Scent Bar LIII - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-24, 15:16   #4651
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Red, biedronkowe tańsze
A jak smakowo? Bo kiedyś żarłam taki deser tiramisu z Almy i zupełnie mi nie podszedł, był za bardzo kawowy.

Co Wy z tymi mułami, one niedobre som

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 15:22   #4652
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A jak smakowo? Bo kiedyś żarłam taki deser tiramisu z Almy i zupełnie mi nie podszedł, był za bardzo kawowy.

Ja jadłam raz (staram się jednak nie szaleć ze słodyczami, zwłaszcza gotowymi) i pamiętam, ze mi smakowało. Ale też mogło mi smakować na zasadzie "o mamo, deserek "

Za to muli w życiu nie próbowałam i zjadłabym z czystej ciekawości.

I przypomniało mi się, jak kolega na zasadzie "nie znam, to spróbuję" kupił homara. Przez pół roku homar ów leżakował w zamrażalniku, aż w końcu został spożyty jako dodatek do pizzy
Stary 2014-09-24, 15:30   #4653
golden_eye
Wtajemniczenie

nie na mrożonkach ale w lodówie, w tej co osoś, o ile dobrze pamiętam, ale widziałam na bank bo się zdziwiłam, że mule w biedro mają.

ja do kawy zwykłe mleko lubię, pijałam z mleczkiem z kapsułek, z tym w płynie skondensowanym do kawy, ze śmietanką do kawy w płynie, jakoś wszystkie te opcje mi pogarszały smak, a zwykłe mleko jest ok
Stary 2014-09-24, 15:33   #4654
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Pamiętam że Karkki pisała o tym, ale of kors nie powtórzę. Coś z jakimś organem, woreczkiem żółciowym? Nie wiem. Coś blokuje jakies wchłanianie czegoś i jest nadprodukcja czy jakoś tak. Zaiste wyjaśnienie Pewnie Neska będzie wiedzieć, lub Parabel. Ale jesli bierzesz leki różnorakie to pewnie one też mogą jakoś na to wpływać, wątpię że to wynik tylko z żywienia

Mojej mam na zbicie trójglicerydów pomogło li i jedynie odstawienie pewnego szitu nad szitami, a mianowicie mleka skondens do kawy. Ona pijała je hektolitrami. Dziennie 1/4 szklanki. A to jest badziew nieziemnski. Nie powiem, są gorsze badziewia, no ale to taki cichy szkodnik, bo niby tylko troszkę do kawy A tu bęc! Mnie na szczęście odrzuca od tego.
o dzięki za woreczek bo faktycznie Karkki pisała z ja zapomniałam

no właśnie jak żadnych takich cudów typu mleczko/śmietanka nie używam, słodycze też nie, mięso też bez przesady i z ilością i z tłustością, fakt że jaj sporo (ale często piszo że one niewinne) i serów no i mało warzyw, że o owocach nie wspomnę

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
mła chodziła przez pół roku na UNIHOKEJ tylko to zostało dla gap ale było fajnie. o wiele fajniej niż później na aerobiku.

mule w pierdonce są dla mnie szpanerskie. w winie som, od razu
i krewetki takie wielkie widziałam. też dla mnie szpanerskie.
ad1.

ad2. a jadłaś te mule? bo korwetki tak, ale muszli mrożonych jeszcze nie próbowałam

Cytat:

O, a o mleku skondensowanym to nie wiedziałam
Mnie kazała odstawić tłuszcze zwierzęce, tłuste mleko, śmietanę, przestawić się na jogurt i chudy serek. Pomijam, ze śmietanę jadam raz na dwa miesiące i kubeczek idzie na 4 posiłki mniej więcej a masło w tym roku jadłam raz.

...
toteż właśnie, też nie jem przesadnie tłusto, mleko tylko 0,5% (takie lubię) masło sporadycznie, jak już się na kanapkę skuszę, czyli max 2xtydzien itd. itp.

Cytat:

a właśnie, że pyszne, ale jadłam tylko świeże

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 15:34   #4655
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I przypomniało mi się, jak kolega na zasadzie "nie znam, to spróbuję" kupił homara. Przez pół roku homar ów leżakował w zamrażalniku, aż w końcu został spożyty jako dodatek do pizzy
Profan

Ja mule w winie jadłam raz i nie wiem czy kiepsko przyrządzili ale wyszła mdła zupa rybna z winem i gumkami do ścierania (małże). Jeszcze mnie wkurzało babranie się w skorupkach, takie grzebanie w zupie, ble.

A skoro już o kulinariach to co bywa fajnego w Lidlu podczas tych tygodni np. orientalnych? Lidla mi niedaleko zbudowali a nigdy nie byłam i nie wiem czy warto.

Stary 2014-09-24, 15:35   #4656
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
nie na mrożonkach ale w lodówie, w tej co osoś, o ile dobrze pamiętam, ale widziałam na bank bo się zdziwiłam, że mule w biedro mają.
Mam koło pracy jedna, a u siebie dwie Biedronki - niech dotrwam do wypłaty, to poszukam

Cytat:
ja do kawy zwykłe mleko lubię, pijałam z mleczkiem z kapsułek, z tym w płynie skondensowanym do kawy, ze śmietanką do kawy w płynie, jakoś wszystkie te opcje mi pogarszały smak, a zwykłe mleko jest ok
Mnie najbardziej smakuje zwykłe, a że w firmie nie ma lodówki to czasami kupuję skondensowane, bo jest szansa, ze się nie zepsuje zanim je wypiję - a opakowanie mam na 2-3 dni. Zazwyczaj kupuje litr na weekend, co wypiję to wypiję a resztę zabieram do biura - i czasami dotrwa nawet do wtorku, ale nie latem....
Stary 2014-09-24, 15:41   #4657
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
,
u mojego tza była paranoja bo gosciowie pod koniec semestru odrabiali po 10 wf...mozna było odrobic np na rolkach (czy łyzwach? ) a odraianie było od 7 rano...i gosciowie zaiwaniali po kilka godzin na rolkach od switu, a pan od wfu ich pilnował czy aby solidnie odrabiają

Cytat:
1. Kurcze, wygląda na to, że raz w życiu miałam fuksa, Kwestia rocznika być może, bo już następne po mnie miały Te laski, co sobie nie skombinowały zwolnień "na stałe" miały łzy w oczach, serio.
.
no ale czemu

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
no właśnie, ciekawe co?
dam se rękę odciąć, że fajki i pilsy mi każe odstawić

ja też jeszcze o skierowanie poproszę i powtórzę badanie, bo to aż niemożliwe te moje wyniki

fajki i pilsy to chyba fogle nienajlepsze połączenie...

ja kiedyś miałam całkowity ponad 240, przy pigułach i przy jedzeniu mięcha i te pe, ale okazało się, że w rozbiciu na frakcje ten całkowity duży bierze się z cholesterolu "dobrego" bo ten "zły" i tri są bardzo ok

a co ciekawe, po odstawieniu piguł i przy zmianie diety na więcej warzyw a mniej smażonego mięcha czyli na taką niby "zdrowszą" ten "dobry" mi poleciał na pysk i stosunek jednego do drugiego się pogorszył....

zresztą, podobno ten cholesterol wcale nie jest taki straszny jak go malują

Cytat:
mła chodziła przez pół roku na UNIHOKEJ .
jak niszowo
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 15:50   #4658
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
fajki i pilsy to chyba fogle nienajlepsze połączenie...

ja kiedyś miałam całkowity ponad 240, przy pigułach i przy jedzeniu mięcha i te pe, ale okazało się, że w rozbiciu na frakcje ten całkowity duży bierze się z cholesterolu "dobrego" bo ten "zły" i tri są bardzo ok

a co ciekawe, po odstawieniu piguł i przy zmianie diety na więcej warzyw a mniej smażonego mięcha czyli na taką niby "zdrowszą" ten "dobry" mi poleciał na pysk i stosunek jednego do drugiego się pogorszył....

zresztą, podobno ten cholesterol wcale nie jest taki straszny jak go malują
no właśnie czytam i czytam i zgadza się z tym co piszesz
też mam b. dużo dobrego (chyba wiesiołek i olej z kryla działają) i współczynniki policzyłam http://lionfitness.pl/artykuly,24,ja...erolu,701.chtm i dość dobre mam
ale wartości przerażają, całkowity mam 280 a trój. 167

28.05.2010
Stary 2014-09-24, 15:51   #4659
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
A skoro już o kulinariach to co bywa fajnego w Lidlu podczas tych tygodni np. orientalnych? Lidla mi niedaleko zbudowali a nigdy nie byłam i nie wiem czy warto.
szczęściara
bywają fajne rzeczy i w całkiem rozsądnych cenach, np. na tygodniu amerykańskim orzechy pecan były, ale mi do żadnego lidla nie po drodze a jechać specjalnie aż tak bardzo mi się nie chce...

---
fogle to dostałam decyzje kredytowe i trochę mną trzepło.... jeden bank nie dał tyle i le chciałam, drugi ma jakieś dodatkowe wymagania i życzy sobie prowizji (a miało być bez!!!!), poza tym jak patrzę na oprocentowanie i koszt kredytu to robi mi się słabo
oby dało się coś znegocjować....
i myślę czyby nie złożyć jeszcze do jednego banku, bo chwilę czasu mam...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-09-24, 15:59   #4660
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
znad wyników krwi
stąd jutro lekarz , bo mam taki cholesterol, że aż mi tchu zabrakło

Cytat:

Kurtka w mordę, koniecznie daj znać co Doc na to, albowiem to na bank nie z odżywiania, tylko cosik innego. Ja nie badam to żyję w nieświadomości

Cytat:
, u nas trzeba było wszystko odrobic, ale usprawiedliwiac , no jak usprawedliwienie musialo byc to wiadomo ze od lekarza bo od kogo innego? od rodziców?

jak ci sie udało nie miec wf na studiach?!

u mojego tza była paranoja bo gosciowie pod koniec semestru odrabiali po 10 wf...mozna było odrobic np na rolkach (czy łyzwach? ) a odraianie było od 7 rano...i gosciowie zaiwaniali po kilka godzin na rolkach od switu, a pan od wfu ich pilnował czy aby solidnie odrabiają
u nas rok temu zmarła 17-letnia niby zdrowa dziewczyna
przez chore ambicje nauczyciela
serce nie wytrzymało
nawet nie wiedzieli, że ma wadę

Cytat:
Na szpanerskie nie mam chwilowo koncepcji ale ja dzisiaj jadłam to: http://www.listonic.com/pl/gazetki/c...misu_carrefour Posypka scukrzona do własnoręcznego posypywania, na wierzchu jeszcze inna posypka kawowo-alkoholowa, biały środek jakiś taki sernikowato-waniliowo-jajeczny a na spodzie ciemna maź alkoholowa Drogie ale jakie pyszne.
ja na weekend będę robić tyraj misiu, chyba w postaci tortu, bo didka ma urodziny. myślę jeszcze czy nie połączyć jakoś z orzechami laskowymi...

a zjadałabym risotto szafranowe z orkiestrą morską
ale dziś nie gotuję, bo didki się w wawie stołują. sobie tylko zrobiłam danie na-winie na malutkiej patelni. z ziemniaka, wędliny, kawłka papryki, cebulki i ziół

Win, może trufle?
Stary 2014-09-24, 15:59   #4661
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
no właśnie czytam i czytam i zgadza się z tym co piszesz
też mam b. dużo dobrego (chyba wiesiołek i olej z kryla działają) i współczynniki policzyłam http://lionfitness.pl/artykuly,24,ja...erolu,701.chtm i dość dobre mam
ale wartości przerażają, całkowity mam 280 a trój. 167
Ja znalazłam swoje wyniki z sierpnia ub.roku i całkowity miałam 179. Tych najświeższych nie mam w pracy, ale musiał być wyższy, skoro mi kazała kontrolować, i tam był w rozbiciu na frakcje. Aż muszę sprawdzić jak wrócę i nie zapomnę.

Kameno, na kredytach się nie znam, ale jeśli jest czas to może warto sprawdzić to inne źródło?
Stary 2014-09-24, 15:59   #4662
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
znad wyników krwi
stąd jutro lekarz , bo mam taki cholesterol, że aż mi tchu zabrakło

Cytat:
Krewetki nie wiem, czy szpanerskie ale mogłabym jeść na kilogramy a mule gdzie? Tyż w mrożonkach? Niech aj tylko wypłaty doczekam....
ale mam nadzieję, że nie przepuścisz całej od razu na mule, a potem znów będziesz głodna chodzić? Bo nam tu w końcu kipniesz w barze

A ja ostatnio stwierdziłam, że zamiast śmietany do sosów będe uzywac kefiru - bo to i ze 2 razy tańszy i kilka razy mniej kalorii
Stary 2014-09-24, 16:04   #4663
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale mam nadzieję, że nie przepuścisz całej od razu na mule, a potem znów będziesz głodna chodzić? Bo nam tu w końcu kipniesz w barze
Musiały by być we flaszce i jakoś wyjątkowo pięknie pachnieć

Kipnąć może nie kipnę (od października już wypłata będzie w całości) za to już się prawie nauczyłam jak w praktyce wygląda odżywianie praniczne i zdecydowanie preferuję opcję tradycyjną. Może być w postaci muli i krewetek
Stary 2014-09-24, 16:05   #4664
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A ja ostatnio stwierdziłam, że zamiast śmietany do sosów będe uzywac kefiru - bo to i ze 2 razy tańszy i kilka razy mniej kalorii
Przeczytałam "do włosów" i zaczęłam się zastanawiać co mają do tego kalorie i czy dobrze robię nakładając na włosy olej

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Szczym?

Cytat:
bywają fajne rzeczy i w całkiem rozsądnych cenach, np. na tygodniu amerykańskim orzechy pecan były, ale mi do żadnego lidla nie po drodze a jechać specjalnie aż tak bardzo mi się nie chce...
Właśnie pacze, że jest jakiś fajny tydzień fhącuski od poniedziałku. Cza uderzyć, kupić te mule
Ano z kredytami lekko nie jest, złóż jeszcze do jakiegoś banku, co Ci szkodzi.

Stary 2014-09-24, 16:05   #4665
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A nie zwarzy się w sosie na serek?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 16:13   #4666
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam "do włosów" i zaczęłam się zastanawiać co mają do tego kalorie i czy dobrze robię nakładając na włosy olej

Cytat:
Szczym?
Cytat:
no dopiero co byłam w wc
Cytat:
a nie wiem, nie próbowałam
ale śmietana przecież też się potrafi zważyć, skoro mozna ją zastapić jogurtem naturalnym to czemu nie kefirem
Stary 2014-09-24, 16:13   #4667
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie pacze, że jest jakiś fajny tydzień fhącuski od poniedziałku. Cza uderzyć, kupić te mule .
Red to jest tak, ja się cieszę, że Lidl ma akcje z cyklu kuchnie świata, ale przyznam, że masa jest gotowców, sosy, dania gotowe w torebkach etc, i tego nie kupuję. nie kupuję gotowych dań. Ale poszczególne produkty lubię. Np mam 2 puszki karczochów i nie mam pojęcia jak je spożyć? Dotąd jadłam tylko na pizzy.

Ogólnie fajne są te tygodnie. Mnie smakuje surowy czarny makaron z wyciągiem z mątwy - genialny do łososia. Jeśłi dotąd nie byłas w Lidlu, to jest co eksplorować. I ciuchy całkiem wporzo jakośc.

Na francuskim pewnie poszalejsz w serach, ale nie doradze bo od dawna zarzuiałam już serowanie. Przesadzałam z ilością. Chwilowo mnie samoodrzuciło.

Lidl ma dobre warzywa. Owoce pewnie też ale nie jadam

Biedra bardzo poszerzyła asortyment co mi sie podoba, bo dotąd była nędza.
Stary 2014-09-24, 16:14   #4668
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Szczym?
mieszanką owoców morza
Stary 2014-09-24, 16:14   #4669
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

co do kobiety konia, to mam wrazenie ze jej urodę w całosci robi makijaz , a te brwi to uwazacie ze ładne są? pytam bo sie nie znam, ale dla mnie wygladaja karykaturalnie
Nie tylko makijaz, buzię ma naprawdę śliczną.
A brwi koszmarnie przerysowane, nie pasuja do niej wogle......
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Chyba jutro zaszaleje i kupie sobie lososia, bo kawior raczej nie bedzie mi smakowac I jeszcze cos szpanerskiego bym zjadla, jakies propozycje?

W Polo prez pół h łazilam między pólkami i zastanawialąm sie na co mam ochotę...wyszło że w sumie to nie wiem. Więc zlapałam paczkę czipsow i colę bez cukru ( żeby rownowaga była) i wyszlam obrażona na caly świat

Cytat:
Zawsze jak mam kefir/jogurt a gotuję, to daję zmiast śmietany. Nie ważne do czego. Nic się nie waży.Nigdy.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 16:15   #4670
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
fogle to dostałam decyzje kredytowe i trochę mną trzepło.... jeden bank nie dał tyle i le chciałam, drugi ma jakieś dodatkowe wymagania i życzy sobie prowizji (a miało być bez!!!!), poza tym jak patrzę na oprocentowanie i koszt kredytu to robi mi się słabo
oby dało się coś znegocjować....
i myślę czyby nie złożyć jeszcze do jednego banku, bo chwilę czasu mam...
noo kredyty nie są fajne
i złóż koniecznie, a nuszwidelec będzie korzystniej

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Win, może trufle?
ad1. eeee? owoce morza?

ad2. o!

Cytat:
od zawsze tak robię

Cytat:
Szczym?
siusiamy

28.05.2010
Stary 2014-09-24, 16:16   #4671
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a nie wiem, nie próbowałam
ale śmietana przecież też się potrafi zważyć, skoro mozna ją zastapić jogurtem naturalnym to czemu nie kefirem
A zastępowałaś?

Mnie się wydaje że w zimnych sosach, w ciepłych to tak średnio to widzę, to jednak całkiem inne zawartości tłuszczu. Mnie się śmietany nie warzą. Ale też używam z 4 razy w roku. Daj znać jak się sprawdzi.
Stary 2014-09-24, 16:17   #4672
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Co to znaczy "surowy" w odniesieniu do makaronu? Na sucho....?
Stary 2014-09-24, 16:20   #4673
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Zawsze jak mam kefir/jogurt a gotuję, to daję zmiast śmietany. Nie ważne do czego. Nic się nie waży.Nigdy.
Cytat:

od zawsze tak robię
ooo to kapitalnie!

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Co to znaczy "surowy" w odniesieniu do makaronu? Na sucho....?
Znaczy w surowej postaci ciasta, zagnieciony i uformowany we wstęgi ten akurat. Niewysuszony. Zapakowany w plastik, do ugotowania. Leży w Lidlu na lodówkach w wersji żółtej, klasycznej, czarny chyba rzucają na tygodniach świata.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-24 o 16:21
Stary 2014-09-24, 16:21   #4674
Betty83
Zakorzenienie

ad 'kobiety konia' (sama w życiu bym jej tak nie nazwała), to ona dała się namówić w wątku na metamorfozę nie tylko z grzywką.
w dalszej części są zdjęcia z delikatniejszym makijażem, bez obrysowanych ust i miała popracować nad przerysowanymi brwiami
i moim zdaniem jest bardzo ładna, ma duże oczy i pełne usta

ja robię czasem pomidorówkę z jogurtem zamiast śmietany
ale ze śmietaną lepsza
Stary 2014-09-24, 16:21   #4675
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Kameno, na kredytach się nie znam, ale jeśli jest czas to może warto sprawdzić to inne źródło?
tak chyba zrobię, w sensie nie że inne źródło ale inny bank, do którego nie składałam wniosku mimo dobrej oferty bo miałam inny plan na przyszłość.... ale zdaje się że plan ulegnie zmianie

Cytat:
a po zagotowaniu kefir się nie zwarzy?

Cytat:
Właśnie pacze, że jest jakiś fajny tydzień fhącuski od poniedziałku. Cza uderzyć, kupić te mule
Ano z kredytami lekko nie jest, złóż jeszcze do jakiegoś banku, co Ci szkodzi.
przecież nie lubisz
nom, tak zrobię
z moim obecnym kredytem nawet nie jest ciężko, ale w parę lat czasy się zmieniły i teraz takich fajnych nie dają

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2014-09-24 o 19:48 Powód: błąd ortograficzny :torba:
Stary 2014-09-24, 16:22   #4676
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Znaczy w surowej postaci ciasta, zagnieciony i uformowany we wstęgi ten akurat. Niewysuszony. Zapakowany w plastik, do ugotowania. Leży w Lidlu na lodówkach w wersji żółtej, klasycznej, czarny chyba rzucają na tygodniach świata.
Dziękuję i tak nie mam Lidla w okolicy, ale czarny makaron z łososiem bardzo mi przypadł do gustu
Stary 2014-09-24, 16:27   #4677
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Mnie smakuje surowy czarny makaron z wyciągiem z mątwy - genialny do łososia.
Wow, to dopiero brzmi szpanersko!

Cytat:
przecież nie lubisz
Nabijam się, muli nie kupię ale może jakie sery czy inne ślimaki

Stary 2014-09-24, 16:28   #4678
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
. Mnie się śmietany nie warzą.

Cytat:
noo kredyty nie są fajne
i złóż koniecznie, a nuszwidelec będzie korzystniej
no w tym banku było niby korzystniaj, ja nie składałam wniosku bo planowałam sprzedać stare i nadpłacić a tam mieli jakieś ograniczenia i prowizje za to, ale teraz chyba mi się sytuacja zmieni, bo mój brat może będzie chciał w moim starym mieszkaniu mieszkać ale nie jest to pewne i w ogóle zaczyna mnie lekko sytuacja przerażać swoim ogromem i stopniem skomplikowania

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-09-24, 16:30   #4679
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

O, ślimaków też nie jadłam.

A abstrahując od tematu - nie wiem, śmiać się czy płakać?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...et=19#opinions
Stary 2014-09-24, 16:33   #4680
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
a po zagotowaniu kefir się nie zważy?
nie gotuje kefiru, zabielam po ugotowaniu, albo najlepiej już na talerzu

28.05.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości