|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
| Pokaż wyniki sondy: Do jakiej długości zapuszczasz włosy? | |||
| do szczęki |
|
1 | 0,32% |
| do ramion |
|
8 | 2,53% |
| do łopatek |
|
12 | 3,80% |
| do zapięcia stanika |
|
67 | 21,20% |
| do pasa |
|
134 | 42,41% |
| do bioder |
|
27 | 8,54% |
| do kości ogonowej |
|
17 | 5,38% |
| za pośladki |
|
10 | 3,16% |
| do kolan |
|
2 | 0,63% |
| do kostek |
|
0 | 0% |
chcę móc deptać moje włosy!
|
|
3 | 0,95% |
| sama nie wiem |
|
6 | 1,90% |
| aż mnie wkurzą |
|
17 | 5,38% |
| Odpowiada mi moja długość, zapuszczam, aby pozbyć się gorszych partii włosów |
|
12 | 3,80% |
| Głosujący: 316. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów cz. V
Cytat:
![]() Ogólnie myślę, że po prostu nie ważna jest długość (to w końcu sprawa indywidualna, co komu pasuje do urody), tylko jakość (kondycja) włosów i tego włosomaniaczki powinny się trzymać
|
|
#4442 |
|
Konto usunięte
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48211964]
Btw. uświadomiłam sobie dziś, że mam na głowie niemalże odwrócone ombre, wyglądające szalenie naturalnie do tego stopnia, że nie wiem gdzie zaczyna się mój naturalny odrost Zalety henny? U mnie dziś króluje...Biovax do ciemnych, bo jakże by inaczej. Zostanę zaraz z 20 zepsutymi maskami jesli dalej będę jechała na zestawie NV/Biovax Kłaki na tyle podrosły że w końcu twarz zaczyna wyglądać podobnie jak kiedyś w otoczeniu długich i ewidentnie stwierdzam, że pasuje mi to bardziej niż krótsze włosy
|
|
|
|
#4443 |
|
Konto usunięte
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48212101]Zalety henny?
U mnie dziś króluje...Biovax do ciemnych, bo jakże by inaczej. Zostanę zaraz z 20 zepsutymi maskami jesli dalej będę jechała na zestawie NV/Biovax Kłaki na tyle podrosły że w końcu twarz zaczyna wyglądać podobnie jak kiedyś w otoczeniu długich i ewidentnie stwierdzam, że pasuje mi to bardziej niż krótsze włosy [/QUOTE]A gdzie tam! Przy hennie solo to widać u mnie odrosty konkretnie, bo mój naturalny kolor jest o wiele ciemniejszy przecież. Raczej urok henny, indygo i innych ziół, z których trzaskałam mieszanki Nie muszę się bawić w kolory przejściowe ![]() O, jak ładnie! Widziałam foty, chcę Twoją długość
|
|
|
|
#4444 |
|
Z deszczem w butach
|
Ja tez uwazam, ze nic mi do tego, do jakiej kto dlugosci zapuszcza. Tak jak w naszej ankiecie "chce deptac moje wlosy" - jakie kto chce, takie niech ma.
Osobiscie postrzegam cudze wlosy z wlasnej perspektywy. Na zasadzie: takie bym chciala/ takich bym nie chciala mieć. Poniewaz moim daleko do idealu, chociażby pod wzgledem grubosci czy gestosci. I ktos moze miec ladne wlosy, ale gdy ich nie pragne, trudno mi sie nimi zachwycac
|
|
|
|
#4445 |
|
Miss Pudernica
|
Co kupiłaś
![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48212101]Zalety henny? U mnie dziś króluje...Biovax do ciemnych, bo jakże by inaczej. Zostanę zaraz z 20 zepsutymi maskami jesli dalej będę jechała na zestawie NV/Biovax Kłaki na tyle podrosły że w końcu twarz zaczyna wyglądać podobnie jak kiedyś w otoczeniu długich i ewidentnie stwierdzam, że pasuje mi to bardziej niż krótsze włosy [/QUOTE]Kilka dni temu przeglądałam zdjęcia i też stwierdziłam, że długie włosy o wiele bardziej mi pasują. Szczególnie, że długie wyglądają dobrze nawet bez modelowania, a krótkie z same z siebie są takie nijakie, muszę je stylizować żeby dodać im objętości, inaczej lubią się postrąkować i oklapnąć. Przez to uważam, że długie są praktyczniejsze, wystarczy o nie trochę zadbać i już się wygląda przyzwoicie I wcale nie ma z nimi więcej roboty, codzienne modelowanie jest sto razy gorsze od nałożenia maski pod prysznicem.Viekki podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Jestem tu od niedawna, ale bardzo mi się podoba, dużo piszecie o kosmetykach i innych przyjemnych sprawach i nie wiem po co psuć atmosferę dogadywaniem o długości czy podcinaniu. Wątek jest ogólnie o zapuszczaniu, bez wskazania że tylko dla długowłosych, które nie podcinają i hodują włosy do kostek, nie ścigamy się kto ma dłuższe i myślę, że dla każdej jest tu miejsce, więc szanujmy też zdanie innych, a nie tylko wymagajmy uznania dla siebie.
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Kallosy: Algae i Banana.
Sericale: Placenta, Carota, Keratin
|
#4447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oj tak, zgadzam się ![]() Ile osób zapuszcza tutaj z boba? Moje włosy ostatnio radośnie mi przypominają jak bardzo irytujące jest schodzenie z tej fryzury |
|
|
|
|
#4448 |
|
Z deszczem w butach
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48212846]Ostatnio doszłam do wniosku, że chociaż lubię siebie w krótkich wlosach, to wolę jednak mieć możliwość podpięcia ich - przyda się na BHD i dni, kiedy tak jak Ty nie mam czasu / siły / chęci ich stylizować
![]() Oj tak, zgadzam się ![]() Ile osób zapuszcza tutaj z boba? Moje włosy ostatnio radośnie mi przypominają jak bardzo irytujące jest schodzenie z tej fryzury Ja zapuszczam z bardzo krotkich wlosow. Teraz jestem na etapie boba, juz to jest wybawieniem, bo przynajmniej mozna te wlosy jakos zwiazac, tak jest jednak wygodniej na codzien, zwlaszcza przy malym dziecku, dla którego wlosy sa fascynujace i lubi je powyrywac :P Choc moj bob (przejsciowy) jest krotki i wycieniowany i i tak pasma z przodu i nad karkiem mi wylaza. Chcialabym mieć taka dlugosc, żeby po zamotaniu/ zapleceniu/ zwiazaniu fryzura utrzymala sie dluzej niz 15 min zabawy z dzieckiem bo teraz ciągle musze poprawiac moja mikro kitke. Fakt posiadania bardzo gladkich wlosow nie ulatwia sprawy
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej wkurzała mnie długość do ramion, bo włosy obijały się o te ramiona i końce podwijały się do góry. Przy prostych, gładkich włosach muszą one niestety sporo podrosnąć, żeby nie uciekały spod gumki, a spod innych akcesoriów to już w ogóle. Ja mam do teraz duży problem, co robić w kłakami podczas ćwiczeń na macie. Z warkocza wychodzą mi w tempie ekspresowym, z niskiej kitki po 5 minutach, upięcia do ćwiczeń na leżąco się nie nadają. Nie mam na nie żadnego pomysłu. |
|
|
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48212846]
Ile osób zapuszcza tutaj z boba? Moje włosy ostatnio radośnie mi przypominają jak bardzo irytujące jest schodzenie z tej fryzury Ja zapuszczam z boba na boba miałam włosy ścięte w listopadzie zeszłego roku
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przepraszam, że nie pisałam ale byłam trochę zajęta i dopiero dziś zebrałam się do ogarnięcia wpisu .O włosy nigdy jakoś nie dbałam specjalnie wiecie mycie i na tym się kończyło. Zawsze czesałam włosy co owocowało dżunglą na głowie i 2 lata temu koleżanka stwierdziła, że mam brzydkie włosy i powinnam zacząć o nie dbać. Ja włosów nigdy nie farbowałam, bo nie czuję takiej potrzeby jakoś. Od 2012 roku w mojej kosmetyczce pojawiały się pojedyncze odżywki i włosy były bardziej miękkie ale puchu dalej się nie pozbyłam no i tak sobie z nimi żyłam potem dowiedziałam się, że mam falowane włosy Włosy myję szamponem bez sls'ów, a silikony stosuję tylko na końcówki. Od czasu do czasu nakładam na kudełki siemię no i teraz zdjęcia... Uwaga tylko dla tych o stalowych nerwach ![]() Jeśli macie jakieś magiczne porady co zrobić z moimi kudełkami to piszcie śmiało! 1. Tak wyglądały zazwyczaj albo jeszcze gorzej niestety nie znalazłam innego zdjęcia ![]() 2. Tak wyglądały baaardzo rzadko i nie wiem co się z nimi stało, że przypominały włosy a nie busz... ![]() 4. To z dzisiaj laminowanie właśnie tak u mnie wyszło... Nigdy nie próbowałam więc postanowiłam to zrobić dziś i włosy są bardzo miłe w dotyku ale dalej były napuszone. Pociesza mnie jednak fakt, że czasami to naprawdę ładne fale się robią z minimalnymi puszkami Mam nadzieję, że zdjęcia się pokażą, bo to mój pierwszy post ze zdjęciami i nie ogarnęłam do końca jak je wstawić U was też pokazuje się "wizaż nie masz zgody na kopiowanie" ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Wybaczcie to jakieś takie obszerne mi wyszło a nie za bardzo było o czym pisać... |
|
|
|
#4452 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też nie wyobrażam sobie jak to można nie poczesać włosów Może nie robisz tego delikatnie? Ja zawsze jak rozczesuje włosy to zaczynam od końcówek i stopniowo idę do góry. Są do kupienia odżywki bez spłukiwania, które pomagają przy czesaniu.Nie ma żadnych zdjęć Też jestem tu początkująca i za bardzo się nie znam
|
||
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie licząc pojedynczych epizodów przy farbowaniu czy ścinaniu)
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Właśnie zaliczyłam 3 kubek siemienia lnianego i skrzypopokrzywę ![]() łyknęłam falvit i drożdże Lewitan ![]() Siedzę z olejkiem musztardowym na głowie a po myciu będzie WAX ![]() Korzystam z dnia wolnego od pracy
|
|
#4455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nysiak - jak się sprawdza olej musztardowy? Przyśpiesza porost? Edytowane przez 201801220933 Czas edycji: 2014-09-21 o 15:43 |
|
|
|
|
#4456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Miss Pudernica
|
Niusia niestety muszę Cię rozczarować, nie mam problemów z pewnością siebie, wręcz przeciwnie
między innymi dlatego mówię co mi się podoba, a co nie, niezależnie od tego ile jest fanek jedynego właściwego wyglądu. Idealizowanie stylizacji ma się tak samo do Twojego idealizowania na temat natury.Za to Ty wątpię, że znajdziesz wspólny język z pewnymi siebie osobami, bo do tego potrzebna jest umiejętność argumentowania swojego zdania, a nie wieczne powoływanie się na zazdrość
|
#4458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gdyby ktoś w moim mieście chciał się wyróżniać z tłumu to by musiał chodzić łysy - panuje tu teraz moda na bardzo długie włosy Na szczęście nie muszę budować swojej pewności siebie przy pomocy wyglądu - do tego wolę używać rozumu i osobowości, bo samo opieranie się na wyglądzie wydaje mi się komunikować, że nie ma się więcej nic ciekawego do zaprezentowania ^^ Ale to tylko moje osobiste odczucia.Hm... skoro nie masz ochoty tego czytać to dam Ci radę, do której stosuję się, kiedy kwasy na tym wątku mnie męczą - przestaję czytać Sprawdza się doskonale.Z włosowej beczki: we wtorek fryzjer. Cieszę się jak głupia, bo cięcie już do reszty straciło kształt a włosy nagle zaczęły sobie przypominać, ze są falowane |
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
A ja mam takie stanowisko- zapuszczam i ścinam włosy dla siebie i wg swoich upodobań i mi to pyrka i powiewa, co kto o tym sądzi. Niestety, ja przestałam się tu udzielać, bo tutaj robi się ferment i nie jest mi przyjemnie w tym uczestniczyć. Poza tym i tak są osoby bardziej i mniej lubiane, więc. .. Z włosowych wiadomości- przygarnełam Bingo z spiruliną i keratyną (chciałam mieć coś proteinowego) i maskę Ziaja dla farbowanych, by do Tż- ta nic włosowego nie wozić ze sobą.
|
#4460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48226340]Drugi Bingacz, którego najlepiej wspominam. Jest leciutki, ale wygładza włosy, oby ci podpasował
[/QUOTE]Chrzest już przeszedł. Raz w tygodniu jako proteinowka będzie szedł. Tak samo lubię bingo karnalitowe i bym je stosowała non stop.
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48225582] Z włosowej beczki: we wtorek fryzjer. Cieszę się jak głupia, bo cięcie już do reszty straciło kształt a włosy nagle zaczęły sobie przypominać, ze są falowane Udanej wizyty u fryzjera
|
|
#4463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do lubianych i nielubianych osób, to to raczej norma, mnie to jakoś specjalnie nie martwi. |
||
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WYMIANA Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację. Dieta cud- seks i głód. Edytowane przez Dolczi Czas edycji: 2014-09-21 o 21:43 |
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Zmielone wcześniej siemię zalewam gorącą wodą (ale nie wrzątkiem).
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48225437]Wiesz co Niusiu, czasem mi brak słów do ciebie. Potwornie wszystkich szufladkujesz, z jednej strony stwierdzasz, ze ktoś się boi wyróżniać z tłumu i jest to kwestią kompleksów, z drugiej zarzucasz zbytnie przejmowanie się wyglądem zewnętrznym. Opinię odmienną z twoją opinią traktujesz jako nieprawdę i zło. Źle mi się czyta twoje posty, denerwuje mnie, że z fajnej atmosfery na wątku i z fajnych dyskusji połowa dziewczyn nie ma nawet ochoty się wypowiadać, bo zaraz zostanie to w odpowiedni sposób skwitowane.Zostawmy każdemu taki wygląd, jaki chce osiągnąć, cel, jaki chce mieć i jako osoba, która lubi różnorodność, pragnę to z całej siły wspierać i popierać każdy cel jaki dziewczyny sobie w kwestii wyglądu obrały. W końcu nie jesteśmy na tym wątku by dyskutować o polityce, pracy czy zainteresowaniach innych niż kosmetyczne. Dlatego wybacz, że ci to powiem, ale twoje posty mnie męczą.[/QUOTE] Popieram całą sobą [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48225582] Z włosowej beczki: we wtorek fryzjer. Cieszę się jak głupia, bo cięcie już do reszty straciło kształt a włosy nagle zaczęły sobie przypominać, ze są falowane Czekamy na relację z tej wizyty u fryzjera, i oczywiście fotki bardzo mile widziane
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciężko stwierdzić bo przez jego zapach nie jestem w stanie stosować go systematycznie
|
|
|
#4467 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48211964]Btw. uświadomiłam sobie dziś, że mam na głowie niemalże odwrócone ombre, wyglądające szalenie naturalnie do tego stopnia, że nie wiem gdzie zaczyna się mój naturalny odrost
Ja tak mam po hennie. Nigdy nie wiem gdzie dokładnie zaczyna się odrost, bo ona się tak pięknie delikatnie wypłukuje. To, że odrost był już spory widzę dopiero po następnym hennowaniu kiedy odkrywam, że włosy przy przedziałku są piękne i rude, a nie popielate. [1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;48212846]Ile osób zapuszcza tutaj z boba? Moje włosy ostatnio radośnie mi przypominają jak bardzo irytujące jest schodzenie z tej fryzury Ja, ja! W sumie to w wakacje 2011 miałam na łepetynie coś na kształt zakręconego boba. Może kształt nie do końca (nie wiem w sumie jaki był, bo zawsze miałam pierze), ale długość bob- owa jak najbardziej ![]() Cytat:
Cytat:
Podobają mi się bardzo długie włosy, ale są dla mnie ciekawostką, a nie celem, bo tak jaki pisałam nie raz chodzę w rozpuszczonych włosach i raczej trudno by mi było tak pomykać z czupryną za tyłek. Nie, nie zazdroszczę i nie mam problemu z wyróżnianiem się. Nieskromnie mówiąc/ pisząc ponąć i tak się wyróżniam zarówno wyglądem jak i czasami zachowaniem (tak mi przynajmniej mówi otoczenie - mam tylko nadzieję, że pozytywnie )Tak jak napisała viekki - smutne jest jeśli ktoś za jedyną formę wyróżniania uznaje wygląd. To dla mnie takie: zaczęła się na wyglądzie i skończyła. Można popatrzeć, ale porozmawiać nie ma o czym. Myślę, że można się wyróżniać (o ile oczywiście ktoś do lubi to robić) w inny i bardziej ambitniejszy sposób. No cóż, poruszyłam tu wygląd "obrzydliwości" za długich włosów, ale nie zapominaj o kontekście. Napisałam, że spotkałam się z takimi opiniami, a nie że sama tak myślę. Dla mnie takie włosy są po prostu przytłaczające i niewygodne. Dalej - dziewczyny napisały tylko swoje opinie, a po to ten wątek też jest. Rozumiem, że np. my farbujące czy hennujące zasłużyłyśmy sobie na złą opinię z Twojej strony, bo ciągle tu czytamy jaką głupotą jest farbowanie czy kombinowanie z włosami. I jakoś żadna z nas Ci tego nie wytyka. A my po prostu traktujemy nasze włosy jako fajny dodatek, coś co ma nas zdobić i dodawać kobiecości, ale nie jako wyznacznik pewności siebie i jedyny sposób na ładny wygląd. Pogrubione - jest dokładnie odwrotnie niż to co napisałaś. Idealizowanie wyglądu to patrzenie tylko na efekt, często dotyczy włosów które tak na prawdę potrzebują mało opieki, więc co tu podziwiać? Że właścicielka nic nie robi, a one wyglądają tak jak wyglądają? My nie idealizujemy wyglądu i nie nadajemy mu nadmiernej wartości, ale podziwiamy ogrom pracy i samodyscypliny włożony w utrzymanie pięknymi włosów, które nie są łatwe w "obsłudze". I to jest ta różnica, której Ty najwidoczniej nie potrafisz rozróżnić. Rozpisałam się, ale jeszcze podsumuję. Wątek jest nie tylko od pomagania sobie i polecania produktów, ale także od dyskusji. I jakoś wszystkie tutaj potrafimy dyskutować i respektujemy swoje zdanie, nikt się na siebie nie obraża i tylko Tobie sprawia problem, że ktoś ma odmienną opinię. Każdą próbę dyskusji traktujesz jako atak na swoją osobę. Kto nie jest ze mną jest przeciwko mnie. I tyle w temacie. Mniej drażliwości, a więcej dystansu do samej siebie i do nas i wszystko byłoby okej. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4468 |
|
Konto usunięte
|
(Nie) Dziękuję za życzenia powodzenia jutro u fryzjera ^^ Jeśli będzie co uwieczniać na foto, to wrzucę, aczkolwiek nie ma co się spodziewać metamorfozy, bo choć przez te 3 miesiące włosy ładnie podrosły, to krótszy tył mocno ogranicza możliwości
![]() Miałam dam znać jak się sprawują u mnie dwa nowe Kallosy. Z bananowym włosy bardzo się polubiły, dobrze wyglądają nawet 2 dnia, zachowują objętość, są puszyste, gładkie i fajnie się układają. Jak skończę odlewkę, to bankowo biorę baniak. Natomiast testy alg rozpoczęłam dopiero dzisiaj. Jak wyschnę to dam znać ^^ |
|
|
|
#4469 |
|
Konto usunięte
|
Dobra dziewczyny, nie dogadamy się. Osobiście fukcjonuję w specyficznym hermetycznym środowisku gdzie nie mam problemu z dogadaniem się, także poza nim mam normalne relacje z ludzmi. Tak jest, niestety na forum traktującym o kosmetykach mam problem ze zrozumieniem waszych postaw, i przyznaję że wiele z nich wydaje mi się infantylnymi delikatnie mówiąc i stopniowo rodzi się we mnie taki właśnie bunt który potem wychodzi na wierzch. Dlatego najlepiej rozmawiać mi o skuteczności stosowanych kosmetyków itd. ale nie da się rozmawiać o tym cały czas.
Nie bawi mnie tez obrażanie nikogo i absolutnie nie mam takiego zamiaru kiedy moje wypowiedzi powstają! - sama nie wiem jak to się dzieje, nie mam nic złego na myśli, przeciwnie bardzo Was wszystkie lubię i przywiązałam się do tego wątku. Nie jest moim celem psucie atmosfery, aktualnie udzielanie się tu także nie sprawia mi przyjemności więc sobie odpuszczę jak na razie; z resztą znalazłam złoty środek na zapuszczanie i tego się będę trzymać - może zrobię fotki i pochwalę się efektami za jakiś czas, a stałym bywalczyniom również życzę powodzenia w zapuszczaniu.
|
|
|
|
#4470 |
|
Raczkowanie
|
chimay a może opaska? ze mną na zajęcia pomyka babeczka w takiej, włosy ma krótkie to spiąć nie ma jak a tak z twarzy odgarnięte i można spokojnie ćwiczyć. Ja swoje do ćwiczeń zawsze kitłam w niby koka na czubku głowy, tak żeby leżąc na macie nie przeszkadzały mi włosowe konstrukcje pod głową. I lakieruję bejbiki przy skroniach, żeby po twarzy nic nie łaskotało.
Edytowane przez evillcat Czas edycji: 2014-09-22 o 13:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Absolutnie nie przeszkadza mi, że ktoś uważa moją wymarzoną długość za przesadną, oczywiście pod warunkiem, że nie są to komentarze typu "takie włosy sprawiają, że chce mi się wymiotować", czy "osoby zapuszczające tak długie włosy są chore psychicznie", ale na szczęście, tutaj z takimi komentarzami się nie spotkałam