Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-02, 17:31   #3271
LolaMontez
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
Mozna wchodzic i wychodzic ;p przeciez to ładnych pare godzin. Ale ja rodzilam sama.
Jak to mozna wchodzić i wychodzić???? I tak sie te chłopy przetwierają?

Sweet super te obrazeczki, tez takie chce :P tylko pytanko jak to potem czyścić jak sie zaburzy? Wymienić tagi kwiatka na nowego?

Edytowane przez LolaMontez
Czas edycji: 2014-10-02 o 17:33
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:32   #3272
Frau Gizela
Rozeznanie

Dziewczyny! Serio Was obrzydza obgryzanie tych małych pazurków? Lola, błagam

te nożyczki z canpola są o kant d* rozwalić, a cążki też są słabe. W aptece są takie porządniejsze, ale kosztują 45 zyla. Mam, dość się sprawdziły i polecam. W sytuacjach awaryjnych naprawdę obgryzanie takich małych paznokietków jest najbezpieczniejsze

ciężko głowię się nad tą promocją na jelpa w auchan i simply. Właśnie za 70 zł. osiem kilogramów proszku to chyba dobra cena, pewnie byłabym już proszkowo zabezpieczona na cały rok
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:33   #3273
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Jak ja bylam na porodowce to co chwile sie krecili.. raz na sali raz na korytarzu...
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:33   #3274
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
No to ja po wizycie i za wiele to się nie dowiedziałam. Szyjka krótka, ale w tym tyg. to już nie mierzyliśmy. Mam odstawić już wszystko co brałam, czyli w sumie magnez, bo dha będę brała dalej. Mały ma już 2700 ogólnie wychodzi, że jest tydzień do przodu i tp z usg 21.10, wiem, że na to się już nie patrzy, ale jednak zrobiło wrażenie. Pobrał mi gbs i następna wizyta za 2 tyg. A jakby co to porodówka...

Młody tak swawolił, że ciężko był serduszko złapać
I najważniejsze, że główką w dół.
Pytałam się też o ten mój mały brzuch, ale powiedział, że wszystko ok i tym to mam się nie martwić.
naprawde, chciałabym zobaczyć mine babeczek w rejestracji jakz tym swoim brzuszkiem im powiesz " dzień dobry ja do porodu" może daj mi znać jak się zacznie to podskocze pewnie Cie na psychiatrie będą chciały odesłać - że się babie ubzdurało że w ciąży jest ale fajnie że rodzisz przede mną to mi zdasz relacja bo ja się dalej nie zdecydowałam na szpital

Cytat:
Meldujemy się. Szyjka zamknieta, gbs pobierze za 4tyg. Mały wazy 1800. A ja dostalam zelazo ;/
Chyba jednak witaminy tez musze kupic;/ bierze ktoras pharmaton matruelle? Czy femibion z omega lepszy?
cały czas mam femibion i wyniki zawsze ok (mimo że nie odżywiam sie jakoś eksta, niestety) więc chyba niezły jest. dwie na raz biore.

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Kochane my tez juz po wizycie!
Infekcja dalej nie odpuszcza, przepisala mi teraz macmiror complex 500 i zobaczymy :-(
Szyjka zamknieta,macica miekka..serduszko malej od 143-160 w normie, cisnienie dziwnie niskie,bo jak mierze w domu to mam duzo wyzsze,no i moja waga skoczyla w gore,bo sie nie pilnuje...
Kolejna wizyta za 3 tygpdnie , tj. 23 pazdziernika kolejna jesli dotrwamy 6 listopada
uparte to Twoje dziadostwo

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Za wizyty Jak fajnie czytać, że wszystko z Wami i maluszkami w porządku Teraz już tylko czekać...

