Tżtówki 2014 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-14, 15:44   #2881
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Dot.: Tżtówki 2014

Jq sie przykladam bo planuje tez skladac papiery do policji i przyda mi sie to wszystko do testow

Mój album włosowy <3
maleoreggaerockers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 17:15   #2882
mia00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Cześć
Co tu taka cisza?
Lusia to pewnie z Tż się migdali ale gdzie reszta?
My dziś z Tż w końcu mamy cały dzień dla siebie.
Ładna pogoda dziś u nas, ale nie możemy skorzystać, bo jeszcze muszę siedzieć w domu.
Też migdaliłam się cały dzisiejszy dzień z tż. Łózio i filmy, konkretnie.

Wczoraj byliśmy na imp. ze zjaomymi tżta, to sa dopiero aparaty... Ja kierowca...no ale jakoś wytrwałam.

A ja na maturze geo zdawalam rozszerzoną... Kiedy to było...

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 17:45   #2883
Fortuna1
Zakorzenienie

Uuu to ja już dawno po studiach a niektórzy jeszcze przed matura, nie wiedziałam, że jest tutaj tak duża różnica wieku
My wróciliśmy ze wsi, najedzeni strasznie, z walowka wielka przyjechaliśmy jeszcze czeka mnie wizyta u taty TZta a już bym chciala w domku być.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-14, 17:54   #2884
mia00
Zakorzenienie

jest duże zróżnicowanie co do wieku to fakt.

tż pojechał...dziwnie tak jakoś. wykąpałam się, i czekam na mecz polski... i patrze jak argentyna...bo mogłaby wygrac;/

jutro przed pracą będę musiała pojechać do przychodni siostrzenice zarejestrować, czyli pobudka wczesna będzie.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-09-14, 18:06   #2885
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Co tu taka cisza?
Lusia to pewnie z Tż się migdali ale gdzie reszta?
My dziś z Tż w końcu mamy cały dzień dla siebie.
Ładna pogoda dziś u nas, ale nie możemy skorzystać, bo jeszcze muszę siedzieć w domu.

A no migdaliliśmy się

Cześć dziewczyny. Przeczytałam Wasze posty ale jestem dziś do dupy przybita i nie mam ochoty wiele pisać. Wybaczcie

Witam nową koleżankę

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 19:34   #2886
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
A no migdaliliśmy się

Cześć dziewczyny. Przeczytałam Wasze posty ale jestem dziś do dupy przybita i nie mam ochoty wiele pisać. Wybaczcie

Witam nową koleżankę
co sie stalo Lusia??
Stary 2014-09-14, 21:15   #2887
Arya90
Zakorzenienie

A my się wczoraj migdaliliśmy a dziś Tż już grzecznie śpi, bo jutro wcześnie wstaje, no a ja jeszcze do Was zajrzałam

No różnica wieku duża będzie zawsze na takich wątkach, bo mogą być Tżtówką dziewczyny co jeszcze do szkoły chodzą jak i te, które już dawno mają ją za sobą

Lusia co tam się wydarzyło?

Ja dziś miałam nerwy na worda, no za nic mnie dziad nie chciał słuchać

Poza tym całe popołudnie graliśmy z Tż w... wormsy tylko raz mi niedobry pozwolił wygrać, a tak bezczelnie zabijał moje robaczki

6cs

Edytowane przez Arya90
Czas edycji: 2014-09-14 o 21:17
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-14, 21:54   #2888
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
Poznalismy się jeszcze jak byłam w związku z TŻ'tem. Robił mi tatuaż i kurdę... Od razu tak jakby coś zaiskrzyło. Gadaliśmy ze sobą jak starzy znajomi.
Ale ja zajęta, on też dziewczyna od trzech lat
Spotkaliśmy się dwa razy przez ten czas, ale nic więcej. Rozmawialiśmy powazniej i wyszło, że te nasze związki to tkie średnio udane...
potem jakoś nastapiło rozluźnienie naszych stosunków. On zerwał z dziewczyną. Ja potem z TŻ'tem, choć to nie miało ze sobą nic wspólnego.
I właściwie od kilku dni znowu piszemy...
Choć nie ufam mu do końca w sprawie tego końca związku. Czy to taki definitywny czy tylko przerwa czy coś -,-
Poczytałam o tym koledze. Na razie próbuj się nie angażować, zobaczysz co on zrobi

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Można dołączyć?

