Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-29, 23:38   #3541
Czokou
Zadomowienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
W ogóle jak są tutaj jakieś skórne tłuściochy - skusiłam się na osławione serum korygujące z bielendy i ło jeju, dzisiaj (2 dzień) miałam taką gładziutką cerę, zero błyszczenia cały dzień, rewelka

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

o dżizas jaką mam ochotę na laysy strong, cały dzień za mną chodzą
cerę mam normalną, ale skoro zachwalasz to może się skuszę zawsze lepsze to niż ładowanie co chwilę pudru.
W ogóle ja ostatnio płaczę, bo mnie dość wysypało na twarzy, a ja mam taką tendencję że zaraz dziabię w to paluchami i o, wielkie strupy Nie wiem od czego mnie tak wysypało, tak najbardziej to chyba podejrzewam jedzenie, no bo kosmetyków ani nic nie zmieniałam Znacie jakieś fajne kosmetyki na to? Obecnie używam czasem ziaje nuno, ale to tak średnio efekty przynosi. Chyba żebym to faktycznie codziennie stosowała, ale nie mam do tego cierpliwości

nic mi nie mów o takim jedzeniu dzisiaj zobaczyłam, że zrobili u mnie kfc na dowóz i teraz tak mnie od rana ściska w żołądku. Te stripsy krzyczą do mnie 'zamów mnieeee, zamów'
Stary 2014-09-30, 01:34   #3542
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
a tak to może ogarnę, no, zawsze musi być ten pierwszy raz czy coś

pooradzisz sobie

Cytat:
o dżizas jaką mam ochotę na laysy strong, cały dzień za mną chodzą

nic nie mów.. jestem dzień przed @, wciągnęłabym całą lodówkę najchętniej

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

oglądam Tap Madl.. ciągle tylko świecenie cyckami to aż się już nudne zrobiło

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 08:10   #3543
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
W ogóle jak są tutaj jakieś skórne tłuściochy - skusiłam się na osławione serum korygujące z bielendy i ło jeju, dzisiaj (2 dzień) miałam taką gładziutką cerę, zero błyszczenia cały dzień, rewelka

każesz mi ćwiczyć swoją silną wolę (zobaczymy jak długo) póki co równowartość tego serum poleciało do sklepu z ruskimi rzeczami.

mama chciała o 8:00 jechać do miasta, jestem jeszcze w piżamie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 10:26   #3544
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czokou Pokaż wiadomość
cerę mam normalną, ale skoro zachwalasz to może się skuszę zawsze lepsze to niż ładowanie co chwilę pudru.
W ogóle ja ostatnio płaczę, bo mnie dość wysypało na twarzy, a ja mam taką tendencję że zaraz dziabię w to paluchami i o, wielkie strupy Nie wiem od czego mnie tak wysypało, tak najbardziej to chyba podejrzewam jedzenie, no bo kosmetyków ani nic nie zmieniałam Znacie jakieś fajne kosmetyki na to? Obecnie używam czasem ziaje nuno, ale to tak średnio efekty przynosi. Chyba żebym to faktycznie codziennie stosowała, ale nie mam do tego cierpliwości

nic mi nie mów o takim jedzeniu dzisiaj zobaczyłam, że zrobili u mnie kfc na dowóz i teraz tak mnie od rana ściska w żołądku. Te stripsy krzyczą do mnie 'zamów mnieeee, zamów'
ja mogę tylko powiedzieć co mi pomogło ogólnikowo bo zrobiłam duże zmiany w tym samym momencie więc wieczorne mycie czarnym/węglowym mydłem, rano oczyszczanie bardzo delikatnym żelem (bebeauty micelarny), punktowo maść duac (na receptę), wieczorem acne-derm, przerzucenie się na podkład mineralny i odstawienie płatków owsianych (mama się upierała że to od tego ), cethapil. To jak mi się cera poprawiła.. aż sama nie dowierzam Teraz jeszcze używam toniku z lirene dermoprogram 3w1 wybielanie (potem chyba przeskoczę na korygujący z bielendy i zobaczę czy fajny, lirene jest kurka drogi), jako krem na dzień i na noc alantan dermoline lekki (ale zastanawiam się nad jakimś lepszym na noc.. może coś do cery naczynkowej? nawet nie wiem czy taką mam ale często jest zaróżowiona czego nie cierpię)

Dobrze, że mnie do tych fast foodów nie ciągnie Bardziej do słodkiego. No albo strongów, to są JEDYNE chipsy na jakie mnie bierze tak z dupy ochota. Zawsze tylko na imprezie jak widziałam, że były i jak już jednego wzięłam to ciągnęłam dalej, nigdy nie miałam tak że siedzę sobie w domu i naglę ślinię się na myśl o chipsach (konkretnych, ta ostrość, ten keczupowy smak i zapach )
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość

oglądam Tap Madl.. ciągle tylko świecenie cyckami to aż się już nudne zrobiło
ja dzisiaj chyba obejrzę. Słyszałam, że mój znajomy się pożegnał z programem?
Cytat:

każesz mi ćwiczyć swoją silną wolę (zobaczymy jak długo) póki co równowartość tego serum poleciało do sklepu z ruskimi rzeczami.

mama chciała o 8:00 jechać do miasta, jestem jeszcze w piżamie
nie opieraj się, serum i tak Cię dopadnie

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 11:07   #3545
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
ja dzisiaj chyba obejrzę. Słyszałam, że mój znajomy się pożegnał z programem?
od kiedy powiedzieli o nim ministrant, to nie umiem na niego inaczej patrzeć
nie podobał mi się na zdjęciu
zaprosili też do programu Zuzannę Bijoch i Anatola Modzelewskiego.. na niego też się nie mogłam patrzeć, szczególnie na jego profil.. okropny ma nos

zbieram się zaraz na uczelnię i wyczuwam, że przyzwyczajanie się do wczesnego wstawania będzie baaaardzo ciężkie.. dzisiaj mi budzik od 9 dzwonił, a ja uparcie brałam drzemkę

Stary 2014-09-30, 12:53   #3546
oliwja
Zakorzenienie

a ja dziś mam spotkanie integracyjne, ale pier.dole- nie idę

Co się w ogóle dzieje z Justyną? Od czasu jak napisała, że nie idzie po wyniki matur nie daje znaku życia.
Halo, Just, wzywam Cię

oliwja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 13:12   #3547
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Co się w ogóle dzieje z Justyną? Od czasu jak napisała, że nie idzie po wyniki matur nie daje znaku życia.
Halo, Just, wzywam Cię

zadaję sobie to samo pytanie
pewnie nas już nie lubi

Stary 2014-09-30, 13:29   #3548
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
zbieram się zaraz na uczelnię i wyczuwam, że przyzwyczajanie się do wczesnego wstawania będzie baaaardzo ciężkie.. dzisiaj mi budzik od 9 dzwonił, a ja uparcie brałam drzemkę
po co dzisiaj?
i weź nic nie mów, mam prawie codziennie albo na 8 albo na 10 (albo wolne hehe ) umrę jedyny plus, że oprócz jednego dnia jestem już o 12 w domu ale wstawanie tak rano
Cytat:
Halo, Just, wzywam Cię
też się zastanawiałam ostatnio
Stary 2014-09-30, 13:38   #3549
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
po co dzisiaj?
i weź nic nie mów, mam prawie codziennie albo na 8 albo na 10 (albo wolne hehe ) umrę jedyny plus, że oprócz jednego dnia jestem już o 12 w domu ale wstawanie tak rano

miałam parę spraw do załatwienia
serio nie wiem, jak ja się będę budzić.. ja bym się pewnie nie obudziła nawet, jakby mój blok burzyli

Stary 2014-09-30, 14:15   #3550
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
miałam parę spraw do załatwienia
serio nie wiem, jak ja się będę budzić.. ja bym się pewnie nie obudziła nawet, jakby mój blok burzyli
już się nie mogę doczekać tych ciemnych, zimnych i mokrych poranków
Stary 2014-09-30, 14:20   #3551
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
już się nie mogę doczekać tych ciemnych, zimnych i mokrych poranków

od tego roku mam jeździć furą na uczelnię, więc może nie będzie tak źle

Stary 2014-09-30, 14:45   #3552
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
ja mogę tylko powiedzieć co mi pomogło ogólnikowo bo zrobiłam duże zmiany w tym samym momencie więc wieczorne mycie czarnym/węglowym mydłem, rano oczyszczanie bardzo delikatnym żelem (bebeauty micelarny), punktowo maść duac (na receptę), wieczorem acne-derm, przerzucenie się na podkład mineralny i odstawienie płatków owsianych (mama się upierała że to od tego ), cethapil. To jak mi się cera poprawiła.. aż sama nie dowierzam Teraz jeszcze używam toniku z lirene dermoprogram 3w1 wybielanie (potem chyba przeskoczę na korygujący z bielendy i zobaczę czy fajny, lirene jest kurka drogi), jako krem na dzień i na noc alantan dermoline lekki (ale zastanawiam się nad jakimś lepszym na noc.. może coś do cery naczynkowej? nawet nie wiem czy taką mam ale często jest zaróżowiona czego nie cierpię)

nie opieraj się, serum i tak Cię dopadnie
Mnie się Manuki zachciało, mam na ryju jesień średniowiecza ale liczę, że ta zima coś zmieni w tej kwestii, muszę tylko zakupić jeszcze spirytus i najlepiej emulgator a ten tonik Lirene bywa w promocji?

cicho tam, póki co muszę sama pokręcić jakieś peelingi, bo migdał mi nic nie robi na twarzy

WYMIANA
Stary 2014-09-30, 22:29   #3553
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
od kiedy powiedzieli o nim ministrant, to nie umiem na niego inaczej patrzeć
nie podobał mi się na zdjęciu
zaprosili też do programu Zuzannę Bijoch i Anatola Modzelewskiego.. na niego też się nie mogłam patrzeć, szczególnie na jego profil.. okropny ma nos

a mi się nawet zdjęcie podobało potem jeszcze widziałam jeden materiał http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...y,1344970.html i się potwierdza, za mało telewizyjny

i nawet zaczęłam Martę lubić dunno why
Cytat:
a ja dziś mam spotkanie integracyjne, ale pier.dole- nie idę

Halo, Just, wzywam Cię
a co, powiedzieli, że nie będzie alkoholu?

no właśnie, właśnie
Cytat:
Mnie się Manuki zachciało, mam na ryju jesień średniowiecza ale liczę, że ta zima coś zmieni w tej kwestii, muszę tylko zakupić jeszcze spirytus i najlepiej emulgator a ten tonik Lirene bywa w promocji?

cicho tam, póki co muszę sama pokręcić jakieś peelingi, bo migdał mi nic nie robi na twarzy
ja nie widziałam

ja tam wole mieć gotowe, podane na tacy już się tyle nabawiłam w naturalną pielęgnację, samoróbki i nic dobrego to mi nie dało więc walę taką zabawę Bez nadmiernej chemii ale jednak listkami się nacierać nie będę

Stary 2014-09-30, 22:38   #3554
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez minthema
ja tam wole mieć gotowe, podane na tacy już się tyle nabawiłam w naturalną pielęgnację, samoróbki i nic dobrego to mi nie dało więc walę taką zabawę Bez nadmiernej chemii ale jednak listkami się nacierać nie będę
Możliwe, że jeszcze nie miałaś takiego stanu twarzy jak ja też mi się nie chce bawić w kręcenie kremów czy czegoś jeszcze, ale obawiam się, ze mojego nosa nie jest w stanie wyczyścić nic innego niż kwas salicylowy na alko ewentualnie mlekowy, ale cykam się go używać chociaż widziałam historię, że laska kladla kwas prosto z butelki (stężenie 80%) na nogi przeciwko wrastaniu włosków zresztą przekonamy się, jak mi nie wyjdzie peeling to będę miała co golnąć z żałości
Noo i dzięki za wspomnienie o filtrze Vichy, wprawdzie moje konto jest lżejsze o 45zł, ale czuję dobrą współpracę

WYMIANA
Stary 2014-09-30, 23:03   #3555
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, że jeszcze nie miałaś takiego stanu twarzy jak ja też mi się nie chce bawić w kręcenie kremów czy czegoś jeszcze, ale obawiam się, ze mojego nosa nie jest w stanie wyczyścić nic innego niż kwas salicylowy na alko ewentualnie mlekowy, ale cykam się go używać chociaż widziałam historię, że laska kladla kwas prosto z butelki (stężenie 80%) na nogi przeciwko wrastaniu włosków zresztą przekonamy się, jak mi nie wyjdzie peeling to będę miała co golnąć z żałości
Noo i dzięki za wspomnienie o filtrze Vichy, wprawdzie moje konto jest lżejsze o 45zł, ale czuję dobrą współpracę
no ja się właśnie cykam babrania z kwasami takimi pure żeby sobie krzywdy nie zrobić a jak mi w serum wrzucą 10%, napiszą co i jak to wiem, że ryjka sobie nie spalę. Czy tam 20% w kremie (chociaż tu już jest jakaś niedogodność bo na początku piecze jak się skóra nie przyzwyczai).
I co, podziałało? Może nadal chodzić?

Cieszę się i lepiej rób zapasy na cały rok bo z drogerii już wyfrunęły, online może jeszcze będą ale miesiąc/dwa i już nie będzie do kupienia Szczególnie jak chcesz się kwasić.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

a co do stanu twarzy - musiałabyś mnie zobaczyć rok temu takich paskudnych ropnych wulkanów nikomu nie życzę... jak się cofnę do zdjęć gdzie widać to bez tapety to jestem naprawdę szczęśliwa jak moja cera wygląda teraz. Ostatnio siedziałam w chacie i się nie malowałam - cały dzień mizdrzyłam się do lustra. Jeszcze do tego była tak uspokojona (tj żółciutka, nie zaróżowiona), świetlista, bez tych syfów, no napatrzeć się nie mogłam Jasne, zdarzy się jakiś syfek ale to a to co było kiedyś...

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2014-09-30 o 23:04
Stary 2014-10-01, 02:13   #3556
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
a mi się nawet zdjęcie podobało potem jeszcze widziałam jeden materiał http://topmodel.tvn.pl/wideo,2100,v/...y,1344970.html i się potwierdza, za mało telewizyjny

i nawet zaczęłam Martę lubić dunno why

a co, powiedzieli, że nie będzie alkoholu?

fakt, co moim zdaniem najpierw powinni wywalić Olkę (swoją drogą nieźle ją skrzywdzili tym makijażem..), on może jeszcze by coś pokazał, ale już się niestety nie przekonamy.

ja nadal jej nie lubię, w dodatku mi się nie podobają jej cycki nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym, powiększaniu biustu, ale jej wybitnie mi się nie podoba.. takie dwie bombki choinkowe. jednak jeżeli mamy oceniać charakter - nadaje się do tego zawodu i mam wrażenie, że daleko zajdzie w programie, nawet jeśli nie wygra, to jakaś agencja zaproponuje jej kontrakt i czekam kiedy Magę wyje.bią, gość jest tak wnerwiający, że po prostu nie mogę jak każą mu krzyczeć to aż mi go szkoda

Oliwia założyła to z góry, nie trzeba było pytać nawet

---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

i tak piszecie o twarzy.. ja muszę znaleźć coś na przebarwienia, bo mam mnóstwo tego shitu na policzkach. niespodzianki pokazują mi się tylko przed @, tak mam spokój

i dalej maniaczę Gotowe na wszystko, przez powrót na studia zwolnię z tempem oglądania odcinków

Edytowane przez meeow
Czas edycji: 2014-10-01 o 02:14
Stary 2014-10-01, 09:33   #3557
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
no ja się właśnie cykam babrania z kwasami takimi pure żeby sobie krzywdy nie zrobić a jak mi w serum wrzucą 10%, napiszą co i jak to wiem, że ryjka sobie nie spalę. Czy tam 20% w kremie (chociaż tu już jest jakaś niedogodność bo na początku piecze jak się skóra nie przyzwyczai).
I co, podziałało? Może nadal chodzić?

Cieszę się i lepiej rób zapasy na cały rok bo z drogerii już wyfrunęły, online może jeszcze będą ale miesiąc/dwa i już nie będzie do kupienia Szczególnie jak chcesz się kwasić.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------
a co do stanu twarzy - musiałabyś mnie zobaczyć rok temu takich paskudnych ropnych wulkanów nikomu nie życzę... jak się cofnę do zdjęć gdzie widać to bez tapety to jestem naprawdę szczęśliwa jak moja cera wygląda teraz. Ostatnio siedziałam w chacie i się nie malowałam - cały dzień mizdrzyłam się do lustra. Jeszcze do tego była tak uspokojona (tj żółciutka, nie zaróżowiona), świetlista, bez tych syfów, no napatrzeć się nie mogłam Jasne, zdarzy się jakiś syfek ale to a to co było kiedyś...
Wiesz, jeśli tylko robi się to z głową to nie ma opcji, żeby coś się stało zresztą, teraz w necie jest nawet kalkulator stężeń, więc nawet nie trzeba umieć tego przeliczać, wpisujesz i samo wychodzi. Także tego, pocieszam się, że może mi coś wyjdzie z tego

Chyba tak muszę zrobić, ale obawiam się, że trzeba będzie ostry reżim jedzeniowy wprowadzić, żeby mi wystarczyło hajsu

aaa, no to zazdro, pewnie nigdy nie osiągnę takiego stanu chyba że stosowałabym zestaw mojej siostry, czyli wcześniej Atrederm, a teraz anty i restrykcyjna dieta
Cytat:

i tak piszecie o twarzy.. ja muszę znaleźć coś na przebarwienia, bo mam mnóstwo tego shitu na policzkach. niespodzianki pokazują mi się tylko przed @, tak mam spokój
Weź zakup sobie to serum z Bielendy, o którym na wizażu huczy, na przebarwienia spokojnie powinien wystarczyć, zresztą sama siostrze kazałam to kupić, ma trochę plam po kraterach różnego typu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html

WYMIANA
Stary 2014-10-01, 11:49   #3558
Inspire
Kuźnia inspiracji

Kur.wa, niech mnie ktoś spakuje

WYMIANA
Stary 2014-10-01, 14:33   #3559
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
fakt, co moim zdaniem najpierw powinni wywalić Olkę (swoją drogą nieźle ją skrzywdzili tym makijażem..), on może jeszcze by coś pokazał, ale już się niestety nie przekonamy.

ja nadal jej nie lubię, w dodatku mi się nie podobają jej cycki nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym, powiększaniu biustu, ale jej wybitnie mi się nie podoba.. takie dwie bombki choinkowe. jednak jeżeli mamy oceniać charakter - nadaje się do tego zawodu i mam wrażenie, że daleko zajdzie w programie, nawet jeśli nie wygra, to jakaś agencja zaproponuje jej kontrakt i czekam kiedy Magę wyje.bią, gość jest tak wnerwiający, że po prostu nie mogę jak każą mu krzyczeć to aż mi go szkoda

Oliwia założyła to z góry, nie trzeba było pytać nawet

---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ----------

i dalej maniaczę Gotowe na wszystko, przez powrót na studia zwolnię z tempem oglądania odcinków
zdecydowanie wyglądała fatalnie.
mi jest żal bo zawsze mnie bawiło co tam robił, mimo że go nie pokazywali dużo No bo reklama To podskakiwanie w samochodzie, mistrz aktorstwa

No mnie na początku strasznie wkur.wiała charakterem a teraz jakaś miła mi się wydaje, nie wiem I profesjonalna, to trzeba jej przyznać.
A Maga... Te pozy przed lustrem Ta ręka zawsze w tym samym miejscu.. te usta ciągle tak samo wydęte, no po prostu beka życia

ha, właśnie znalazłam http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...wy,144217.html

Na przebarwienia - acnederm, serio, polecam 2 dyszki w aptece bez recepty a włączenie go do pielęgnacji naprawdę pomogło na przebarwienia - poczytaj sobie, wiara go kupuje właśnie najczęściej w tym celu.

Ja gotowe skończyłam na początku wakacji, super są Ja maniaczę na white collar i też po powrocie na uczelnię zwolnię z tempem.. a tak mi dobrze szło, gotowe na wszystko, suits, pll, hart of dixie, wszystko wyzerowane...
Cytat:
Ja mogę, ja lubię

Stary 2014-10-01, 15:01   #3560
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Weź zakup sobie to serum z Bielendy, o którym na wizażu huczy, na przebarwienia spokojnie powinien wystarczyć, zresztą sama siostrze kazałam to kupić, ma trochę plam po kraterach różnego typu
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html

zapisałam sobie

Cytat:

nie dzięki, ja zawsze czegoś zapominam

Cytat:
zdecydowanie wyglądała fatalnie.
mi jest żal bo zawsze mnie bawiło co tam robił, mimo że go nie pokazywali dużo No bo reklama To podskakiwanie w samochodzie, mistrz aktorstwa

A Maga... Te pozy przed lustrem Ta ręka zawsze w tym samym miejscu.. te usta ciągle tak samo wydęte, no po prostu beka życia

ha, właśnie znalazłam http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...wy,144217.html

Na przebarwienia - acnederm, serio, polecam 2 dyszki w aptece bez recepty a włączenie go do pielęgnacji naprawdę pomogło na przebarwienia - poczytaj sobie, wiara go kupuje właśnie najczęściej w tym celu.

Ja gotowe skończyłam na początku wakacji, super są Ja maniaczę na white collar i też po powrocie na uczelnię zwolnię z tempem.. a tak mi dobrze szło, gotowe na wszystko, suits, pll, hart of dixie, wszystko wyzerowane...

o borze, przypomniałaś mi to, oglądałam to w środku nocy i musiałam gryźć swoją pięść, żeby się nie roześmiać na całe mieszkanie mógł powiedzieć, że jechał po kocich łbach

to mi przypomniało, jak usłyszał od nich 'nie jesteś Anją Rubik' za każdym razem jak odpalam Tap Madl, to wiem że dzięki niemu się pośmieję

zaraz sobie obadam

wiesz, szukałam go ostatnio dla znajomej.. na mojej wsi go nie ma (obleciałam chyba z 5 aptek ), szukałam też internetowych i dupa, nie ma ale słyszałam o nim, jak w końcu go gdzieś znajdę to kupię

pamiętam, wspominałaś o tym ja ostatnio sobie pomyślałam 'aa, obejrzę sobie wieczorem po dwa odcinki', a wyszło tak, że oglądam połowę sezonu na wieczór
u mnie niedługo wracają inne seriale, mam nadzieję, że znajdę na to czas

Stary 2014-10-01, 15:23   #3561
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Ja mogę, ja lubię
Udało się musiałam wyjąć tylko jeden sweter, walizka aż piszczy, torba na laptopa tak samo i torebka też

Cytat:
nie dzięki, ja zawsze czegoś zapominam

wiesz, szukałam go ostatnio dla znajomej.. na mojej wsi go nie ma (obleciałam chyba z 5 aptek ), szukałam też internetowych i dupa, nie ma ale słyszałam o nim, jak w końcu go gdzieś znajdę to kupię
Znając życie pewnie połowy rzeczy nie wzięłam

Właśnie, siora też biegała za acne i nie było nigdzie...

Noo, naczelny słoik tego wątku wraca na studia, dzizas łaaj

WYMIANA
Stary 2014-10-01, 15:55   #3562
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Znając życie pewnie połowy rzeczy nie wzięłam

Właśnie, siora też biegała za acne i nie było nigdzie...

Noo, naczelny słoik tego wątku wraca na studia, dzizas łaaj

ja bym chyba z dziesięć razy sprawdziła czy wszystko mam

zrobiło się o nim głośno, a ja nie mogę go nigdzie znaleźć

nie martw się Olcia, my też musimy wrócić, nie jesteś sama

Stary 2014-10-01, 20:03   #3563
Inspire
Kuźnia inspiracji

Marta no ja wiem to, ale jakoś boję się tego roku, wyczuwam czołganie po całości

WYMIANA
Stary 2014-10-01, 21:46   #3564
minthema
Zakorzenienie

A to dziwne z tym acnederm, ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem go.. Raz siostra mi w aptece superpharm kupiła, może to będzie jakaś wskazówka

Muszę sobie znaleźć jakiś fajny krem pod oczy...

Stary 2014-10-01, 22:06   #3565
Paseczkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Bo go wycofali z produkcji jakiś czas temu Chociaż podobno miał wrócić. Ja się waham między Effalcarem Duo a tym serum z Bielendy, o którym piszecie, nie wiem No i ostatnio się skusiłam na ten żel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html , póki co jest ok

W kategorii beznadziejnego planu nikt mnie nie przebije... 6 godzinne okienka
Paseczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 22:23   #3566
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Bo go wycofali z produkcji jakiś czas temu Chociaż podobno miał wrócić. Ja się waham między Effalcarem Duo a tym serum z Bielendy, o którym piszecie, nie wiem No i ostatnio się skusiłam na ten żel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html , póki co jest ok
To zależy, z tego co wiem Effaclar na salicylu stoi, Bielenda na migdale, ale ze względu na cenę brałabym to drugie

krem pod oczy przydałby się, dopatrzyłam się śladów pierwszych zmarch mimicznych

WYMIANA
Stary 2014-10-01, 22:24   #3567
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

co?
a może już wrócił i mój najnowszy egzemplarz właśnie dlatego ma nowe, inne opakowanie to by dużo wyjaśniało

Effaclar mi nic nie zrobił, serum z Bielendy jestem zachwycona ale no, każda skóra jest inna. W razie czego możesz sobie sprawić oba, nie będą się ze sobą gryzły

Stary 2014-10-01, 22:25   #3568
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
A to dziwne z tym acnederm, ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem go.. Raz siostra mi w aptece superpharm kupiła, może to będzie jakaś wskazówka

nie mam u siebie sp ale może to i lepiej dla mojego portfela

Cytat:

o tym też słyszałam zobaczymy czy tak będzie, jak się gdzieś pojawi to kupię
nawet przez chwilę myślałam o powrocie do Benzacne, kiedyś używałam i miałam buzię bez skazy może to jest myśl..

ja jednego dnia mam 4 godzinne okienko.. będę jeździć do domu na obiad i wracać na uczelnię
swoją drogą.. jako jedyna grupa nie kończę ani razu o godzinie 19:15

Edytowane przez meeow
Czas edycji: 2014-10-01 o 22:27
Stary 2014-10-01, 22:26   #3569
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
krem pod oczy przydałby się, dopatrzyłam się śladów pierwszych zmarch mimicznych
ja nie mam, bardziej go chcę bo mam chwilową fazę na pielęgnację to dlatego, że jestem kolorówkowo prawie zaspokojona (prawie bo w planach mam jeszcze pełną paletkę 10 cieni z inglota i mary lou-manizer no i moje marzenie naked 3 ale to już bardziej odległe ), przeszło na pielęgnację

Stary 2014-10-01, 22:27   #3570
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Marta no ja wiem to, ale jakoś boję się tego roku, wyczuwam czołganie po całości

borze, ja też.. najwyżej będziemy sobie płakać na wizażu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości