|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Joł baru s domu
![]() Nie do końca ... W moim przypadku był " mlekotok" a okazało się że hiper nie mam ... No i okazało się że to co mi wypływa z piersi to nie mleko dlatego piszę w cudzm słowie. No ale żeby się o tym przekonać trza zbadać wydzielinę z piersi ( robią to w ramach diagnostyki na Karowej)a nie na oko oceniać ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Nie musisz iść do szpitala zamów sobie diagnostykę do domu .
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, pamietam, że Win się w tym nosi chyba? ale właśnie ja nie szukam sportowego stylu tylko do rajtek i botków a później kozaków. ![]() Cytat:
2. Jw. ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------
|
||
|
|
|
#4443 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
żadnej nie mierzyłam, ale widziałam "na ludziach" i wersja rajstopy / legginsy + kozaczki całkiem nieźle wygląda O, a ja mam dziś na sobie coś, co kupiłam jako sweter w Orsayu a noszę jako sukienkę. Jest wełniane, ciepłe, z krótkim rękawem, teraz noszę z pończochami i szpilkami a zimą z legginsami i kozaczkami.
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
Maja - napiszę tu - dzięki za przesył
Mam cykliczne problemy z PW, nie ładuje misie, a ja nie mam cierpliwości. chciałam podziękować ![]() A to rozwinę perfumwoy temat Otóż Jaisalmer, jedyny z kadzidłowej piątki, którego dotąd nie poznałam. Mój ulubiony Avignion to mój typ zapachu - dla mnie i na mnie - słodki. Z kolei Jaisalmer plasuje się na drugim miejscu. Specjalnie testuję go "na świeżo" czyli bez sugerowania się otoczką, recenzjami - ja potrafię się oprzeć, nawet tak wolę. No i na mnie pachnie najzwyczajniej kościelnym kadzidłem, tak jakby kościele w naszym mieście rozpylali Jaisalmera. Normalnie jak zamknę oczy to wypisz wymaluj nasza parafia Serio. Dla mnie taki zapach zawsze był chłodny, jak wdycham opary kadzidła to mam uczucie świstania w płucach zimnego powietrza. Przeszywające. Ale dla mnie to dobrze w sumie Niemniej to bardzo piękny kadzidlany zapach. Margot - brzmi świetnie a luźna jest i jasnoszara? Nie z tego sezonu? Bo Orsay tez zaliczyłam, zapomniałam nadmienić. To był na razie taki szybki przelot po sklepach za konkretem. Jeszcze poszukam na targu. Do tej pory tylko Carry mnie zadowalało ale i ono zaczęło robić seksi obcisłe fasonki na zgrabne laski buuu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-22 o 14:40 |
|
|
|
#4445 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
na zakupy zawsze pieszo, nawet daleko zresztą ja bardzo dużo chodzę i nie wybieram najprostszych tras a na zakupach mam tendencje do załadowania wózka do pełna, a dopiero później myślenia jak ja się z tym zabiorę do domu. dlatego często wchodzę bez wózka i biorę tyle co w rękach albo w cienkie foliówce utrzymam Cytat:
|
|
#4446 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A sklep BI znalazłam w Katowicach na Wojewódzkiej 13. Betty, to ja mam wielką zieloną Biedronkową torbę, i zazwyczaj idę obładowana jak muł na jednym ramieniu siata z książkami 9a papier swoje waży), na drugim zakupy dla ciała...
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-09-22 o 14:02 |
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
napisz, jak wrażenia ![]() dla mnie póki co to mój iglasty nr 1
|
#4448 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja miałam komunię w II klasie, a jestem niewiele młodsza niż Flo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4449 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Win, ja też miałam w II - a o ile pamiętam, myśmy som ten sam rocznik...?
Swetra na Allegro nie ma, na stronie Orsaya też. Natomiast niepotrzebnie tam zaglądałam, bo mi wpadły w oko dwie ciepłe tuniki i dwie kiecki. Chyba se sponsora poszukam...
|
#4450 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nawet mi się nie chce. Objawy dodatkowe też mam więc... |
|
|
|
|
#4451 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chleb sama żeś piekła? Ja mam na obiad spaghetti z wczoraj, jak zwykle wyszło mi świetne
|
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
no i zachciało mi się iść do by insomni
w piątek jadę na zdjęcie szwów, to se zajdę fogle to przydała by mi się osoba to uporządkowania szafy ubraniowej ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#4453 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
A ktoś już testował to? http://poplataniee-pomieszaniee.blog...ziarnisty.html Ja nie mogłam się zdecydować czy brać.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4454 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Niby tak, ale te cyferki bywają mylące
![]() U mnie do niczego nie pasują - ani do wieku, ani do rocznika, ani do wagi..... Bosssz, przyniosła mi taką górę korespondencji, ze mam odruch wymiotny na sam widok
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię mieć wybór, a nie, "nie mieć wyjścia" Też jeśli jestem bez auta, wchodzę bez wózka. Posiadam całą kolekcję naramiennych toreb w każdej wielkości Ważna jest organizacja, trzeba mieć system Tzn ja mam bo mi tak lepiej. ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
nie lubię tak. Piekarnia niedaleko naszego domu też ma taki w ofercie |
||
|
|
|
#4457 | |
|
BAN stały
|
Zaliczone
Cytat:
![]() --- Co do komunii jeszcze - przed drugą wojną na pewno były powyżej 11. roku życia
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Opisałam wyżej, i mimo tego ze to piękny, nazwałabym "klasyczny" kadzidlak (coś takiego pewnie nie istnieje
to liczyłam, że odnajdę w nim te słodsze nuty, które go wyróżnią. Nic takiego nie ma miejsca. Nie czuję tego co czytam teraz w opisie a testuję od 10.30 rano. Ale to oznacza, że mieć nie muszę.Dal mnie to zapach kadziła, nie lasu |
|
|
|
#4459 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
W tzw. archiwum rodzinnym są zdjęcia komunijne jakichś moich powinowatych, za lat 50-tych XX w. i na oko widać, że byli starsi niż II klasa podstawówki. Nieistotne, stara czy nowa.
|
|
#4460 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() dyńki fajnie kupić małe w całości, nie zajmują zamrażary bo sobie po prostu leżą podobno kabaczki i nawet cukinie też tak się da trzymać, ale nie sprawdzałam ja taki ziarnisty jadłam kupny z dwóch źródeł i raz robiłam sama i się wcale nie rozlatywał.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w tym tygodniu idzie pod nóż 2. Widać masz większy talent i lepsze źródła. Mnie jednak nie smakują te chleby na tyle, żeby się starać
|
|
|
|
|
#4463 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4464 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ej, no, ale ja też nie miałam w maju, tylko w czerwcu!
Chyba, ze liczny rocznik był (wyż demograficzny ) i wszyscy się nie zmieścili.
|
#4465 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4466 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4467 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale akurat spokój za każdym razem zachowałam ![]() Cytat:
Cytat:
Łoo nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego (chyba nie wiedziałam?![]() ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4468 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i dosiedzi taka dynka np do wiosny? ja na razie porobilam purre dynkowe dla dida w słoikach
|
|
|
#4469 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mega odżywcze, ja ukręciłam domowy kubuś - pjure dynkowe marchwiane jabłkowe plus sok z cytryny i troszkę cukru - i już spiłam 10 flaszek Będę robić kolejny. Baaaaardzo dobre.Maja - kurczę, ten Jaisalmer faktycznie mało trwały Idę się zlać miodkiem (nie Miodkiem )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-22 o 17:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

ale właśnie ja nie szukam sportowego stylu tylko do rajtek i botków a później kozaków.

żadnej nie mierzyłam, ale widziałam "na ludziach" i wersja rajstopy / legginsy + kozaczki całkiem nieźle wygląda 
a luźna jest i jasnoszara? Nie z tego sezonu?
buuu

nie lubię tak. Piekarnia niedaleko naszego domu też ma taki w ofercie
)