Odpowiedzi
1. Jak się poznaliście? Poznaliśmy się przez portal społecznościowy
2. Jak macie na imię? Karina, Filip.
3. Ile macie lat? Jeszcze 20, ale rocznikowo 21.
4. Co robicie na co dzień? Ja obecnie jestem bezrobotna, zaocznie studiuję, a mój Filip studiuje i pracuje w hotelu
Witaj Co studiujesz?

Lusia co jest?

Cześć Weekend spędziłam we Wrocławiu, wczoraj pisałam poprawkę, mam nadzieję, że zdałam
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:43   #2889
karola991
Zakorzenienie

hej ho! imprezka firmowa była super długo by opowiadać ;D ale pozytywnie bardzo, oprocz 3 niemoralnych propozycji i 2 oswidczyn

w sobote siedzielismy ze znajomymi i pilismy, od rana bylismy na grzybach sie zrelaksowac a w niedziele żuzel
Stary 2014-09-15, 12:18   #2890
Nessa87
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj zakupiłam dwie pary butów. Akurat beda na wycieczke do Pragi
Nessa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 12:23   #2891
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
Kiedy jedziecie do Pragi? bo My tez jedziemy :P

Mój album włosowy <3
Stary 2014-09-15, 16:48   #2892
lusia032
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Ogarnęłam się trochę i wracam do Was

Cytat:
Napisane przez maleoreggaerockers Pokaż wiadomość
A my szukamy filmu jakiegos Tż zdal egzamin poprawkowy
Gratulacje dla TŻ
My się w ten week wybieramy na 'Miasto 44'. Zobaczymy czy faktycznie jest taki dobry jak zapowiadają.

Cytat:
mia to jest półpasiec wersja oczna, usadowniona na nerwie twarzowym. Czytałam o tym g.wnie w necie i ponoć bardzo długo się goi. Opuchlizna praktycznie mi już zeszła. Zostało minimalne zaczerwienienie no i te krosty. Zmniejszają się niby, jednak idzie to w tempie godnym żółwia przez co wyglądam tragicznie i tak też sie czuję psychicznie

Sobota. a tż musiał wstać o 6.00, bo jechali na montaż. Tym samym zrobił mi pobudkę. A ja w nocy wstawałam, bo mi się przypomniało, że nie spakowałam mu widelca do sałatki i do kurczaka, które mu zapakowałam do pracy na drugie śnaidanie
Półpasiec to przykra sprawa ale jest pod kontrolą lekarza więc będzie dobrze. Jakieś maści stosuj na blizny i nie zostaną.

Żeby wstawać w nocy bo zapomniałaś spakować widelca. Najwyżej zjadłby jak neandertaczyk palcami ... w końcu mówią, że mężczyźni nie posunęli się za bardzo w ewolucji

raita uważaj. Jeśli słyszę, tekst że facet nie wie czego chce to znaczy, duża czujność wobec niego.

Cytat:
Dajcie mi cierpliwosc do TZ
Daję Ci cierpliwość do TŻ

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Witajta nie bylo mnie prawie tydzien...ale czas leci...rany jakos nie mialam ochoty wchodzic na neta...sama nie wiem dlaczego chyba ta smierc Wujka na mnie tak wplynela...

szukam pracy-Babeczki dzwoni ale nic konkretnego albo duzo pracy za mala kaske albo z kosmosu wymagania..np. nauka jezyka Angielskiego doa uwaga 9miesiecznego Dziecka za cale 10zl za 1h heheh

aaaa i kupilam dzis sweterek czarny elegancki z krysztalkami czarnymi na rekawach i pod szyja za cale 20zl w H&M a kosztowal az 139zl az Pani przy kasie ze dziwila ze az tyle kosztuje
Na pewno strata wujka na Ciebie wpłynęła. Będzie lepiej.
9 miesięczne dziecko i angielski
Chyba ma nawiedzonych rodziców

Cytat:
A ja wczoraj ucieklam do TZ, tzn nie moglam wylezec w domu wiec powiedzialam ze bede w domu ale u TZ :P
I sobie spedzilismy razem trkche czasu, troche z tesciami siedlismy, jak zwykle przywiozlam im ciasta a na koniec obejrzelismy mecz polska-iran

Noo i objadalismy sie jedzonkiem zrobionym przez brata TZ :P jak on gotuje... takiego faceta to bym przygarnela :P
Jednym słowem podlizujesz się teściom
Tak jak ja, też pojechałam z ciastem

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Cześć Weekend spędziłam we Wrocławiu, wczoraj pisałam poprawkę, mam nadzieję, że zdałam
Na pewno zdasz
Weekend relaksacyjny? Wrocław jest

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
hej ho! imprezka firmowa była super długo by opowiadać ;D ale pozytywnie bardzo, oprocz 3 niemoralnych propozycji i 2 oswidczyn

w sobote siedzielismy ze znajomymi i pilismy, od rana bylismy na grzybach sie zrelaksowac a w niedziele żuzel
tylko 3 propozycje i 2 oświadczyn???

Dziewczyny dzięki za troskę

Ja wróciłam, we łzach od TŻ. To nie jego wina tylko tej całej sytuacji, że mamy dla siebie tak mało czasu. Tylko całą sobotę i trochę niedzieli. W sobotę tak fajnie nam się wieczorem siedziało przed TV i brakuje mi po prostu takich wspólnych wieczorów. Nawet gdybyśmy zamieszkali to i tak z powodu jego pracy tych wieczorów więcej nie będzie
Przeryczałam cały wieczór
Wspomniał też, że chciałby wracać po pracy do mnie i przy mnie zasypiać. I że kupimy sobie ekspres do kawy i młynek i to i tamto będziemy mieć. A jeszcze śniło mi się przed week że mnie zostawił. Ehh to życie, zawsze pod górkę.

Cytat:
Lusia o jaki prezent podejrzewasz Tż?
Trafiłam. Kołdra 4 pory roku, 2 poduszki i 2 jaśki + komplet pościeli 3D. Nawet ładna jest, chociaż może to 3D jakoś inaczej sobie wyobrażałam. Z mikrofibry naprawdę super w dotyku. Podobno nie traci kolorów. W piątek w kopercie przyszły poszewki na jaśki. A dziś reszta. Jak zobaczyłam tą dużą paczkę to od razu wiedziałam co to. Mam się domyślić co mi chce przez to powiedzieć
Kochany jest strasznie

Byłam dzisiaj u gina po tabsy. Wszystko na szczęście ok, chociaż się bardzo denerwowałam.

Stary 2014-09-15, 17:02   #2893
raita
Zakorzenienie

Mialyscie racje dziewuszki Nie bylo sprawy. Nie odzywa sie, a ja nie bede za nim latac. Widzimy sie w srode, ale to "sluzbowo", bo jestem umowiona z nim na tatuaz i tyle. Troche szkoda, bo naprawde fajnie spedzalismy czas, ale najwidoczniej to nie bylo TO

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 17:08   #2894
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Gratulacje dla TŻ
My się w ten week wybieramy na 'Miasto 44'. Zobaczymy czy faktycznie jest taki dobry jak zapowiadają.

Półpasiec to przykra sprawa ale jest pod kontrolą lekarza więc będzie dobrze. Jakieś maści stosuj na blizny i nie zostaną.

Żeby wstawać w nocy bo zapomniałaś spakować widelca. Najwyżej zjadłby jak neandertaczyk palcami ... w końcu mówią, że mężczyźni nie posunęli się za bardzo w ewolucji

raita uważaj. Jeśli słyszę, tekst że facet nie wie czego chce to znaczy, duża czujność wobec niego.

Na pewno zdasz

Ja wróciłam, we łzach od TŻ. To nie jego wina tylko tej całej sytuacji, że mamy dla siebie tak mało czasu. Tylko całą sobotę i trochę niedzieli. W sobotę tak fajnie nam się wieczorem siedziało przed TV i brakuje mi po prostu takich wspólnych wieczorów. Nawet gdybyśmy zamieszkali to i tak z powodu jego pracy tych wieczorów więcej nie będzie
Wspomniał też, że chciałby wracać po pracy do mnie i przy mnie zasypiać. I że kupimy sobie ekspres do kawy i młynek i to i tamto będziemy mieć. A jeszcze śniło mi się przed week że mnie zostawił. Ehh to życie, zawsze pod górkę.

Trafiłam. Kołdra 4 pory roku, 2 poduszki i 2 jaśki + komplet pościeli 3D. Nawet ładna jest, chociaż może to 3D jakoś inaczej sobie wyobrażałam. Z mikrofibry naprawdę super w dotyku. Podobno nie traci kolorów. W piątek w kopercie przyszły poszewki na jaśki. A dziś reszta. Jak zobaczyłam tą dużą paczkę to od razu wiedziałam co to. Mam się domyślić co mi chce przez to powiedzieć
Kochany jest strasznie

Byłam dzisiaj u gina po tabsy. Wszystko na szczęście ok, chociaż się bardzo denerwowałam.
Weekend zakupowy Kupiłam sobie parke

A myślicie o wspólnym zamieszkaniu?

Zdałam
Stary 2014-09-15, 17:18   #2895
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

ale się rozpisałaś :P
ja się wcale nie podlizuje :P własnie robie Torta dla TŻ na urodziny
oczywiście teściowie dostaną porcje do zjedzenia :P niech wiedzą, że TŻ ma ze mną dobrze

Cytat:
Mialyscie racje dziewuszki Nie bylo sprawy. Nie odzywa sie, a ja nie bede za nim latac. Widzimy sie w srode, ale to "sluzbowo", bo jestem umowiona z nim na tatuaz i tyle. Troche szkoda, bo naprawde fajnie spedzalismy czas, ale najwidoczniej to nie bylo TO
niech spada na drzewo, nie wie co traci a Ty sie nie przejmuj

Cytat:

Zdałam
gratulacje !

Mój album włosowy <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 17:31   #2896
Fortuna1
Zakorzenienie

A ja jestem dzisiaj zła, bo szefowa odebrała mi premię w pracy za jakiś głupi błąd kilka stow piechotą nie chodzi a ja potrzebuję kasy
Nie dość że od roku staram się o awans, mam świetne wyniki w pracy to jeszcze teraz ta premia...

Edytowane przez Fortuna1
Czas edycji: 2014-09-15 o 17:33
Fortuna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 17:57   #2897
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:

Zdałam
Co kupiłaś? bo nie zajarzyłam

Niby padają jakieś tam słowa, że byśmy chcieli. Tylko tak jakoś nie mam odwagi pociągnąć tego tematu. Dziewczyny mi radziły, żeby prosto z mostu zapytać. Boje się jak by to wyglądało. Czy najpierw powiedzmy mieszkalibyśmy u mnie do czasu znalezienia czegoś swojego. Ostatnio tak dyskutowaliśmy o tym właśnie. Kredyt i te sprawy. I tą pościel którą kupił, to chciał mi tym coś przekazać, tak mi powiedział. No to chyba samo przez sie się rozumie. Tylko on ma same popołudniówki więc musiałby spędzać czas sam ewentualnie z moją mamą lubią się, ale nie wiem jak by to zniósł. Z drugiej strony mama siedzi u siebie na dole cały czas, więc nie musiałby się czuć skrępowany. A pogmatwane to jest
Ja szczerze powiedziawszy chciałabym mieś coś tylko naszego, tylko obawiam się że może nas nie być na to stać. Co najwyżej wynajem.
Problem dojazdów do pracy, też jest ale z drugiej strony to tylko 40 km w jedną stronę i nie zajmuje nie wiadomo ile, a droga fajna i prosta.

Nie wiem czy to się da zrozumieć

Cytat:
oczywiście teściowie dostaną porcje do zjedzenia :P niech wiedzą, że TŻ ma ze mną dobrze

gratulacje !
A no rozpisałam się, bo dopytujecie co u mnie i przecież nie mogłam przejść koło Waszych postów obojętnie.

Nie podlizuje, dobra dobra ... ja też tak mówię

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
A ja jestem dzisiaj zła, bo szefowa odebrała mi premię w pracy za jakiś głupi błąd kilka stow piechotą nie chodzi a ja potrzebuję kasy
Nie dość że od roku staram się o awans, mam świetne wyniki w pracy to jeszcze teraz ta premia...

Szefowie to są wredni. U siostry na premię nie ma, ale co jakiś czas nowym autem za kwotę co najmniej sześcio cyfrową pod firmę zajeżdża

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-09-15 o 17:59
Stary 2014-09-15, 18:29   #2898
Arya90
Zakorzenienie

Lusia możecie zamieszkać u któregoś z was, albo wynająć
Wiesz na dobrą sprawę my z Tż też się mijamy często. On pracuje od rana, a ja jednak częściej na popołudnia. No, ale bezcenne jest zasypianie razem i jak coś gotuję to wiem, że dla Tż to jest też. No jest na pewno inaczej, niż takie spotkania. Powiem też, że dużo lepiej można się poznać. Widzi się, co kogo denerwuje, co kto lubi, jakie ma się nawyki. Tego się nie da sprawdzić bez wspólnego mieszkania.

np. mój tż ma sklerozę i notorycznie nie wynosi po sobie zużytej rolki po papierze toaletowym tylko zostawia ją na umywalce. Taki prezent dla mnie z rana

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Fortuna przykro mi. Co za wredota!

raita dobrze, że miałaś dystans!

6cs
Stary 2014-09-15, 18:38   #2899
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje !
Dziękuję

Cytat:

Lusia kurtkę taką klik

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 18:48   #2900
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Lusia możecie zamieszkać u któregoś z was, albo wynająć
Wiesz na dobrą sprawę my z Tż też się mijamy często. On pracuje od rana, a ja jednak częściej na popołudnia. No, ale bezcenne jest zasypianie razem i jak coś gotuję to wiem, że dla Tż to jest też. No jest na pewno inaczej, niż takie spotkania. Powiem też, że dużo lepiej można się poznać. Widzi się, co kogo denerwuje, co kto lubi, jakie ma się nawyki. Tego się nie da sprawdzić bez wspólnego mieszkania.

np. mój tż ma sklerozę i notorycznie nie wynosi po sobie zużytej rolki po papierze toaletowym tylko zostawia ją na umywalce. Taki prezent dla mnie z rana

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Fortuna przykro mi. Co za wredota!

raita dobrze, że miałaś dystans!
Tu masz rację, można kogoś dobrze poznać.
U TŻ nie da rady bo na dole mieszka siostra,a na górze Babcia z rodzicami, więc to już trochę za dużo. Na razie można u mnie bo jak pisałam mamy dwa identyczne piętra, na dole jest mama a ja na górze z siostrą. Więc jest sporo miejsca i przynajmniej na jakiś czas można by mieszkać, bo na dłuższą metę to też trochę za dużo ludzi by było. Zobaczymy. Czasami mam wrażenie że TŻ czeka po prostu, aż o zamieszkaniu to prosto z mostu powiem.

Cytat:
Dziękuję

Lusia kurtkę taką klik
Boszeeeeeee ale ja niedoinformowana jestem
kurtka fajna

Stary 2014-09-15, 21:22   #2901
Arya90
Zakorzenienie

Ja też nie wiedziałam co to za kurtka

Oglądamy z Tż top model.

6cs
Stary 2014-09-15, 22:03   #2902
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
uuu przykro mi

Cytat:
Ja też nie wiedziałam co to za kurtka

Oglądamy z Tż top model.
a ja u Wikiego bylam i nie ogladalam...buuu

fortuma-Wredna BABA!
Stary 2014-09-16, 06:48   #2903
lusia032
Zakorzenienie

Dzień dobry

siedzę i i zgłodniałam, ale czekam na koleżankę ze śniadankiem.

Kochany TŻ powiedział wczoraj, że ta pościel to pierwsza nasza wspólna rzecz /akurat! sam zapłacił / i że musimy powoli sobie coś /przydatne rzeczy w domu/ kupować i zbierać nasz wspólny dobytek

Miłego dnia

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-09-16 o 06:49

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 07:05   #2904
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nessa87 Pokaż wiadomość
uuu fajnie tez by mi sie nowe buty przydały ;D zazdroszcze pragi <3
Cytat:
Kiedy jedziecie do Pragi? bo My tez jedziemy :P
tez zazdroszczeee, tz zaproponowął zebysmy w listopadzie wyskoczyli do karpacza albo nad morze zeby sobie odpoczac ale zobaczymy co z tego bedzie
Cytat:
Cześć dziewczyny

Gratulacje dla TŻ

Na pewno zdasz

Kochany jest strasznie

no tylko
a co do tż to my mimo ze mieszkamy jzu razem to i tak malo sie widzimy, co druga noc spie sama niestety. no ale co zrobic i tak juz jest lepiej niż jak spotykalismy sie tylko w niedziele wczoraj sie troche pożarliśmy w sumie to ja wywołałam burze, bo mial byc o 8 a godzina 9 a go w domu jeszcze nie ma czekam z obiadem a on sie łaskawie nie odezwie ze załadunek mu sie przedłuza. do tego popsul mi sie tel i nie moglam dzwonic tylko odbierac, wiec szlag mnie trafiał. musiałam mu pokazac kto tu rządzi i uswiadomic mu ze juz nie jest kawalerem i czas sie przestawic ze ktos siedzi w domu i sie zamartwia

Cytat:

Zdałam
gratulacje

Cytat:

no powiem ci ze mnie tez ladnie potraktowali, zle spisali mi godziny i dostałam 1/3 wypłaty... 900zł i rozliczenie bedzie dopiero na przyszly miesiac. takze teraz jestem utrzymanka tż i wcale mi nie jest z tym dobrze :/ chociaż... zartuje oczywiscie.

Mam od paru dni dziwny nastrój. jakas handra jsienna? kurde albo ta przeprowadzka. ciesze sie jak cholera i dobrze mi z nim, ale.. no własnie cały czas mam jakeis napady paniki, mam ochote go kontrolowac sprawdzac mu telefon komputer, nie do opanowania wracaja znowu "demony przesżłosci" i nei weim jak z tym walczyc. nie chce mu o tym mowic bo wiemz e sie bedzie martwił a w trasie to nie ejst wskazane. ale tez nie wiem jak sobie z tym poradzic. w pracy sa psycholodzy ale nie chce sie z nimi dzielic wszystkimi problemami prywatnymi. wolałabym jakiegos z zewnatrz ale po 1 nie mam czasu a po 2 teraz nie mam kasy jak pisąłam wyzej.
Stary 2014-09-16, 07:15   #2905
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
uuu fajnie tez by mi sie nowe buty przydały ;D zazdroszcze pragi <3

tez zazdroszczeee, tz zaproponowął zebysmy w listopadzie wyskoczyli do karpacza albo nad morze zeby sobie odpoczac ale zobaczymy co z tego bedzie

no tylko
a co do tż to my mimo ze mieszkamy jzu razem to i tak malo sie widzimy, co druga noc spie sama niestety. no ale co zrobic i tak juz jest lepiej niż jak spotykalismy sie tylko w niedziele wczoraj sie troche pożarliśmy w sumie to ja wywołałam burze, bo mial byc o 8 a godzina 9 a go w domu jeszcze nie ma czekam z obiadem a on sie łaskawie nie odezwie ze załadunek mu sie przedłuza. do tego popsul mi sie tel i nie moglam dzwonic tylko odbierac, wiec szlag mnie trafiał. musiałam mu pokazac kto tu rządzi i uswiadomic mu ze juz nie jest kawalerem i czas sie przestawic ze ktos siedzi w domu i sie zamartwia

gratulacje

no powiem ci ze mnie tez ladnie potraktowali, zle spisali mi godziny i dostałam 1/3 wypłaty... 900zł i rozliczenie bedzie dopiero na przyszly miesiac. takze teraz jestem utrzymanka tż i wcale mi nie jest z tym dobrze :/ chociaż... zartuje oczywiscie.

Mam od paru dni dziwny nastrój. jakas handra jsienna? kurde albo ta przeprowadzka. ciesze sie jak cholera i dobrze mi z nim, ale.. no własnie cały czas mam jakeis napady paniki, mam ochote go kontrolowac sprawdzac mu telefon komputer, nie do opanowania wracaja znowu "demony przesżłosci" i nei weim jak z tym walczyc. nie chce mu o tym mowic bo wiemz e sie bedzie martwił a w trasie to nie ejst wskazane. ale tez nie wiem jak sobie z tym poradzic. w pracy sa psycholodzy ale nie chce sie z nimi dzielic wszystkimi problemami prywatnymi. wolałabym jakiegos z zewnatrz ale po 1 nie mam czasu a po 2 teraz nie mam kasy jak pisąłam wyzej.

My jesteśmy za darmo i dostępne cały czas

Pewno przez jakiś czas mogą się jeszcze pojawiać takie demony. Wkroczyliście na nowy dość poważny etap związku i to pewno dlatego.

TŻ też się złości jak mu chociaż słówka nie napiszę, że gdzieś dojechałam czy wróciłam do domu. Mówi, że teraz jestem w związku i muszę patrzeć na to, że ta druga osoba się martwi.

Karola ja też chcę tyle zarabiać. Pewno do emerytury takiej stawki nie doczekam

Stary 2014-09-16, 07:56   #2906
mia00
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
u mnie tragedia... wczoraj obudziłam się z 38.5stopniami gorączki, pojechałam do lekarza, a tam angina. wgl jak czekalam w kolejce to myslałam, że zemdleję, takie dreczce i wgl. Angina... L4 na tydzień, wręcz masakra. Wczoraj to cały dzień w łózku i nie mogłam się przekręcić na drugi bok... Dziś nie mogę śliny przełknąć nawet.
Cytat:

Super prezent Ci tż zrobił fajnie z jego strony

czemu się bardzo denerwowałaś?

Przeczytałam Was, ale nie mam siły bardzo na wszystko odpisywać... Już mam dość tego.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
Stary 2014-09-16, 08:10   #2907
karola991
Zakorzenienie

lusia no to bede was meczyc a co chcesz 900zł zarabiac
Stary 2014-09-16, 08:10   #2908
Arya90
Zakorzenienie

mia to lepiej się pilnie kuruj, ja w marcu miałam anginę. 2 tygodnie się męczyłam ;/
lusia widzisz, to jest znak że zaproponował wspólne kupowanie rzeczy, ze chce z Tobą mieszkać i nie masz się o co martwić
karola ja też kiedyś tak miałam, że mnie kusiło, żeby zobaczyć o czym Tż pisze na fb, ale nigdy tego nie zrobiłam i z czasem chyba przyszło mi do niego 100% zaufanie, bo teraz już nie mam takich ciągot i jakoś już się nie martwię o to. Jednak czasem mam "napad", że jeszcze mnie zostawi, na szczęście coraz rzadziej. Tż mi cały czas powtarza, że ma szczęście,że mnie ma, więc jak tu takiemu nie wierzyć?

Zapisałam się do lekarza. W sumie został mi tylko strup, no ale dmucham na zimne i idę żeby zobaczył.
Idę też dziś na zdjęcia do paszportu na nasz wylot i do dyplomu.
A po południu wpadnę do rodziców- przyszła koszulka, którą zamawiałam do Tż i pokazywałam wam. Odbiorę i oblukam czy do0bry rozmiar. Tż znów dziś na montażu do wieczora, to przynajmniej mam czas ją przemycić No i do pracy wpadnę, spisać nowy grafik

6cs
Stary 2014-09-16, 08:14   #2909
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
u mnie tragedia... wczoraj obudziłam się z 38.5stopniami gorączki, pojechałam do lekarza, a tam angina. wgl jak czekalam w kolejce to myslałam, że zemdleję, takie dreczce i wgl. Angina... L4 na tydzień, wręcz masakra. Wczoraj to cały dzień w łózku i nie mogłam się przekręcić na drugi bok... Dziś nie mogę śliny przełknąć nawet.

Super prezent Ci tż zrobił fajnie z jego strony

czemu się bardzo denerwowałaś?

Przeczytałam Was, ale nie mam siły bardzo na wszystko odpisywać... Już mam dość tego.
biedactwo, angina to dziadostwo. Nie ma rady, trzeba wyleżeć i przecierpieć to wszystko. Ale na pewno będzie lepiej. Może pij herbatę z miodem, albo chociaż rozpuść sobie trochę miodu w wodzie i tak pij.

Naprawdę podoba mi sie ten prezent. Takie nasze to jest. Jak to mówią, zaczynamy się dorabiać

Denerwowałam się bo ostatnio miałam jajnik trochę powiększony i wiadomo strach czy to przejdzie po tabsach czy nie. Na szczęście powiedziała, że jest ok i widzi ze tabletki mają dobry wpływ na moje kobiece narządy
Pozatym to ja się przed wizytą u lekarza zawsze denerwuje

Stary 2014-09-16, 08:15   #2910
karola991
Zakorzenienie

moj tz nie jest wylewny, żadko prawi komplementy a jak jzu cos powie to serio musze wygladac tego dnia extra... no i moze dlatego czasem mam takie wahania, bo on wiecej w czynach pokazuje ze mu zalezy nic w slowach chociaz chcialabym czasem takiego zapewnienia. ostatnio naszedł jakis temat lasek to on pwoiedział "ja jestem WIERNY" i to niby nic takiego ale w jego głosie to bylo tak szczere ze ciezko nie uwierzyc. no sam powiedział ze on nie jest "malinowy" jak to ujał i nigdy nie będzie wiec nie mam wymagac bo to bedzie sztuczne.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości