|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Wiem, wiem...
Po prostu - nie nastawiam się w ogóle, tj. staram się po prostu o tym nie myśleć ![]() Ale swoją drogą..... to kurna szkoda, że to trzeba czekać aż dwa tygodnie echhhhhhhhhhhhhhhhhh Mogliby wymyśleć coś jakieś testy żeby wykrywały jeszcze wcześniej
|
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
dzien dobry
india wspolczuje kurde nie znam sie ale zeby az tak bolalo po lekarstwach nie podoba mi sie toja dzis planuje drugie podejscie do kupna butow ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- sarrai czekanie jest najgorsze trzymam kciuki
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Koliberku, bardzo fajne zakupki Mi udało się wczoraj wygrać aukcję, gdzie był leżaczek bujaczek, mata edukacyjna fisher price, karuzela fp, wanienka, przewijak, niania, podgrzewacz, sterylizator.... nie pamietam co jeszcze Kocyk, śpiworek... pochwalę się jak dojdzie ![]() Dorotka, teraz już z brzuszkiem ok? Powodzenia na zakupkach Później wyczytałam że ogólnie po witaminach są większe Ciekawe ile mój kluseczek ma ![]() Aniu Indio ja co prawda clo nie brałam, ale nigdzie nie czytałam żeby któraś miała taki skutek uboczny.... Lepiej to skonsultuj z lekarzem malinOla, póki nie ma @ to trzeba mieć nadzieję I dla wszystkich moich kochanych dziewczynek
|
#1234 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Aniutka dziękuje nawet leci zapierdziel na maska ale myślę że dam radę. Aneczka koniecznie się pochwal india współczuje Dorotka ale duży ten Twój synuś Ty to jesteś ranny ptaszek, dla mnie o 4 rano to środek nocy ![]() a my już skręcamy mebelki na razie mam istną demolkę bo wszystko się wala po sypialni salonie i ledwo można się poruszać ![]() dzisiaj samopoczucie lekko lepiej zobaczymy jak się rozkręci, poranny kibelek już był ale tak delikatnie więc może dzisiaj dzidzia mnie oszczędzi ![]() a co do witamin ja biorę pregna plus. Idę rypać dalej bo dużo dziś roboty mam |
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz jak patrzylam to tak w miare w normie jest czytralam po forach ze babeczki wieksze dzieciaczki mialy na ten tydzien
moze faktycznie witaminy no ale przeciez nie odstawie sama nie wiem a jaki bedzie to bedzie
|
#1236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znam osoby, które mdliło i miały okropny ból głowy. Mam nadzieję, że szybko minie ![]() udanych zakupów ![]() Cytat:
niestety już się rozkręca i mega ból brzucha się zaczął no i zalewanie się zaczyna Badała któraś z Was nasienie Tż? Ja znalazłam za 175zl
|
|
#1237 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() tez by mi sie przydalo ale najwczesniej to chyba w maju damy rade... ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
a infekcje pewnie szybko wyleczysz zlotko ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
i nawet kolory sie zgadzaja ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- a ja dziewczyny bylam wczoraj u tego gin nowego. i powiem wam stary bo stary ale konkretny... kazal zrobic tz badanie nasienia i przyjsc z wynikami. a mi dal taki schemat ze kochac sie ( przy moich cyklach okolo 36 dni ) 16.17.18 dc a przed tymi dniami 5 dni przerwy... jak sie okres dostanie to w nastepnym cyklu zaczac staranka 17.18.19 i tak przez pol roku co cykl to dzien pozniej. mowil ze czesto sie sprawdza. a jak nie zaskoczy to bedziemy dalej dzialac... mowil ze jest za tym zeby najpierw sprawdzic wszystkie naturalne metody zajscia a potem dopiero leki i hsg. ogolne wrazenie zrobil bardzo dobre. no wiec jutro mam 16 dc wiec od jutra dzialamy akrat sie tak zlozylo ze bedzie po 4 dniowej przerwie... takie mialam plany na mojego tz na wczoraj ale musialam obejsc sie smakiem...
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
ja dziś mało bede pewnie bo mamy basen wiec kilka godzin poza domem potem jakieś sprzątanie i obiadek. Meliska fajnie ze dziś troszkę lepiej Ale wam zazdroszczę tego urządzania fajnie tak A ja dupa bo wszystko mam Dorotka a mały na którym centylu jest? Duzy chyba faktycznie A dziewczynki pamiętacie ile cm miały wasze maluchy na tym pierwszym genetycznym? Moja mała chyba miała sporo mniej. Nawet nie miała 5 cm. A ten mały ma 5,41 cm ![]() Aneczka super zestaw Ci się udało upolować
|
|
|
|
#1239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To z tej licytacji? Płaciliśmy 120 zł. Poszukaj, może jeszcze gdzieś taniej będzie. 175 zł to sporo, ale jak trzeba.... Cytat:
żeby teraz jak najszybciej zaskoczyłoA ja wreszcie zamówiłam patelnie - tak się do tego zabierałam, że dziś już środa. Mam nadzieję, że przyjdą jutro. |
||
|
|
|
#1240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mi kiedyś gin proponowała co 2 dzień ale i tak lipę to dało
|
|
#1242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Wiesz, nie zawsze jest to robione w tym samym tygodniu.Bobsik mial w 10tym i mial 3,8(60ty centyl), a dziszia w koncowce 12tego i 5,5(40centyl). Takze mi sie wydaje, ze synek byl wiekszy, bo zawsze troche powyzej srodka. |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1244 | |
|
Wtajemniczenie
|
malinOla1 - to zrób tam, gdzie będzie wiarygodniej.
Mnie gin skierował do konkretnej osoby - kobieta przeprowadza badanie w poradni leczenia niepłodności, więc raczej wiarygodnie u mnie było. Kiedy planujesz wysłać TŻ? ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() U nas teraz było w poniedziałek i w środę. W piątek pęcherzyka nie było, ale nie wiem kiedy doszło do owu. A potem poprawiliśmy w niedzielę, ale i tak to już było za późno Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2014-09-17 o 10:15 |
|
|
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Kordelko zrezygnowalam bo tamte wozki maja bardzo wysokie i dosyc male spacerowki a w tym jest bardzo fajna spacerowka no i tez cena mnie skusila wiec kupilam i w sumie jestem zadowolona... jeszcze tylko fotelik dokupie i wtedy zostana juz drobiazgi do kupienia
|
|
#1246 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ważne że mało ważne żeby cel był zdobyty
|
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
ewunia niewiem jak to centylowo wyglada dpoytam na nasdtepnej wizycie
ahaaa aneczka nastepna wizyta 07.10 o godzinie 16 ewus moj mial 7 cm na genetycznym ![]() zakupy udane kupilam buty ufffff i trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno dostalam nowy kombinezon z metka disneya za 30 zl bo ze sklepu z tania odzieza noi dokupilam mu jakies jeansy i pol spiochy boooze ja niewiem kiedy on to zalozy noi skusilam sie na jedne rajtuzy zeby mial cos po te spodnie ![]() justynko super ze gin konkretny moze jego metoda zadziala ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- aa z tego co widze to nasza ksuwcia miala miec tez wizyte wczoraj czekam na info kochana ![]()
|
#1248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niby nieważne ile, a ważne żeby było celnie. Tylko że częściej to większe prawdopodobieństwo pewnie |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane!
Przepraszam, że się tak mało udzielam ostatnio, ale na prawdę brakuje mi czasu . W poniedziałek byłam w pracy, dzisiaj jestem w pracy i tak sobie mija mój urlop. A w sobotę mój mąż wyjeżdża i muszę mu trochę rzeczy naszykować, ugotować, poprać, zakupy zrobić dla niego i dla siebie, żeby później ciężarów nie targać. Tak, jestem tym wyjazdem przybita, że chodzę i płaczę po kątach, na myśl o samotności![]() Wczoraj byłam u gina. Zrobił mi usg i powiedział, żebym się za bardzo nie nastawiała w tym cyklu. Chyba endometrium za małe A później powiedział, że z racji tego, ze mam dłuższe cykle, to może być różnie. Czyli nic konkretnego chyba sam tam nie widział Na koniec powiedział, że gdyby się jednak udało to zaprasza mnie na ciążową wizytę, a gdyby się nie udało, to wypisał mi skierowanie do szpitala na badania hormonów w 5 dc. Więc teraz czekam na rozwój sytuacji.Buziaczki dla Was wszystkich |
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
hyhh ksuwcia to nic konkretnego ci nie powiedzial
naciesz sie mezem kochana az sie wam pochwale moimi zdobyczami
|
#1251 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No no no Urocze
|
||
|
|
|
#1252 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry kochane! Życzę Wam wspaniałego dnia!
