Maski do włosów

Kallos KJMN, Banana, Maska z ekstraktem banana

Kallos Banana KJMN Maska Do Włosów Wzmacniająca z Kompleksem Witamin 275ml
E-Glamour.pl
Kallos Cosmetics Banana maska do włosów 275 ml dla kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 659 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 16:47
    maska
    Kallos Banana to moja szybka pomoc, gdy włosy są suche i matowe. Pachnie jak bananowy koktajl – słodko, intensywnie i długo utrzymuje się na włosach. Po użyciu są miękkie, gładkie i łatwo się rozczesują. Idealna na co dzień, choć przy bardzo zniszczonych włosach może być za lekka. Ale za tę cenę – naprawdę warto!
    mfgh12
    10 kwietnia 2025 o 10:52
    Rewelacja’
    Maska dobrze nawilża i wygładza włosy, nadając im miękkość. Produkt ma lekką konsystencję, łatwo się aplikuje i nie obciąża nawet cienkich pasm. To rewelacyjna propozycja dla osób szukających niedrogiego produktu.
    Zalety:
    • wydajnosc
    • nie przetłuszcza
    • nawilza
    Wady:
    • Brak.
  • 13 marca 2025 o 13:07
    Używam od wielu lat
    Od kiedy po raz pierwszy użyłam maski Kallos KJMN z ekstraktem banana, moje włosy przeszły prawdziwą metamorfozę! To absolutnie moja ulubiona maska do włosów. Jej zapach jest obłędny – przypomina mi świeże, dojrzałe banany, co sprawia, że używanie jej to prawdziwa przyjemność. Włosy po jej zastosowaniu stają się niesamowicie miękkie, gładkie i pełne blasku. Maska doskonale nawilża i regeneruje, nie obciążając przy tym fryzury. Co więcej, zauważyłam, że moje włosy są teraz bardziej sprężyste i łatwiejsze do rozczesania, nawet po wyschnięciu. Jestem bardzo zadowolona z efektów i z pewnością będę do niej wracać! To produkt, który zdecydowanie warto mieć w swojej pielęgnacyjnej rutynie.
  • 11 marca 2025 o 11:25
    Mocny średniak!
    Zachęcona pozytywnymi opiniami, postanowiłam przetestować tę maskę, bo uwielbiam kosmetyki o owocowych zapachach i liczyłam na solidną dawkę nawilżenia. Niestety, choć nie jest to zły produkt, nie do końca spełnił moje oczekiwania. ✅ Zapach – cudowny! Największy plus tej maski to jej obłędny, słodki zapach bananowego shake’a! ???????? Jest przyjemny i umila cały proces pielęgnacji. Szkoda tylko, że nie utrzymuje się długo na włosach po spłukaniu. ✅ Konsystencja i wydajność Maska jest gęsta, kremowa i bardzo łatwo rozprowadza się na włosach. Nie potrzeba jej dużo, więc opakowanie starcza na długo, co przy tak niskiej cenie jest zdecydowanie plusem. ❌ Działanie – trochę za słabe Niestety, jeśli chodzi o efekty, to maska sprawdza się raczej jako zwykła odżywka niż intensywna maska. Włosy są po niej miękkie i łatwiejsze do rozczesania, ale nie zauważyłam głębokiego nawilżenia ani odżywienia. Przy bardzo suchych, zniszczonych włosach efekt może być niewystarczający. ❌ Brak dociążenia i wygładzenia Mam włosy skłonne do puszenia się i liczyłam, że maska je ujarzmi, ale niestety – efekt jest bardzo delikatny i krótkotrwały. Włosy nie są tak gładkie, jak bym chciała, a końcówki szybko zaczynają wyglądać na suche. ???? Podsumowanie: To fajna, budżetowa maska do codziennego stosowania, jeśli ktoś nie oczekuje spektakularnych efektów. Pachnie pięknie, włosy są po niej przyjemne w dotyku, ale jeśli masz suche lub zniszczone pasma, to może być za słaba. Raczej nie wrócę do niej ponownie, bo znam lepsze produkty, ale jeśli szukasz lekkiej maski do szybkiego stosowania, może Ci się spodobać.
  • 17 lutego 2025 o 18:45
    Bananowa maska wygładza włosy suche
    Maska bananowa Kallos to całkiem przyjemny produkt w swojej kategorii cenowej. Skład bogaty w witaminy i ekstrakt z banana sprawia, że włosy po użyciu są wyraźnie miększe, bardziej nawilżone i błyszczące. Fajnie, że tworzy warstwę ochronną, co jest pomocne przy stylizacji gorącym powietrzem. Efekt gładkości i miękkości jest zauważalny, zwłaszcza na suchych i zniszczonych włosach. Jednak nie jest to produkt bez wad. Konsystencja jest dość gęsta, co może utrudniać równomierną aplikację, a zapach, choć przyjemny, jest dość intensywny i może nie każdemu odpowiadać. Efekt termoochronny jest, ale nie aż tak silny, jakby można się spodziewać. Mimo wszystko to solidna maska za swoją cenę – polecam do regularnej pielęgnacji, ale nie oczekuję cudów.
    Zalety:
    • Skutecznie nawilża i wygładza włosy,
    • Bogaty skład z witaminami i ekstraktem z banana, Nadaje włosom miękkość i blask,
    • Tworzy warstwę ochronną przed wysokimi temperaturami, Dobra cena jak na jakość produktu, Przyjemny, owocowy zapach.
    Wady:
    • Gęsta konsystencja utrudnia równomierną aplikację, Intensywny zapach może
    • nie odpowiadać każdemu,
    • efekt termoochronny jest dość delikatny, Opakowanie w słoiczku jest mniej higieniczne niż tubka czy butelka z pompką,
    • Może obciążać bardzo cienkie włosy.