|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
|
|
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też weszłam na tego bloga zobaczyć ten brąz, ale u niej to wygląda bardzo nieestetycznie i ten kolor zdeydowanie mi się nie podoba, za mocny ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48373493]Pochrupuję migdały i nadrabiam(Dżini, myślałam, że po Tobie będą ze trzy strony, co najmniej Zdjęcie na Twoim blogu mówi co innego. Ja mam tak wielki tyłek, że powinien dostać amerykańskie obywatelstwo. [/QUOTE]Ty i te Twoje migdały Ooo jesteś kochana To witaj w klubie Byłaś?Ja dwa lata temu nie mogłam się opędzić, nie dość, że jestem blondynką, mam niebieskie oczy, to jeszcze figurę która po prostu im się podoba w jeden dzień dostałam 16 propozycji seksu byłam przerażona :brzyd al:Cytat:
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór dziewczyny
Kochana, jasne, że się udało była prawie cała półka, duży jest asortyment. Oczywiście kupiłam Cytat:
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak na serio-lepszy większy tyłek jak brzuch. Dzisiaj ciachnęłam odżywkę z silikonami na włosy. Jak będą strączki to się załamię. Ale jak moje kudły teraz pachną. :3 |
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Rok akademicki się zaczął, więc na wątku tylko wiatr hula ![]() Od 9 czekam na pana fachowca i jakoś się nie mogę doczekać
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry Ja dziś dzień wolny, ale z pasją odsypiałam dwa dni na studiach, dopiero co wstałam
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prace
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Gratulacje A nie mówiłyśmy, że bedzie dobrze?
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od 3 lat moją tradycją jest rozchorowanie się na 1 października
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się, że właśnie odebrałam przesyłkę z herbatkami do testowania od Biedronki
Jak można się już dowiedzieć z wątku biedronkowego jest 5 smaków herbat po 10 piramidek: rumianek o smaku karmelowym melisa z chmielem i kardamonem herbata zielona i biała o smaku pomarańczy i mandarynki ![]() herbata o smaku czerwonego wina (tej się boję )herbata o smaku ananasa i gruszki ![]() Testowanie zacznę dzisiaj wieczorem, już się nie mogę doczekać. |
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz kiedy one będą w sprzedaży?
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1698 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To wspaniała nowina, gratuluję.Ziajoholiczki zawsze mają rację. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj na w-f nie byłam sobą-ja podczas gry w siatkówkę odbijałam piłkę. I ją przebijałam za siatkę. I zagrywki mi się udawały.
|
|||
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385170]Zapraszam do mnie-dzikie słońce i ani jednej chmurki. Podobno weekend ma być bardzo pogodny.
![]() O Matko i córko, jak to pysznie brzmi. ![]() Dzisiaj na w-f nie byłam sobą-ja podczas gry w siatkówkę odbijałam piłkę. I ją przebijałam za siatkę. I zagrywki mi się udawały. [/QUOTE]U mnie od jutra też ma być ładnie, ale dzisiejsza pogoda w ogóle mi się nie podoba Mnie się najbardziej z nazwy podoba mandarynka i pomarańcza oraz ananas i gruszka, ale zobaczymy w praniu jak to ostatecznie wyjdzie ![]() Ja z siatkówki to jestem ciapa |
|
|
|
#1701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie ze sportu ciapa jestem, zawsze unikam boiska jak ognia. ![]() Dzisiaj po raz pierwszy spróbowałam Knoppersa. Od dziecka zastanawiałam się jak to smakuje, ale nigdy nie próbowałam. Aż do dzisiaj. To jest przepyszne-kocham takie chrupiące, orzechowo-wafelkowo-czekoladowe rzeczy. Moja mina:![]() (tak, jestem nienormalna posługując się obrazkami tego typu )
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385979]Ja ogólnie ze sportu ciapa jestem, zawsze unikam boiska jak ognia[/QUOTE]
WF w moim przypadku to był porażka
|
|
|
|
#1703 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Ja też uwielbiam Ziaję!
Możecie polecić jakiś leciutki krem pod makijaż, który nada się do mojej błyszczącej się cery, wydzielającej bardzo dużą ilość sebum? POLECAM WAM SZAMPON ZIAJA WZMACNIAJĄCY DO WŁOSÓW WYPADAJĄCYCH. Kupiłam go za 7 zł w aptece i ODZIWO widzę różnicę. Włosy wypadają w znacznie mniejszej ilości! Ale uwaga, ten szampon może przetłuszczać! Zawsze stosujcie go jako pierwsze mycie, później zależnie od potrzeb polecam SZAMPON ZIAJA DO WŁOSÓW PRZETŁUSZCZAJĄCYCH SIĘ LAWENDOWY. Byłam u trychologa w ramach walki z wypadaniem włosów, niestety muszę porobić badania, bo sugeruje on jednak problemy z tarczycą, a nie skórą głowy... Mimo wszystko jestem w trakcie kuracji i widzę polepszenie! Kupiłam Merz Special - BAJKA! WŁOSY I PAZNOKCIE NAPRAWDĘ ROSNĄ DUŻO SZYBCIEJ! PAZNOKCIE TWARDE JAK SKAŁA! Trycholog zalecił mi: Raz w tygodniu peeling skóry głowy cukrowy. Pierwsze mycie Ziaja wzmacniający, a drugie na zmianę: albo Seboradin, albo Ziaja lawendowa. Później maski: miód, keratyna, biovax pomarańczowy. Wcierki Seboradin (drogie )No i Merz Special Generalnie stosując całą kurację moje włosy wypadają znacznie mniejszych ilościach, ale wypadają. Rosną duuużo szybciej. Oprócz tego zaczynam przygodę z olejowaniem włosów, właśnie siedzę z arganowym na głowie (w rossmanie promocja!) ![]() buziaaaki |
|
|
|
#1704 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nasz w-f wygląda tak, że w-fiści siedzą na ławkach, a uczniowie(po kilka klas naraz pakują w ciągu jednej godziny(mamy jedną małą salę oraz podwójną halę)-ja na przykład mam w-f w jednej chwili z wszystkimi klasami trzecimi liceum) sami robią rozgrzewkę, a potem grają-chłopaki w nogę, a dziewczyny w siatkę. No chyba, że jest pogoda, wtedy wychodzimy na dwór i biegamy dookoła szkoły.![]() Cytat:
Ja teraz używam na dzień tego kremu. Jest bardzo dobry-jak go przykryję warstewką pudru dla dzieci to mam zapewniony mat na cały dzień, a dodam, że mam wybitnie przetłuszczające się czoło-wprawdzie nieco się uspokoiło po kremie na noc z Manuki(świetny, ale na chwilkę muszę go odstawić, bo mam lekki susz na policzkach, mimo toniku i kremu na dzień ), ale jednak lubi się pobłyszczeć. Nieco nawilża-dla mieszanej cery w sam raz, łagodzi podrażnienia i pomaga mi utrzymać wydzielanie sebum na czole w ryzach. Masz na myśli olej arganowy z Bielendy? Ostatnio nieco zaniedbałam olejowanie, robię to rzadziej, bo już nie robi takiego efektu wow jak kiedyś. Ale nadal nakładam oliwkę Babydream 1-2 w tygodniu-bo lubię.![]() Ostatnio z dziką pasją walę na włosy maseczkę z kremu kakaowego Isany, żółtek i oleju rycynowego-przed myciem.
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-03 o 16:55 |
||
|
|
|
#1705 |
|
Przyczajenie
|
Mam na imię Iga, mam 20 lat, mój faworyt z Ziaji: Ziaja Med, Kuracja Wzmacniająca, Szampon przeciw wypadaniu włosów
![]() Tak, mówię o olejku arganowym z Bielendy. A co do kremów: w takim razie jutro idę kupić oby dwa ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Aaaa. A może polecicie coś na wieczne worki pod oczami z Ziaji? |
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48387506]Ale taki taniec towarzyski czy zwykły polonez?
Nasz w-f wygląda tak, że w-fiści siedzą na ławkach, a uczniowie(po kilka klas naraz pakują w ciągu jednej godziny(mamy jedną małą salę oraz podwójną halę)-ja na przykład mam w-f w jednej chwili z wszystkimi klasami trzecimi liceum) sami robią rozgrzewkę, a potem grają-chłopaki w nogę, a dziewczyny w siatkę. No chyba, że jest pogoda, wtedy wychodzimy na dwór i biegamy dookoła szkoły. [/QUOTE]Najpierw towarzyski, a na końcu sobie przypomnieliśmy, że w sumie to przydałby się jakiś układ do poloneza więc uczyliśmy się po lekcjach ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Ja używam pod oczy kremu z bławatkiem, o tego: http://ziaja.com/kosmetyki/dla-niej/...e-z-blawatkiem. Szału nie robi, ale go lubię.
|
|
|
#1707 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do kremów pod oczy-ja używam takiego żelu z babką Flos-Leku, całkiem niezły, nawet cienie mi nieco rozjaśnił, może nie całkiem, ale biorę pod uwagę fakt, że mam naprawdę zmęczone oczy. Powoli zbliża się denko i zastanawiam się nad czymś treściwszym-chodzi mi po głowie Ziaja oliwkowa pod oczy.![]() Cytat:
![]() Ja w tańcu jestem zbitkiem rąk i nóg, które nie potrafią się poruszać. Nie umiem tańczyć, chyba, że drętwy poplątaniec można zaliczyć do jakiś układów CHOREograficznych, cza, cza, cza. ![]() Jak z koleżankami dzisiaj na polskim ładnie pracowałyśmy. Motyw miasta w Zbrodni i karze by Abisans i spółka. Petersburg, czyli 3xP-Pijaństwo Prostytutki Pieda. So creative.
|
||
|
|
|
#1709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zbieram się do jej zakupu już długo
![]() Cytat:
Teraz mam peeling ale wkurza mnie bo taki glutowaty jesst ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Cytat:
Bo mam za dużo pudrow i podkładw![]() Będę dzielna i nic nie kupię [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48377206]N Ja Carefree nie lubię. ![]() l:[/QUOTE] ja też naturelle kupuję najlepsze wkładki jakie mogą być;DCytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385170] To wspaniała nowina, gratuluję.:[/QUOTE] Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- To teraz w paru punktach machnę co u mnie ![]() - kupiłam wodę tonizująca tą z zielonej oliwki pachnie pięknie. Będę ja stosowała przed makijażem Mam nadzieję, że się dobrze sprawdzi![]() - miałam dzisiaj na uczelnię iść załatwić spraw parę ale mnie @ dopadła i cały dzień sie zbólu zwijam ![]() - byłam ostatnio w pepco i tyleee fajnych dupereli jest - jutro mam pierwszy zjazd na psychologii i się stresam, że za głupiam na te studia ![]() I ogólnie brakuje mi spamowania na wizażu. Ale jakoś czasu ostatnio i weny nie mam ![]() idę się wykąpać. A potem notkę na bloga muszę napisać i mam nadzieję, na spamwanie
|
|
#1710 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciocia Spamcia(czyli ja) też powinna, ale wezmę się za to jutro. Napisałam do Lorda czy jutro mogą być jazdy. Nie odpisał. Mówię Wam-jak ja pragnę już świętego spokoju z tym prawem jazdy. Aby jakoś je zdać. ![]() Dobranoc. Cytat:
![]() My też się cieszymy. Jak czasem natura da mi w kość podczas tych dni(a to jest rzadka rzecz, bo ja w tej kwestii osobliwy przypadek chyba jestem ) to pomaga mi Buscopan albo No-spa.Och, ostatnio przyjaciółka mi gadała o Pepco(świątynia mojej starszej siostry) i chyba się tam wybierzemy w wolnej chwili. Czyli nie wiadomo kiedy, bo teraz mamy w szkole sporo roboty przy paprotkach-zaniedbali je w wakacje, zarosło, więc my-Dobre Ciocie Ogrodniczki Opiekunki Szkolnych Paprotek Koło Radiowęzła, bierzem się do roboty i grzebiemy przy nich ażeby to wyszło z kryzysu zaniedbawczego. ![]() A w Pepco chcę kupić jakieś koszyczki i pudełka do przechowywania kosmetyków. Dzisiaj bawiłam się w porządkowanie tych, które trzymam w łazience. Jeśli typowa kobieta mówi Nie mam się w co ubrać, to ja mówię Nie mam w czym przechowywać kosmetyków. Ja się Wam pochwalę, że wczoraj wlazłam do wanny, czyli święto. Ogółem wczoraj mieliśmy jaja, bo przez godzinę woda nas kopała konkretnie prądem do bólu, ale nasz domowy McGayver w osobie taty szybko to naprawił. ![]() Łazienka wolna. Nareszcie. Zaliczyłam dzisiaj trzy podejścia do wzięcia prysznica. Za pierwszym razem przeszkodziła mi mama. Za drugim babcia. Za trzecim starszy brat. Słuchaj Parole-ja chodzę na biol-chema z rozszerzoną matmą i jakie mam oceny z niej? Pałę i dwóję. I w środę sprawdzian na który nic nie kumam-trygonometria to nie jest to co mnie kręci.Moja kariera matematyczna w maturalnej klasie po prostu jest gwiazdorska. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

[/QUOTE]
Pochwal się czy udało Ci się dorwać ten żel

Żeby chociaż po południu się rozpogodziło, ale chyba nic z tego.

To wspaniała nowina, gratuluję.
I ją przebijałam za siatkę.
)
), ale jednak lubi się pobłyszczeć.