|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Oni maja kilka wzorow, macalam na zywo dwie - tansza (choc tu pojecie "tansza" nie jest na miejscu taka duo-costam, na all po ok. 230-240zl; i drozsza - model "forma" - okolo 270-290zl. Duo ma pierdylon wzorow, forma tylko 3 kolory, ale jest cudowna Jeszcze nie kupilam, ale bede kupowala forme wlasnie. Bylam prawie zdecydowana na duo, ma jeden mankament - jeet zapinana na magnes i jak ja mocniej sie wypcha to moze sie nie domykac forma jest na suwak, do tego ma termoopakowanie i dodatkowa kosmetyczke. Z opinii znanych mi uzytkowniczek te torby sa mega funkcjonalne, uzytkowe i niezniszczalne. Ja nie lubilam mojej od fyna bo jest z klapka i mnie ta klapka b.wkurzala, poza tym zawsze mialam w niwj burdel, bo byla jedna wielka komora i dwie kieszonki i tyle. Skiphopowe maja po kilkanascie roznych kieszeni i wiem ze bede to uwielbiac, wszystko na swoim miejscu Wejdz sobie na www skiphopa (nie pamietam adresu) - tam masz ich wszystkie torby wraz z opisami i filmikami pokazowymi. Duzo tego ale i mozna sie bardzo rozeznac ![]() Ceny sa dramatyczne i ja dlugo ze soba walczylam, ale tak, chce wiem to
|
|
|
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
No to ja po wizycie i za wiele to się nie dowiedziałam. Szyjka krótka, ale w tym tyg. to już nie mierzyliśmy. Mam odstawić już wszystko co brałam, czyli w sumie magnez, bo dha będę brała dalej. Mały ma już 2700 ogólnie wychodzi, że jest tydzień do przodu i tp z usg 21.10, wiem, że na to się już nie patrzy, ale jednak zrobiło wrażenie. Pobrał mi gbs i następna wizyta za 2 tyg. A jakby co to porodówka...
Młody tak swawolił, że ciężko był serduszko złapać ![]() I najważniejsze, że główką w dół. Pytałam się też o ten mój mały brzuch, ale powiedział, że wszystko ok i tym to mam się nie martwić.
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Indra uwielbiam wszelkie serniki. Teraz znalazłam jakiś przepis gdzie na wierzchu są śliwki i chce upiec na sobotę dla teściowej na urodziny.
|
#3245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.fabrykawafelkow.pl/torby-...674012639.html
|
|
#3246 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojjj ale kusicie tymi słodkościami...
Widzę, że w większości wizyty udane fajnie, fajnie..! Dziewczyny co do nadrabiania itd to przeciez to nie jest tak, ze jak Was dluzej nie ma to Wy musicie nadrobić to co pisane było wcześniej bo niektóre to nawet przepraszają, że nie dadzą rady nadrobić itd... przecież to nie żaden przymus, bez spiny zawsze ktoś może w skrócie opowiedzieć co się dzieje ważnego i tyle... chyba, że lubicie czytać i macie na to czas... ja czytam na bieżąco i czasem nie mam kiedy się poodnosić itd, a jak dluzej nie wchodzę i jak juz wejde i widze tyyyle stron to przelecę to co najważniejsze i już... Nikt Wam głowy nie urwie jak nie przeczytacie 50 stron ktore naprodukowane byly pod czyjas nieobecnosc ![]() Takze "rilax" ![]() Idę zjesc obiad- dzis gulasz, puree z ziemniakow i ogory malosolne ! Mniaaam! Manieczko wyrazy wspolczucia... mi tez w tej ciazy babcia umarla, miala 82 lata... ale wiem, ze czuwa nade mną.. taka kolej rzeczy... smutno bo to babcia, zwlaszcza jak bylo sie zwiazanym silnie.. ja mam piekne wspomnienia z nia zwiazane i gdy mi smutno to wspominam te dobre chwile i od razu mi lepiej, a nawet nie raz sie uśmieję z akcji jakie razem przeżyłyśmy
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce tę, ale nadal nie jestem pewna czy szarą, czy czarną www.skiphop.pl/torby/14-forma.html
Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2014-10-02 o 16:52 |
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Meldujemy się. Szyjka zamknieta, gbs pobierze za 4tyg. Mały wazy 1800. A ja dostalam zelazo ;/
Chyba jednak witaminy tez musze kupic;/ bierze ktoras pharmaton matruelle? Czy femibion z omega lepszy? |
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane my tez juz po wizycie!
Infekcja dalej nie odpuszcza, przepisala mi teraz macmiror complex 500 i zobaczymy :-( Szyjka zamknieta,macica miekka..serduszko malej od 143-160 w normie, cisnienie dziwnie niskie,bo jak mierze w domu to mam duzo wyzsze,no i moja waga skoczyla w gore,bo sie nie pilnuje... Kolejna wizyta za 3 tygpdnie , tj. 23 pazdziernika kolejna jesli dotrwamy 6 listopada
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec juz nie biorę prawie tydzien
|
|
#3251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
biore go od poczatku i wyniki ze wszystkiwgo mam bajeczne no natal 2 ma tez w skladzie kwas dha ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- za wizyty pieknie sie dzis te wizyty sypia ;P az mi dziwnie czemu ja nie bylam
|
|
#3252 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
juz niedługo będziemy gratulować porodów za miesiac będzie "wrócilismy z porodówki" a teraz "wróciłam z wizyty" ![]() Dzis odebrałam zamówiona książkę w Matrasie pewnie ostatnia szansa na spokojne przeczytanie
Na ziemi pojawił się cud... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-10-02 o 17:10 |
|
|
|
#3253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe czemu mi moja nic nie daje na infekcje ... Wszędzie w necie kobity w ciąży leczą się na tą bakterię a na mnie w szpitalu i moja gin patrzyli jak na wariata jak pytałam czy coś na to dostanę..
Mili z nami Edytowane przez eclariss Czas edycji: 2014-10-02 o 17:21 |
|
|
|
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
Za wizyty Jak fajnie czytać, że wszystko z Wami i maluszkami w porządku Teraz już tylko czekać... ![]() Ale fajne te torby Skip Hop! Mam nadzieję, jednak, że nie będę takowej potrzebować i sprawdzi się ta wózkowa. A propos wózków, kupujecie takie ciepłe śpiworki do gondoli czy odpuszczacie? Wiem że była już na ten temat dyskusja ale nie pamiętam na czym stanęło ![]() A ja dzisiaj znowu trochę potworzyłam, chwalę się Obrazki na ścianę
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i maly lezy glowa w dol i tak juz zostanie ;( kurde tak sobie dzis myslalam, ze badanie na fotelu jest nieprzyjmne, ale jak sobie przypomne to grzebanie podczas porodu, to juz mi sie odechciewa |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3256 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Pisalam posta na lapku i znowu to samo,wywale go przez okno
![]() Wiec pisze z tableta a nie lubie ![]() za wszystkie wizyty,wszystkie po zamykane to i porodów w tej części nie bedzie![]() Poprasowane Prześcieradło i ochraniacze uprasuje jak będę zakladac. Teraz tylko torbę spakowac do końca i czekać....
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamowilam jednak na all znowu femibion... chyba teraz najlepsze na rynku... jak bylam w ciazy z Lara to byl szal na ten pharmaton wlasnie... a bierzecie te dwie tabletki na raz? czy rozkladacie to? |
|
|
|
|
#3259 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brawo za udaną wizytę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3260 |
|
Rozeznanie
|
anuszka21 tez bralam 2 na raz
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zadomowienie
|
sweet - piękności
Gratki za wizyty Ja czuje że też jakąś infekcje tam mam chociaż jakiś czas był spokój ...Dziewczyny a po porodzie dalej będziecie brać te same witaminy ?? Chyba dzidziolkowi nie zaszkodzi
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie pozamykane
to dopiero w 6 czesci będą dziwciaczki ![]() Ja mam wolne. Tz przyjechal, Johny w 7 niebie. ... ile ja bym dala zeby tak codziennie bylo... rozmarzylam sie... Do ogólnego braku sil doszedl jakis mega wywalony bolacy brzuch.. leze i zdycham...
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie rozumiem tego mojego chłopa....
Do tej pory mówił ze nie chce byc przy porodzie, zreszta ja tez nie chce a on dzis do mnie tekstem : " No ale bede przecież tam mógł wchodzić" On sobie myślał ze na sale porodowa to będzie mógł wchodzi i wychodzić co chwile (bo sie boi ze zemdleje twardziel). Jak mu powiedział. Ze sobie tak nie mozna 20 razy wchodzić i wychodzić to mu mina zrzedla i chyba by jednak chciał... Ehhh co ja mam z tym chłopem Ale ja nie wiem czy chce żeby był...
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam przewaznie u lekarza 120 na 90, ostatnio 94, ale nie mowili nic o szpitalu....no chyba ze jak oba sa podwyzszone....
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Rozeznanie
|
byli ogladac mieszkanie
ich coreczka byla zachwycona mamusia tez ;p a tatus to byl taki przystojniak ze nawet nie analizowalam czy mu sie podoba :P trzymajcie zeby sie zdecydowali i byli na :tak: normalnie sie podniecilam z moze wkoncu spelni sie moje marzenie i sprzedam to mieszkanko i pojde mieszkac do mojego kochanego domku i ze bedzie za☠☠☠iscie :P :marzyciel:
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Szybka to mega mocne kciuki! Oby sie udalo!
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie bralam po porodzie ale teraz to jyz nie wiem. ... jak sobie przypomnę to wyniszczenie jakie sobie zafundowalam wtedy to teraz bede sie chwytac chyba wszystkiego...
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

i na dodatek nie da sie wycinac tekstu
taka duo-costam, na all po ok. 230-240zl; i drozsza - model "forma" - okolo 270-290zl. Duo ma pierdylon wzorow, forma tylko 3 kolory, ale jest cudowna
forma jest na suwak, do tego ma termoopakowanie i dodatkowa kosmetyczke. 

za wizyty 

zeby sie zdecydowali i byli na :tak: