|
|
#4471 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cytat:
![]() A co chcesz jeszcze kupić? |
||
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
noo wszystko, co mam w podpisie. Póki co mam z każdego maleńką odlewkę, ale będę polować na używane flachy, bo nowe to majątek, nawet jak sprzedam wszystkie flaszki, co moge sprzedac, to nawet połowy nie uzbieram
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-22 o 19:14 |
|
|
|
#4473 | ||||||||
|
Panaroja
|
znad zeżartych cytatów
![]() ![]() znaczy stałaś się zombie ![]() ![]() Cytat:
2.ano po raz drugi ja wybieram zdrowe odżywianie póki co ![]() 3. ano Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
transporcie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad sinupret brania Brombergu - Redzia powinna nie tylko palić niszczyć rabować i zabijać , ale również gwałcić , bez gwałtów to niewykonanie obowiązków służbowych ![]() Mieszanka chlebowa pszenno-żytnio-orkiszowa nabyta w sklepie również okazała się zatęchłą więc zanabyłam zwykłą mąkę , mąkę żytnią pytlową , orkiszową i jutro sama se wymieszam i upieke , o ciekawe co wyjdzie ![]() jutro ma być znacznie ohydniej i zimniej niż dziś i piekielna wichura
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4474 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mam pytanie przy okazji, orientujesz się może czy któryś z tych leków lub ich kombinacja może powodować bezsenność: jodid, euthyrox, żelazo, folik, cynk, bromergon? Z ulotek nic takiego mi nie wynika. |
|
|
|
|
#4475 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaż częściej chyba senność wywołuje albo z wrażenia po strasznych wieściach na temat Brombergu nie spałaś , podświadomie oczekując co się stanie ![]() Baru , czy pieczecie chleb nie w maszynie a w piekarniku a jeżeli tak to w jakiej temperaturze ? I czy się on rumieni ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4476 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4477 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Doktora Hałsa glądali to chyba wszystko wiedzą, c'nie Ja nie obejrzałam wszystkich sezonów
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4479 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja np. cierpiałam na bezsenność przez pierwszy tydzień brania euthyroxu, bo przerażała mnie myśl że muszę go wziąć niezwłocznie po przebudzeniu i nie zapomnieć, więc na wszelki wypadek czuwałam całą noc |
|||||
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam się, ale wiem, że moja mama szła do komunii w tym samym roku co jej rok starsza siostra. |
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja brałam 3 razy dziennie zincas forte, to nie spałam wcale. i na żołądek mi się rzucił. ale to dawka grubo ponad normę
|
|
#4482 | |||
|
BAN stały
|
I to był odpowiedni wiek moim zdaniem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4483 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4484 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Od jakiegoś czasu na innym wątku podziwiamy jakie ekstra zdj przepisów dają na zachętę, a jaka jest rzeczywistość. Najnowszym przykładem jest czekoladowy makaron, zobaczcie na dole strony
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4485 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Taki sam przecież ![]() Były już muffinki i tort chyba, efekt dramatyzmu identyczny
|
|
|
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety w środku było nie powietrze ![]() 2. Wiiiim ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4487 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
czy ktoś wie, gdzie kupić można długi i ciepły płaszcz zimowy?
raczej puchowy (edit: a może pseudo puchowy? w sumie to się nie znam..), bo w innych mi zimno, i do pół łydki (edit: co najmniej), o co o dziwo wcale nie łatwo, czego nie rozumiem.... i of kors z kapturem. na razie dotarłam do takich za 1500 zeta i mi się to wcale nie podoba.... ![]() i czy one wszystkie muszą być w kształcie miszlę niby mogłabym kolejny rok łazić w moim starym po przejściach, bo stanowi on przecudowny kompromis pomiędzy ciepłym śpiworem a fajnym z wyglądu płaszczem, ale ma już swoje lata i przestał dobrze ocieplać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-09-22 o 21:41 |
|
|
|
#4488 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vero Modę zaznaczam, gdyż np płaszcz z Mohito miał o wiele mniej puchu, głównie piankę czy so tam, był cieńszy, w zimę można w nim było zamarznąć a był 3 razy droższy.
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
super, uwielbiam wygrywać takie aukcje ![]() mógłby być i używany, i tak zapewne byłby w lepszym stanie niż mój obecny, po bliskim kontakcie trzeciego stopnia z fajerwerkiem
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś podeszłam do babki zapytać skąd ma płaszcz, bo był genialny, powiedziała z Monnari, ale już nie mieli jak tam trafiłam. W takich lepszych butikach powinny być. Oni sprowadzają dobre firmy, nie sieciówki. Tylko cena w Wawie ciężka do przewidzenia, może byc różnie. Wiem, że moja Mam, jak jeździ po Polsce to zawsze wraca z jakimś ekstra ciuchem z butików, nigdy nie przekroczyła 500 zł. Tylko nie z Wawy.
|
|
|
|
#4492 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() mój obecny jest kopertowy (edit: szlafrokowy, raczej), na guziki (co jest imho mega wygodne 100 razy lepsze od suwaka), z pionowymi (!!!) przeszyciami i paskiem, z rozszerzanym rękawem i do kostek.... normalnie prawie haute couture ![]() a zanabyłam go w hali kupieckiej, produkcja polska, firma prawie no name
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-09-22 o 21:53 |
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie o tym mówię, jesli chcesz rzecz porządną i o jakimś ładnym fasonie unikaj sieciówek (ta Zara i VM po prostu jako jedne z niewielu firm miewały naprawdę ciepłe, z puchem w składzie). Mnie guziki wkurzają, wolę zamki no i bez ściągacza na rękach nie wyjdę - wiatr mi włazi ale to ja, muszę by szczelnie zapakowana zimą - więc mi śpiworki nie straszne
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-22 o 22:06 |
|
|
|
|
#4494 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ten mój to tak naprawdę żadna jakość, żaden puch, ale przez pierwsze 2-3 lata był naprawdę ciepły plus naprawdę lubię go za ciekawy, nietypowy wygląd a co do rękawów jeszcze, to ja mam na zimę rękawice bokserskie z długim mankietem, w wąski rękaw się nie zmieszczą edit: mnie właśnie suwaki wkurzają, szczególnie takie zaczynające się na wysokości kolan albo niżej, zapinanie masakreska
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-09-22 o 22:19 |
|
|
|
|
#4496 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.dzięki o dobry człowiecze 3.ja widziałam może ze 4 Hałsów , wkurzał mnie 4.to się nazywa oszczędność i ekonomika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.jedyna pociecha sztachnąć się jakimś killerem Cytat:
i też nie wię widuję wyłącznie ochydne , drogie , niepraktyczne i zimne więc chyba nie mogą być takie jakie chcesz chyba ideu spać , bo jutro wstawanie 5.45
||||
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Takoż uczyniałam, siedzę w Słoniu 3. A ja mam bezsenność nie w Bydgoszczy Jednak na czytanie za bardzo pieką oczy. |
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
we moje szafie powinien chyba grzebać ktoś kto mnie nie zna? ktoś obcy, tak to widzę
do insomni możemy razem ![]() pożarło resztę dobrej nocy
|
|
#4499 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
To przecież jak karoca z dyni, przeklęte wrzeciono, piernikowa chatka i te sprawy ![]() Cytat:
Po wytrząśnięciu z formy należy chleb od spodu popukać, jak słychać "głuchy" dźwięk, dobry jest ![]() Cytat:
Nie na moje nerwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Kamena już pewnie śpi a ja mam płatki gryczane i potrzebę ich użycia ale nie chcę na słodko jak w większości podaje sieciunia, a przepis na płatkach "dodać wody" jakoś mnie nie przekonuje co do smaku?
Tzn, dziś sobie już daruję, ale jutro chciałabym zgłębić temat jakie wytrawne acz zdrowe danie można z nich szybko zrobic. Kasza gryczana dotąd najbardziej smakowała mi z wędzonką lub z grzybami/pieczarkami no ale ani nie mam ani nie powinnam teraz. Odkryłam, że moje cierpienia przy @ nieco maleją jeśli pilnuję zasad odżywiania w tym czasie. Zioła, no alko, no żółty ser, no pizza, no junk food whatsoever . W ogóle organizm nie taki gópi, jak nienawidzę z całego serca suszonych moreli, tak normlanie mnie dziś pchnęło do nich, musiałam zjeść. Kilka, bo już mnie od nich mdli, ale musiałam (w domu są bo zięciunio mamusi lubi ) Aż sobie wyguglałam czy to aby nie żądza wywołana @ no i pasuje w sumie - potasik.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Taki sam przecież 
i też nie wię
no ale ani nie mam ani nie powinnam teraz. Odkryłam, że moje cierpienia przy @ nieco maleją jeśli pilnuję zasad odżywiania w tym czasie. Zioła, no alko, no żółty ser, no pizza, no junk food whatsoever