|
|
#4021 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
. Gratulujê . Coraz bli¿ej! ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Lecisz jak burza! Jak ja bym chcia³a tyle teraz wa¿yæ .
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 624
|
Melonade - w PW siê pomyli³am, wa¿ê 70,9. Piszê z telefonu i czasami zamiast "0" wpisujê "9". Bardzo przepraszam za pomy³kê
do Was za spadki. Nawet nie wiecie jak bardzo to motywuje!
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zadomowienie
|
Az sama nie wiem, czy patrzeæ na tego najgrubszego cz³owieka czy nie, trochê siê obawiam
. Zreszt± to jest mój tytu³ ![]() Ostatnio, nie do¶æ, ¿e by³am zabiegana to jeszcze chora no i wychodzi na to, ¿e moje jedzenie na mie¶cie mi nie s³u¿y. Teraz ju¿ nawet na kawê siê nigdzie nie zatrzymywa³am, tylko jak mog³am to wraca³am szybko do domu, wszystkie posi³ki jad³am w domu i co? -1,6kg w tydzieñ. Oczywi¶cie za tydzieñ znów bêdzie na plusie, ¿eby za weso³o nie by³o, bo @ nadchodzi ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
.
|
|
#4024 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
|
|
#4025 |
|
Zadomowienie
|
Dziêki, cieszê siê, ¿e w koñcu siê uda³o zej¶æ poni¿ej 75! Teraz ju¿ tylko dobiæ do 6 z przodu
.---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Nowa piêkna tabelka ju¿ jest https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1411739391 Zastanawiam siê, co siê dzieje z Aamidale? Têsknimy!
|
#4026 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
BRAWO kochane za spadki
![]() Malinka idziesz ostro kochana! super! cieszê siê U mnie od wczoraj @ ale waga dzi¶ pokaza³a uuuwagaaaaaaa 81kg |
|
|
|
#4027 |
|
Zadomowienie
|
nurek119, pretty_girl19892, Bella2212, MonnieB, Ralfioza proszone o podanie danych do tabelki
.
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
|
|
|
|
#4029 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4030 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
O bo¿e... mój obiad by³ tragiczny
4 nale¶niki z m±ki pe³noziarnistej z twarogiem i... jagodow± fru¿elin± ( nie mog³am sie powstrzymaæ no i jak dosta³am trochê cukru to zachcia³o mi sie wiêcej.... jakie¶ 20 ciemnych winogron i 5 kostek mlecznej milki (( aaaa ( i dalej jestem g³odna
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Niestety bez zmian
![]() 98kg moze w przyszlym tygodniu cos poleci...
|
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
O, ¿yjesz
. Co¶ Ciê d³ugo w tabelce nie by³o .---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Wstawiaj jad³ospisy, mo¿e siê zmotywujesz . I wtedy na pewno poleci!
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 289
|
Witajcie kochane
Wczoraj kupi³am now± wagê, wiêc teraz bêdê na bie¿±co Do tabelki 76,5 oby w nast tygodniu nie pokaza³o wiêcej, bo przede mn± dni pe³ne imprez rodzinnych
|
#4034 |
|
Konto usuniête
|
Dodam mój jad³ospis, ale nie w celach inspiruj±cych, ale motywuj±cych mnie sam±
Bo zjad³am dzisiaj duuu¿o... Pomimo to, dalej jestem g³oodnaa ![]() Zaczyna³o siê ca³kiem dobrze.... 9:30- 2 kanapki z Almette i kie³kami+ pó³ pomidora+ ogórek kiszony, 12:00- moja light wege wersja fasolki po bretoñsku (puszka czerwonej fasoli, podsma¿ona cebulka, przyprawy, przecier pomidorowy, woda- zagotowaæ wszystko)- 1 miseczka, 14:30- 4 nale¶niki z twarogiem i fru¿elin± jagodow± (du¿o fru¿eliny), 5 kostek mlecznej milki, oko³o 20 ciemnych winogron, 17:30- 2 kanapki z jajkiem sadzonym+ 2 ogórki kiszone+ pomidor, 20:30- 2 ugotowane ziemniaki, które nastêpnie podsma¿y³am na cebulce. Wiem, ¿e zjad³am du¿o Pociesza mnie jedynie fakt, ¿e moje menu by³o do¶æ zdrowe i nie wrzuci³am tam jaki¶ ciastek czy czipsów (na które mia³am oooogroooomn±±±± ochotê). Jutro nie bêdzie lepiej... Idê na imprezê. Nie bêdê tam piæ, bo bêdê kierowc±, ale ju¿ czujê jak po kilku godzinach zabawy z³apie mnie niesamowity g³ód i kupiê sobie frytki ![]() Czekam na baty. Pozdrawiam ¯arcioholiczka
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem maniaczk± s³odyczy i pepsi, wiêc wiem jakim sporym wyrzeczeniem jest samo nie siêganie po "tabu", dlatego te¿ gratulujê Ci tego, ¿e odmawiasz sobie przyjemno¶ci. Ja tak¿e na razie jem normalne rzeczy, ale nie pijê pepsi i nie objadam siê s³odyczami - i z tego jestem dumna i osi±gniemy wymarzony cel.
|
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale serio, ja bym by³a z takiego jad³ospisu BARDZO dumna. Mo¿e masz za ma³o bia³ka w diecie i dlatego jeste¶ g³odna? Niby s± jakie¶ serki i jajko, ale to mo¿e byæ za ma³o, liczy³a¶ kiedy¶ ile jesz?
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziewczyny jestem w klubie i wypijam kolejn piwsko
wstyd
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
[QUOTE=Melonade;48301660]O, ¿yjesz
. Co¶ Ciê d³ugo w tabelce nie by³o .[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- zyje ale sama nie wiem jak sie nazywam :/ mam mase na glowie i strasznie duzo zaleglosci zarowno w pracy jak i na uczelni czytam na biezaco ale sily na udzielanie sie juz brak![]() nie martw sie juz lepsze piwo niz babcine pyzy + pizza |
|
|
|
#4039 |
|
Konto usuniête
|
Fru¿elina to takie owoce zanurzone w ¿elu, bardzo, bardzo smaczne :P Pieczywo i nale¶niki by³y z ciemnej m±ki
Pocieszy³a¶ mnie tym,¿e to moje w wczorajsze ob¿arstwo nie by³o a¿ takie zle
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ostatnio idzie mi fatalnie ale jutra wracam do diety, bo waga nie podskoczyla wiec najwy¿szy czas.
|
|
|
#4042 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 624
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale mia³am ciê¿ki dzieñ. Dosta³am okresu i boli mnie brzuch i krzy¿, dziecku chyba id± zêby bo siê ¶lini na potêgê, przez to by³ ca³y dzieñ taaaaaki marudny, ¿e szok. A ja ca³y dzieñ sama bo T¯ w pracy od 8 rano do 22. Teraz M³odzie¿ ju¿ ¶pi wiêc zosta³o mi pozmywanie naczyñ po kolacji, ogarniêcie bajzlu, pozamiatanie i umycie pod³óg. Pó¼niej mo¿na i¶æ siê wyk±paæ i wyprasowaæ górê prania. Pewnie znowu przed 24 nie pójdê spaæ. Ale jutro T¯ ma wolne, pogoda ma byæ ³adna, odpoczniemy trochê. A jak Wam mija sobota?