|
|
|
|
#1253 |
|
Rozeznanie
|
znów czytałam na raty i teraz średnio pamiętam co chciałam odpisać ![]() Dorotko super zakupy no i Tygrysek ![]() Gdzie jest Kasia? ![]() Olu my płaciliśmy 130zł w klinice leczenia niepłodności. Badanie ogólne nasienia i morfologia. Trzymam kciuki za męża ![]() Aniu ksuwko mam nadzieję, że szybko minie Ci ten czas samotności ![]() Aniu indio zadzwoń do gina w sprawie tego brzuszka... niedobrze, jak tak się dzieje ![]() Ewuniu przyjemnego pluskania z córcią Aneczko ale zakupy pochwal się ![]() Mnie gin mówił kiedyś, że większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ma para, która kocha się 2-3 razy w tygodniu, niż taka która codziennie, właśnie ze względu na te plemniki. Ale jak wiadomo, co lekarz to opinia, co organizm to inna sytuacja i tak nasze ciała zrobią sobie co chcą i kiedy chcą ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- jeszcze... ![]() Aniu ksuwko to faktycznie mało się dowiedziałaś z tej wizyty... na dwoje babka wróżyła a jak Twoje tsh? Karolciu spokojnego dnia
|
#1254 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a on to na nfz? Darmowych badań zazdroszczę bo prywatnie to tak ciągnie kasy ze szok ![]() Cytat:
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
buciczki troszku babinkowe ale grunt ze stabilne
w sumie to bede 8 miech wiec mysle ze sa oki
|
#1256 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czego się człowiek nie odrzeknie, żeby ujrzeć swoje szczęście ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
ważne, żeby było Ci wygodnie my za miesiąc mamy wesele, więc pewnie będę się radziła w kwestii ubioru
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chcialam szpilki albo takie koturny ale mam wraz z siostra wybily mi to z glowy
a w sumie to tez niema co ryzykowac ze sie przewroce albo skrece kostke
|
#1258 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pewnie pokazuj pokazuj kreacje to chętnie będziemy doradząc
|
|
#1259 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki melduję się i ja, wybaczcie, że mało się teraz udzielam, ale staram się podczytywać na bieżąco... jakoś kiepskie samopoczucie mnie ogarnęło... w domu zasypiam na stojąco, w pracy młyn i jeszcze pracę inżynierską kończyłam na dniach... ciągle się czuję senna i taka wypompowana i rano od razu coś muszę jeść bo inaczej od razu mnie zbiera na wymioty i jeszcze brzuch pobolewa od tego tygodnia jak na @...
postaram się jutro bardziej nadrobić ![]() buziaczki dla wszystkich brzuszków, w których rosną maleńkie skarbeńki i ich mamuś ![]() dla czekających oby @ nie przyszłai za rosnące pęcherzyki
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
Pokaż pokaż!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

Po prostu - nie nastawiam się w ogóle, tj. staram się po prostu o tym nie myśleć 

nie podoba mi sie to
Kocyk, śpiworek... pochwalę się jak dojdzie
na razie mam istną demolkę bo wszystko się wala po sypialni salonie i ledwo można się poruszać 
zasnęłam po 2 tabletkach...przed 4, a o 5 zadzwonił budzik
Ból jest teraz stłumiony, ale boję się, że teraz też się rozkręci.
znam osoby, które mdliło i miały okropny ból głowy. Mam nadzieję, że szybko minie 

Ale może lepiej bo jestem przeziębiona z gorączką. A na domiar złego chyba mam kryzys małżeński bo od paru dni mamy ciche dni
Więc wolę jak na razie nic nie mówić
no raczej to bylo miesko z surowkami