|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
![]() To już taka mądra główka ![]() ![]() ![]() Już sobie wyobrażam jaka to będzie pięknota ![]() ![]() To ładnie pospała ![]() ![]() Też mnie to ciekawi ![]() O niee, jeszcze nie teraz ![]() Kiedyś pewnie tak,ale teraz nie bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Ostatnie 3 nowości z Sheinside https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=24056 zadowolona jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Znajoma ma bliźniaki, poleca.
![]() ![]() Fajny blog o byciu tatą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Wizaż pokazuje reklamę tej nowej czekolady Wedla, karmelowej. W czwartek tak jej chciałam,że trzy sklepy zwiedziliśmy późnym wieczorem, żeby kupić wersję z orzeszkami ziemnymi, dorwaliśmy, od razu po wyjściu ze sklepu się na nią rzuciliśmy i zawód. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-20 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Kusiła mnie ta czekolada, ale jednak odpuściłam. Widziałam w Rossmannie w promocji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Ja poki co tez od czekolady daleko, od roku przytylam 10kg, na szczescie 5 juz zrzucilam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Mooniek, wracasz jesienią do atredermu?
![]() Ja dietkuję już jakiś czas, ale teraz świętowałam urodziny 4 razy i głupio było dietować ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-20 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Planuję wrócić, a dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chciałabym jedynaka. Tak naprawdę z jednym dzieckiem jest więcej roboty niż z 5. Mam koleżankę, która najpierw miała syna, potem długo nic a potem bliźniaki i 1,5 roku później jeszcze jedno. Z synem nie miałą czasu na nic. No bo był sam i trzeba było sie nim zajmować, bawić z nim itd. A te maluch zamują się same sobą. Bawią się razem, a koleżanka musi je tylko nakarmić. Resztę dnia ma dla siebie. Cytat:
Widzę, że bardzo mądrze facet pisze ![]() ![]() Cytat:
![]() TŻ przywiózł mi z Polski 4 kg Złotych Orzechów ![]() ![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka też ma bliźniaki, chyba o miesiąc młodsze od mojej i póki co mówi, że praktycznie nie ma przy nich roboty. Bawią się same. Jeśli chcą się przytulać to przytulają się do siebie nawzajem. Na chwilę obecną jest łatwiej, ale czy równie łatwo będzie na spacerze z dwójką dzieci? Pod moim blokiem chodzi dziewczyna z bliźniakami i to co oni wyprawiają to głowa mała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często matki mają problem z dziećmi właśnie przez wpier*** sie osób trzecich. Matka próbuję utrzymywać jakieś zasady, a np tatuś, babcia je łamie. Dziecko nie jest głupie i nauczy się to wykorzystywać. Ile razy słyszałam, że matka mówi, że czegoś nie wolno, a ktoś inny "no pozwól jej/mu". I już dzieciak zdobywa przewagę, a matka zmienia się w niewolnicę. Kiedyś jechałąm pociągiem nad morze. W przedziale były, ze mną matka z córką i teściowa. Cokolwiek matka powiedziała, do dziecka, to teściowa odwrotnie. A córka na wszystko odpowiadała "babcia mi pozwoliła", "Tata by mi pozwolił" i tym podobne. Szkoda mi było dziewczyny. Dzieciak zapasiony jak świnia. Chciała non stop żreć jak nie słodycze to kanapki. Za kazdym razem jak matka mówiła nie, to babcia "No daj jej. Głodna jest!". A dziecko "no słyszysz!, daj mi!" I jakim cudem ta matka ma sobie z tym dzieckiem radzić? Teraz czytam ten tatowy blog. Jest naprawdę świetny i racjonalny. Porusza takie właśnie tematy.
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2014-09-21 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Ufarbowałam włosy szamponetką na ciemny brąz, i nie chce mi się to zmyć
![]() Nie wiem teraz czy nakładać już hennę, czy dalej czekać aż się bardziej zmyje.
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
W piątek byłam w okolicach Tesco, wpadłam zobaczyć co tam ciekawego mają "na ciuchach". Jesienna kolekcja na dziale dziecięcym jest bardzo fajna.
![]() Nie mogłam się oprzeć i kupiłam sobie: bluzę: http://www.ffmoda.com/pl/dla-dziecka...ki/rf42526999/ i bluzkę: http://www.ffmoda.com/pl/dla-dziecka...ki/rt42523019/ - tylko tutaj na zdjęciu jest chyba rozmiar dla jakiegoś krasnala - większe rozmiary mają taki bardziej "nietoperzowy" krój, w talii dopasowana, rękawki do łokci, dłuższy tył, materiał bardzo przyjemny w dotyku.
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio poczyniłam takie zakupy w Housie, że na razie niczego nie kupuję
![]() Kupiłam Estee Lauder Double Wear Light w odcieniu 1.0 i wybrałam go w ciemno, okazał się być za ciemny ![]() Chyba przejadę się do Douglasa i kupię pełnowymiarowe opakowanie odcienia 0.5. Na co dzień używam podkładu mineralnego, ale nie nadaje się on na imprezy, nie schodzę z parkietu, więc zdarza mi się o kogoś otrzeć czy coś i wyglądam jak pół nieszczęścia. Potrzebuję na takie okazje czegoś dobrego i EL daje mi to, czego chcę, tylko ten odcień... |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się w 100%, każde auto jest dobre jak JEST DOBRE. Marka nie ma znaczenia, tylko stan techniczny i zużycie. Cytat:
Ale piękna czupryna! ![]() Hormony Ci szaleją, masz prawo odrobinę wariować. Nie przejmuj się, wszystko wróci do normy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() My też mamy 12 letniego focusa i jak dotąd nie mogę przestać go chwalić. Sprawuje się świetnie. Ale to bardzo pewny zakup był, zbadany, sprawdzony, od znajomych, z polskiego salonu. No i ja pilnuje mechanika jak cokolwiek nam nie pasuje- nie wyobrażam sobie jeździć "troszeczkę" niesprawnym autem czy nawet z drobnym defektem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dowiedziałam się, że mam alergię na sierść psa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-22 o 11:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Do Lawendowej poszukują pracownika. Złożyłam, ale nie chcę się nakręcać, bo znowu będę zawiedziona jak nic z tego nie wyjdzie. Toż to byłaby praca marzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
Miki, trzymam kciuki!
![]() No, część moich rzeczy wyjechała dzisiaj do Wrocławia. Ja wyjeżdżam dopiero w niedzielę wieczorem. W poniedziałek mam na 8 rano ![]() Byłam dzisiaj ze znajomymi potańczyć po pobliskich szkołach, całkiem miło nas przyjęli, nawet nauczyciele. Jestem w szoku :O |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
W poniedziałek już masz zajęcia?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Ja też choruje. Już drugi raz we wrześniu. Po raz kolejny mam gorączkę, kaszel i katar. ![]() ![]() Piszecie, że przytyłyście. U mnie to samo. ![]() Wiecie co? Potrzebuje jakiegoś słodkiego żelu pod prysznic na jesienne dni. Najlepiej coś z czekoladą, kakao, karmelem? Polecicie mi coś? Przydałby mi się jakiś mocno złuszczający peeling do ciała i do twarzy. Jakieś sugestie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam na rano tylko jeden dzień, ale dla mnie to akurat plus, bo wolę iść na 8 niż na 13 i do 20 siedzieć. Szybko zaczynacie, my dopiero w czwartek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała w czwartek, to bym była na jeszcze jednym treningu, a tak, to jutro ostatni
![]() Ja mam w poniedziałek na 8, potem 2h przerwy, potem na 11:30, 1,5h przerwy i jeszcze jedne wykłady i tak w sumie w prawie każdy dzień. Dobrze, że do mieszkania blisko, będę wracała obiad robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do ciała ubóstwiam peelingi solne z olejkami z Wellness & Beauty. Mocne zdzieraki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A peeling kawowy, domowej roboty.
![]() |
#1346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi kuzyni znajomi kupili kiedyś volvo. Pojechali po nie do Berlina. Lans na całę miasto, bo oni mają czarne Volvo s60. Jeździli nim pół roku. Rozsypało się tak pewnego razu, że nie opłacało się reperować. Ale polansować się zdążyli. Ja marze sobie o jakimś starym Audi, VW, Mercu, ale nie młodszym niż 25 lat ![]() Takie cacunio http://www.classicandperformancecar....re.php?id=8356 Albo takie https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...bt_NZSoyXlsjau ![]() albo nawet to https://c1.staticflickr.com/3/2362/2...6d508fecc5.jpg Piękności. Tak wypolerować, wyremontować na stan fabryczny ![]() Mam zboczenie na punkcie takich starych samochodów. Bo to były jeszcze prawdziwe maszyny. Silniki nie do zabicia, wszystko można samodzielnie zreperować. A jak mieliśmy, nie aż tak starego mercedesa, to w Niemczech wszyscy nas pozdrawiali. Wiecie ze Niemcy całymi lawetami sprowadzają z Polski i dalszego wschodu stare niemieckie samochody? Bo u nich dawno zostały zezłomowane, a u nas są na chodzie. A teraz to klasyki na wagę złota. Cytat:
![]() Mam moją cudowna hennę pachnącą kadzidłem ![]() ![]() Mam też pomarańczową farbę zmywalną, ale do tego mam obecnie za ciemne włosy.
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, jest zadbane i mało używane. Daewoo używane dużo , w podobnym wieku w większości są już zezłomowane. Samo to ze starych daewoo prawie nie spotyka się na ulicach świadczy o tym, że się dawno rozpadły. Tylko takie zadbane, mało jeżdżone jeszcze pomykają.
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Nie znam się, samochodem nie jeżdżę...
Miała któraś z Was? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Mam taki cyrk w pracy że szok. Poszukujemy pracownika. Do biura. Odbieranie telefonów, dokowanie, kserowanie no i z czasem wdrozenie do innych obowiązków. Nie wiem gdzie podziali się wszyscy normalni ludzie poszukujący pracy. Normalnie od kilku miesięcy użeram się z debilami.
Mieliśmy przez 2 tygodnie laskę. która psuła wszystko. Nawet linijkę i korektor popsuła. I była niewyobrażalnie głupia i ciemna ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.