Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :) - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-03, 23:23   #1711
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
- jutro mam pierwszy zjazd na psychologii i się stresam, że za głupiam na te studia
Nie martw się, jak się dostałaś to dasz radę nie wmawiaj sobie niepotrzebnie, bo to Cię zablokuje - powodzenia

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:54   #1712
Jeannee
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane
Przede mną 3 dni weekendu Zamierzam to dobrze wykorzystać z TŻ Nasz cały wolny weekend od 2 miesięcy, kolejny taki w grudniu

Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
Dżini, oczywiście, że jest masło z serii Sopot Spa We wakacje zużyłam chyba z 3 opakowania
Właśnie sprawdziłam i jest... Może nie zwróciłam uwagi na niego, bo nie jest w takim standardowym opakowaniu jak balsamy Ziaji (opakowanie podobne do płynów do higieny intymnej) Ale zestaw żel pod prysznic plus to masło będzie moje

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48377206]Nie martw się Dżini, dobra ciocia spamcia Abisans czuwa.

Długie zdecydowanie mi lepiej pasują, lepiej się w nich czuję. W dzieciństwie mama zawsze mi je ścinała na krótko, tylko na komunię były długie, potem znowu obcięte, od 5 klasy podstawówki mam długie, tylko w 2 gimbazjalnej ścięłam aż do brody, bo chciałam usunąć cieniowanie. Teraz dążę do kłaków do bioder.

Ja Carefree nie lubię. Strasznie drogie i nie są jakieś wybitne. Wolę Naturellę.

Tak, jest masło z serii Sopot-znajdziesz je w Naturze na przykład.

Może i skuszę się na ten zmywacz. Choć najbliższą wizytę w Rossku planuję na listopad.

Czternastego. Praktyka. Pierwsza, ale nie ostatnia.[/QUOTE]

Ja lubię wkładki Always i Carefree Ale nie używam codziennie. Kiedyś używałam i źle się to skończyło....

No to już niedługo, trzymamy kciuki!
Stary 2014-10-04, 10:14   #1713
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez florence244 Pokaż wiadomość

To witaj w klubie Ale powiem Ci, że takie tyłeczki podobają się i to bardzo np. w Hiszpanii Byłaś?
Ja dwa lata temu nie mogłam się opędzić, nie dość, że jestem blondynką, mam niebieskie oczy, to jeszcze figurę która po prostu im się podoba w jeden dzień dostałam 16 propozycji seksu byłam przerażona:brzyd al:

Możesz jeszcze spróbować wlać do miseczki wrzątkui postawić w niej buteleczkę z lakierem na pół godziny, wymieniają wodę na wrzątek, jak poprzednia wystygnie. Nie wiem czy pomoże to lakierowi z brokatem, ale na normalny lakier działa. Jednorazowo, ale działa
16 propozycji seksu Padłam!!!! Doooobre. To ja tak w Turcji miałam. Wystarczyło, że TŻ oddalił się na parę metrów to już podbijali

Spróbuję z tym lakierem Twój sposób i dam Ci znać

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48378714]Zrobię karierę w Hiszpanii.^^
A tak na serio-lepszy większy tyłek jak brzuch.

[/QUOTE]

Zgadzam się- swój wielki tyłek kocham, brzuchola nie cierpię

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Rok akademicki się zaczął, więc na wątku tylko wiatr hula

Od 9 czekam na pana fachowca i jakoś się nie mogę doczekać
No właśnie pustki tutaj wczoraj były Ale zaraz wątek rozkręcimy, nie ma co

Cytat:
Dzień dobry

Ja dziś dzień wolny, ale z pasją odsypiałam dwa dni na studiach, dopiero co wstałam
Ja też dzisiaj dłuuuugo spałam, jak na mnie.....

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Ja swój jeden dzień na studiach będę odsypiała dopiero jutro

Pogoda dzisiaj u mnie jest okropna. Wprost idealna, żeby przeleżeć cały dzień i nic nie robić.
Noo, wczoraj w pracy byłam, więc pogoda mi była obojętna, ale ponoć zimno było... Poza tym ludzie już chodzą w zimowych płaszczach i kozakach, to mówi samo za siebie

Cytat:
Mam prace
Gratulacje! Pochwal się gdzie

Cytat:
Chwalę się, że właśnie odebrałam przesyłkę z herbatkami do testowania od Biedronki
Jak można się już dowiedzieć z wątku biedronkowego jest 5 smaków herbat po 10 piramidek:
rumianek o smaku karmelowym
melisa z chmielem i kardamonem
herbata zielona i biała o smaku pomarańczy i mandarynki
herbata o smaku czerwonego wina (tej się boję )
herbata o smaku ananasa i gruszki

Testowanie zacznę dzisiaj wieczorem, już się nie mogę doczekać.
Ale dziwne smaki Ja bym najbardziej chciała przetestować herbatę o smaku czerwonego wina Większość mi nie podchodzi, ale strzelam, że do sprzedaży wejdzie albo pomarańcza/mandarynka albo ananas/gruszka....

Cytat:
W sprzedaży będzie tylko jeden z tych smaków, ten który zdobędzie najwięcej głosów od testujących. Test kończy się za 19 dni o ile dobrze pamiętam, więc pewnie od listopada pojawi się już wybrana herbatka w sklepach.
Fajna ta akcja biedronki z tym testowaniem, może do kolejnego testu się załapię
Stary 2014-10-04, 10:15   #1714
florence244
Zakorzenienie

Dzień dobry Kochane

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
16 propozycji seksu Padłam!!!! Doooobre. To ja tak w Turcji miałam. Wystarczyło, że TŻ oddalił się na parę metrów to już podbijali

Spróbuję z tym lakierem Twój sposób i dam Ci znać

Też padłam jak po 4 zaczęłam liczyć Fakt, faktem to było w klubie, nie na ulicy, ale mimo wszystko, istnieją chyba jakieś graniceNo ale tylko w zasadzie w sezonie letnim są w stanie se zaciągnać słowiańską pannę do łóżka

No jestem ciekawa czy się uda
florence244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:20   #1715
Jeannee
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385170]Zapraszam do mnie-dzikie słońce i ani jednej chmurki. Podobno weekend ma być bardzo pogodny.

To wspaniała nowina, gratuluję.

Ziajoholiczki zawsze mają rację.

U mnie na początku września-w tym roku też.

O Matko i córko, jak to pysznie brzmi.

Dzisiaj na w-f nie byłam sobą-ja podczas gry w siatkówkę odbijałam piłkę. I ją przebijałam za siatkę. I zagrywki mi się udawały.[/QUOTE]

U Ciebie zawsze super pogoda, Abi Podziel się

Wow, wymiatasz w tą siatkówkę

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48385979]A mnie kusi ten kardamon-uwielbiam korzenne przyprawy, tą także.

Ja ogólnie ze sportu ciapa jestem, zawsze unikam boiska jak ognia.

Dzisiaj po raz pierwszy spróbowałam Knoppersa. Od dziecka zastanawiałam się jak to smakuje, ale nigdy nie próbowałam. Aż do dzisiaj. To jest przepyszne-kocham takie chrupiące, orzechowo-wafelkowo-czekoladowe rzeczy. Moja mina:

(tak, jestem nienormalna posługując się obrazkami tego typu)[/QUOTE]

Hahahahahahahahaha, boski ten obrazek!!!! Ale naprawdę nigdy w życiu nie jadłaś knoppersa? Wow, w szoku jestem. Dla mnie to tak, jakby ktoś mi powiedział, że nigdy w życiu nie pił coca-coli

Knoppers jest pycha, ale malutki dla takiego głodomora jak ja

Cytat:
WF w moim przypadku to był porażka W podstawówce i gimnazjum to była katorga. Dzięki temu, że miałam problemy ze stopami i dostałam zwolnienie na dwa lata z wfu jakoś przeżyłam ten czas. W liceum już było lepiej, mieliśmy wf z fajną panią, która była instruktorką fitness więc ćwiczyliśmy na stepach, chodziliśmy na spacery a potem w 3 klasie uczyła nas tańczyć na studniówkę
Nieźle miałaś z tym wf-em.... Anna Ledwandowska by Ci powiedziała co sądzi o Twoich zwolnieniach z wf

Ja wf uwielbiałam, nieskromnie powiem zawsze miałam 6, bo jeździłam na zawody

Cytat:
Napisane przez iggusia Pokaż wiadomość
Hej! Ja też uwielbiam Ziaję!
Możecie polecić jakiś leciutki krem pod makijaż, który nada się do mojej błyszczącej się cery, wydzielającej bardzo dużą ilość sebum?
i
Hej Polecam Manuka, spróbuj też oliwkowy z nowej serii

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Dzień dobry Kochane

Też padłam jak po 4 zaczęłam liczyć Fakt, faktem to było w klubie, nie na ulicy, ale mimo wszystko, istnieją chyba jakieś graniceNo ale tylko w zasadzie w sezonie letnim są w stanie se zaciągnać słowiańską pannę do łóżka

No jestem ciekawa czy się uda
Masakra! To jest hit tego wątku 16 propozycji seksu........
Stary 2014-10-04, 10:26   #1716
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iggusia Pokaż wiadomość
Mam na imię Iga, mam 20 lat, mój faworyt z Ziaji: Ziaja Med, Kuracja Wzmacniająca, Szampon przeciw wypadaniu włosów

Tak, mówię o olejku arganowym z Bielendy.
A co do kremów: w takim razie jutro idę kupić oby dwa

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Aaaa. A może polecicie coś na wieczne worki pod oczami z Ziaji?
Już Cię dopisuję do listy

Ja polecam krem pietruszkowy z Ziaji.... Tzn. ogólnie to polecam z Vichy
http://www.vichy.pl/produkty-przeciw...tiv/p9918.aspx

Pierwszy krem który wyraźnie "usunął" mi zmarszczki pod oczami, worki, opuchliznę Cena zaporowa, fakt- ale dziala. Tzn. ja używam 3 dni przez miesiąc, potem za miesiąc to samo i wyglądam (nieskromnie )- super pod oczami

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48389820]

Co do kremów pod oczy-ja używam takiego żelu z babką Flos-Leku, całkiem niezły, nawet cienie mi nieco rozjaśnił, może nie całkiem, ale biorę pod uwagę fakt, że mam naprawdę zmęczone oczy. Powoli zbliża się denko i zastanawiam się nad czymś treściwszym-chodzi mi po głowie Ziaja oliwkowa pod oczy.

Typowy refleks nauczycielski.

Ja w tańcu jestem zbitkiem rąk i nóg, które nie potrafią się poruszać. Nie umiem tańczyć, chyba, że drętwy poplątaniec można zaliczyć do jakiś układów CHOREograficznych, cza, cza, cza.

Jak z koleżankami dzisiaj na polskim ładnie pracowałyśmy.
Motyw miasta w Zbrodni i karze by Abisans i spółka.
Petersburg, czyli 3xP-Pijaństwo Prostytutki Pieda.
So creative.[/QUOTE]

Hahahahahahaha!!!!!!!!!!! ! Wy mnie tutaj rozwalacie.... Ja nie mogę
Stary 2014-10-04, 10:31   #1717
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
zbieram się do jej zakupu już długo

uwielbiam zapach kosmetyków Sopot Spa

Teraz mam peeling ale wkurza mnie bo taki glutowaty jesst

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

niee lepiej niech nie będzie promocji Bo mam za dużo pudrow i podkładw
Będę dzielna i nic nie kupię

ja też naturelle kupuję najlepsze wkładki jakie mogą być;D

taa 3 dni roku akademickiego a ja się raz dopiero na uczelni pokazałam

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Dziękuję Cieszę się strasznie

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

To teraz w paru punktach machnę co u mnie
- kupiłam wodę tonizująca tą z zielonej oliwki pachnie pięknie. Będę ja stosowała przed makijażem Mam nadzieję, że się dobrze sprawdzi

- miałam dzisiaj na uczelnię iść załatwić spraw parę ale mnie @ dopadła i cały dzień sie zbólu zwijam

- byłam ostatnio w pepco i tyleee fajnych dupereli jest Ale musze teraz odpuśćić zbędne wydatki bo z kasą nie za fajnie

- jutro mam pierwszy zjazd na psychologii i się stresam, że za głupiam na te studia

I ogólnie brakuje mi spamowania na wizażu. Ale jakoś czasu ostatnio i weny nie mam

idę się wykąpać. A potem notkę na bloga muszę napisać i mam nadzieję, na spamwanie
Woda tonizująca oliwki
Kochana, nie jesteś za głupia na studia, przestań! Psychologia to fajny kierunek, na pewno będziesz zadowolona
Swoją drogą studiujesz 2 kierunki i do tego pracujesz? Podziwiam

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48391663]Uczo się studentki jedne.
Ciocia Spamcia(czyli ja) też powinna, ale wezmę się za to jutro. Napisałam do Lorda czy jutro mogą być jazdy. Nie odpisał. Nie znoszę czekania w żadnej postaci.
Mówię Wam-jak ja pragnę już świętego spokoju z tym prawem jazdy. Aby jakoś je zdać.

Dobranoc.

Masz nie kupować nic, bo musisz zużyć to co masz, będziemy cię pilnowały.

My też się cieszymy.

Jak czasem natura da mi w kość podczas tych dni(a to jest rzadka rzecz, bo ja w tej kwestii osobliwy przypadek chyba jestem) to pomaga mi Buscopan albo No-spa.

Och, ostatnio przyjaciółka mi gadała o Pepco(świątynia mojej starszej siostry) i chyba się tam wybierzemy w wolnej chwili. Czyli nie wiadomo kiedy, bo teraz mamy w szkole sporo roboty przy paprotkach-zaniedbali je w wakacje, zarosło, więc my-Dobre Ciocie Ogrodniczki Opiekunki Szkolnych Paprotek Koło Radiowęzła, bierzem się do roboty i grzebiemy przy nich ażeby to wyszło z kryzysu zaniedbawczego.
A w Pepco chcę kupić jakieś koszyczki i pudełka do przechowywania kosmetyków. Dzisiaj bawiłam się w porządkowanie tych, które trzymam w łazience. Jeśli typowa kobieta mówi Nie mam się w co ubrać, to ja mówię Nie mam w czym przechowywać kosmetyków.

Ja się Wam pochwalę, że wczoraj wlazłam do wanny, czyli święto. Ogółem wczoraj mieliśmy jaja, bo przez godzinę woda nas kopała konkretnie prądem do bólu, ale nasz domowy McGayver w osobie taty szybko to naprawił.

Łazienka wolna. Nareszcie. Zaliczyłam dzisiaj trzy podejścia do wzięcia prysznica.
Za pierwszym razem przeszkodziła mi mama.
Za drugim babcia.
Za trzecim starszy brat.

Słuchaj Parole-ja chodzę na biol-chema z rozszerzoną matmą i jakie mam oceny z niej? Pałę i dwóję. I w środę sprawdzian na który nic nie kumam-trygonometria to nie jest to co mnie kręci.Moja kariera matematyczna w maturalnej klasie po prostu jest gwiazdorska.[/QUOTE]

Ja już nawet nie wiem co napisać na te Twoje posty..... Emotka będzie lepsza-
Stary 2014-10-04, 11:03   #1718
thewerka27
Zadomowienie

Heloł, heloł

Jeśli chodzi o kremy pod oczy, to ja polecam All About Eyes z Clinique. Produkt zdecydowanie warty swojej wysokiej ceny.

Muszę się Wam pochwalić, w środę pomalowałam paznokcie moim najnowszym nabytkiem, jeśli chodzi o lakiery (o ten --> http://4.bp.blogspot.com/-PT-xYSiYG0...k/s1600/w1.jpg) i dopiero dzisiaj zaczęły się ścierać końcówki. Dla mnie to ósmy cud świata. Bardzo podoba mi się ten kolor no i jeszcze ta trwałość, rewelacja. Jak tylko będzie w R. promo, na które tak wszystkie czekamy, to na pewno skuszę się na pozostałe kolory

Niedawno wstałam a tu taka niespodzianka! Aaaa! Są już napisy do Vempajersów
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 11:07   #1719
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł, heloł

Jeśli chodzi o kremy pod oczy, to ja polecam All About Eyes z Clinique. Produkt zdecydowanie warty swojej wysokiej ceny.

Muszę się Wam pochwalić, w środę pomalowałam paznokcie moim najnowszym nabytkiem, jeśli chodzi o lakiery (o ten --> http://4.bp.blogspot.com/-PT-xYSiYG0...k/s1600/w1.jpg) i dopiero dzisiaj zaczęły się ścierać końcówki. Dla mnie to ósmy cud świata. Bardzo podoba mi się ten kolor no i jeszcze ta trwałość, rewelacja. Jak tylko będzie w R. promo, na które tak wszystkie czekamy, to na pewno skuszę się na pozostałe kolory

Boski lakier!!!!! Zakochałam się!!!
Po spodem masz jakiś jednokolorowy? Czy taki efekt jest z tego lakieru?

Pamiętniki Wampirów- kiedyś namiętnie oglądałam z TŻ On dalej to ogląda, a ja no jakoś nie... Pierwszy odcinek nowego sezonu prawda? Może się wciągnę znowu
Stary 2014-10-04, 11:11   #1720
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Nie martw się, jak się dostałaś to dasz radę nie wmawiaj sobie niepotrzebnie, bo to Cię zablokuje - powodzenia

Cytat:
Dzień dobry kochane
Przede mną 3 dni weekendu Zamierzam to dobrze wykorzystać z TŻ Nasz cały wolny weekend od 2 miesięcy, kolejny taki w grudniu

No to już niedługo, trzymamy kciuki!
Dżini, Dżini, Dżini.

To przyjemny i miły weekend się zapowiada.
Ja sama przez ten będę randkowała z alkanami, bo w poniedziałek sprawdzian. Ja naprawdę muszę się wziąć do pracy, bo leń jestem okropny, nie umiem się skoncentrować i widać to po mojej matematyce i chemii.

A Lord nie odpisał. Powiedział mi, że na weekend się umówimy na jazdy i co? Ustalił mi egzamin-mi, która nie umie zaparkować jak należy(po każdym moim parkowaniu siedzimy sobie w samochodzie krzywo zaparkowanym(bo na liniach, nie umiem trafić na miejsce) i on mi pokazuje na swoim notatniku i mojej karcie jazd jak należy to robić), nerwowo robi górkę, zawracanie też muszę poćwiczyć i mam jeszcze kilka godzin do przejechania, a nie chcę by to mi przepadło.

Cytat:

No właśnie pustki tutaj wczoraj były Ale zaraz wątek rozkręcimy, nie ma co

Noo, wczoraj w pracy byłam, więc pogoda mi była obojętna, ale ponoć zimno było... Poza tym ludzie już chodzą w zimowych płaszczach i kozakach, to mówi samo za siebie

Ale dziwne smaki Ja bym najbardziej chciała przetestować herbatę o smaku czerwonego wina Większość mi nie podchodzi, ale strzelam, że do sprzedaży wejdzie albo pomarańcza/mandarynka albo ananas/gruszka....
Mi to nie grozi.

No ba, Dżini na wątku=masa postów do nadrobienia. Ja dzisiaj mam ambitne plany naukowe, a do tego chyba coś ogarnę w domu, bo mi kasa potrzebna.

Mi jest zimno rano, chodzę w grubszej kurtce, ale po południu jest cieplutko. Ale żeby zimowe płaszcze? Ja swój zakładam dopiero w grudniu. Botki, cienkie płaszczyki rozumiem-przecież są to typowo jesienne elementy, chociaż ja botki założę dopiero w listopadzie, bo od tego miesiąca jest zmiana butów w naszej szkole-teraz nie musimy ich zmieniać.
Ale u nas dzisiaj już przymrozek był. Jesień.

Ja obstawiam pomarańczę&mandarynkę, ludzie lubią cytrusy.

Cytat:
Dzień dobry Kochane

Też padłam jak po 4 zaczęłam liczyć Fakt, faktem to było w klubie, nie na ulicy, ale mimo wszystko, istnieją chyba jakieś granice No ale tylko w zasadzie w sezonie letnim są w stanie se zaciągnać słowiańską pannę do łóżka

My Słowianie...

Patrzyłam cenę tych balsamów do ust na które mnie tak skusiłaś-15 zł to dla mnie naprawdę sporo, mam coraz więcej powodów do kombinowania z kasą.

Cytat:
U Ciebie zawsze super pogoda, Abi
Podziel się

Hahahahahahahahaha, boski ten obrazek!!!! Ale naprawdę nigdy w życiu nie jadłaś knoppersa Wow, w szoku jestem. Dla mnie to tak, jakby ktoś mi powiedział, że nigdy w życiu nie pił coca-coli
Dzielę się z Wami słońcem i pogodą.

Ja lubię orzechowe słodyczne. Nigdy nie jadłam wcześniej Knoppersa, serio.

A za colą nie przepadam-nie piję słodkich, gazowanych napojów, bo po prostu mi nie smakują-słodkie, gaz mnie drażni w przełyku. Ogólnie preferuję napoje bez cukru-woda, zielona herbata i kawa, bo mi bardziej smakują, nie mają zbędnych kalorii i super gaszą pragnienie.

Cytat:
Hahahahahahaha!!!!!!!!!!! ! Wy mnie tutaj rozwalacie.... Ja nie mogę
Nauczycielka podeszła do nas i spytała czy wszystko w porządku, bo nie mogłyśmy się powstrzymać od śmiechu. Jeszcze mi babka położyła wtedy rękę na ramieniu, bo ja siedziałam tyłem do niej i całej publiczności-dyskutowałyśmy właśnie o wizji pozytywistycznej prostytuki.-Nnnooo...na pewno jest piedna...

Cytat:
Ja już nawet nie wiem co napisać na te Twoje posty..... Emotka będzie lepsza-
Nnnnoooo w sumie, czasami na moje głupoty, które tu wypisuję, brakuje słów.

Lord do mnie napisał. Wow! Mam jazdy o 13.
201612060923 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 11:20   #1721
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Boski lakier!!!!! Zakochałam się!!!
Po spodem masz jakiś jednokolorowy? Czy taki efekt jest z tego lakieru?

Pamiętniki Wampirów- kiedyś namiętnie oglądałam z TŻ On dalej to ogląda, a ja no jakoś nie... Pierwszy odcinek nowego sezonu prawda? Może się wciągnę znowu
Prawda?
To jest tylko ten lakier Bez żadnego podkładu. Ja bardzo lubię lakiery nude, ale na moich paznokciach tylko sprawdzają się piaski. Więc jak tylko zobaczyłam go w Rossie, to od razu wylądował w koszyku

Tak, pierwszy odcinek 6ego sezonu
Stary 2014-10-04, 11:44   #1722
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Prawda?
To jest tylko ten lakier Bez żadnego podkładu. Ja bardzo lubię lakiery nude, ale na moich paznokciach tylko sprawdzają się piaski. Więc jak tylko zobaczyłam go w Rossie, to od razu wylądował w koszyku

Tak, pierwszy odcinek 6ego sezonu
Super ten lakier!!

A pamiętniki sobie zobaczę jeden odcinek, zobaczymy czy mi się dalej spodoba. Bo tam już chyba każdy z każdym tak jak w modzie na sukces

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48394789]

Dżini, Dżini, Dżini.

To przyjemny i miły weekend się zapowiada.
Ja sama przez ten będę randkowała z alkanami, bo w poniedziałek sprawdzian. Ja naprawdę muszę się wziąć do pracy, bo leń jestem okropny, nie umiem się skoncentrować i widać to po mojej matematyce i chemii.

A Lord nie odpisał. Powiedział mi, że na weekend się umówimy na jazdy i co? Ustalił mi egzamin-mi, która nie umie zaparkować jak należy(po każdym moim parkowaniu siedzimy sobie w samochodzie krzywo zaparkowanym(bo na liniach, nie umiem trafić na miejsce) i on mi pokazuje na swoim notatniku i mojej karcie jazd jak należy to robić), nerwowo robi górkę, zawracanie też muszę poćwiczyć i mam jeszcze kilka godzin do przejechania, a nie chcę by to mi przepadło.

Mi to nie grozi.

No ba, Dżini na wątku=masa postów do nadrobienia. Ja dzisiaj mam ambitne plany naukowe, a do tego chyba coś ogarnę w domu, bo mi kasa potrzebna.

Mi jest zimno rano, chodzę w grubszej kurtce, ale po południu jest cieplutko. Ale żeby zimowe płaszcze? Ja swój zakładam dopiero w grudniu. Botki, cienkie płaszczyki rozumiem-przecież są to typowo jesienne elementy, chociaż ja botki założę dopiero w listopadzie, bo od tego miesiąca jest zmiana butów w naszej szkole-teraz nie musimy ich zmieniać.
Ale u nas dzisiaj już przymrozek był. Jesień.

Ja obstawiam pomarańczę&mandarynkę, ludzie lubią cytrusy.

My Słowianie...

Patrzyłam cenę tych balsamów do ust na które mnie tak skusiłaś-15 zł to dla mnie naprawdę sporo, mam coraz więcej powodów do kombinowania z kasą.

Dzielę się z Wami słońcem i pogodą.

Ja lubię orzechowe słodyczne. Nigdy nie jadłam wcześniej Knoppersa, serio.

A za colą nie przepadam-nie piję słodkich, gazowanych napojów, bo po prostu mi nie smakują-słodkie, gaz mnie drażni w przełyku. Ogólnie preferuję napoje bez cukru-woda, zielona herbata i kawa, bo mi bardziej smakują, nie mają zbędnych kalorii i super gaszą pragnienie.

Nauczycielka podeszła do nas i spytała czy wszystko w porządku, bo nie mogłyśmy się powstrzymać od śmiechu. Jeszcze mi babka położyła wtedy rękę na ramieniu, bo ja siedziałam tyłem do niej i całej publiczności-dyskutowałyśmy właśnie o wizji pozytywistycznej prostytuki.-Nnnooo...na pewno jest piedna...

Nnnnoooo w sumie, czasami na moje głupoty, które tu wypisuję, brakuje słów.

Lord do mnie napisał. Wow! Mam jazdy o 13.[/QUOTE]

Fajnie, że masz jazdy Ty się nie skupiaj na tym czego nie umiesz, tylko ćwicz, ćwicz, ćwicz! A nie możesz z którymś z rodziców pojechać na jakiś duży parking czy drogi polne i tam poćwiczyć? Ja tak robiłam i ćwiczyłam.... Wiadomo, że to inne auto, ale o to właśnie chodzi- żeby się nie uczyć na pamięć, tylko faktycznie umieć jeździć

Ja colę uwielbiam, ale rzadko piję- właśnie przez kalorie i że jest niezdrowa

No, ale teraz weekend, a w weekend zawsze pozwalam sobie na więcej Na pizzę mam ochotę, to sobie dzisiaj skoczymy

Przyjemnej nauki

Nie ogarniam czemu ludzie już chodzą w płaszczach, szczególnie, że to są ludzie, którzy autami przyjeżdżają do galerii handlowej Nie ogarniam, ale co tam

A dzisiaj zamierzam się tak wyszykować i wylaszczyć, zrobić z siebie super laskę na wieczór Zazwyczaj jak mam takie plany, to potem wychodzi tak- . Bo zazwyczaj albo dziura w rajstopach/ wlosy nie chcą się układać/ lakier do paznokci się odkształcił/ kreska na oku nie chce się zrobić Też tak macie? A jak się szykuję do pracy to wszystko olewam a wychodzi fajnie

Idę dalej sprzątać
Stary 2014-10-04, 11:53   #1723
florence244
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48394789]

Patrzyłam cenę tych balsamów do ust na które mnie tak skusiłaś-15 zł to dla mnie naprawdę sporo, mam coraz więcej powodów do kombinowania z kasą.[/QUOTE]

Musicie mi wybaczyć, że jestem taka zła i niedobra i Was kuszę

Cytat:
A dzisiaj zamierzam się tak wyszykować i wylaszczyć, zrobić z siebie super laskę na wieczór Zazwyczaj jak mam takie plany, to potem wychodzi tak- . Bo zazwyczaj albo dziura w rajstopach/ wlosy nie chcą się układać/ lakier do paznokci się odkształcił/ kreska na oku nie chce się zrobić Też tak macie? A jak się szykuję do pracy to wszystko olewam a wychodzi fajnie

Idę dalej sprzątać

Ja tak mam tylko z fryzurą, jak się staram dobrze uczesać, to zawsze potem wyglądam jak szczotka do kibla
Stary 2014-10-04, 12:01   #1724
Talullah
Wtajemniczenie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48363603]Skoro już przy ustach jesteśmy-co sądzicie o brązowych szminkach?[/QUOTE]

Nie podobają m się, chyba że przełamane różem.

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48365166]Och Essie, Essie... Kolory mają boskie. Na (nie)szczęście nie mam ich stacjonarnie w promieniu 70 km.
[/QUOTE]

A ja niestety mam wszystkie sklepy kosmetyczne jakie tylko sobie wymarzę (np SP, rossmann to wiadomo, ZDC, natura, hebe, organque, mydlarnia u franciszka, mac, the body shop, inglot, sephora itd...) dość blisko co jest baaaardzo zgubne.

Ale od jakiegoś czasu trzymam się i wykańczam wszystko co mam a tego spoooooro jest - oszczędzam
Jedynie robię wyjątek dla czegoś co mi się kończy a nie mam w zapasach - czyli aktualnie tylko baza pod tusz

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48377206]Czternastego. Praktyka. Pierwsza, ale nie ostatnia.[/QUOTE]

Dasz radę. Też tak mówiłam a zdałam za 1

Cytat:
To witaj w klubie Ale powiem Ci, że takie tyłeczki podobają się i to bardzo np. w Hiszpanii Byłaś?
Ja dwa lata temu nie mogłam się opędzić, nie dość, że jestem blondynką, mam niebieskie oczy, to jeszcze figurę która po prostu im się podoba w jeden dzień dostałam 16 propozycji seksu byłam przerażona:brzyd al:
OMG

Cytat:
Mam prace
Gratulacje

Cytat:
Teraz mam peeling ale wkurza mnie bo taki glutowaty jesst
Też miałam i też mnie wkurzał - w ogóle nie zdzierał, zużyłam w sumie dla zapachu jako żel pod prysznic.

Nooo, trochę nadrobiłam.
Ja nadal chora (tydzień już ) ale lepiej mi, w poniedziałek choćby się waliło i paliło muszę iść do pracy. W ogóle muszę się dziś ogarnąć bo mam po południu ważne spotkanie towarzyskie.
I wypadałoby posprzątać bo mam w domu bajzel że hoho. Ostatnio sprzątał Tż więc wypadałoby że moja kolej.
Tż na uczelni, ma zajęcia ze studentami, współczuję mu bardzo Pisał mi smsa że są oczywiście nieprzygotowani - ma dobre serduszko i im oczywiście przełożył termin
W ogóle a propo sprzątania to baaardzo nie lubię tego robić - jak mieszkałam z rodzicami w LO to całą chałupę potrafiłam posprzątać jak chciałam trochę więcej kasy - teraz ja mam ochotę komuś zapłacić za posprzątanie
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że mnie praktycznie całymi dniami nie ma a jak wracam to padnięta jestem
Ech, potrzebowałam się wyżalić, ale w listopadzie i grudniu zwalniam więc mam nadzieję że będzie lepiej

Miłej soboty
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:04   #1725
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Ja tak mam tylko z fryzurą, jak się staram dobrze uczesać, to zawsze potem wyglądam jak szczotka do kibla
A ja jak oklapnięta szczotka do kibla.

Ja nie lubię żadnych wampirzych książek/seriali/filmów. Dla mnie jest to taka nudna, oklepana, błaha tematyka, która dobrze się sprzedaje. Przeczytałam wszystkie części Zmierzchu i to były o cztery książki za dużo, w ogóle mi się nie podoba.
Wyjątek robię dla książki Chelsea Quinn Yarbro Hotel Transylwania. Świetna książka, tam wampir jest prawdziwym wampirem, a nie lalusiem.

Przeglądnęłam sobie katalog Avonu. Powiem Wam coś-jestem cholernie sentymentalna. Do Avonu też-lubię ich perfumy, kosmetyki z serii Naturals oraz PlanetSpa. Choć zamawiam wybitnie rzadko i malutko, bo mam trudno do konsultantki-siostra mi załatwia czasem coś z Avonu.
I słucham sobie piosenki, która kojarzy mi się z deszczową jesienią-T.Love Syn miasta.

Cześć Talullah. Ja bym zwariowała mając tyle sklepów dokoła siebie-niestety lubię kosmetyczny konsumpcjonizm.
Ja lubię posprzątać jak mam wenę w sobotę albo piątek wieczorem. Ale ostatnio coś tej weny nie mam.
Listopad już niedługo, zleci raz-dwa to wszystko. Niestety. Nie znoszę kiedy czas tak szybko leci.

Edytowane przez 201612060923
Czas edycji: 2014-10-04 o 12:07
Stary 2014-10-04, 12:27   #1726
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Musicie mi wybaczyć, że jestem taka zła i niedobra i Was kuszę

Znam to... Albo pól godziny robię fryzurę, a przed samym wyjściem stwierdzam, że mi się nie podoba, rozwalam ją i idę w rozpuszczonych

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Nie podobają m się, chyba że przełamane różem.

A ja niestety mam wszystkie sklepy kosmetyczne jakie tylko sobie wymarzę (np SP, rossmann to wiadomo, ZDC, natura, hebe, organque, mydlarnia u franciszka, mac, the body shop, inglot, sephora itd...) dość blisko co jest baaaardzo zgubne.

Ale od jakiegoś czasu trzymam się i wykańczam wszystko co mam a tego spoooooro jest - oszczędzam
Jedynie robię wyjątek dla czegoś co mi się kończy a nie mam w zapasach - czyli aktualnie tylko baza pod tusz

Dasz radę. Też tak mówiłam a zdałam za 1

OMG

Gratulacje

Też miałam i też mnie wkurzał - w ogóle nie zdzierał, zużyłam w sumie dla zapachu jako żel pod prysznic.

Nooo, trochę nadrobiłam.
Ja nadal chora (tydzień już ) ale lepiej mi, w poniedziałek choćby się waliło i paliło muszę iść do pracy. W ogóle muszę się dziś ogarnąć bo mam po południu ważne spotkanie towarzyskie.
I wypadałoby posprzątać bo mam w domu bajzel że hoho. Ostatnio sprzątał Tż więc wypadałoby że moja kolej.
Tż na uczelni, ma zajęcia ze studentami, współczuję mu bardzo Pisał mi smsa że są oczywiście nieprzygotowani - ma dobre serduszko i im oczywiście przełożył termin
W ogóle a propo sprzątania to baaardzo nie lubię tego robić - jak mieszkałam z rodzicami w LO to całą chałupę potrafiłam posprzątać jak chciałam trochę więcej kasy - teraz ja mam ochotę komuś zapłacić za posprzątanie
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że mnie praktycznie całymi dniami nie ma a jak wracam to padnięta jestem
Ech, potrzebowałam się wyżalić, ale w listopadzie i grudniu zwalniam więc mam nadzieję że będzie lepiej

Miłej soboty
Co Twój TŻ wykłada na uczelni?
Zdrówka życzę Czasem choroba łapie nas właśnie przez wieczny brak czasów, za dużo obowiązków

Ja w sumie lubię sprzątać, nie przeszkadza mi to

Dbaj o siebie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48395354]A ja jak oklapnięta szczotka do kibla.

Ja nie lubię żadnych wampirzych książek/seriali/filmów. Dla mnie jest to taka nudna, oklepana, błaha tematyka, która dobrze się sprzedaje. Przeczytałam wszystkie części Zmierzchu i to były o cztery książki za dużo, w ogóle mi się nie podoba.
Wyjątek robię dla książki Chelsea Quinn Yarbro Hotel Transylwania. Świetna książka, tam wampir jest prawdziwym wampirem, a nie lalusiem.

Przeglądnęłam sobie katalog Avonu. Powiem Wam coś-jestem cholernie sentymentalna. Do Avonu też-lubię ich perfumy, kosmetyki z serii Naturals oraz PlanetSpa. Choć zamawiam wybitnie rzadko i malutko, bo mam trudno do konsultantki-siostra mi załatwia czasem coś z Avonu.
I słucham sobie piosenki, która kojarzy mi się z deszczową jesienią-T.Love Syn miasta.

Cześć Talullah. Ja bym zwariowała mając tyle sklepów dokoła siebie-niestety lubię kosmetyczny konsumpcjonizm.
Ja lubię posprzątać jak mam wenę w sobotę albo piątek wieczorem. Ale ostatnio coś tej weny nie mam.
Listopad już niedługo, zleci raz-dwa to wszystko. Niestety. Nie znoszę kiedy czas tak szybko leci.[/QUOTE]

To po co czytałaś Abi wszystkie 4 części Zmierzchu, skoro już pierwsza Ci się nie spodobała? Nie ogarniam! Uwielbiam Twoją logikę Ja nie przeczytałam ani jednej części Zmierzchu, ale filmy widziałam wszystkie

Niestety teraz to już zleci... Zaraz będą święta i Nowy Rok...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Lakier niestety nie zadziałał, do wyrzucenia :P
Stary 2014-10-04, 12:33   #1727
201612060923
Konto usunięte

Ażeby sprawdzić co tak ludzi w tym rajcuje. Ile to ja dokoła siebie słyszałam ochów i achów, że warto przeczytać, fajna książka(od razu mi się przypomina ta scena z Włatców Móch-Nie ma czegoś takiego jak fajna książka. Książka może być ciekawa, interesująca, fascynująca...i jaka jeszcze Czesiu?-Za☠☠☠ista.), ciekawość pierwszy stopień do piekła, wiadomo.
Tak, my logic is very logic.

Ja jak nie mogę ogarnąć włosów to zaplatam w luźny warkocz i mam problem z oklapniętymi/niesfornymi pasmami z głowy. Gorzej z grzywką-czasami mam takie dni kiedy lata mi na wszystkie strony, żyje własnym życiem i nie mogę jej wytresować szczotką w żaden sposób.
Stary 2014-10-04, 13:35   #1728
Jeannee
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48395631]Ażeby sprawdzić co tak ludzi w tym rajcuje. Ile to ja dokoła siebie słyszałam ochów i achów, że warto przeczytać, fajna książka(od razu mi się przypomina ta scena z Włatców Móch-Nie ma czegoś takiego jak fajna książka. Książka może być ciekawa, interesująca, fascynująca...i jaka jeszcze Czesiu?-Za☠☠☠ista.), ciekawość pierwszy stopień do piekła, wiadomo.
Tak, my logic is very logic.

Ja jak nie mogę ogarnąć włosów to zaplatam w luźny warkocz i mam problem z oklapniętymi/niesfornymi pasmami z głowy. Gorzej z grzywką-czasami mam takie dni kiedy lata mi na wszystkie strony, żyje własnym życiem i nie mogę jej wytresować szczotką w żaden sposób.[/QUOTE]
Nooo, też słyszałam dużo ochów i achów ale to raczej od gimbazy :P
Stary 2014-10-04, 15:35   #1729
201612060923
Konto usunięte

Dzisiaj jazdy sprawiały mi(chyba po raz pierwszy w życiu) naprawdę sporo frajdy. Fakt, żadna perfekcja, bo robiłam troszkę błędów-czasem zdarzyło mi się zapomnieć o redukcji biegu albo kierunkowskazie, no i próby parkowania pod jedną Biedronką skończyły się porażką(co ciekawe-pod drugą zaparkowałam dobrze). Zawracać na skrzyżowaniu(takie kółko zrobić) i na trzy umiem, z bocznej drogi-zależy od miejsca. W jednej okolicy mi się udaje, zaś w drugiej już nie.
Stary 2014-10-04, 18:07   #1730
florence244
Zakorzenienie

Ja dziś z TŻ zrobiliśmy sobie zakupowe szaleństwo
On dostał ode mnie pieniążki na imieniny i zakupił sobie wreszcie zegarek, bo jego stary został ukradziony.
A ja poszalałam jak zwykle kosmetycznie- poleciałam do Natury a tsam dwie nowe limitki i z Essence i Catrica, potem trafiłam do salonu firmowego NYXa a tam nowości zwariowałam, oszalalam
wstąpiłam też do Ziajki po mydło- wzięłam herbatę z cynamonem, zobaczymy jak się sprawdzi
Stary 2014-10-04, 18:21   #1731
daydreaming_
Zakorzenienie

Dzień dobry albo dobry wieczór (wybierzcie sobie )
Pół dnia spędziłam na sprzątniu po mini-remoncie, ale teraz czeka mnie już tylko leżenie do góry brzuchem

Cytat:
- byłam ostatnio w pepco i tyleee fajnych dupereli jest Ale musze teraz odpuśćić zbędne wydatki bo z kasą nie za fajnie
Pepco to największe zło tego świata. Za każdym razem jak tam wejdę to na pewno z czymś wyjdę

Cytat:

Fajna ta akcja biedronki z tym testowaniem, może do kolejnego testu się załapię
Spróbowałam już trzech herbatek
mandarynka i pomarańcza - pachnie mandarynką, podoba mi się, ale w smaku nie czuję ani pomarańczy ani mandarynki. Jak dotąd najlepsza.
ananas i gruszka - pachnie i smakuje cynamonem (cynamon jest wysoko w składzie, na 3 miejscu)
rumianek o smaku karmelowym (wypity 5 minut temu) - wali karmelem baaaaardzo, nie smakuje mi w ogóle

Przede mną jeszcze melisa i herbata o smaku czerwonego wina, którą zaparzę sobie pewnie jeszcze dzisiaj

Cytat:
Nieźle miałaś z tym wf-em.... Anna Ledwandowska by Ci powiedziała co sądzi o Twoich zwolnieniach z wf

Ja wf uwielbiałam, nieskromnie powiem zawsze miałam 6, bo jeździłam na zawody
A spróbowałaby Ortopeda do tej pory mnie straszy, że w końcu mi zrobi operację, ale żebym się nie martwiła, bo potem trzeba będzie poprawiać i czeka mnie kolejna

Z wfu też zawsze miałam 6 (no, oprócz tych lat kiedy nie byłam zwolniona), bo dostawałam się do finałów wojewódzkich w pływaniu

Cytat:
Widziałam, że były już wczoraj koło 18, ale oglądania nowego odcinka zostawiłam sobie na dzisiaj. Damon

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48397369]Dzisiaj jazdy sprawiały mi(chyba po raz pierwszy w życiu) naprawdę sporo frajdy. Fakt, żadna perfekcja, bo robiłam troszkę błędów-czasem zdarzyło mi się zapomnieć o redukcji biegu albo kierunkowskazie, no i próby parkowania pod jedną Biedronką skończyły się porażką(co ciekawe-pod drugą zaparkowałam dobrze). Zawracać na skrzyżowaniu(takie kółko zrobić) i na trzy umiem, z bocznej drogi-zależy od miejsca. W jednej okolicy mi się udaje, zaś w drugiej już nie.[/QUOTE]
Fatum

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
A ja poszalałam jak zwykle kosmetycznie- poleciałam do Natury a tsam dwie nowe limitki i z Essence i Catrica, potem trafiłam do salonu firmowego NYXa a tam nowości zwariowałam, oszalalam
wstąpiłam też do Ziajki po mydło- wzięłam herbatę z cynamonem, zobaczymy jak się sprawdzi
Z Essence pojawiło się Hello Autumn? Kupiłaś coś? A jaka limitka jest z Catrice?

daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 18:35   #1732
ParoleParole
Zakorzenienie

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48391663]

Jak czasem natura da mi w kość podczas tych dni(a to jest rzadka rzecz, bo ja w tej kwestii osobliwy przypadek chyba jestem) to pomaga mi Buscopan albo No-spa.

Och, ostatnio przyjaciółka mi gadała o Pepco(świątynia mojej starszej siostry) i chyba się tam wybierzemy w wolnej chwili. Czyli nie wiadomo kiedy, bo teraz mamy w szkole sporo roboty przy paprotkach-zaniedbali je w wakacje, zarosło, więc my-Dobre Ciocie Ogrodniczki Opiekunki Szkolnych Paprotek Koło Radiowęzła, bierzem się do roboty i grzebiemy przy nich ażeby to wyszło z kryzysu zaniedbawczego.
A w Pepco chcę kupić jakieś koszyczki i pudełka do przechowywania kosmetyków. Dzisiaj bawiłam się w porządkowanie tych, które trzymam w łazience. Jeśli typowa kobieta mówi Nie mam się w co ubrać, to ja mówię Nie mam w czym przechowywać kosmetyków.

Słuchaj Parole-ja chodzę na biol-chema z rozszerzoną matmą i jakie mam oceny z niej? Pałę i dwóję. I w środę sprawdzian na który nic nie kumam-trygonometria to nie jest to co mnie kręci.Moja kariera matematyczna w maturalnej klasie po prostu jest gwiazdorska.[/QUOTE]

mi akurat żadne tabsy nie pomagają dzisiaj spałam z termoforkiem

o tak pepco jest warte każdej kasy;D

ale mi się podbało dzisiaj

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
na zaoczne biorą każdych Boję się, że sobie nie ogarnę z nauką a strasznie dużo za te studa płacę. Więc mam motywację do nauki
Stary 2014-10-04, 18:41   #1733
florence244
Zakorzenienie

Cytat:
Z Essence pojawiło się Hello Autumn? Kupiłaś coś? A jaka limitka jest z Catrice?
Tak
a z Catrice Check&Tweed

Z Essence kupiłam mozaikę liściową, róż adaptujący się do koloru twarzy, paletkę cieni w odcieniach złota i brązu, kremową pomadkę w kolorze keep calm & go for a walk (piękny rózowy nudziak) i lakier termicxznyw tym samym kolorze
Z Catrice capnęłam paletkę z niebieskim cieniem oraz rozświetlacz, kusiła jeszcze pomadka, ale cena wygurowana jak do wielkości produktu więc nie wzięłam.

Skorzystałam z rabatu -10zł za zakupy za min 40zł (przyszlo smsem) i zaoszczędziłam 2 dyszki biorąc na dwa rachunki
Stary 2014-10-04, 18:42   #1734
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Ja dziś z TŻ zrobiliśmy sobie zakupowe szaleństwo
On dostał ode mnie pieniążki na imieniny i zakupił sobie wreszcie zegarek, bo jego stary został ukradziony.
Och, zazdroszczę. Sama mam ochotę na zakupy kosmetyczne(jak zawsze). Forever hungry w kwestii cosmetics shopping.

Czo fajnego kupiłaś?

Przez Ciebie idę sobie zaparzyć herbaty z cynamonem(narobiłaś mi smaka), a przy okazji wezmę dwa żółtka i ukręcę moją ulubioną maseczkę przed myciem do włosów.

Cytat:
Dzień dobry albo dobry wieczór (wybierzcie sobie )
Pół dnia spędziłam na sprzątniu po mini-remoncie, ale teraz czeka mnie już tylko leżenie do góry brzuchem

Pepco to największe zło tego świata. Za każdym razem jak tam wejdę to na pewno z czymś wyjdę

Fatum
A ja kontynuuję romans z zeszytem do chemii oraz wszelkimi stronami, które mają mi pomóc poznać alkany jak najlepiej. Wizaż mi nie pomaga.

Ja chcę koszyczki na kosmetyki, marzy mi się urządzić to wszystko jakoś ładnie. Tylko kasy brak.

Być może i jakieś fatum. Ale strasznie mi się przyjemnie jeździło, mimo to. Poczułam się kierowcą.

Cytat:
mi akurat żadne tabsy nie pomagają dzisiaj spałam z termoforkiem
Jedyne co sobie ogrzewam różnymi źródłami ciepła to stopy na grzejniku-mam słabe krążenie w dłoniach i stopach, wiecznie są zimne w sezonie jesienno-zimowym.
Stary 2014-10-04, 18:56   #1735
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Tak
a z Catrice Check&Tweed

Z Essence kupiłam mozaikę liściową, róż adaptujący się do koloru twarzy, paletkę cieni w odcieniach złota i brązu, kremową pomadkę w kolorze keep calm & go for a walk (piękny rózowy nudziak) i lakier termicxznyw tym samym kolorze
Z Catrice capnęłam paletkę z niebieskim cieniem oraz rozświetlacz, kusiła jeszcze pomadka, ale cena wygurowana jak do wielkości produktu więc nie wzięłam.
Przeglądnęłam limitkę z Catrice i na szczęście dla mojego portfela, nic mi się nie podoba

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48399019]A ja kontynuuję romans z zeszytem do chemii oraz wszelkimi stronami, które mają mi pomóc poznać alkany jak najlepiej. Wizaż mi nie pomaga.[/QUOTE]

W sumie to, też powinnam coś się tam uczyć, bo mimo jednego dnia, mam tyle do zrobienia na następny czwartek, że nie wiem czy uda mi się to przerobić

Stary 2014-10-04, 18:58   #1736
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
-
Gratulacje! Pochwal się gdzie
-)
Napiszę kiedyś (jak klub powstanie) nie chcę publicznie za dużo ludków czyta
Cytat:
Woda tonizująca oliwki
Kochana, nie jesteś za głupia na studia, przestań! Psychologia to fajny kierunek, na pewno będziesz zadowolona
Swoją drogą studiujesz 2 kierunki i do tego pracujesz? Podziwiam

ja zawsze dużo robiłam W tym roku mnie czeka jeszcze obrona czyt pisanie mgr z politologii. Nie wiem po co to odkładałam No i wolontariat plus klub
Ja im więcej mam na głowie tym lepiej wszystko ogarniam i lepiej sobie radzę
Stary 2014-10-04, 19:30   #1737
thewerka27
Zadomowienie

Daydreaming, daj znać jak wrażenia po obejrzeniu odcinka, ja jestem trochę zawiedziona

Florence, zaszalałaś Ja widziałam ostatnio tę limitkę, ale nic mnie nie urzekło. W ogóle mam wrażenie, że LE z Essence są jakieś takie nijakie od dłuższego czasu. Kiedyś były ciekawsze
Stary 2014-10-04, 19:34   #1738
201612060923
Konto usunięte

Cytat:
Florence, zaszalałaś Ja widziałam ostatnio tę limitkę, ale nic mnie nie urzekło. W ogóle mam wrażenie, że LE z Essence są jakieś takie nijakie od dłuższego czasu. Kiedyś były ciekawsze
A mnie limitki Essence w ogóle nie kręcą.
Stary 2014-10-04, 19:41   #1739
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Daydreaming, daj znać jak wrażenia po obejrzeniu odcinka, ja jestem trochę zawiedziona
Jutro opiszę wrażenia

[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48399594]A mnie limitki Essence w ogóle nie kręcą.[/QUOTE]
Z limitek Essence kręci mnie jedna na 5 i wypadło na Hello Autumn oraz Good Girl Bad Girl, ale tej drugiej w Polsce w ogóle nie będzie, więc się nie liczy

Stary 2014-10-04, 20:53   #1740
florence244
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz co mnie kręcą tyko te z ich limitek które są "poważniejsze", mają stonowane kolory, żadne szalone, fioletowe czy czarne szminki
Ta limitka Essena naprawdę idealnie trafiła w mój kosmetyczny gust
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości