|
|
#4531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cytat:
Oł maaaaan aż mnie ciary przeszli, też se kiedyś wbiłam ale wyjąć zdołaąłm sakramencki ból 2. Bo nie lubię syfu, pylenia, ciastowienia, bleeeeh no i jesć mącznych wytworów poza pieczywem nie lubię więc nie widzę większego sensu. Znam smaczniejsze potrawy Ale ze szpinakiem uwielbiam. Pierogi u mnie cąłościowo wykonane małżem - chciał se zjeść to się nauczył - wyszły mu świetnie. ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Nazwijcie mnie stukniętą, ale siedzę przy otwartych oknach bo gorrrąco mi ![]() I nie klikam z Hawajów. |
||
|
|
|
#4532 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i wdupiemania
Dla mnie gryczana (a najlepiej jęczmienna) tylko i wyłącznie z sosem mięsnym i ćwikłą z chrzanem ![]() Skąd miałaś? Strasznie mnie intrygują te pierogi, moja kuchenna wyobraźnia tego nie ogarnia, tj. tego połączenia smaków Kasza + tfaruk, jak rozumiem? W tej wersji widziałem też kulebiaki w różnych rodzajach ciasta, to chyba sztandarowe potrawy dla Lubelszczyzny? Cytat:
Cytat:
![]() Albo właśnie co ze stajni wróciła Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie rozpaliłam w kozie ![]() i przez Was jutro będę lepić pierogi ![]() a ostatnio Gryx mi narobił smaka na domowe frytki , ale skończyło się na plackach ziemniaczanych ![]() cześć
|
|
|
#4534 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wiesz, Gryksiu, nie widzę w tym nic zabawnego, ze ktoś nie ma co jeść. No ale cóż, pewnie nigdy w życiu nie chodziłeś głodny. I bynajmniej Ci tego nie życzę, zwłaszcza w przypadku przewlekłej choroby.
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rzesz orzeszku ![]() Cytat:
mi się kiedyś wbił w poduszkę stopną, tą przy pluchu, psi włos, sierść znaczy, i wcale ale to wcale nie jakiś twardy bolało jak cholera i ledwo go dostrzegłam tak cienki był, zagadka stulecia
|
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tu kiedyś na klawirce stukam i co ja pacze - włos przy kciuku no to cap go, bo myślałam, że się przyczepił, aż jęknęłam jak się wysunął ze skóry. Głęboko siedział Noremalnie przypadki dla Hausa
|
|
|
|
|
#4537 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Słona zupa była? Cytat:
|
|||
|
|
|
#4538 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Niestety, czysta prawda. Dziś od rana też tylko kawę wypiłam i dobrze, ze pracę mam siedzącą.
|
#4539 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4540 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Gorzej w ciągu dnia, bo wszelki chleb i dodatki do niego już wyjadłam. Ale jak mi dziś lekarka zacznie mówić cokolwiek o właściwej diecie, to uprzedzam, że dojdzie do rękoczynów ![]() No takich pro forma, bo na poważne nie mam siły.....
|
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo ostatnio trafiam na same paskudne ad2. no przecież wszyscy wiedzą, że uwielbiam ciemne oksy
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie testujemy od dostawcy różne odmiany. Co roku tak jest przed zamówieniem an zimę. Numerowane garnki itp cyrk ale wesoło jest
. Degustacja prima sort I to we wszystkich ziemniaczancyh konfiguracjach. Placki, kluski, frytki etc. Jedne z nich noszę wdzięczną nazwę "tajfun"
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety u mnie to nie przejdzie, gdyż ponieważ nie kupuję ziemniaków na zapas, bo mało używamy (typowy obiad trafia się raz na tydzień, a nawet dwa) no i nie mam gdzie składować ![]() jestem skazana na łaskę i niełaskę sklepów ostatnio miałam takie, że po zrobieniu pire i wyłożeniu go na moją, białą wenecką porcelanę , nie było ich widać
|
|
|
#4544 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
zimnooooo!
wieje i pissga i w ogóle żarłabym wszystko, co mam w kuchni
|
#4547 | |||||
|
Panaroja
|
spod zimna i wiania
![]() Cytat:
2.Słoń 3. mnie już nadciągło , więc spałam jak zabita ![]() Cytat:
![]() 2. dzięki Ci ponownie , moja wiedza wzrosła o 100% , wprawdzie na opakowaniu też pisało podobnie , ale co doświadczenie osobiste to doświadczenie osobiste ![]() 3.mnie wkurzał całkowity brak związku z rzeczywistością ![]() 4. 5.o 7 to ja do pracuni wybywam ano fidzisz , przemroziło od spodu to i korzonki bolą wszystkie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ziiiimno , wstręęęęętnie i ochyyyydnie dziś rano wychodząc do robo marzyłam tylko o jednym - żeby zakopać sie na kanapie w stosie mięciutkich poduszek , pod puchatym kocykiem , z dobrą książką (ale nie wymagającą zbyt wiele wysiłku intelektualnego ) albo filmem (jak poprzedni0 ) względnie jakąś robótką , i stoliczkiem zastawionym pysznościami i kawusią z bitą śmietaną , i całkowicie zapomnieć o tym , że coś istnieje za oknami . No i oczywiście żeby tak zalegając pięknie pafnieć ideu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4548 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4549 |
|
Panaroja
|
Prawda ? Sen zimowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4550 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
patologię to najczęściej mają ci co się jej wszędzie doszukują, szlachta na poziomie z bożej łaski suszę na dworze jak pogoda pozwala. gaci nie wieszam, dziwnie mi że ktoś oglądałby moją bieliznę, ale cała reszta? Cytat:
ja pierogi nie, ale placki chyba zaraz zrobię, narobiłam sobie ochoty przez Was Cytat:
uczę się malować. zamiast pięknego makijażu wyszło mi coś, co możnaby ale w cyrku pokazać. klaun pierwszorzędny, w dodatku + 20 lat do wyglądu
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo makijaż maj dir postarza, wiadomo nie od dziś ![]() Chyba, że taki no-makeup, czyli subtelny, bez ostrych lini, neutral. No i unikanie pudrowych konsystencji ważne. A jaki chcesz ten makijaż, dzienny? dopracowy, w sensie profesjonalny czy wieczorowy, z kolorem etc? Wiadomo, że dobór makijażu zależy od typu urody, ale jeśli ang Ci nie obcy to warto posłuchać tej Pani, nie tylko popatrzeć, bo akurat ona sporo kluczowych rzeczy mówi. Lisa Eldridge Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-23 o 17:52 |
|
|
|
|
#4552 | |||||||||
|
BAN stały
|
Lubię
![]() My od dłuższego czasu kupujemy Denary, dobre są Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pranie ogółem ![]() Cytat:
Cytat:
Przepraszam!!!
|
|||||||||
|
|
|
#4553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mango z puszki ![]() 2. na gazetowym to sznurki w łazience już nawet nie przystoją, tylko trzeba suszarkę elektryczną lub oddzielne pomieszczenie na pralnie posiadać ![]() Cytat:
i mój makijaż polega na tym, że najpierw pełna nadziei maluję się wg instrukcji, później zmywam lub ścieram wiecznie nieudane kreski, a cienie mocno rozcieram i poprawki robię palcami i wiecznie mam zaczerwienione/zmęczone oczy po takich zabiegach...
|
|
#4554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet tylko na godzinę czy pół, nawet tylko do pierdonki idąc po pieluchy ale chciałabym. a tu lipa. foch.no bo jak widzę takie zmiany: focia pierwsza focia druga focia czecia boska czwarta piąta to też chciałabym się tak cudownie przemienić ![]() a bardziej wychodzi mi coś takiego
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-09-23 o 18:32 |
|
|
|
|
#4555 |
|
Wtajemniczenie
|
Naprawdę? Chciałabym troszeczkę na spróbowanie. A co byś chciała w zamian?
|
|
#4556 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Za chwilę mnie coś trafi i najprawdopodobniej będzie to szlag
Mialam umówioną wizytę u lekarza. Odwołałam randkę. Poszłam do przychodni. Na miejscu się okazało,że odwołała dzisiejsze wizyty. I owszem,ktoś do mnie rano dzwonił,ale nie słyszałam,a oddzwonić,żeby sprawdzić,co to,zapomniałam
|
#4557 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Choć wydaje mi się, że makijaż jednak odmładza Tzn. wyglądam lepiej, ale daję tylko podkład, trochę różu i czasem meteorki od Anastazji ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Margota ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
łatwiej już jakiś kosztorys sporządzić
|
|
|
#4558 |
|
Nindżopesz
|
W temacie makijażu się wypowiem, że próbowałam robić konkretne smokey eyes i też wyglądałam jak clown. Wydaje mi się, że do tego trzeba mieć twarz bez worów/zmarszczek/sińców albo umiejętnie je zamaskować bo inaczej wychodzą podbite na kolorowo oczy.
Reasumując zrezygnowałam z kolorów (a już zwłaszcza ciepłych bo wyglądało jak zapalenie spojówek) i tylko maziam ruchomą część powieki gradientowo szampańskim, fioletowym i czarnym, na dole daję roztartą kreskę do połowy oka (bo namalowana po całości dodaje mi kolejne 5 lat). Różu nie umiem użyć żeby nie wyglądać jak ruska baba i ze szminką też wyglądam bardzo sztucznie więc poprzestałam na nudziakowym błyszczyku... Nielekka sprawa taki makijaż, zwłaszcza kolorowy
|
|
|
|
#4559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gold, a nie jest to też, w pewnym, niewielkim chociaż stopniu, kwestia wykonania zdjęć?
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#4560 |
|
Nindżopesz
|
A skąd, naprawdę mocno albo kolorowo wymalowana wyglądam na starszą i zmęczoną
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

,
TZ pojechał z nią na pogotowie
, wałkuje menzem, wycinam i sklejam dzieckiem 
Ale ze szpinakiem uwielbiam. 

Kasza + tfaruk, jak rozumiem? W tej wersji widziałem też kulebiaki w różnych rodzajach ciasta, to chyba sztandarowe potrawy dla Lubelszczyzny? 

bolało jak cholera i ledwo go dostrzegłam tak cienki był, zagadka stulecia