Wypadające włosy - PODSUMOWANIE! - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-19, 16:03   #3091
nitek
Raczkowanie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Angi74, wlasnie teraz po twojej wypowiedzi zaczynam sie zastanawiac czy przyczyna mojego wypadania takze nie byla farba L'oreal Casting(ktora zastosowalam pare lat temu). Niedlugo po farbowaniu wlosy zaczely wypadac mi garsciami. Aczkolwiek dalej wypadaja-tylko w ilosciach bardziej "normalnych"- w gorszych okresach mieszcze sie coprawda w granicach 100 na dzien- ale widze,ze to dla mnie za duzo jednak....Az sie zaczynam zastanawiac czy pzrypadkiem nie mam lysienia androgenowego (wlasnie przez to, ze wypadaja stale..). Aczkolwiek gdy mialam dawno temu robiony trichogram nic takiego nie stwierdzono- a Pani Dr spytala mnie czy wlosy na pewno wypadaja bo sa w tak dobrym stanie....
nitek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 16:42   #3092
Angi74
Wtajemniczenie

Nitek,a czym farbowałaś pózniej,po zaprzestaniu uzywania Castingu?
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 17:08   #3093
natalka2106
Raczkowanie

Dot.: Łysieje!!!! Pomocy!!! błagam

dziewczyny kupiłam sobie własnie ampłuli z Vichy za 150zł do wypadajacych włosów. uzywałam je narazie tylko dwa razy zobaczymy jakie beda efekty. ale narazie jestem zadwolona. wcierajac je nie sklajaja ani nie przetłuszczaja włosów pominom ze jest bez splukania. zobaczymy. a co do tego to nie moge wyzucic prostownicy bo mam straszne fale na głowie i puszace sie włosy. koszmar.. musze grzywke musoowo wyprostowac. ale zapuszcze i przestane. uzywam waxa i teraz tych ampulek. zobaczymy.
natalka2106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 17:41   #3094
gaagatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
A wyobraź sobie wyliniałe i sprane rude loki - to levante. . .
Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
dużo sobie nie muszę wyobrażać bo sama mam coś podobnego na głowie (tyle że bez loków)
wyliniałe i sprane rudobrązowe druty - to benito
No ja na szczęście nie mam wyliniałych loków tylko proste brąz aczkolwiek od tych cudów niewidów od skóry mam trochę rudawe . Zreszta jakie mam widać na zdjęciu

Ja się farbuję Garnier Color Naturals, brąz nr. 4 i on się do rudego nie spiera
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie007_600x480.jpg (32,0 KB, 52 załadowań)

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 17:50   #3095
Wiolka525
Rozeznanie

Dziewczyny znalazłam w necie witaminki Multi Hair Supherb wzmacniające czuprynkę, może stosowałyście?
Cena całkiem przystępna (ok.28zł) za miesieczną kuracje. Podaje link:
http://www.medycynanaturalna.pl/6,48...ulti_Hair.html.
Z góry dziękuje za opinie.
Wiolka525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 18:00   #3096
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiolka525 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znalazłam w necie witaminki Multi Hair Supherb wzmacniające czuprynkę, może stosowałyście?
Cena całkiem przystępna (ok.28zł) za miesieczną kuracje. Podaje link:
http://www.medycynanaturalna.pl/6,48...ulti_Hair.html.
Z góry dziękuje za opinie.
Zeby zelazo wchłonęło się dobrze potrzebny jest kwas foliowy (tego tu nie ma) a z kolei do dobrego wchłaniania biotyny przydałby się magnez(tez niema) Tak ,więc sądzę,ze mimo niskiej ceny ja nie skusiłabym się.
Kupiłam Vita Fem i uwazam ze ma rewelacyjny sklad,tu nie ma co oszczędzać paru groszy preparat musi działać kompleksowo.

Edit.Acha,Vita Fem tańszy ! W internetowej zaplaciłam 18 zł za jedno opakowanie (nalezy brac jedną tabletkę dziennie wiec się opłaca)
Stary 2007-07-19, 18:05   #3097
diablica9
Raczkowanie

Wiesz... Nawet profesjonalna prostownica niszczy włosy. A tymbardziej jeśli używasz jej codziennie.

diablica9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-19, 18:07   #3098
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość
No ja na szczęście nie mam wyliniałych loków tylko proste brąz aczkolwiek od tych cudów niewidów od skóry mam trochę rudawe . Zreszta jakie mam widać na zdjęciu

ładne i takie lśniące
i wcale nie wyliniałe ja tam bym się nie odważyła chyba swoim foty "szczelić"

a ten Twój brąz rzeczywiście ładny dla mnie trochę za ciemny, może spróbuję jakiś ciemny blond?
u mnie ten rudy to może też nie tyle kwestia farby co fakt, że długo farbowałam się na ryżo i pod spodem mam pokłady tego barwnika ale w końcu je pokonam
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 18:11   #3099
Shade666
Raczkowanie

Cytat:
Co do Twojej dolegliwości, to niewiele mogę rzec, ale skoro stosujesz jakieś mazidło, to chyba jakiś lekarz Ci je polecił, nie? Wiesz co to jest?
Co do badań, o które pytałaś wcześniej, to zobacz - http://www.wizaz.pl/forum/showthread...02#post4669202
Wypisałam tam rodzaje badanych np. hormonów i normy odczytów.
Ps. Lepiej nie drap tego czegoś!
Dzięki za odpowiedź

To mazidło jest na to "coś", co mądra pani dermatolog określiła jako "nie wiem co to jest...to jakaś mutacja, tego się nie da usunąć, będzie to miała raczej do końca życia...można tylko wstrzymywać rozrost" no i dała mi to mazidło. Nie wiem, co to.
Nie drapać się tego nie da, tak jak nie da się nie przeklinać przy mocnym wkurzeniu posiadając taki a nie innyc charakter

Ale jak już mówiłam-to nie miało żadnego związku z włosami, to tylko choroba skóry, na tym bez żadnych problemów zawsze włosy rosły.
Shade666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 18:19   #3100
Shade666
Raczkowanie

Kupiłam dzisiaj sobie pigułki DROMIN. Łykam tego 12 dziennie wg instrukcji, bo wyszłam z założenia, że najwięcej powinny łykać beznadziejne przypadki (np. ja). Ktoś pożerał ? Jakieś referencje ? Uwagi ?
Czy coś się stanie, jeżeli będę tego używać razem z szamponem Elseve (większa objętość) i odżywką do włosów łamliwych na zmianę z odzywką z jajka i oleju z oliwek co czwarty ?
Stary 2007-07-19, 18:20   #3101
Shade666
Raczkowanie

Oj, bez żadnego "co czwarty", źle napisałam.
Stary 2007-07-19, 18:29   #3102
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Angi74 Pokaż wiadomość
Zeby zelazo wchłonęło się dobrze potrzebny jest kwas foliowy (tego tu nie ma) a z kolei do dobrego wchłaniania biotyny przydałby się magnez(tez niema) Tak ,więc sądzę,ze mimo niskiej ceny ja nie skusiłabym się.
Kupiłam Vita Fem i uwazam ze ma rewelacyjny sklad,tu nie ma co oszczędzać paru groszy preparat musi działać kompleksowo.

Edit.Acha,Vita Fem tańszy ! W internetowej zaplaciłam 18 zł za jedno opakowanie (nalezy brac jedną tabletkę dziennie wiec się opłaca)
Angi74 bardzo dziękuje za odpowiedź. Chyba skusze sie na ten Vita Fem. Jakiś czas temu stosowałam przez 3 miesiące Inneov Gęstośc Włosów, teraz niestety nie mogę sobie pozwolić na taką kuracje. Przyznam, że byłam zadowolna, nawet bardzo. Włoski odzyskały połysk i przestały lecieć w świat
Stary 2007-07-19, 19:37   #3103
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Angi74 bardzo dziękuje za odpowiedź. Chyba skusze sie na ten Vita Fem. Jakiś czas temu stosowałam przez 3 miesiące Inneov Gęstośc Włosów, teraz niestety nie mogę sobie pozwolić na taką kuracje. Przyznam, że byłam zadowolna, nawet bardzo. Włoski odzyskały połysk i przestały lecieć w świat
Tu masz wszystko na temat tego preparatu.Nie sugeruj się przypadkiem tą apateką internetową-nie znam jej. http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog...roducts_id/287
Stary 2007-07-19, 19:57   #3104
magdalena1780
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez una creatura bella Pokaż wiadomość
Czy mogę prosić o więcej szczegółów na temat tej maseczki ?

Interesują mnie proporcje oraz częstotliwość i czas stosowania.

Co do Twojego problemu może regularny (czyt. codzienny) masaż skóry głowy będzie pomocny. Przynajmniej pan M.Tombak (nota bene sam łysy ) poleca taki sposób. Spróbować można. W końcu to nic nie kosztuje...
Zalezy to od dlugosci wlosow, soku z cebuli musi byc tyle samo co oliwy ja mialam problemy z wycisnieciem soku wiec do cebuli dodawalam troche miodu nastepnie odstawialam cebule( drobno pokrojona oczywiscie) na godzine po tem to juz pestka.
magdalena1780 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 20:53   #3105
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Tu masz wszystko na temat tego preparatu.Nie sugeruj się przypadkiem tą apateką internetową-nie znam jej. http://www.herbapis.nazwa.pl/catalog...roducts_id/287
Angi74 za info. Zapoznałam sie z tym preparatem i na 100 % zakupię. Mam nadzieję, że będą efekty. Podzielę sie moim pierwszym wrażeniem po zastosowaniu ampułki wzmacniajacej z joanny. Zapach czarnej rzepy dosyć szybko sie ulatnia, początkowo czuć lekkie mrowienie skóry głowy, jednak nie jest to jakiś dyskomfort. Zobaczymy jak będzie podczas dłuższego stosowania. Liczę na wzmocnienie włosów i dodatkowy bonus - mniejsze przetłuszczanie sie skóry głowy. Łojotok niestety nasila wypadanie włosków, jego następstwem jest często łojotokowe zapalenie skóry głowy. Paskudna przypadłość, lubiąca nawracać Niestety wiem coś o tym....
Stary 2007-07-19, 20:56   #3106
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Angi74 za info. Zapoznałam sie z tym preparatem i na 100 % zakupię. Mam nadzieję, że będą efekty. Podzielę sie moim pierwszym wrażeniem po zastosowaniu ampułki wzmacniajacej z joanny. Zapach czarnej rzepy dosyć szybko sie ulatnia, początkowo czuć lekkie mrowienie skóry głowy, jednak nie jest to jakiś dyskomfort. Zobaczymy jak będzie podczas dłuższego stosowania. Liczę na wzmocnienie włosów i dodatkowy bonus - mniejsze przetłuszczanie sie skóry głowy. Łojotok niestety nasila wypadanie włosków, jego następstwem jest często łojotokowe zapalenie skóry głowy. Paskudna przypadłość, lubiąca nawracać Niestety wiem coś o tym....
Cieszę się,ze moglam pomóc.Powodzenia.Poczytaj tez wątek o łojotokowym zapaleniu,moze jakiś specjalistyczny szampon?
Stary 2007-07-19, 22:10   #3107
Poziomeczkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalka2106 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupiłam sobie własnie ampłuli z Vichy za 150zł do wypadajacych włosów. uzywałam je narazie tylko dwa razy zobaczymy jakie beda efekty. ale narazie jestem zadwolona. wcierajac je nie sklajaja ani nie przetłuszczaja włosów pominom ze jest bez splukania. zobaczymy. a co do tego to nie moge wyzucic prostownicy bo mam straszne fale na głowie i puszace sie włosy. koszmar.. musze grzywke musoowo wyprostowac. ale zapuszcze i przestane. uzywam waxa i teraz tych ampulek. zobaczymy.
Poki nie przestaniesz prostowac ciezko bedzie Ci zapuscic wlosy.Moim zdaniem wywalasz w bloto 150 zl stosujac przy ampulkach prostownice.Rujnujesz efekty kuracji.Moze kiedys zrozumiesz jak bardzo katujesz swoje wlosy prostownica...A le do tego trzeba dojsc samemu.
Poziomeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 02:25   #3108
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalena1780 Pokaż wiadomość
Zalezy to od dlugosci wlosow, soku z cebuli musi byc tyle samo co oliwy ja mialam problemy z wycisnieciem soku wiec do cebuli dodawalam troche miodu nastepnie odstawialam cebule( drobno pokrojona oczywiscie) na godzine po tem to juz pestka.
Dziękuję bardzo za odpowiedź . Mam jeszcze 2 pytania: jak często i jak długo stosowałaś taką maseczkę?

Sok z cebuli to dla mnie nie nowina, ale do tej pory wcierałam go w skórę głowy bez żadnych dodatków. Co do wyciskania - ścieram na drobnej tarce i przecedzam przez gazę, ale Twój sposób wydaje się mniej męczący . No i może dodatek miodu miał jakieś znaczenie...

Oliwę zastąpię olejem kokosowym, który według medycyny ajurwedyjskiej zapobiega wypadaniu włosów.

Obaczymy
Stary 2007-07-20, 06:45   #3109
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję bardzo za odpowiedź . Mam jeszcze 2 pytania: jak często i jak długo stosowałaś taką maseczkę?

Sok z cebuli to dla mnie nie nowina, ale do tej pory wcierałam go w skórę głowy bez żadnych dodatków. Co do wyciskania - ścieram na drobnej tarce i przecedzam przez gazę, ale Twój sposób wydaje się mniej męczący . No i może dodatek miodu miał jakieś znaczenie...

Oliwę zastąpię olejem kokosowym, który według medycyny ajurwedyjskiej zapobiega wypadaniu włosów.

Obaczymy
A gdzie kupujesz olej kokosowy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-20, 09:03   #3110
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Cieszę się,ze moglam pomóc.Powodzenia.Poczytaj tez wątek o łojotokowym zapaleniu,moze jakiś specjalistyczny szampon?
Angi74 za radę. Łojotokowe zapalenie skóry głowy męczyło mnie kiedyś przez ponad 2 lata, chodziłam od dermatologa do dermatologa, wypróbowałam cały arsenał szamponów. Wiem, że to paskudztwo ma charakter nawrotowy, dlatego zapobiegawczo raz w tygodniu staram się myć głowę szamponem Vichy na łupież tłusty (w miom przypadku okazał sie strzałem w 10).
Stary 2007-07-20, 09:39   #3111
nitek
Raczkowanie

Angi74, jak zrezygnowałam z Castingu to w ogóle dałam odpocząć moim włosom od farbowania. Potem czasami stosowałam szamponetki (w moim przypadku zawsze chwytaja i trzymaja się trochę dłużej) albo robiłam sobie pasemka.
Stary 2007-07-20, 09:42   #3112
nitek
Raczkowanie

A poza tym widzę po waszych zdjęciach, że włosy macie całkiem ładne. Ja bym się nie odważyła zaprezentować tu moim piór wyliniałych
Stary 2007-07-20, 10:15   #3113
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie kupujesz olej kokosowy?
W sklepie zielarskim na stoisku ze zdrową żywnością .
Ale widziałam go też w spożywczym, który lubuje się w różnych dziwnościach.
Stary 2007-07-20, 10:41   #3114
levante
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
dużo sobie nie muszę wyobrażać bo sama mam coś podobnego na głowie (tyle że bez loków)
wyliniałe i sprane rudobrązowe druty - to benito
Wszystko wskazuje na to, iż wyglądamy podobnie. Z drobną różnicą - jedna prosta, a druga pokręcona na głowie.
Cytat:
Napisane przez nitek Pokaż wiadomość
Angi74, wlasnie teraz po twojej wypowiedzi zaczynam sie zastanawiac czy przyczyna mojego wypadania takze nie byla farba L'oreal Casting(ktora zastosowalam pare lat temu). Niedlugo po farbowaniu wlosy zaczely wypadac mi garsciami. Aczkolwiek dalej wypadaja-tylko w ilosciach bardziej "normalnych"- w gorszych okresach mieszcze sie coprawda w granicach 100 na dzien- ale widze,ze to dla mnie za duzo jednak....Az sie zaczynam zastanawiac czy pzrypadkiem nie mam lysienia androgenowego (wlasnie przez to, ze wypadaja stale..). Aczkolwiek gdy mialam dawno temu robiony trichogram nic takiego nie stwierdzono- a Pani Dr spytala mnie czy wlosy na pewno wypadaja bo sa w tak dobrym stanie....
Czy trichogram robi dermatolog na miejscu w gabinecie podczas wizyty? Pewnie trzeba o niego poprosić, tak?
Cytat:
Napisane przez gaagatka Pokaż wiadomość

Śliczne włoski. Prostowane?
Cytat:
Angi, a co sądzisz o: wyciągu ze skrzypu polnego + witaminy i minerały 50 tabl. http://www.apteka.gda.pl/wyciag-skrz...rm-p-1892.html
oraz o wyciągu ze skrzypu polnego i pokrzywy 100 tabl. http://www.domzdrowia.pl/42280.html
Polecasz? Ja je właśnie zaczęłam łykać. Może te suplementy należałoby uzupełnić o jakiś składnik?
Cytat:
Napisane przez Shade666 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź

To mazidło jest na to "coś", co mądra pani dermatolog określiła jako "nie wiem co to jest...to jakaś mutacja, tego się nie da usunąć, będzie to miała raczej do końca życia...można tylko wstrzymywać rozrost" no i dała mi to mazidło. Nie wiem, co to.
Nie drapać się tego nie da, tak jak nie da się nie przeklinać przy mocnym wkurzeniu posiadając taki a nie innyc charakter

Ale jak już mówiłam-to nie miało żadnego związku z włosami, to tylko choroba skóry, na tym bez żadnych problemów zawsze włosy rosły.
Warto skonsultować to 'coś' u innego specjalisty. Serio, serio
Cytat:
Napisane przez Shade666 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj sobie pigułki DROMIN. Łykam tego 12 dziennie wg instrukcji, bo wyszłam z założenia, że najwięcej powinny łykać beznadziejne przypadki (np. ja). Ktoś pożerał ? Jakieś referencje ? Uwagi ?
Czy coś się stanie, jeżeli będę tego używać razem z szamponem Elseve (większa objętość) i odżywką do włosów łamliwych na zmianę z odzywką z jajka i oleju z oliwek co czwarty ?
Nic się nie stanie. Dromin jest mi nieznany niestety...
Cytat:
A mi po Inneovie zaczęły rosnąć włoski w nieporządanych miejscach.
Cytat:
W sklepie zielarskim na stoisku ze zdrową żywnością .
Ale widziałam go też w spożywczym, który lubuje się w różnych dziwnościach.
Jak wypada cena olejku w porównaniu z gramaturą?
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 10:51   #3115
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak wypada cena olejku w porównaniu z gramaturą?
Ja zapłaciłam ok.10 zł za słoiczek o pojemności 200 g.

Tutaj można zobaczyć jak wygląda opakowanie: http://www.wegetarianin.pl/sklep/pro...roducts_id/208
Stary 2007-07-20, 11:13   #3116
levante
Zadomowienie

Cytat:

Tutaj można zobaczyć jak wygląda opakowanie: http://www.wegetarianin.pl/sklep/pro...roducts_id/208
Jestem Ci bardzo wdzięczna. Zamówię. Korzystałaś z usług tego sklepu czy to jedynie stronka pokazowa produktu? Niestety dotąd olejek kokosowy kojarzył mi się tylko z tym 'na ciepło' z Oriflamu (próbowałaś?).
Stary 2007-07-20, 11:56   #3117
una creatura bella
Wtajemniczenie

Niestety nie mam doświadczeń z tym przybytkiem. Ja swój olejek nabyłam w sklepie stacjonarnym, że się tak wyrażę . Niemniej jest to ten sam produkt.
Olej kokosowy można kupić w wielu miejscach w sieci - trzeba jedynie zwrócić uwagę, żeby był zimnotłoczony i nierafinowany. Zajrzyj na Biochemię, tam znajdziesz kilka sprawdzonych adresów

A za olejek z Oriflame, to ja dziękuję Toż to sama sztucznizna, a ja staram się unikać takich rzeczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-20, 12:15   #3118
levante
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie mam doświadczeń z tym przybytkiem. Ja swój olejek nabyłam w sklepie stacjonarnym, że się tak wyrażę . Niemniej jest to ten sam produkt.
Olej kokosowy można kupić w wielu miejscach w sieci - trzeba jedynie zwrócić uwagę, żeby był zimnotłoczony i nierafinowany. Zajrzyj na Biochemię, tam znajdziesz kilka sprawdzonych adresów

A za olejek z Oriflame, to ja dziękuję Toż to sama sztucznizna, a ja staram się unikać takich rzeczy
Sklep stacjonarny - kapitalne. Dziękuję, poszperam.
Stary 2007-07-20, 12:21   #3119
kosmita77
Zakorzenienie

ja rowniez polecam olej kokosowy, uzywam go przed kazdym myciem na noc i musze powiedziec ale ostatnio juz mi sie nie chcialo, len sie wlaczyl a koncowki mam dalej blyszczace - co przy moich wlosach jest wielkim sukcesem a ten z oriflame, niech diabli pochlona... nic nie daje... zeby Wam nie przyszlo do glowy go kupic
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 13:05   #3120
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Jestem Ci bardzo wdzięczna. Zamówię. Korzystałaś z usług tego sklepu czy to jedynie stronka pokazowa produktu? Niestety dotąd olejek kokosowy kojarzył mi się tylko z tym 'na ciepło' z Oriflamu (próbowałaś?).
Cytat:

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
ja rowniez polecam olej kokosowy, uzywam go przed kazdym myciem na noc i musze powiedziec ale ostatnio juz mi sie nie chcialo, len sie wlaczyl a koncowki mam dalej blyszczace - co przy moich wlosach jest wielkim sukcesem a ten z oriflame, niech diabli pochlona... nic nie daje... zeby Wam nie przyszlo do glowy go kupic
Was to tylko na chwilę spuścić z oczu i zaraz coś nowego wynajdziecie znowu będę biegała i szukała
mam oczywiście pytanie (gł. do Kosmity ale może ktoś coś jeszcze wie): macie może porównanie kokosowego z rycynowym i oliwą z oliwek (w końcu olej to olej ) - chodzi mi oczywiście o działanie na włosy bo może oszczędzę sobie wyprawy poszukiwawczej jeśli w miarę podobny efekt da się osiągnąć specyfikami z apteki albo spożywczaka czy nie? kokosowy i żaden inny??
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości