![]() |
#661 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :) II
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
nareszcie motywacja i silna wola u mnie rosnie ech
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Konto usunięte
|
200g jogurtu nat, 2 łyżki otrębów pszennych, łyżka orębów owsianych, starta marchewka, 2 starte jabłka papierówki
filet z mintaja, 2 ziemniaki, 3 ogórki małosolne lód rożek smietankowo-truskawkowy 3 ogórki małosolne, 2 ogórki świeże , duża marchewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Zakorzenienie
|
Utrzymanie:
sniadanie-jogurt z muesli(wiem ciagle to samo ale tak juz sie przyzwyczailam ze na snaidanie nic innego nie zjem) wielki kubek cherbaty earl grey z cytryna obiad-6 kanapek z jajkiem na twardo+szynka,czerwona cebula,czerwona papryka,pomidor,musztarda francuska-chlebek ciemny oczywiscie ![]() w miedzyczasie:pol paczki krakersow(wheat+dried tomato and basil)-okres sie zbliza-mam wtedy manie podjadania. Kolacja-jeszcze niewiem co-ale chyba znow jogurt z muesli i moze chai tea z miodem wypilam tez 5 szklanek wody-upal straszny |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
sn:
kawa bez cukru 200g sanoka 0% 3lyzki platkow orkiszowych 1jablko(wkrojone do jogurtu ![]() ob losos pieczony w piekarniku bez tluszczu miseczka mlodej kapustki z marchewka,kminkiem (bez smietany) pod: brzoskwinia kol: 1/2 puszki tunczyka w sosie wlasnym filizanka brokulow duzo mineralki ![]() ![]()
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym umieć się tak mocno redukować ![]()
![]() |
#667 |
Zadomowienie
|
heh nie redukcja tylko kolejny dzien upalow
i wiecej pije niz jem... ![]()
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
auć... no nie mów, na utrzymanie tylko tyle jesz ? Grzeszysz...
A ja nie rozumiem jak może nie chcieć się jeść podczas upałów, ja tam mam apetyt ciągle ![]() A poza tym... u mnie od kilku dni temp. utrzymuje się na max 25'C ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Utrzymanie?
![]() U mnie: Śniadanie 5,30 - 3 łyżki kaszki manny ugotowanej na 100 ml mleka 0,5 % + 100 ml tegoż mleka chlupniętego do smaku ![]() II Śn. 9,00 - kawałek obrzydliwej ![]() Ambitnie postanowiłam dziś liczyć kalorie, o co! Edit: Ile kalorii może mieć przeciętnej wielkości brzoskwinia? Planuję zjeść, a nie wiem, jak policzyć ![]()
#670 |
Przyczajenie
|
Kiedys czytalam ten watek i czy upały czy nie, to i tak ograniczasz wszystko do minimum.I w pamiec zapadly mi twoje wyrzuty sumienia zwiazane z gofram,i ktore mialy chyba 400kcal i rozłożyłaś je na 2 posiłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zadomowienie
|
Ludowa-wg moich tabel 53 kcal
![]()
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
#673 |
Raczkowanie
|
red.
8- owsianka na mleku 2% +otreby i serek wiejski i 2 muffinki otrebowe 10- seler, jablko, z 10 orzeszkow brazylijskich 12.30- dwie kielbaski grilowane +warzywka +malinki lub pomarancz 14-pomidorek + wedlinka 16-troszke rybki i warzywko ok 18.30-19- salatka
#674 |
Zakorzenienie
|
Agosku, przejrzałam moje tabele i średnia brzoskwinia ważąca 114 g ma wg nich 35 kalorii, przyznasz, że znaczna różnica
![]()
#675 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, Ather
![]()
#677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze mam przytyc hehe bo inaczej byloby zle z moim jadlospisem a to co dzis zjadlam i zjem : sn; 450 g homo z fura musli tropikalnego 2sn; 4 nektarynki , obwarzanek z sezamem i pastella z tunczyka + pomidor 3sn :P ; twarozek domowy z ketchupem , troche pieczarek podsmazonych ob; kurczak z rozna , ziemniaczki z patelni takiej imitujacej grill , kolba kukurydzy i ogorki kisozne , big milk po; lody malaga z arbuzem i wafle ryzowe takie malutkie jablkowo-cynamonowe ko; chba jakis razowiec z szynka i jajkiem i ogorkiem zielonym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Ś: Grahamka z serkiem topionym i pomidorem
II Ś: 250 ml zupy szpinakowej ![]() O: szklanka ciemnego makaronu z sosem pomidorowo-paprykowym własnej roboty ![]() P: 3 kromeczki chleba pełnoziarnistego z pasztetem drobiowym ![]() ![]() K: Jajko na twardo, kefir i papryka (została z obiadu ![]() W międzyczasie... dużo wody mineralnej, 3 papierówki i suszone morele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Raczkowanie
|
wczorajszego jadłospisu nie zamieszczam, bo był tragiczny
![]() R I śn - pół jajka na twardo, kromka pełnoziarnistego razowca, 45g kiełbaski jałowcowej z kurczaka, liść sałaty, pomidor, ogórek małosolny, kawałek papryki II śn - 100g twarogu chudego, 150g jogurtu naturalnego, 50g borówek, po 5g siemienia, otrębów pszennych i rodzynek, 10g płatków owsianych, łyż. miodku ![]() o - 5 kotlecików sojowych, kapustka młoda, ziemniaczki p - jabłuszko (wiem, że sam owoc to nie posiłek, ale nie jestem już w stanie nic wcisnąć ![]() k - serek wiejski ktoś w końcu skomentuje??
#680 |
Rozeznanie
|
dawno mnie tu nie było
![]() -śniadanie: jogurt malinowy z otrębami -obiad: kawałek lasagne i sałatka wielowarzywna - podwieczorek: 1/4 melona z garstką muesli i jogurtem naturalnym - kolacja: będą wafle ryżowe z tuńczykiem i pomidorem
#681 |
Zakorzenienie
|
boooże i pomyśleć że kiedyś się aktywnie udzielałam w tym wątku :/
A jak teraz przeglądam to same głodówki rodem z oświęcimia ![]() Dobrze że te czasy już poza mną ![]()
#682 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna rozstalam sie z TZbo dowiedzilam sie ze mysle tylko o sobie i Kubie a on jest "ropieszczonym bachorem"...wiecie jak to boli...nadal prawie wcale nie jem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A facet poprostu nie byl ciebie wart
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
wiem ze musze ale jak widze jedzenie to mi niedobrze...
Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2007-07-23 o 19:49 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc doszło: 11,45 - brzoskwinia już wspominana 14, 00 - omlet: 2 białka, jedno żółtko, kapinka oliwy, łyżeczka cukru, łyżka mąki, szczypta proszku do pieczenia, a do tego 2 łyżki uprażonych jabłek bez cukru (coś jak do szarlotki) z odrobiną cynamonu koło 15,30 mała miseczka surówki z młodej kapusty, marchewki, kukurydzy, jabłka i cebuli koło 17 małe jabłko i z 5 śliwek ![]() 20.30 - 15o g wiejskiego lekkiego, pół szkl. mleka, kawałek paskudnej macy razowej Mam jeszcze pytanie do Italianki, tudzież innej kompetentnej osoby ![]() ![]() Przepraszam za tyle pytań, ale jestem zielona w temacie treningów ![]()
![]() |
#686 |
Konto usunięte
|
duża grahamka z cieniutkimi plasterkami tofu, pomidorem i papryką
3(!)spore marchewki, 2 jabłka, dwa małe ogórki małosolne 7 wiśni z zamrażalnika,talerz fasolki szparagowej jabłko i teraz spora miska wiśni z zamrażalnika |
![]() ![]() |
![]() |
#687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przecież ten jadłospis to prawie same owoce i warzywa, a gdzie białko!?
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |||
Wtajemniczenie
|
Nie ma sensu komentować
![]() Po co pisać po raz 100 to samo? To i tak nic nie daje... Wątek 'umiera', nikt nie odpowiada, ale nie miejcie pretensji... a przynajmniej nie do osób, które poprawiały... ![]() ![]() Ale... żeby nie było: Cytat:
Cytat:
I nie idzie tego zmianić ![]() ![]() Cytat:
![]() Szczerze mówiąc nie wiem co po pilatesie... jeśli jest ostatni posiłek postawiłabym na białko, ew. niewielki dodatek węgli złożonych (ale pewna nie jestem) -> pytania dot. treningów, ćwiczeń -> dział fitness, tam dziewczyny Ci odpowiedzą lepiej
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
hmm 1 raz pisze tu posta
![]() Śniadanie: kromka chleba razowego ze słonecznikiem serek wiejski II śniadanie: jogurt jogobella Obiad: (brakuje ciepłego posiłku wiem) sałatka z pomidorów, cebulą, łyżką śmietany dwie kromki chleba ww Kolacja: jogurt jabłko bardzo źle?? ![]()
#690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.