Ale fajne te torby Skip Hop! Mam nadzieję, jednak, że nie będę takowej potrzebować i sprawdzi się ta wózkowa. A propos wózków, kupujecie takie ciepłe śpiworki do gondoli czy odpuszczacie? Wiem że była już na ten temat dyskusja ale nie pamiętam na czym stanęło

A ja dzisiaj znowu trochę potworzyłam, chwalę się Obrazki na ścianę
ja narazie nie kupuje, mam fajne ciepluchne kombinezony i myśle że z kocykiem jeszcze wystarczy. najwyżej na bieżaco dokupimy

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:35   #3275
AnetkaIzabell
Rozeznanie

pierwszy raz miałam aż 5 stron do nadrobienia..... dałyście czadu dzisiaj... ale lubię czytać..

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Mdlosci... mam ciarki jak sobie o nich przypomne...
Zreszta teraz ostatnie dni tez cos nuw teges... jak zjem pomidory to mi wgardle tak dziwnie niby to drapanie niby mala zgaga... po slodkim mam zgage ale wpierdzielam slodkie... mam ochote na mieso a wracam z kuchni zawsze z czyms slodkim... jakies rozdwojenie...
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Mi wczoraj 2 razy wszystko do gardła podeszło,czulam rzygi w buzi,potem zapijalam woda
Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
do mnie mdłości wróciły z tydzień temu. są okropne, ciągle mi niedobrze :/
właśnie tak się czuję od 2 dni... MASAKRA... zgaga nie wiem co to... ale
mam masakryczne MDŁOŚCI..wymiotować mi się chce... niedobrze mi..cokolwiek nie zjem to mi w gardle stoi... i też strasznie dużo czekolady jem..chociaż wiem, że słodko w buzi mam..to całą czekoladę jem... albo te kinder chockolade... codziennie całą tabliczke wcinam..do tego baton.. bleeee

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
ech, mdłości w ostatnich tygodniach ciąży mają prawo się pojawiać, bo dno macicy uciska na żołądek, nudności i wymioty też mogą wrócić :/
plus jest taki że po skończonym 36-37tc dno macicy opada i przynosi jako taką ulgę, także nam już niewiele zostało...
czyli jeszcze tydzień z mdłościami... bleee.

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
acha.. i złożyłam sama łóżeczko i powiem Wam, że łatwizna
super wiedziałam, że dasz rade...

jak u większości zapewne...leżenie na plecach odpada i na bokach też... bo boli..i też dostaję kopniaki jak na boku leżę..

znalazłam pozycję w której jako tako jest dobrze...
tż na plecach... ja wchodzę na niego.. brzuch do brzucha...ale tyłek na tyle wysoko...i kolana zgięte..żeby brzuch -brzucha nie cisnął...
(wiecie jak biodra odpoczywają...)
AnetkaIzabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:36   #3276
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość

te nożyczki z canpola są o kant d* rozwalić, a cążki też są słabe. W aptece są takie porządniejsze, ale kosztują 45 zyla. Mam, dość się sprawdziły i polecam. W sytuacjach awaryjnych naprawdę obgryzanie takich małych paznokietków jest najbezpieczniejsze

ciężko głowię się nad tą promocją na jelpa w auchan i simply. Właśnie za 70 zł. osiem kilogramów proszku to chyba dobra cena, pewnie byłabym już proszkowo zabezpieczona na cały rok
Ja obcinam obcinaczem dla doroslych, bo te dzieciowe są do dupki ;/
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:37   #3277
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
mgds - poród idealny? z pewnością nie najgorszy i dobrze go wspominam, jakby ktoś jeszcze ten ból zabrał, to by było ok, ale atmosfera była rzeczywiście rodzinna i intymna

Futbolowa - ja nawet nie podchodzę do domofonu, mam ostatni numer w klatce i wszyscy dzwonią zawsze do mnie, ulotkarze, poczta, a pod którym numerem mieszka pani X itp. Jak ktoś do mnie to raczej wcześniej umówiony.

Ja biorę luteinę i do następnej wizyty, to będzie połowa 37tc mam brać, a potem zobaczymy. Częściej mi się brzuch nie stawia, ale bardzo na siebie uważam i nie przemęczam, mycie okien odpada póki co.

Ela, mój syn wie, że na ręce go nie wezmę, nie pobiegam, bo dziecko w brzuchu, nawet jak ostatnio zamoczyłam usta w piwie TŻa, tylko,żeby smak poczuć to na mnie nakrzyczał, bo dzieci nie mogą pić piwa, a wszystko co piję i jem dostaje Lila, ale emocjonalnie widzę, że będzie ciężko, postaram się jak będę mogła poświęcić mu mój czas, ale początki będą trudne

Sernik mi się uciera w robocie, zaraz piekę
Mam to samo z domofonem masakra.... Kilka razy dziennie dzwoni...
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-02, 17:38   #3278
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość

No jakoś w ogóle nie potrafię sobie wyobrazic obgryzania paznokci dziecku, czy to kwesta obrzydzenia hmm nic w moim dziecku mnie obrzydzać nie będzie poza tym przy obgryzaniu dopiero mozna zaczepić za daleko i przypadkiem pociagniać, No nie wyobrażam sobie tego, sobie samej nie obgryzam i dziecku tez nie bede na pewno. to takie moje zdanie
Stary 2014-10-02, 17:38   #3279
Indra83
Wtajemniczenie

Lola, tobie chodzi chyba już o parcie samo? To faktycznie tak się wchodzi i nie wychodzi jak się chce Mój TŻ będzie, przy pierwszym był i nie żałuje.

FrauGizela, zgadzam się co do paznokietków, zdarzało mi się obgryźć , one są takie maciupcie, tyci tyci, a synek strasznie się drapał po buzi

Ja mam takie nosidło wkładane do gondoli, za śpiworek robi i nic więcej nie trzeba.

Mnie też czasem denerwują opinie o kosmetykach, jak dla dzieci, to bym chciała wiedzieć jak na dzieci działają, a nie na dorosłe kobiety. Z kolei szukałam też opinii i pudrze w kulkach rozświetlającym i tam w opiniach minus za beznadziejną gąbeczkę. Przecież ta gąbka co tam jest, służy do przytrzymania kulek w pudełku, a puder nakłada się pędzlem. A potem opinia skopana, bo ktoś się zna a wypowiada.
Stary 2014-10-02, 17:42   #3280
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:

Sweet super te obrazeczki, tez takie chce :P tylko pytanko jak to potem czyścić jak sie zaburzy? Wymienić tagi kwiatka na nowego?
A tam czyścić, porządnie wytrzepać raz na jakiś czas i tyle

Tak jak Was czytam i narzekacie na ból szyjek czy spojenia, to ja mam odwrotnie, mam wrażenie że mi dzieć coraz wyżej wchodzi i tak mnie bolą żebra że masakra, z dnia na dzień coraz gorzej
Stary 2014-10-02, 17:42   #3281
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
No to ja po wizycie i za wiele to się nie dowiedziałam. Szyjka krótka, ale w tym tyg. to już nie mierzyliśmy. Mam odstawić już wszystko co brałam, czyli w sumie magnez, bo dha będę brała dalej. Mały ma już 2700 ogólnie wychodzi, że jest tydzień do przodu i tp z usg 21.10, wiem, że na to się już nie patrzy, ale jednak zrobiło wrażenie. Pobrał mi gbs i następna wizyta za 2 tyg. A jakby co to porodówka...

Młody tak swawolił, że ciężko był serduszko złapać
I najważniejsze, że główką w dół.
Pytałam się też o ten mój mały brzuch, ale powiedział, że wszystko ok i tym to mam się nie martwić.

Super ze wszystko ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-02, 17:42   #3282
Kiara_kier
Wtajemniczenie

jeju, niektóre to już mają skończony 37 tydzień... toż to ciąża donoszona!
Bomba!

martha - mam nadzieję, że ta infekcja w końcu Ci odpuści po nowym leku...

słoneczko - ciekawa jestem kiedy urodzisz bo to tuż tuż...

silesianna - ja biorę szczepionkę 5w1, taką doradza mi mama i tego będę się trzymać
kochana, przepraszam że nie podałam Ci jeszcze skłądu tego kremu! Pamiętam o tym. Jak Ci sie nie spiszy, to mama będzie u mnie za 2 tyg. z receptą, to wtedy podam Ci wszystko.

benetta
- tez miałam duuuże mdłości.

Sweet - do pazurków mam nożyczki (chyba z Canpola), bo sama nie posługuję się cążkami - nie lubię ich; a do włosków mam szczoteczkę z miękkiego włosia oraz grzebyczek.
Widziałam na blogu Twoje obrazy z tiulem - super

Lola - też słyszałam o obryzaniu paznokci dzieciom masakra

anuszka - a jaką masz hemoglobinę?

Kostka - oho a Ty co, do porodu się zbierasz, że tak szorujesz wszystko?
co do srebra - pasta do zębów.

paulina - o raaany jaką Ty masz szyjkę!
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:43   #3283
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Lola, tobie chodzi chyba już o parcie samo? To faktycznie tak się wchodzi i nie wychodzi jak się chce Mój TŻ będzie, przy pierwszym był i nie żałuje.

FrauGizela, zgadzam się co do paznokietków, zdarzało mi się obgryźć , one są takie maciupcie, tyci tyci, a synek strasznie się drapał po buzi

Ja mam takie nosidło wkładane do gondoli, za śpiworek robi i nic więcej nie trzeba.

Mnie też czasem denerwują opinie o kosmetykach, jak dla dzieci, to bym chciała wiedzieć jak na dzieci działają, a nie na dorosłe kobiety. Z kolei szukałam też opinii i pudrze w kulkach rozświetlającym i tam w opiniach minus za beznadziejną gąbeczkę. Przecież ta gąbka co tam jest, służy do przytrzymania kulek w pudełku, a puder nakłada się pędzlem. A potem opinia skopana, bo ktoś się zna a wypowiada.
No o parcie juz, bo skurcze to juz pewnie w domu mnie będzie widział, a parcie ile moze trwac? No i wtedy tez właśnie sobie nie wyobrażam ze mi sie kręci bo bym chyba wyszła z siebie a to dziecko ma wyjsć ze mnie
Mówił ze najwyżej na najgorsze wyjdzie, No ale właśnie na najgorszym nikt nie wychodzi chyba ze go wyniosą jak zemdleje
Stary 2014-10-02, 17:43   #3284
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell Pokaż wiadomość
pierwszy raz miałam aż 5 stron do nadrobienia..... dałyście czadu dzisiaj... ale lubię czytać..:-

właśnie tak się czuję od 2 dni... MASAKRA... zgaga nie wiem co to... ale
mam masakryczne MDŁOŚCI..wymiotować mi się chce... niedobrze mi..cokolwiek nie zjem to mi w gardle stoi... i też strasznie dużo czekolady jem..chociaż wiem, że słodko w buzi mam..to całą czekoladę jem... albo te kinder chockolade... codziennie całą tabliczke wcinam..do tego baton.. bleeee

czyli jeszcze tydzień z mdłościami... bleee.

super wiedziałam, że dasz rade...

jak u większości zapewne...leżenie na plecach odpada i na bokach też... bo boli..i też dostaję kopniaki jak na boku leżę..

znalazłam pozycję w której jako tako jest dobrze...
tż na plecach... ja wchodzę na niego.. brzuch do brzucha...ale tyłek na tyle wysoko...i kolana zgięte..żeby brzuch -brzucha nie cisnął...
(wiecie jak biodra odpoczywają...)
jakieś to leżenie skomplikowane, nie moge zwizualizować
mi się w miare leży jak mąż na brzuchu albo na plecach a ja na plecach i prawym pośladkiem troche właże na niego - wtedy brzuszek zjeżdża troche na lewo i idzie oddychać

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Stary 2014-10-02, 17:43   #3285
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość
naprawde, chciałabym zobaczyć mine babeczek w rejestracji jakz tym swoim brzuszkiem im powiesz " dzień dobry ja do porodu" może daj mi znać jak się zacznie to podskocze pewnie Cie na psychiatrie będą chciały odesłać - że się babie ubzdurało że w ciąży jest ale fajnie że rodzisz przede mną to mi zdasz relacja bo ja się dalej nie zdecydowałam na szpital
benetta idę razem z Tobą
Stary 2014-10-02, 17:45   #3286
benetta
Zadomowienie

aaaa i mdli mnie dalej, cholera.... chyba macie racje że zaczyna się od nowa.... ☠☠☠☠*

Stary 2014-10-02, 17:45   #3287
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
No o parcie juz, bo skurcze to juz pewnie w domu mnie będzie widział, a parcie ile moze trwac?
położna na SR mówiła, że parcie to tak przeważnie do 20min, aczkolwiek są kobiety które się męczą i 40min, a są i takie co to 2-3 parcia i po sprawie
Stary 2014-10-02, 17:46   #3288
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość

paulina - o raaany jaką Ty masz szyjkę!
Haha skojarzyło mi się, określenie łabędzia szyja nabiera nowego znaczenia
Stary 2014-10-02, 17:46   #3289
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Za wizyty Jak fajnie czytać, że wszystko z Wami i maluszkami w porządku Teraz już tylko czekać...

Ale fajne te torby Skip Hop! Mam nadzieję, jednak, że nie będę takowej potrzebować i sprawdzi się ta wózkowa. A propos wózków, kupujecie takie ciepłe śpiworki do gondoli czy odpuszczacie? Wiem że była już na ten temat dyskusja ale nie pamiętam na czym stanęło

A ja dzisiaj znowu trochę potworzyłam, chwalę się Obrazki na ścianę
Jakie piekne
Stary 2014-10-02, 17:48   #3290
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
benetta idę razem z Tobą
Bedzie kino
i jak? urządzona? w jakie rejony sie przeniosłaś? (chyba że nie chesz pisać na forum)

Stary 2014-10-02, 17:48   #3291
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
byli ogladac mieszkanie ich coreczka byla zachwycona mamusia tez ;p a tatus to byl taki przystojniak ze nawet nie analizowalam czy mu sie podoba :P trzymajcie zeby sie zdecydowali i byli na :tak:

normalnie sie podniecilam z moze wkoncu spelni sie moje marzenie i sprzedam to mieszkanko i pojde mieszkac do mojego kochanego domku i ze bedzie za☠☠☠iscie :P :marzyciel:
To trzymam kciuki
Stary 2014-10-02, 17:48   #3292
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez nie bralam po porodzie ale teraz to jyz nie wiem. ... jak sobie przypomnę to wyniszczenie jakie sobie zafundowalam wtedy to teraz bede sie chwytac chyba wszystkiego...
No właśnie mi się wydaję ze takiemu wycieńczonemu organizmowi by się przydała jakaś dawka witamin, tylko nie wiem czy można brać te same co w ciązy ... czy to jakoś nie wpływa na mleko ?? ehh ale mam dylematy

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:50   #3293
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Mam to samo z domofonem masakra.... Kilka razy dziennie dzwoni...
odebrać.. i jak to sąsiad, który non stop dzwoni by mu drzwi otwierać... to mówić/// "haaaalooo....haaaalooo.. " odkładać.. i potem do domofonu przez najbliższe 5-10 minut nie podchodzić.. oczywiście nie otwierać... może się nauczą.... żeby klucze brać...

Cytat:
Ja obcinam obcinaczem dla doroslych, bo te dzieciowe są do dupki ;/
ja też obcinaczem moim.. właśnie opinie słyszałam tą samą, ze te dla dzieci do wywalenia są..
Stary 2014-10-02, 17:51   #3294
Frau Gizela
Rozeznanie

Cytat:
Meldujemy się. Szyjka zamknieta, gbs pobierze za 4tyg. Mały wazy 1800. A ja dostalam zelazo ;/
Chyba jednak witaminy tez musze kupic;/ bierze ktoras pharmaton matruelle? Czy femibion z omega lepszy?
ja brałam i w pierwszej i teraz pharmaton. daje radę choć w sumie biorę co drugi dzień. No i kupiłam w gemini bo najtaniej.

Cytat:
Wszystkie pozamykane to dopiero w 6 czesci będą dziwciaczki

Ja mam wolne. Tz przyjechal, Johny w 7 niebie. ... ile ja bym dala zeby tak codziennie bylo... rozmarzylam sie...

Do ogólnego braku sil doszedl jakis mega wywalony bolacy brzuch.. leze i zdycham...
to przynajmniej tyle, że TŻ już jest. Może uda Wam się trochę pogadać? U nas burza zażegnana, ale M. za to chora na całego. Spała od 11 półtora godziny, teraz znów śpi. W ciagu dnia zjadła tylko trochę sera i ciągle się grzejemy w łóżku. Mimo syropów ma 39

Cytat:
Mozna wchodzic i wychodzic ;p przeciez to ładnych pare godzin. Ale ja rodzilam sama.
pamiętam, że jak moja współspaczka rodziła to akurat przy takim wyjściu jej tż na papierocha akurat dzieć się pojawił

Manieczka współczuję
Frau Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-02, 17:51   #3295
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Cytat:
Bedzie kino
i jak? urządzona? w jakie rejony sie przeniosłaś? (chyba że nie chesz pisać na forum)
w Klubie napiszę

szybkawolna - trzymam kciuki żeby parka zdecydowała się na mieszkanko

Sweet - no tak, ja taką szyjke jak Paulina to miałam w 3. miesiącu ciąży
Stary 2014-10-02, 17:52   #3296
benetta
Zadomowienie

http://www.fabrykawafelkow.pl/torby-...674012639.html
ta jest ekstra ale mi do wózka nie będzie pasować

http://www.skiphop.pl/torby/14-forma.html - a tu gdzie cene można sprawdzić? która to wrzucała bo pootwierałam linki a nie pocytowałam... sorki

Stary 2014-10-02, 17:54   #3297
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
No właśnie mi się wydaję ze takiemu wycieńczonemu organizmowi by się przydała jakaś dawka witamin, tylko nie wiem czy można brać te same co w ciązy ... czy to jakoś nie wpływa na mleko ?? ehh ale mam dylematy
Te witaminki są też polecane dla kobiet po porodzie, więc raczej nie mogą mieć negatywnego wpływu na mleko
Stary 2014-10-02, 17:55   #3298
Zanet84
Zakorzenienie

Anuszka, Martha rowniez gratuluje wiesci z wizyt

Martha, wspolczuje walki z infekcja. Mnie macmiror pomogl, ale po jakims czasie problem wrocil...
Stary 2014-10-02, 17:57   #3299
benetta
Zadomowienie

a witaminki będę brała te same ale może już nie tak regularnie, na femibionie napisane że też dla kobiet karmiących

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

ale jedziemy z postami co minute wpis hehe

Stary 2014-10-02, 17:59   #3300
AnetkaIzabell
Rozeznanie

Cytat:
jakieś to leżenie skomplikowane, nie moge zwizualizować
mi się w miare leży jak mąż na brzuchu albo na plecach a ja na plecach i prawym pośladkiem troche właże na niego - wtedy brzuszek zjeżdża troche na lewo i idzie oddychać
czy mam zrobić zdjęcie?
no nie wiem jak to wytłumaczyć jaśniej
brzuch do brzucha tylko lekko dotyka (nie uciska)
moja głowa na jego klacie...
moje nogi w rozkroku zgięte w kolanach
i tyłek w górze...żeby właśnie brzucha nie uciskać

biodra nie bolą...i oddychać można...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości