3404 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My szczepiłyśmy się w środę a w poniedziałek mała się nam pochorowała. Organizm osłabiony bardzo i łatwiej o infekcje. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A i mistrzostwach też nic nie wiem, bo kompletnie nie interesuję się sportem. Nawet wiadomości przestałam oglądać od kiedy nieciekawie na Ukrainie, bom się strasznie stresowała, że woja będzie. Chciałam się pochwalić, że przetrwałyśmy weekend w domu. Także jestem już spokojna, bo szpital nas ominął. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNY, MAM PROŚBĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, strasznie mi przykro z powodu pracy, ja nie ukrywam,że też chu...mi się zaczął poniedziałek i wszystkie moje plany się rozsypały i wogóle masakra- tak to jest jak sie liczy kase do przodu a tu niewypał
![]() ja musze naprawde pomyslec o czyms na druga noge ![]() poza tym nasza służba zdrowia mnie rozwala już dziś posłałam tyle bluzgow że az mi wstydz że w pracy to słyszeli- moj S jest po poważnym urazie głowy, ma skierowanie do neurloga i jeszcze masy innych specjalistów po tym jak ostatnio zaczał miec gorsze samopoczucia, omdlenia itp ![]() i wiecie co? najbliższy termin do neurologa to 2015 no chuju złoty ![]() nie wspomne o pozostałych- ok wiem nie mam wyjscia musze to zrobic prywatnie bo martwie sie o moje dziecko ale tutaj jest 5 specjalistów to lekko 600-700 zl bo oczywiscie prywatne wizyty od ręki ja się pytam na ch...j płacę takie podatki ![]() ![]() ![]() przepraszam ze tak tylko o sobie ale człowiek jest taki bezsilny i marny wobec zakłamanej wladzy- faktycznie Tusku spie....laj do Brukseli jak najszybciej bo jak Cie dorwę dziadu to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Lurker ;)
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,...wiadomosc.html
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3408 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
chcecie coś od Premiera???
https://mapa.premier.gov.pl/index.html?status=1#First rozdaje mapy do dziecięcego pokoju- uwaga!!!!! za daaaaaaaaarmo |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
Ewulka, MT moge Ci pozyczyc
![]() ![]() A gdzie jedziecie?! Jak Anulka dzisiaj przy przed zlobkiem??? Bokeh przeczytalam cala dyskusje, jezusie, nerwy mam takie ze szok, nosz kuwa, 2piwa? Kieliszek wina dozwolone przy kp?! Dwa drinki???!!! Nie wiem jak wy, ale ja po jednym piwie (reddsie;]) juz mam banie.... Nie mowiac o dwoch drinkach czy kieliszku wina. Rece mi opadly po prostu. Ja w ciazy i podczas kp z czipsow zrezygnowalam a ta z fajek nie potrafi i jeszcze popija.... Losie...... Moje dziecko jest terminatorem..... ![]() Kija zrobilas mi dzien ta siatkowka ![]() Ja siatke uwielbiam nie wykupilismy pakietu bo maz bojkotuje polsat:p ale udaje nam sie na internecie transmisje ogladac, podlaczamy kompa pod tv i leci, minus taki, ze jakosc pozostawia wiele do zyczenia, czesto nie widac pilki ![]() Pietraszko dosiega do klamki w lazience ![]() ![]() Jutro do kontroli i od srody chyba znowu zlobek..... Chociaz sie zastanawiam, czy by go nie przetrzymac do pn??? Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3411 |
Zadomowienie
|
hej
u mnie tez dzień zaczął się nie wesoło,jestem po wizycie u gin i z małym wszystko ok waży już 2100 ale nastraszyła mnie troche, ogólnie stwierdziła że najchętniej to wysłała bym mnie na obserwacje do szpitala w związku z moim pobolewaniami w podbrzuszu, dodatkowo mały jest obrócony w poprzek co daje dodatkowy dyskomfort, mam dużo odpoczywać ale leżeć nie musze w weekend byli na weselu, Bartuś był z nami tylko 3 godziny bo sie troche bał
#3412 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oooo, byłabym super ekstra wdzięczna ![]() ![]() my jedziemy do Wisły, daliśmy rodzicom tża i mojemu tacie na weselu w podziękowaniu dla rodziców weekend w górach, ale teraz t. jest po chemii więc teście nie pojadą, a voucher jest do końca września więc jedziemy my. W sumie na takie wypasy byśmy się sami dla siebie nie pokusili - mamy 2 noclegi, 2 obiadokolacje i 2 śniadania, powitalna butelka wina, dostęp non stop do basenu i jazzuzi ![]() ![]() ![]() Ania dzisiaj całkiem dobrze, troszkę "jęczała" przy wejściu, ale nie był to płącz. Za to jak zamknęły się drzwi na salę to jęki zniknęły, za to słyszałam inne dzieci: oooo, Ania przyszła, chodź się pobawić do nas! ![]() ![]() Ania też wczoraj opanowała otwieranie drzwi, po kolei wołała mamę, tatę, babcię i dziadka i wołała: mama - paaaa!, tata- paaaa! itd. (w wolnym tłumaczeniu paaa- patrz ![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-09-15 o 11:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
Iffonka a na kiedy masz termin dokładnie? duże te Twoje maleństwo, mi lekarz powiedział,że dzidziuś jest mały i raczej duży nie będzie- moje chlopaki duże był, mówi że wyiary są ok ale zastanawiam się skąd taka róznica
![]() widzę,że nie tylko mi poniedziałek zaczał sie nieciekawie Neti -zapomniałam, gratuluję oby tak dalej ![]() mój TZ obciął swoje porcje o połowę i nic więcej i w ciągu 1,5 tygodnia zrzucił 3 kg, szoooook |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3415 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#3416 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do pracy, to nie, nie zmieniam, cały czas pracujemy dla siebie, tyle tylko że definitywnie rozstałam się ze swoim starym pracodawcą. Teraz jestem już na 100% u nas i trochę się przez to boję, bo wiadomo, że ze zleceniami może być różnie - raz mnóstwo pracy, raz posucha, a że niedługo biorę kredyt na dom, to ogólnie się cykam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję starcia z tz ![]() No, a ja już po całej papierologii. Pożegnałam się z ludźmi, złożyłam papiery i finito. Od października jestem na legalu u nas ![]() Zabieram się do roboty ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny !
Amelka ma wirusówkę, troche rozpulchnione migdałki ale obeszło się bez antybiotyku;] mimo wszystko mój portfel jest cienszy o 80zł;] Moja bida teraz spi, najgorszy ten katar. Ze mną też lipa;/ T. pojechala do córki i zostałam na chacie ja, Amelka i teść który pracuje i będzie w domu ok 15.30.. jeju, już sie nie moge doczekac jak sie wyprowadze. Mamy już kibelek w domu ! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
ewulka ale ful wypas ten weekend
![]() marsi termin na 12 listopada
#3419 |
Zakorzenienie
|
Ewulka luzik, wpadaj na kawę i Cię omotam hehe
daj tylko znać kiedy co bym chałupę wyfewciowała ![]() Iffonka piękna waga!!! Bokeh, pisała do Ciebie moja znajoma, dostałaś jej wiadomość?? Bo mówiła, że jej nie odpisalaś a strasznie jej się Twoje fotki spodobały ![]() Jak to jest możliwe, że dziecię poszło spać wczoraj o 22, wstało dzisiaj o 6 i nie było śpiące??? tudzież nie chciało spać, 40min przytulania na łóżku i dopiero padł ![]() Aha Sarah ja od siebie polecam klawiaturę do tableta, potem tylko instalujesz jeden program i masz polskie znaki wszystko, a pisanie jak na laptopie ![]() stwierdzam, że ipla ma dużo lepsze hd niż tvn payer ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Deli zdrówka dla was!!! ![]() przeczytałam wczoraj 60stron "wychowania bez nagród i kar" i mi się mózg zlasował ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#3420 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo dla Ani. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie Lady, wchodziłaś na ten link , który Ci podałam?? Pytałaś czy mamy jakieś namiary na noclegi i podałam Ci wille w Wiśle.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.