|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Cytat:
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Przede mną 3 dni weekendu ![]() Cytat:
Ale zestaw żel pod prysznic plus to masło będzie moje ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48377206]Nie martw się Dżini, dobra ciocia spamcia Abisans czuwa. Długie zdecydowanie mi lepiej pasują, lepiej się w nich czuję. W dzieciństwie mama zawsze mi je ścinała na krótko, tylko na komunię były długie, potem znowu obcięte, od 5 klasy podstawówki mam długie, tylko w 2 gimbazjalnej ścięłam aż do brody, bo chciałam usunąć cieniowanie. Teraz dążę do kłaków do bioder. Ja Carefree nie lubię. ![]() Tak, jest masło z serii Sopot-znajdziesz je w Naturze na przykład. ![]() Może i skuszę się na ten zmywacz. Choć najbliższą wizytę w Rossku planuję na listopad.![]() Czternastego. Praktyka. Pierwsza, ale nie ostatnia. Ja lubię wkładki Always i Carefree ![]() No to już niedługo, trzymamy kciuki!
|
|
#1713 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuję z tym lakierem Twój sposób i dam Ci znać [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48378714]Zrobię karierę w Hiszpanii.^^ A tak na serio-lepszy większy tyłek jak brzuch. [/QUOTE] Zgadzam się- swój wielki tyłek kocham, brzuchola nie cierpię ![]() Cytat:
Ale zaraz wątek rozkręcimy, nie ma co ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Poza tym ludzie już chodzą w zimowych płaszczach i kozakach, to mówi samo za siebie ![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
Ja bym najbardziej chciała przetestować herbatę o smaku czerwonego wina ![]() Większość mi nie podchodzi, ale strzelam, że do sprzedaży wejdzie albo pomarańcza/mandarynka albo ananas/gruszka.... ![]() Cytat:
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Cytat:
Też padłam jak po 4 zaczęłam liczyć ![]() No jestem ciekawa czy się uda
|
|
#1715 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385170]Zapraszam do mnie-dzikie słońce i ani jednej chmurki. Podobno weekend ma być bardzo pogodny.
![]() To wspaniała nowina, gratuluję.Ziajoholiczki zawsze mają rację. U mnie na początku września-w tym roku też. ![]() O Matko i córko, jak to pysznie brzmi. ![]() Dzisiaj na w-f nie byłam sobą-ja podczas gry w siatkówkę odbijałam piłkę. I ją przebijałam za siatkę. I zagrywki mi się udawały. [/QUOTE]U Ciebie zawsze super pogoda, Abi ![]() Wow, wymiatasz w tą siatkówkę ![]() ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385979]A mnie kusi ten kardamon-uwielbiam korzenne przyprawy, tą także. ![]() Ja ogólnie ze sportu ciapa jestem, zawsze unikam boiska jak ognia. ![]() Dzisiaj po raz pierwszy spróbowałam Knoppersa. Od dziecka zastanawiałam się jak to smakuje, ale nigdy nie próbowałam. Aż do dzisiaj. To jest przepyszne-kocham takie chrupiące, orzechowo-wafelkowo-czekoladowe rzeczy. Moja mina:(tak, jestem nienormalna posługując się obrazkami tego typu )[/QUOTE]Hahahahahahahahaha, boski ten obrazek!!!! Ale naprawdę nigdy w życiu nie jadłaś knoppersa? Wow, w szoku jestem. Dla mnie to tak, jakby ktoś mi powiedział, że nigdy w życiu nie pił coca-coli ![]() Knoppers jest pycha, ale malutki dla takiego głodomora jak ja ![]() Cytat:
Ja wf uwielbiałam, nieskromnie powiem zawsze miałam 6, bo jeździłam na zawody ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
16 propozycji seksu........
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam krem pietruszkowy z Ziaji.... Tzn. ogólnie to polecam z Vichy http://www.vichy.pl/produkty-przeciw...tiv/p9918.aspx Pierwszy krem który wyraźnie "usunął" mi zmarszczki pod oczami, worki, opuchliznę )- super pod oczami ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48389820] Co do kremów pod oczy-ja używam takiego żelu z babką Flos-Leku, całkiem niezły, nawet cienie mi nieco rozjaśnił, może nie całkiem, ale biorę pod uwagę fakt, że mam naprawdę zmęczone oczy. Powoli zbliża się denko i zastanawiam się nad czymś treściwszym-chodzi mi po głowie Ziaja oliwkowa pod oczy.![]() Typowy refleks nauczycielski. ![]() Ja w tańcu jestem zbitkiem rąk i nóg, które nie potrafią się poruszać. Nie umiem tańczyć, chyba, że drętwy poplątaniec można zaliczyć do jakiś układów CHOREograficznych, cza, cza, cza. ![]() Jak z koleżankami dzisiaj na polskim ładnie pracowałyśmy. Motyw miasta w Zbrodni i karze by Abisans i spółka. Petersburg, czyli 3xP-Pijaństwo Prostytutki Pieda. So creative. [/QUOTE]Hahahahahahaha!!!!!!!!!!! ! Wy mnie tutaj rozwalacie....
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, nie jesteś za głupia na studia, przestań! Psychologia to fajny kierunek, na pewno będziesz zadowolona ![]() Swoją drogą studiujesz 2 kierunki i do tego pracujesz? Podziwiam [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48391663]Uczo się studentki jedne. Ciocia Spamcia(czyli ja) też powinna, ale wezmę się za to jutro. Napisałam do Lorda czy jutro mogą być jazdy. Nie odpisał. Mówię Wam-jak ja pragnę już świętego spokoju z tym prawem jazdy. Aby jakoś je zdać. ![]() Dobranoc. Masz nie kupować nic, bo musisz zużyć to co masz, będziemy cię pilnowały. ![]() My też się cieszymy. Jak czasem natura da mi w kość podczas tych dni(a to jest rzadka rzecz, bo ja w tej kwestii osobliwy przypadek chyba jestem ) to pomaga mi Buscopan albo No-spa.Och, ostatnio przyjaciółka mi gadała o Pepco(świątynia mojej starszej siostry) i chyba się tam wybierzemy w wolnej chwili. Czyli nie wiadomo kiedy, bo teraz mamy w szkole sporo roboty przy paprotkach-zaniedbali je w wakacje, zarosło, więc my-Dobre Ciocie Ogrodniczki Opiekunki Szkolnych Paprotek Koło Radiowęzła, bierzem się do roboty i grzebiemy przy nich ażeby to wyszło z kryzysu zaniedbawczego. ![]() A w Pepco chcę kupić jakieś koszyczki i pudełka do przechowywania kosmetyków. Dzisiaj bawiłam się w porządkowanie tych, które trzymam w łazience. Jeśli typowa kobieta mówi Nie mam się w co ubrać, to ja mówię Nie mam w czym przechowywać kosmetyków. Ja się Wam pochwalę, że wczoraj wlazłam do wanny, czyli święto. Ogółem wczoraj mieliśmy jaja, bo przez godzinę woda nas kopała konkretnie prądem do bólu, ale nasz domowy McGayver w osobie taty szybko to naprawił. ![]() Łazienka wolna. Nareszcie. Zaliczyłam dzisiaj trzy podejścia do wzięcia prysznica. Za pierwszym razem przeszkodziła mi mama. Za drugim babcia. Za trzecim starszy brat. Słuchaj Parole-ja chodzę na biol-chema z rozszerzoną matmą i jakie mam oceny z niej? Pałę i dwóję. I w środę sprawdzian na który nic nie kumam-trygonometria to nie jest to co mnie kręci.Moja kariera matematyczna w maturalnej klasie po prostu jest gwiazdorska. Ja już nawet nie wiem co napisać na te Twoje posty..... Emotka będzie lepsza-
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
Heloł, heloł
Jeśli chodzi o kremy pod oczy, to ja polecam All About Eyes z Clinique. Produkt zdecydowanie warty swojej wysokiej ceny. Muszę się Wam pochwalić, w środę pomalowałam paznokcie moim najnowszym nabytkiem, jeśli chodzi o lakiery (o ten --> http://4.bp.blogspot.com/-PT-xYSiYG0...k/s1600/w1.jpg) i dopiero dzisiaj zaczęły się ścierać końcówki. Dla mnie to ósmy cud świata. Bardzo podoba mi się ten kolor no i jeszcze ta trwałość, rewelacja. Jak tylko będzie w R. promo, na które tak wszystkie czekamy, to na pewno skuszę się na pozostałe kolory Niedawno wstałam a tu taka niespodzianka! Aaaa! Są już napisy do Vempajersów |
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po spodem masz jakiś jednokolorowy? Czy taki efekt jest z tego lakieru? Pamiętniki Wampirów- kiedyś namiętnie oglądałam z TŻ On dalej to ogląda, a ja no jakoś nie... Pierwszy odcinek nowego sezonu prawda? Może się wciągnę znowu
|
|
#1720 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
To przyjemny i miły weekend się zapowiada. Ja sama przez ten będę randkowała z alkanami, bo w poniedziałek sprawdzian. Ja naprawdę muszę się wziąć do pracy, bo leń jestem okropny, nie umiem się skoncentrować i widać to po mojej matematyce i chemii. A Lord nie odpisał. ![]() Cytat:
![]() No ba, Dżini na wątku=masa postów do nadrobienia. Ja dzisiaj mam ambitne plany naukowe, a do tego chyba coś ogarnę w domu, bo mi kasa potrzebna. ![]() Mi jest zimno rano, chodzę w grubszej kurtce, ale po południu jest cieplutko. Ale żeby zimowe płaszcze? Ja swój zakładam dopiero w grudniu. Botki, cienkie płaszczyki rozumiem-przecież są to typowo jesienne elementy, chociaż ja botki założę dopiero w listopadzie, bo od tego miesiąca jest zmiana butów w naszej szkole-teraz nie musimy ich zmieniać. Ale u nas dzisiaj już przymrozek był. Jesień.Ja obstawiam pomarańczę&mandarynkę, ludzie lubią cytrusy. ![]() Cytat:
My Słowianie... ![]() Patrzyłam cenę tych balsamów do ust na które mnie tak skusiłaś-15 zł to dla mnie naprawdę sporo, mam coraz więcej powodów do kombinowania z kasą. Cytat:
![]() Ja lubię orzechowe słodyczne. Nigdy nie jadłam wcześniej Knoppersa, serio.A za colą nie przepadam-nie piję słodkich, gazowanych napojów, bo po prostu mi nie smakują-słodkie, gaz mnie drażni w przełyku. Ogólnie preferuję napoje bez cukru-woda, zielona herbata i kawa, bo mi bardziej smakują, nie mają zbędnych kalorii i super gaszą pragnienie. Nauczycielka podeszła do nas i spytała czy wszystko w porządku, bo nie mogłyśmy się powstrzymać od śmiechu. Jeszcze mi babka położyła wtedy rękę na ramieniu, bo ja siedziałam tyłem do niej i całej publiczności-dyskutowałyśmy właśnie o wizji pozytywistycznej prostytuki.-Nnnooo...na pewno jest piedna... Cytat:
![]() Lord do mnie napisał. Wow! Mam jazdy o 13.
|
||||||
|
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jest tylko ten lakier Bez żadnego podkładu. Ja bardzo lubię lakiery nude, ale na moich paznokciach tylko sprawdzają się piaski. Więc jak tylko zobaczyłam go w Rossie, to od razu wylądował w koszyku ![]() Tak, pierwszy odcinek 6ego sezonu
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętniki sobie zobaczę jeden odcinek, zobaczymy czy mi się dalej spodoba. Bo tam już chyba każdy z każdym tak jak w modzie na sukces ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48394789] Dżini, Dżini, Dżini. To przyjemny i miły weekend się zapowiada. Ja sama przez ten będę randkowała z alkanami, bo w poniedziałek sprawdzian. Ja naprawdę muszę się wziąć do pracy, bo leń jestem okropny, nie umiem się skoncentrować i widać to po mojej matematyce i chemii. A Lord nie odpisał. ![]() Mi to nie grozi. ![]() No ba, Dżini na wątku=masa postów do nadrobienia. Ja dzisiaj mam ambitne plany naukowe, a do tego chyba coś ogarnę w domu, bo mi kasa potrzebna. ![]() Mi jest zimno rano, chodzę w grubszej kurtce, ale po południu jest cieplutko. Ale żeby zimowe płaszcze? Ja swój zakładam dopiero w grudniu. Botki, cienkie płaszczyki rozumiem-przecież są to typowo jesienne elementy, chociaż ja botki założę dopiero w listopadzie, bo od tego miesiąca jest zmiana butów w naszej szkole-teraz nie musimy ich zmieniać. Ale u nas dzisiaj już przymrozek był. Jesień.Ja obstawiam pomarańczę&mandarynkę, ludzie lubią cytrusy. ![]() My Słowianie... ![]() Patrzyłam cenę tych balsamów do ust na które mnie tak skusiłaś-15 zł to dla mnie naprawdę sporo, mam coraz więcej powodów do kombinowania z kasą. Dzielę się z Wami słońcem i pogodą. ![]() Ja lubię orzechowe słodyczne. Nigdy nie jadłam wcześniej Knoppersa, serio.A za colą nie przepadam-nie piję słodkich, gazowanych napojów, bo po prostu mi nie smakują-słodkie, gaz mnie drażni w przełyku. Ogólnie preferuję napoje bez cukru-woda, zielona herbata i kawa, bo mi bardziej smakują, nie mają zbędnych kalorii i super gaszą pragnienie. Nauczycielka podeszła do nas i spytała czy wszystko w porządku, bo nie mogłyśmy się powstrzymać od śmiechu. Jeszcze mi babka położyła wtedy rękę na ramieniu, bo ja siedziałam tyłem do niej i całej publiczności-dyskutowałyśmy właśnie o wizji pozytywistycznej prostytuki.-Nnnooo...na pewno jest piedna... Nnnnoooo w sumie, czasami na moje głupoty, które tu wypisuję, brakuje słów. ![]() Lord do mnie napisał. Wow! Mam jazdy o 13. [/QUOTE]Fajnie, że masz jazdy Ty się nie skupiaj na tym czego nie umiesz, tylko ćwicz, ćwicz, ćwicz! A nie możesz z którymś z rodziców pojechać na jakiś duży parking czy drogi polne i tam poćwiczyć? Ja tak robiłam i ćwiczyłam.... Wiadomo, że to inne auto, ale o to właśnie chodzi- żeby się nie uczyć na pamięć, tylko faktycznie umieć jeździć ![]() Ja colę uwielbiam, ale rzadko piję- właśnie przez kalorie i że jest niezdrowa No, ale teraz weekend, a w weekend zawsze pozwalam sobie na więcej Na pizzę mam ochotę, to sobie dzisiaj skoczymy Przyjemnej nauki Nie ogarniam czemu ludzie już chodzą w płaszczach, szczególnie, że to są ludzie, którzy autami przyjeżdżają do galerii handlowej Nie ogarniam, ale co tam ![]() A dzisiaj zamierzam się tak wyszykować i wylaszczyć, zrobić z siebie super laskę na wieczór Zazwyczaj jak mam takie plany, to potem wychodzi tak- ![]() Idę dalej sprzątać
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48394789]
Patrzyłam cenę tych balsamów do ust na które mnie tak skusiłaś-15 zł to dla mnie naprawdę sporo, mam coraz więcej powodów do kombinowania z kasą. Musicie mi wybaczyć, że jestem taka zła i niedobra i Was kuszę Cytat:
Ja tak mam tylko z fryzurą, jak się staram dobrze uczesać, to zawsze potem wyglądam jak szczotka do kibla
|
|
#1724 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48363603]Skoro już przy ustach jesteśmy-co sądzicie o brązowych szminkach?
[/QUOTE]Nie podobają m się, chyba że przełamane różem. [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48365166]Och Essie, Essie... Kolory mają boskie. Na (nie)szczęście nie mam ich stacjonarnie w promieniu 70 km. ![]() [/QUOTE] A ja niestety mam wszystkie sklepy kosmetyczne jakie tylko sobie wymarzę (np SP, rossmann to wiadomo, ZDC, natura, hebe, organque, mydlarnia u franciszka, mac, the body shop, inglot, sephora itd...) dość blisko co jest baaaardzo zgubne. Ale od jakiegoś czasu trzymam się i wykańczam wszystko co mam a tego spoooooro jest - oszczędzam ![]() Jedynie robię wyjątek dla czegoś co mi się kończy a nie mam w zapasach - czyli aktualnie tylko baza pod tusz [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48377206]Czternastego. Praktyka. Pierwsza, ale nie ostatnia. Dasz radę. Też tak mówiłam a zdałam za 1 ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Też miałam i też mnie wkurzał - w ogóle nie zdzierał, zużyłam w sumie dla zapachu jako żel pod prysznic. Nooo, trochę nadrobiłam. Ja nadal chora (tydzień już ) ale lepiej mi, w poniedziałek choćby się waliło i paliło muszę iść do pracy. W ogóle muszę się dziś ogarnąć bo mam po południu ważne spotkanie towarzyskie.I wypadałoby posprzątać bo mam w domu bajzel że hoho. Ostatnio sprzątał Tż więc wypadałoby że moja kolej. Tż na uczelni, ma zajęcia ze studentami, współczuję mu bardzo Pisał mi smsa że są oczywiście nieprzygotowani - ma dobre serduszko i im oczywiście przełożył termin ![]() W ogóle a propo sprzątania to baaardzo nie lubię tego robić - jak mieszkałam z rodzicami w LO to całą chałupę potrafiłam posprzątać jak chciałam trochę więcej kasy - teraz ja mam ochotę komuś zapłacić za posprzątanie Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że mnie praktycznie całymi dniami nie ma a jak wracam to padnięta jestem ![]() Ech, potrzebowałam się wyżalić, ale w listopadzie i grudniu zwalniam więc mam nadzieję że będzie lepiej ![]() Miłej soboty |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię żadnych wampirzych książek/seriali/filmów. Dla mnie jest to taka nudna, oklepana, błaha tematyka, która dobrze się sprzedaje. Przeczytałam wszystkie części Zmierzchu i to były o cztery książki za dużo, w ogóle mi się nie podoba. Wyjątek robię dla książki Chelsea Quinn Yarbro Hotel Transylwania. Świetna książka, tam wampir jest prawdziwym wampirem, a nie lalusiem. Przeglądnęłam sobie katalog Avonu. Powiem Wam coś-jestem cholernie sentymentalna. Do Avonu też-lubię ich perfumy, kosmetyki z serii Naturals oraz PlanetSpa. Choć zamawiam wybitnie rzadko i malutko, bo mam trudno do konsultantki-siostra mi załatwia czasem coś z Avonu.I słucham sobie piosenki, która kojarzy mi się z deszczową jesienią-T.Love Syn miasta. ![]() Cześć Talullah. Ja lubię posprzątać jak mam wenę w sobotę albo piątek wieczorem. Ale ostatnio coś tej weny nie mam. ![]() Listopad już niedługo, zleci raz-dwa to wszystko. Niestety. Nie znoszę kiedy czas tak szybko leci.
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-04 o 12:07 |
|
|
|
|
#1726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo pól godziny robię fryzurę, a przed samym wyjściem stwierdzam, że mi się nie podoba, rozwalam ją i idę w rozpuszczonych Cytat:
![]() Zdrówka życzę ![]() Ja w sumie lubię sprzątać, nie przeszkadza mi to ![]() Dbaj o siebie [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48395354]A ja jak oklapnięta szczotka do kibla. ![]() Ja nie lubię żadnych wampirzych książek/seriali/filmów. Dla mnie jest to taka nudna, oklepana, błaha tematyka, która dobrze się sprzedaje. Przeczytałam wszystkie części Zmierzchu i to były o cztery książki za dużo, w ogóle mi się nie podoba. Wyjątek robię dla książki Chelsea Quinn Yarbro Hotel Transylwania. Świetna książka, tam wampir jest prawdziwym wampirem, a nie lalusiem. Przeglądnęłam sobie katalog Avonu. Powiem Wam coś-jestem cholernie sentymentalna. Do Avonu też-lubię ich perfumy, kosmetyki z serii Naturals oraz PlanetSpa. Choć zamawiam wybitnie rzadko i malutko, bo mam trudno do konsultantki-siostra mi załatwia czasem coś z Avonu.I słucham sobie piosenki, która kojarzy mi się z deszczową jesienią-T.Love Syn miasta. ![]() Cześć Talullah. Ja lubię posprzątać jak mam wenę w sobotę albo piątek wieczorem. Ale ostatnio coś tej weny nie mam. ![]() Listopad już niedługo, zleci raz-dwa to wszystko. Niestety. Nie znoszę kiedy czas tak szybko leci. [/QUOTE]To po co czytałaś Abi wszystkie 4 części Zmierzchu, skoro już pierwsza Ci się nie spodobała? Ja nie przeczytałam ani jednej części Zmierzchu, ale filmy widziałam wszystkie Niestety teraz to już zleci... Zaraz będą święta i Nowy Rok... ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Lakier niestety nie zadziałał, do wyrzucenia :P
|
|
#1727 |
|
Konto usunięte
|
Ażeby sprawdzić co tak ludzi w tym rajcuje.
Ile to ja dokoła siebie słyszałam ochów i achów, że warto przeczytać, fajna książka(od razu mi się przypomina ta scena z Włatców Móch-Nie ma czegoś takiego jak fajna książka. Książka może być ciekawa, interesująca, fascynująca...i jaka jeszcze Czesiu?-Za☠☠☠ista.), ciekawość pierwszy stopień do piekła, wiadomo.Tak, my logic is very logic. Ja jak nie mogę ogarnąć włosów to zaplatam w luźny warkocz i mam problem z oklapniętymi/niesfornymi pasmami z głowy. Gorzej z grzywką-czasami mam takie dni kiedy lata mi na wszystkie strony, żyje własnym życiem i nie mogę jej wytresować szczotką w żaden sposób. |
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48395631]Ażeby sprawdzić co tak ludzi w tym rajcuje.
Ile to ja dokoła siebie słyszałam ochów i achów, że warto przeczytać, fajna książka(od razu mi się przypomina ta scena z Włatców Móch-Nie ma czegoś takiego jak fajna książka. Książka może być ciekawa, interesująca, fascynująca...i jaka jeszcze Czesiu?-Za☠☠☠ista.), ciekawość pierwszy stopień do piekła, wiadomo.Tak, my logic is very logic. Ja jak nie mogę ogarnąć włosów to zaplatam w luźny warkocz i mam problem z oklapniętymi/niesfornymi pasmami z głowy. Gorzej z grzywką-czasami mam takie dni kiedy lata mi na wszystkie strony, żyje własnym życiem i nie mogę jej wytresować szczotką w żaden sposób.[/QUOTE] Nooo, też słyszałam dużo ochów i achów ale to raczej od gimbazy :P
|
#1729 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj jazdy sprawiały mi(chyba po raz pierwszy w życiu) naprawdę sporo frajdy. Fakt, żadna perfekcja, bo robiłam troszkę błędów-czasem zdarzyło mi się zapomnieć o redukcji biegu albo kierunkowskazie, no i próby parkowania pod jedną Biedronką skończyły się porażką(co ciekawe-pod drugą zaparkowałam dobrze). Zawracać na skrzyżowaniu(takie kółko zrobić) i na trzy umiem, z bocznej drogi-zależy od miejsca. W jednej okolicy mi się udaje, zaś w drugiej już nie.
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś z TŻ zrobiliśmy sobie zakupowe szaleństwo
![]() On dostał ode mnie pieniążki na imieniny i zakupił sobie wreszcie zegarek, bo jego stary został ukradziony. A ja poszalałam jak zwykle kosmetycznie- poleciałam do Natury a tsam dwie nowe limitki i z Essence i Catrica, potem trafiłam do salonu firmowego NYXa a tam nowości ![]() wstąpiłam też do Ziajki po mydło- wzięłam herbatę z cynamonem, zobaczymy jak się sprawdzi
|
#1731 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry albo dobry wieczór
)Pół dnia spędziłam na sprzątniu po mini-remoncie, ale teraz czeka mnie już tylko leżenie do góry brzuchem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mandarynka i pomarańcza - pachnie mandarynką, podoba mi się, ale w smaku nie czuję ani pomarańczy ani mandarynki. Jak dotąd najlepsza. ananas i gruszka - pachnie i smakuje cynamonem (cynamon jest wysoko w składzie, na 3 miejscu) rumianek o smaku karmelowym (wypity 5 minut temu) - wali karmelem baaaaardzo, nie smakuje mi w ogóle Przede mną jeszcze melisa i herbata o smaku czerwonego wina, którą zaparzę sobie pewnie jeszcze dzisiaj Cytat:
![]() Ortopeda do tej pory mnie straszy, że w końcu mi zrobi operację, ale żebym się nie martwiła, bo potem trzeba będzie poprawiać i czeka mnie kolejna ![]() Z wfu też zawsze miałam 6 (no, oprócz tych lat kiedy nie byłam zwolniona ), bo dostawałam się do finałów wojewódzkich w pływaniu ![]() Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48397369]Dzisiaj jazdy sprawiały mi(chyba po raz pierwszy w życiu) naprawdę sporo frajdy. Fakt, żadna perfekcja, bo robiłam troszkę błędów-czasem zdarzyło mi się zapomnieć o redukcji biegu albo kierunkowskazie, no i próby parkowania pod jedną Biedronką skończyły się porażką(co ciekawe-pod drugą zaparkowałam dobrze). Zawracać na skrzyżowaniu(takie kółko zrobić) i na trzy umiem, z bocznej drogi-zależy od miejsca. W jednej okolicy mi się udaje, zaś w drugiej już nie. Fatum ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48391663]
Jak czasem natura da mi w kość podczas tych dni(a to jest rzadka rzecz, bo ja w tej kwestii osobliwy przypadek chyba jestem ) to pomaga mi Buscopan albo No-spa.Och, ostatnio przyjaciółka mi gadała o Pepco(świątynia mojej starszej siostry) i chyba się tam wybierzemy w wolnej chwili. Czyli nie wiadomo kiedy, bo teraz mamy w szkole sporo roboty przy paprotkach-zaniedbali je w wakacje, zarosło, więc my-Dobre Ciocie Ogrodniczki Opiekunki Szkolnych Paprotek Koło Radiowęzła, bierzem się do roboty i grzebiemy przy nich ażeby to wyszło z kryzysu zaniedbawczego. ![]() A w Pepco chcę kupić jakieś koszyczki i pudełka do przechowywania kosmetyków. Dzisiaj bawiłam się w porządkowanie tych, które trzymam w łazience. Jeśli typowa kobieta mówi Nie mam się w co ubrać, to ja mówię Nie mam w czym przechowywać kosmetyków. Słuchaj Parole-ja chodzę na biol-chema z rozszerzoną matmą i jakie mam oceny z niej? Pałę i dwóję. I w środę sprawdzian na który nic nie kumam-trygonometria to nie jest to co mnie kręci.Moja kariera matematyczna w maturalnej klasie po prostu jest gwiazdorska. mi akurat żadne tabsy nie pomagają dzisiaj spałam z termoforkiem![]() o tak pepco jest warte każdej kasy;D ale mi się podbało dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Boję się, że sobie nie ogarnę z nauką a strasznie dużo za te studa płacę. Więc mam motywację do nauki
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z Catrice Check&Tweed Z Essence kupiłam mozaikę liściową, róż adaptujący się do koloru twarzy, paletkę cieni w odcieniach złota i brązu, kremową pomadkę w kolorze keep calm & go for a walk (piękny rózowy nudziak) i lakier termicxznyw tym samym kolorze Z Catrice capnęłam paletkę z niebieskim cieniem oraz rozświetlacz, kusiła jeszcze pomadka, ale cena wygurowana jak do wielkości produktu więc nie wzięłam. Skorzystałam z rabatu -10zł za zakupy za min 40zł (przyszlo smsem) i zaoszczędziłam 2 dyszki biorąc na dwa rachunki
|
|
#1734 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama mam ochotę na zakupy kosmetyczne(jak zawsze). Forever hungry w kwestii cosmetics shopping.Czo fajnego kupiłaś? ![]() Przez Ciebie idę sobie zaparzyć herbaty z cynamonem(narobiłaś mi smaka), a przy okazji wezmę dwa żółtka i ukręcę moją ulubioną maseczkę przed myciem do włosów. ![]() Cytat:
Ja chcę koszyczki na kosmetyki, marzy mi się urządzić to wszystko jakoś ładnie. Tylko kasy brak. Być może i jakieś fatum. Ale strasznie mi się przyjemnie jeździło, mimo to. Poczułam się kierowcą. Jedyne co sobie ogrzewam różnymi źródłami ciepła to stopy na grzejniku-mam słabe krążenie w dłoniach i stopach, wiecznie są zimne w sezonie jesienno-zimowym.
|
||
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48399019]A ja kontynuuję romans z zeszytem do chemii oraz wszelkimi stronami, które mają mi pomóc poznać alkany jak najlepiej. Wizaż mi nie pomaga. W sumie to, też powinnam coś się tam uczyć, bo mimo jednego dnia, mam tyle do zrobienia na następny czwartek, że nie wiem czy uda mi się to przerobić
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
za dużo ludków czyta![]() Cytat:
W tym roku mnie czeka jeszcze obrona czyt pisanie mgr z politologii. Nie wiem po co to odkładałam No i wolontariat plus klub![]() Ja im więcej mam na głowie tym lepiej wszystko ogarniam i lepiej sobie radzę
|
|
#1737 |
|
Zadomowienie
|
Daydreaming, daj znać jak wrażenia po obejrzeniu odcinka, ja jestem trochę zawiedziona
Florence, zaszalałaś
|
|
|
|
#1738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48399594]A mnie limitki Essence w ogóle nie kręcą. [/QUOTE]Z limitek Essence kręci mnie jedna na 5 i wypadło na Hello Autumn oraz Good Girl Bad Girl, ale tej drugiej w Polsce w ogóle nie będzie, więc się nie liczy
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta limitka Essena naprawdę idealnie trafiła w mój kosmetyczny gust
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Ale zestaw żel pod prysznic plus to masło będzie moje 

To wspaniała nowina, gratuluję.
I ją przebijałam za siatkę.
Moja mina:

Nigdy nie jadłam wcześniej Knoppersa, serio.
) ale lepiej mi, w poniedziałek choćby się waliło i paliło muszę iść do pracy. W ogóle muszę się dziś ogarnąć bo mam po południu ważne spotkanie towarzyskie.