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dochodzê do siebie po wczorajszej imprezie, wprawdzie to nie ja siê bawi³am, tylko 10 dzieci w mojej chalupie, ale ha³as by³ niesamowity. Zorganizowa³am dla mojej trzy letniej córci potañcówkê pt "Zakoñczenie lata" po³±czon± lu¼no z urodzinami. By³y tañce, szaleñstwa i inne dzieciêce g³upoty. Na domiar wszystkiego moja m³oda z wra¿enia nie mog³a przespaæ spokojnie nocy, i o 2 nad ranem znów chcia³a siê bawiæ
), a najwa¿niejsze ¿e najm³odsza, 4 miesiêczna Ninka, wykaza³a siê wyrozumia³o¶ci±, i by³a grzeczna![]() Od pi±tku siê nie wa¿y³am, ale wejdê kontrolnie w ¶rodê
|
#4044 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 578
|
Witajcie dziewczyny
, na wstêpie gratulujê wszystkich spadków szczególnie Tobie Melonade ![]() Zapomnia³am wam napisaæ, ¿e ca³y ten weekend jestem na konferencji w Warszawie, tak¿e nie mia³am jak siê odezwaæ. Niestety moje jedzenie w te dni te¿ nie by³o za ciekawe, parówki i surówka z bu³k± a w niedzielê pó³ schabowego z frytkami i rosó³ Nie lubiê szkoleñ pod tym wzglêdem bo trzeba siê dopasowaæ i je¶æ co daj±, albo kupowaæ "gotowce" w sklepie. Ps. Dzi¶ od rana pó³ bu³ki z plastrem mielonki, a na drugie ¶niadanie kupi³am sobie bia³y serek i ogórka zielonego. |
|
|
|
#4045 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Moj± dietê jak co weekend diabli wziêli na rajsk± wyspê. Miêdzy innymi wpad³o - piernik 1/3 blachy z polew± mleczn±- na szczê¶cie nie ca³a blacha czekolada z oreo capuczino takie z torebki sama chemia i cukier masê winogrona ok 1 kg itd. jednym s³owem ca³y czas co¶ ¿ar³am i nie mog³am siê powstrzymaæ Od dzisiaj wracam do dietki, chyba zacznê wrzucaæ jad³ospisy to bêdzie mniej grzechów.
|
#4046 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 578
|
Malinka - faktycznie poszala³a¶
W³a¶nie zrobi³am sobie czerwon± herbatê, a na wio¶larze nie mam ochoty wiêc dzi¶ luz. |
|
|
|
#4047 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 429
|
Cytat:
|
|
#4048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Malinko bardzo ³adnie Ci waga schodzi! Gratuluje
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale za to ciê¿ko by³o uzyskaæ tak± masê ¿eby siê nie rozwala³y, no ale wkoñcu wysz³y tak¿e polecam spróbowanieGratuluje wszystkim spadków posi³ki na szczê¶cie w miarê okej, ale to podjadanie s³odyczy i czipsów jest u mnie straszne!No i witam wszystkie nowe osóbki |
|||
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cze¶æ dziewczyny,
¿e tak zapytam wprost, czy która¶ z was mo¿e zmaga/zmaga³a siê z depresj±?
|
|
|
#4050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast je¿eli pytasz o stan emocjonalny w którym nic Ci siê nie chce, ani wstaæ z ³ó¿ka ani ruszyæ rêk± czy te¿ nog±, tylko wy³a by¶ do ksiê¿yca, w którym wszystko Ciê dra¿ni, do³uje, masz wszystkiego serdecznie do¶æ i chcia³aby¶ po prostu zwyczajnie zasn±æ, znikn±æ - to to akurat znam. ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Melonade nied³ugo zabraknie miejsca w poziomie naszej tabelki. Zastanawia³a¶ siê mo¿e nad odwróceniem danych, tzn w poziomie nicki w pionie daty? To tylko taki pomys³, mo¿e by³aby lepiej czytelna
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

.
Jak ja bym chcia³a tyle teraz wa¿yæ
.

. Zreszt± to jest mój tytu³ 

, na wstêpie gratulujê wszystkich spadków szczególnie Tobie Melonade
Nie lubiê szkoleñ pod tym wzglêdem bo trzeba siê dopasowaæ i je¶æ co daj±, albo kupowaæ "gotowce" w sklepie.