|
|
#4411 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
Fajnie, że wygrali, ale internet nagle stał się nudny...
|
#4412 |
|
BAN stały
|
Poczekaj parę dni, unormuje się wszystko
Spadam pod prysznic |
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Znad ziółek łagodzących bóle i skurcze menstruacyjne - kiedys pomogły
No i lubię pić ziółka ![]() Kam - kurczę nie smakują mi moje wyroby kotletów roślinnych Te wg soczewicowego przepisu z burgera, też mi nie podeszły. Zauważyłam, że kalafior najbardziej smakuje mi z masłem, a soczewica only w sałatkach - jakoś nie mój smak, zdecydowanie wolę groch i fasolę Nie potrafię jej smacznie zinkorporować do swojego jadłospisu. Jeśli ktoś lubił smak tradycyjnej grochówy to w wersji wege bardzo dobrze wypadają takie zupy na wędzonej papryce, ale to wciąż tylko zupy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-22 o 01:15 |
|
|
|
#4414 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4415 | ||
|
Nindżopesz
|
Macham znad bycia nieumarłą.
Cytat:
Cytat:
Tego... Że niby po Brombergu się śpi? Zasnęłam dopiero o 6 rano A teraz jestem w miarę rześka, poodkurzam i se coś obejrzę Bez sensu. Skutków ubocznych brak (oprócz bezsenności).
|
||
|
|
|
#4416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znalazłam ![]() W Cropp za 119zł Fot nie będzie, bo mam pokój z małymi oknami od północy i ciemno strasznie, a mam tylko dziadoski aparat w telefonie )Krój ło taki ja tu, tylko bez kieszonki na cycku http://img.szafa.pl/ubrania/1/010239...ska-damska.jpg Cytat:
ja tez mam dylematy - jeśc zdrowo, czy na zdrowie (m.in. zęby) odkładac ![]() Bry rwa mać Po cudownym babsko-imprezowym weekendzie miałam baterie naładowane tak, że aż żyć się chciało! I co? I A to żołądek bolał, a to korzonki napiepszały, a to uuuj wie co, wyglądam i czuję się jak zombie. Głodne i złe zombie ![]() twardy masz łeb jak na taką chudzinę ja już pod koniec ledwie łaziłam, od kiedy poszłam na diete, to piję jakoś o 1/3 mniej niż kiedyś...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-22 o 09:27 |
||
|
|
|
#4417 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. uroczy komplement ![]() Dobra... chyba idę spać... |
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może do tego czasu nie zajdziesz ![]() Mam pytanie - czy twarde rośliny strączkowe mozna gotowac na raty? na przykład namoczoną fasolę lub ciecierzyce zagotowac rano kilka minut, a po przyjściu z roboty dokończyć - czy wtedy będzie szybciej? Bo na samą myśl o czekaniu na obiad 40 minut albo dłużej słabo mi się robi, z głodu bym padła ![]() A nie nagotuję na 2-3 dni, bo mam tak, że ile bym nie ugotowała, to zjem wszystko od razu i nic nie zostawię, musze codziennie gotowac nową porcję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-22 o 09:56 |
|
|
|
|
#4419 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. Cytat:
buuuu, w takim razie u mnie najprawdopodobniej wyjdzie tak samo... bo mamy z tego co pamiętam podobne doświadczenia w tym temacie.... też nie wiem jak oni to robią w knajpach.... albo chociażby z tych różnych netowych przepisów, ludzie się zachwycają a u mnie uj co prawda powiedziałam sobie że spróbuję z pieczeniem, i spróbuję, może pod przykryciem ale chcę wiedzieć, że spróbowałam wszystkich możliwości, żeby z czystym sumieniem porzucić temat... kalafior z masłem wędzona papryka, ponownie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4420 |
|
Nindżopesz
|
Fiesz co, fogle mnie ichnia muzyka nie ruszyła. Liczyłam na coś, co znam, jakieś "oldies'y" a nie takie łupcupu
To już na Vampiriadzie lepiej mi się "tańcowało", była jakaś linia melodyczna.
|
|
|
|
#4421 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie też.
i własnego. właściwie to dom chcę przepraszam ale bry ![]() ciemno buro mokro ponuro leje wieje i telepie. jesień
|
#4422 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, jak już jesteśmy przy zachciankach to ja bym chciała mieszkania z łazienką
![]() A pogoda mnie dobija jesień, kurna.
|
#4423 |
|
Piers do przodu
|
brrr siedzę w fabrik i się trzęsę
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
to można i na vampiriade, tylko na razie nie wiadomo, kiedy, nic nie mówią
|
#4425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cudnie ze wygrali Cytat:
Cytat:
ano ![]() mnie dziś obudził deszcz i wiatr, brrrrr |
||||
|
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
oesssssuuu
widzieliście reklamę ranigasta, najnowszą? jest z uwaga xiędzem chodzącym po kolędzie, jak biednego baby karmią i ma zgagę i u jednej pańci dostaje wspomniany ranigast i na końcu może się opychać dalej ja już nie wiem, czy są jakieś granice w kręceniu idiotyzmów, chyba nie... ----------- czy ja już mówiłam, że uwieeeeelbiam Gerarda Butlera?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-09-22 o 10:50 |
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, a ja mam za małą zamrażarkę najnizsza szuflada mi nie mrozi, to na dwócj pozostałych robię zapasy na jesień, jak coś w promocji rzucą. Mam już 2 paczki schabu, torbę kalafiora, cukinii, papryki i warzyw na patelnię. I chleb. A jeszcze dzisiaj w lidlu rzucili brokuły po 1,99 to capłam dwa i już ledwo zamrażarkę domknęłam. A jeszcze mi się marza zapasy dyni, zupa mleczna z dyni z kluskami jest cudowna zimą na mrozyAle się paskudnie czuję I jak na złośc co chwilę ktoś dzwoni i
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I śmieszno i straszno. Kolejny argument za tym, że jednak dobrze jest nie mieć tv.
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
oo, dokładnie taką kurtkę mam
![]() http://sklep.cropp.com/odziez-damska...eddate/a/11648
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
A ja szukam jasnoszarych sukienek na jesień - jedną mam taką rękaw 3/4 z Carry - ale ściorałam ją w chłodniejsze dni lata, poza tym jest za krótka i ma fason nie ukrywający mi brzucha, a wręcz radośnie eksponujący "ciążowy belly" który niestety nie jest bynajmniej ciążowy
. Ma wiązanie sznurkowe poniżej talii - okropność, no ale kupiłam z braku laku i jakoś chadzałam maskując się torbą ![]() Szukam więc luźnych lejących fasonów, niezbyt ciepłych - przeleciałam Hm i Rezerwat, Mohito, Carry i NY - i NIE MA Gdzieś te sześć dyszek (nie mamona ani wiek ) trzeba ukryć żeby czuć się swobodnie, chociaż odkąd pamietam, nawet jak ważyłam 48 to uwielbiałam luuuźne szmaty. Taki stajl
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-22 o 12:04 |
|
|
|
#4431 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Luźne, workowate fasony mają sukienki i tuniki By Insomnia.
Dostępne internetowo i stacjonarnie. A a propos sukienek... jest u mnie w mieście sklep pt. Dżungla. Pół na pół komis i szmateks - ale mają czasem b.fajne ciuchy
|
#4432 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i bułek
Cytat:
--- U nas się wypogodziło na chwilę obecną, wychodziłem z domu to wiał zimny wiatr i było pochmurnie, a za 5 minut słońce, aż mi w długim rękawie za gorąco było
|
|
|
|
|
#4433 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aha ![]() Cytat:
![]() ![]() Czyli co teraz masz ok i nic nie bierzesz? Ale wiesz może nawet jakbyś lata temu zbadała na leżąco itd to i tak by wyszło za wysokie? ![]() Czyli co, wszędzie jest to badanie źle robione? No bez sensu to by było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawet w tym samym bloku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też miałam komunię w III klasie, no ale fakt, to było daaaaaawno temu
![]() i ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
hurraaaaaaa!!! dostałam próbkę Norne i nie podoba mi się
całe szczęście, bo kasy nie mam ![]() czuć igliwie, ale całośc jest tłusta i jakoś mdląca i zajezdża zużytym olejem, w kategorii "iglasty skandynawski blackmetalowy las" wygrywa u mnie jaisalmer na razie ![]() A i tak, jakbym chciała kupić wszystkie flaszki, co mam na liście chciejstw, to by wyszło 2 kafle, może się za pare lat jakies używki trafią, albo mi się zmieni gust
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-22 o 13:33 |
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4437 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4439 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie się udało w sobotę jedno pranie ładnie na balkonie wysuszyć, drugie niestety trzeba było wnieść do domu a i tak nie doschło
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ta pokrzywa z trawą cytrynową (z biedry) jest nawet smaczna, a i chleb mi wyszedł, trochę mało słony, ale ogólnie ok
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Spadam pod prysznic 
Te wg soczewicowego przepisu z burgera, też mi nie podeszły. 
Nie ma to jak mięsny!

Zniszcz! 

ale chcę wiedzieć, że spróbowałam wszystkich możliwości, żeby z czystym sumieniem porzucić temat... 

. Ma wiązanie sznurkowe poniżej talii - okropność, no ale kupiłam z braku laku i jakoś chadzałam maskując się torbą