|
|
#4231 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
z marketowego pieczywa to grahamki z biedry są długo zjadliwe i fogle mnie smakują, na chlep marketowy dobry i długowieczny nie trafilam
|
|
|
#4232 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4233 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A Ty faktycznie masz przerąbane, uważaj w ciemnych zaułkach. |
|
|
|
|
#4234 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
za Fany trzymam ![]() Cytat:
a doustnie, to może to inny mechanizm? olejkowo nie wszystkie cytrusy, pisałam konkretnie o mandarynce... Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4235 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
no ba... Cytat:
eee to mało aromatyczna bananana była moja była prawie czarna ![]() Cytat:
Gryx - ale nie przyszedł bo sam we chaupie pewnie był co? i jak to obiecał, no nie rosumię, przecież to nie dorosły żeby z nim w jakiekolwiek w tym temacie układy wchodzić ![]() Maja - grahamki buuułki som z biedro ok, zamiast chleb kupować i wyrzucać to buła rano wieczór, 2 dziennie to 6 na 3 dni a tyle mogą spokojnie leżeć i są ok? a jak chleb, to może tygrysi też z biedro? nie jest ciemny ale z ziarnami. nieduży, ale znów nie wiem jaki wielki jest drwalski czy większy niż tygrysi czy nie. ostatecznie są jakieś małe ciemne pokrojone chleby też w biedro, takie na kilka kromek, 3-4 dni mi leżały i były zjadliwe, dłużej się pieczywo u mnie nie trzyma nie mam innego sklepu u siebie, tzn. inne typu groszek są ale to pieczywo lokalne jest więc u Cię nie będzie takiego samego. ostatecznie odświeżanie pieczywa pisałam znad kawy od rana
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-09-19 o 11:09 |
||||
|
|
|
#4236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tęsknilim Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja bym zanabyła chętnie jakby było na dnie Nawet nie udam że skumałam
|
||||
|
|
|
#4237 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Przecież gdyby to się raz na jakiś czas zdarzało, nie robiłbym problemu, serio. Chodzi o to, że chłopak zdążył już sobie porządnie nagrabić (a to trzeci tydzień roku szkolnego dopiero), w zeszłym roku było podobnie - zaczyna się od opuszczenia jednego dnia, później tych dni przybywa, wraz z nimi zaległości, więc strach iść do szkoły i kółko się zamyka Wczoraj w obecności siostry miał rozmowę z tymi kobietami właśnie, podobno od dzisiaj miał się już ogarnąć w tej kwestii, wszystko zostało wyjaśnione, a tu znowu... poza tym pani pedagog sama mu powiedziała, że w razie czego może po niego zachodzić z rana, bo akurat ma po drodze
|
||
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nastepnym razem może spróbuję włożyć połowe do zamrażarki jak świezy bedzie, bo teraz, to dopiero jak mi stwardniał kombinowałam i lyypa ![]() łookurka, wchodze na strone S. a tam nowa marka - Lutens ![]() lutki schodza do mainstreamu?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-19 o 11:22 |
|
|
|
|
#4239 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4240 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ja też! ![]() A dzień dobry, to zależy o której ;-) Teraz będzie jo napot kivanok :-D
|
|
#4241 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
niby nie chlupie, coś leci i nie leci, sama nie wiem o co kaman
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wielki rispeeect za naukę węgierskiego O chlebach nic nie wiem Nastolatków, a zwłąszcza gimbazy nie zdzierżam - ale może być że albo zwykły leser i tak jak mówisz kółko się zamyka, ale może być też, że się boi pójść (popularne w gimbazie ustawki )
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idzie zima, więc zaczyna się faza na słodkiego do pielęgnacji testował juz ktoś bananową maskę kallos/ ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...em-banana.html
|
|
#4244 | |
|
BAN stały
|
Znając życie strasznie skomplikowanie
![]() Cytat:
![]() Dzieciątko skończy pojutrze 14 I ma prawie 180 wzrostu
|
|
|
|
|
#4245 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kolejny raz sobie westchnę, ze jak to dobrze, ze nie mam i nie muszę mieć dzieci.....
ale, że stryjek sobie nie radzi, proszę stryjka
|
#4246 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
System nam padł, co oczywiście nie jest wytłumaczeniem dla nas, że nie działamy... Mają naprawić w niedzielę
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach ulubiony Teża ( z takich szmapono-odżywek) zaciaga się w łazience zawsze - chciałby do mycia takie cuda ale ni ma poza Farmoną, która jednak syntetyczna Cytat:
Zużywam chyba rok już zapasy, więc od ok roku nie mieliśmy potrzeby zakupowania z chuopinem żadnej chemii ani kosmetyków poza pastami do zębów (chyba za dużo pasty jednak zużywamy ) Ale dłuższego czasu mamy cel na maksymalnie tanio jak się da. I w sumie jest spory wybór świetnych rzeczy, także wreszcie money nie idą down the drain (dosłownie i w przenośni). Z radością odkryłam (daaawno już w sumie, to nie ejakies odkrycie Ameryki ) jak skuteczne są tanie produkty - z chemii domowej, a do ciała jak łagodne i miłe w użytkowaniu.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-19 o 12:06 |
||
|
|
|
#4248 | ||
|
BAN stały
|
Mieszkam przy gimnazjum, więc zdanie mam wyrobione
Cytat:
Gdyby był uczniem z gatunku "chwdp na 100%", pedagodzy nie byliby chyba aż tak zaangażowani emocjonalnie w jego naprostowanie Szalenie pozytywnie mnie to zaskoczyło tak w ogóle, widać, że kobiety są całą sobą zaangażowane w niesienie kaganka oświaty Cytat:
|
||
|
|
|
#4249 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie natomiast dołuje że np. Armani tworzy semi-niszę. Przykładowo flaszki Si, owocowe sratki (ładne, nie powiem) za 600 zł! I flaszka aspirująca wyglądem do seri Privee. Jeszcze wszyscy podłapią patent, zaczną robić ekskluzywne perfumy mainstreamowe po 500-600 więc nisza wejdzie na poziom 1000 zeta (no bo target to pewnie osoby zamożniejsze a co to dla nich za frajda kupić taniochę typu Montale jak w Seforze droższe perfumy sprzedają ) i z powodów finansowych przyjdzie mi pachnieć Bi-Esem...
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WTF? I to we wsiowej Sepho MArketoning
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-19 o 12:14 |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam dziś temat zgodny z tagami! |
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4255 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to oby się ucywilizował, to taki głupi wiek, może wyrośnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Idź do endo bo taki poziom jest do zbicia Pinia nie znikaj
|
||||
|
|
|
#4257 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jeszcze nie.
Ale jak widzę, co się w tym kraju dzieje, mam poważne podejrzenia, ze niedługo będzie to obowiązkowe
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na dzisiaj się zapisałam, mam nadzieję, że nie zgasi mnie na dzieńdobry tekstem "ale to jest w normie. 120 zł się należy, do widzenia" Albo i tak wyśle mnie pierwej do gina a kasę weźmie.Co dziwne przed cionszą miałam 3,9 i jakoś poszło. Eh, te cionsze. |
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam rzec, ze Botrytis jest piękny taki jak chciałam - słodki, oblepiający miodzio na zimę mrr Rejcz już kombinuje wiekszą odlewkę, bo mi mało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-19 o 13:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

moja była prawie czarna
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

niby nie chlupie, coś leci i nie leci, sama nie wiem o co kaman

(popularne w gimbazie ustawki
)
Gdyby był uczniem z gatunku "chwdp na 100%", pedagodzy nie byliby chyba aż tak zaangażowani emocjonalnie w jego naprostowanie
taki jak chciałam - słodki, oblepiający miodzio na zimę mrr